• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
KIzlar miranın Ateş'i 38.2 calpol vereyim diyorum direk 2.5 ml veriyorduk diye Hatırlıyorum doğrumu doktora mesaj attım dönmedi abimde teli açmıyo sinir oldum

cilek31 cilek31 cnm cok memnun kldgmz bi nakliye Firması var herseyi topluyorlar sen sdce kirilcak eşyalarına karışırsın istersen numarasini vereblrm ben onlarla 3 kez tasndim annemlerde 2 kez blki dgr frmalardn brx daha fazla fyt cikarablr ama sormakta fyda var bz cok memnun kldk her taşınana da veryrm numarasini

yaşamasın üc gunde gelen 1 kilo :)
hiç fena olmaz:) 7 kiloya kadar kabulümdür:)

KIzlar miranın Ateş'i 38.2 calpol vereyim diyorum direk 2.5 ml veriyorduk diye Hatırlıyorum doğrumu doktora mesaj attım dönmedi abimde teli açmıyo sinir oldum
geçmiş olsun canım. Bi anlıktır inşallah. Bizimkide biraz tuhaf inşallah hasta olmamıştır. Bi anda bu kadar gezme, ortam değişikliği fazla geldi sanırım bebişlere

Kizlar bugun denize gittik Ece cok sevdi denizi cikmak istemedi denizde gunes etkisini kaybettikten sonra gittik golgede kaldi daha cok denizden geldikten sonra aciktik yemege gidelim dedik esim oturttu mama sandalyesine Ece ye corba yedirdim esim gitti hesabi odemeye ben de Eceyi alayim dedim mama sandalyesinden bacagi sikisti mama sandalyesine Ece agliyor ben kurtaramiyorum garsonlar esim kostu geldi zorla cikarttik iz kaldi biraz cok moralimiz bozuldu esim bana kizdi ben evde aksama kadar defalarca oturtuyorum mama sandalyesine ama oradaki cok darmis nereden bileyim of of cok uzuldum icim gitti resmen

Kizlar bugun denize gittik Ece cok sevdi denizi cikmak istemedi denizde gunes etkisini kaybettikten sonra gittik golgede kaldi daha cok denizden geldikten sonra aciktik yemege gidelim dedik esim oturttu mama sandalyesine Ece ye corba yedirdim esim gitti hesabi odemeye ben de Eceyi alayim dedim mama sandalyesinden bacagi sikisti mama sandalyesine Ece agliyor ben kurtaramiyorum garsonlar esim kostu geldi zorla cikarttik iz kaldi biraz cok moralimiz bozuldu esim bana kizdi ben evde aksama kadar defalarca oturtuyorum mama sandalyesine ama oradaki cok darmis nereden bileyim of of cok uzuldum icim gitti resmen
Videosunu gördüm. Ellerini kuma daldırmış hoşuna gitmiş belli ki :) şanslısınız deniz yanı başınızda ne güzel:)
Bilemezdin ki canım ya.binbşr tütlü çeşidi var onlarında

hiç fena olmaz:) 7 kiloya kadar kabulümdür:)

geçmiş olsun canım. Bi anlıktır inşallah. Bizimkide biraz tuhaf inşallah hasta olmamıştır. Bi anda bu kadar gezme, ortam değişikliği fazla geldi sanırım bebişlere
Sağol canım şuan 37 lerde seyrediyor zaten bişi yemiyordu şimdi emmiyoda çok salyası var el ağızda diş ateşide bu kadar yükselmez ama gerçekten kalabalık klima ev çocuğu bunlar hala

canim gecmis olsun duser insallah atesi Mira nin
Teşekkürler canım şimdi biraz düştü inşallah yükselmez bu gece nöbetteyim

Videosunu izledim ne güzel tadını çıkarmış kuzum ayrıca geçmiş olsun tabi bilemezdin nazar çıkmış olsun

ayy bebelere bayram yaramadi nazara geldik hepsi bi de sicak soguk ruzgar mahvetti herkese gecmis olsun
Galiba ya zaten benim manyak kızım Da kucak kucak gezdi herkese boncuk daattı ama asıl ortam Değişikliği ii gelmedi heralde kuzulara annemde geldi çocuğumu vermicim bi daa sana diyo ya bi yeri morarıyo ya hasta ediyorsun diye kızıyo gülermisin ağlarmısın

yazyagmuru yazyagmuru nazara gelmistir etraftanda cok baktilarsa gecmis olsun
Canim denizde de cok sevdiler yemwk yedigimiz yerde de garsonlar surekli gelip sevdiler oyle olunca garsonlarda dedi nazar degdi diye
Videosunu gördüm. Ellerini kuma daldırmış hoşuna gitmiş belli ki :) şanslısınız deniz yanı başınızda ne güzel:)
Bilemezdin ki canım ya.binbşr tütlü çeşidi var onlarında
cok darmis canim ben de kaldirinca sikisti cikaramadim en son onunu cikardilar oyle cikti deniz yonunden sansliyiz canim bircok secenegimiz var ama biz en cok @oslew in yasadigi yerdrkini seviyoruz sen de annene gitmissin tadini cikar canim dinlen guzelce

Sağol canım şuan 37 lerde seyrediyor zaten bişi yemiyordu şimdi emmiyoda çok salyası var el ağızda diş ateşide bu kadar yükselmez ama gerçekten kalabalık klima ev çocuğu bunlar hala

Teşekkürler canım şimdi biraz düştü inşallah yükselmez bu gece nöbetteyim

Videosunu izledim ne güzel tadını çıkarmış kuzum ayrıca geçmiş olsun tabi bilemezdin nazar çıkmış olsun

Galiba ya zaten benim manyak kızım Da kucak kucak gezdi herkese boncuk daattı ama asıl ortam Değişikliği ii gelmedi heralde kuzulara annemde geldi çocuğumu vermicim bi daa sana diyo ya bi yeri morarıyo ya hasta ediyorsun diye kızıyo gülermisin ağlarmısın
Sagol canim esim iz kalan yere bakiyor sonra bana bakiyor surekli cocuga dikkat et deyip duruyor delirtti beni sanki bilerek yaptim daha cok uzuyor beni Miranin atesinin dusmesine sevindim insallah yukselmez bir daha canim

cilek31 cilek31 cnm cok memnun kldgmz bi nakliye Firması var herseyi topluyorlar sen sdce kirilcak eşyalarına karışırsın istersen numarasini vereblrm ben onlarla 3 kez tasndim annemlerde 2 kez blki dgr frmalardn brx daha fazla fyt cikarablr ama sormakta fyda var bz cok memnun kldk her taşınana da veryrm numarasini
olur canim adini nosunu ozelden atarsan ariyip konusutuz,sitesine bakariz.dedigin gibi en azindan konusuruz bilgi ediniriz.bizim mesafe cok yakin tasincagimiz yer ama zaten 30 km sorasina arti fiyat cikariyorlarmis.bekliyorum canim.sagolasin

@yaz yagmuru nerden bilcem canim kismet iste olacagi varmis.gecmis olsun.bu arada bizde vidroyu istiyoruz.bizim basimiz kelmi; (

Esime diyorum ama oda gelip giden bayram havadinda nerden baksan 1 hafta daha burdayiz

u
Sayılı gün çabuk geçer derler. İnş. sizinde öyle olur.

Kizlar Gunaydin kizimin gozunde kablanma olmus neden okabilir acaba sinirim bozuldu sabah sabah
Geçen arenin gözüde kanlandı. Banyo yaptırmıştım şampuan kaçtı. Gözünü falan kaşıdı ondan oldu. 2 gün sonrada geçti. Ama sürekli kaşıyorsa bi dr götür istersen.

@kmltm öncelikle eşinle barışmanıza çok sevindim. Kahvaltıyı da çok romantik hazırlamış :) ve yeni yaşın sana sağlık huzur mutluluk getirsin. Bu arada kaç yaşına girdin :)

isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim çok geçmiş olsun.
@minnakkartal mirayada geçmiş olsn. İnş. Gökçede mirada sabaha kadar toparlanırlar.
@yaz yagmuru sizede geçmiş olsn. 1 saat önce eşime dedim ki areni tut ben spor yapıcam. Yarım saatte çocuğu 2 kere öyle bi düşürdü ki. Yavrum nasıl ağladı.
Yani erkeklerde istemeden de olsa zarar verebiliyorlar.

Back
X