2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Benim oğlan sütü damacanayla içiyor maşallah. Pınar çocuk 500ml nerdeyse bitiyor bi günde . Iyi mi kötü mü bilemedim :/ 250 cc lik biberon aldım sırf süt için
Oh maşallah yarasın azad beye

Epeydir basından takip ediyordum bu yavrucağın durumunu dualar ediyordum vefat etmiş çok kötü oldum. Allah kimseyi evlatlarından ayırmasın. Minik meleğe de Allah rahmet eylesin
Bende takip ediyodum çok üzüldüm Allah rahmet eylesin

Hem emzrp hem sut veren ark lar bebisler me zmn ymk yiyio peki bize dr hc sutten bahsetmedi ztn ymk yenek istemio hep meme bide sut versem ymk hangi ara yck , sut gerek limi acaba illa vermem mi lazim
Ben doktora sormuştum mira bi hayli iştahsız olduğu için ve yoğun olarak emdiği için gerek yok sadece tada Alışsın diye yarım Çay bardağı ver dedi emzirmeyi bırakınca zorlanmamak için ama ne mümkün mira istemiyo bende çok zorlamıyorum şuan

Ne güzel bakıcı konusunda şanslıymışsınız..Allah daha iyi etsin.. Ben de henüz aradığımdan ve bunaldığımdan sormak istedim..tanıdıkmıydı sizin bakıcı yoksa internetten mi buldunuz?

İnternetten ilanla buldum. Önceleri kamera taktırmaya kararlıydım. Sonra baktımki kadın çok candan bakıyor incitmek istemedim... İşe başlamadan 1 ay önce bakıcıyla beraber olmak çok önemli. Çocuğun huyunu suyunu öğreniyor ve sende onu tanıyorsun. Evlat söz konusu olunca insan gelen iyi mi kötü mü anlıyor zaten. Ne eş dost tarafından bakıcılar gördüm yangın var gibi kaçtım. Hatta bir tanesine istersen çocuğa ben bakayım sen bana para ver bile dedim :) bırak çocuğun yiyeceklerini hatta bakıcının yiyeceklerini hazırlayıpta gidecekmişim. Çocukla yemek yapamazmış. Sanki ben akşam yaparken çocuk olmayacak yanımda! Kadının kocasıda yanındaydı. Kaç çocuğun var dedim 3 dedi. Dayanamadım herhalde bey amca sana bunlar büyürken 3 tane hizmetçi tuttu dedim. Kocası bile dayanamadı hanım kusura bakma ama hakikaten sen bu lafı hakettin dedi :) niyet önemli... Biz bakıcımıza aile büyüğümüzmuamelesi yapıyoruz. Dul bir bayan erkek işlerine eşim koşuyor. Faturalaranı yatıyor makinalarını tamir ediyor kızıyla beraber yemeğe götürüyoruz... O da bizim evladımıza hakikaten koklaya koklaya annanesi gibi bakıyor. Walla kaynanam bakıcımızın tırnağı olamaz. Bir kere memleketteyken eşim sabah oğlan 7 de uyanınca anneme vericemm bi sabahta biz uyuyakım babanesi değilmi baksın dedi verdi. 11 de bir uyandımki çok açlıkltan kırılmış. Bir kase mama hazırlayamamış denyo!! Sinir oldum şimdi bak yine :)

Canim buyuk oglum Serhan kucuk Melih canim

Allah bağışlasın
Peki bişey daha? Doğumların hepsi sezeryan mıydı ve ayrı ayrı hepsi nasıl geçti? Bende 3 çocuk istiyorum ama sezeryandan çok korkuyorum.. Hele 1.yi o kadar zor geçirdikten sonra

Allah bağışlasın
Peki bişey daha? Doğumların hepsi sezeryan mıydı ve ayrı ayrı hepsi nasıl geçti? Bende 3 çocuk istiyorum ama sezeryandan çok korkuyorum.. Hele 1.yi o kadar zor geçirdikten sonra
Ben dün geceden sonra çocuk planlarımi erteledim ablam bile halime ağladı.

inşallah alışır ya. Deniz gibi bi nimet bulmuş tadını çıkarsın ufaklık

Benim oğlan sütü damacanayla içiyor maşallah. Pınar çocuk 500ml nerdeyse bitiyor bi günde . Iyi mi kötü mü bilemedim :/ 250 cc lik biberon aldım sırf süt için
maşallah baya içiyomuş. Su niyetine mi içiyo nedir. Sahi bi ara çok su içiyolar diye yakınıyoduk ya. Gökçe şuan 1 litreye yakın su içiyo günde. Vermezsem ortalığı yıkıyo:/

Epeydir basından takip ediyordum bu yavrucağın durumunu dualar ediyordum vefat etmiş çok kötü oldum. Allah kimseyi evlatlarından ayırmasın. Minik meleğe de Allah rahmet eylesin
off çok kötü oluyorum böyle haberler duyunca. Meleğin yeri belli ama allah anne babasına sabır versin

Hem emzrp hem sut veren ark lar bebisler me zmn ymk yiyio peki bize dr hc sutten bahsetmedi ztn ymk yenek istemio hep meme bide sut versem ymk hangi ara yck , sut gerek limi acaba illa vermem mi lazim
bende henüz çözemedim bu işi. Hem sabah öğle akşam yemek yiyecek hem meyve yiyecek hem emecek hem süt içecek:/
Ben sığdıramıyorum güne artık. 100 ml süt veriyim dedim bi arar. Verdiğim günlerin hepsinde aKşam yemeği yemek istemedi. Bi kaç kitapta eğer bebek emiyosa ve kahvaltıda peynirini yiyosa süt içmesede olur 2 kaşık yoğurt yeterlidir yazıyodu. Arada bir veriyorum. oturtamadım öğün işini

Davula zırnaya oynayınca gökçe düğünde durur sanmıitım. Babanne hala dede baba anne dönüşümlü olarak dolaştırdık durduk. Canımıza okudu resmen. Yemek kısmında yine iyiydi ama düğün başlayınca hiç zaptedemedik. Rezil oldu yavrum en son dayanamadım gitcem dedim çıktım. Topuklularla gökçeyi taşımakta işkenceydi. Çıkardım ayakkabıları öyle gittim otoparka kadar. Otoparkı da en uzak nereye yapabiliriz diye epey bir düşünmüşler heralde. Allahtan ayağıma bişey batmadı.
Günün en güzel yanı ben kucağıma başka bir bebek aldığımda gökçenin elitle onu itip bana gelmek istemesiydi. Kıstandı kuzum annesini. Çoookkk hoşuma gitti

Benim oğlum memeyi istemiyor artık itiyor. Ancak canı yanmışsa yada korkmuşsa sakinleşmek için memeye geliyor. Zaten bi süredir istemediği için azaldı da. Sadece sabaha karşı 4 te emiyor. O yüzden uyuturken biberonda süt veriyorum onu içip uyuyo. Sütü öğün aralarına koymuyorum. Kendi sütüm yerine artık normal sütü veriyorum

Offf kızlar ben artık kafayı yeme noktasına geldim kaya nın kusmalarından. 2 özel doktora gittik ikisi de gelişimi iyi reflü yok 1 yaşından sonra geçer kusmaları dedi ama tam tersine arttı kusmaları iyice, nasıl anlatacağımı bilmiyorum inanın yaşamayan bilmez resmen yemek yedirirken ellerim titriyo kustu kusucak stresinden. Sürekli kıyafet önlük yıkamaktan bıktım, apar topar oğlumu banyoya sokup yıkamaktan bıktım, acaba ne yedirsem de kusmasın stresinden bıktım. Daha önce etrafımda bu yaşta bu şekilde kusan çocuk hiç görmedim ben, ek gıdaya başlamamızla kusmalar da başladı. Zaten taneliye de tam geçemedik ağzına pütür geldiğinde direk midesini bulandırıp öğüp kusuyo, çoğu zaman taneli bişey olmasa da kusuyo. Şaşırdım artık ne yapıcam bilmiyorum, internette okudum bu şekilde 3-4 yaşına kadar kusan çocuklar varmış. Ultrason çekildi midesinde bi problem yok, ben psikolojik olduğunu düşünüyorum kendikendini kusturuyo hep. Nolur bi akıl verin acaba pedagoga falan mı gitsek

Çok geçmiş olsun bizim 6-10 ay arası felaketi tam dediğin gibi sürekli banyodayduk, halı mama sandalyesi sürekli yıkanıyordu ( bizimki reflü çıktı tedavi ile düzeldi ama şimdi de pütürlü yiyebilmesine karşın yine de haftada bir iki kusması mutlaka olur. Genelde tadını beğenmezse ya da direk yutabileceği akışkan bişeyde katı madde okur da boğazına takılırsa direk kusuyor. Bende hala ya uykuda kusarsa paranoyası olduğundan son yemeğini yatmadan çok önce veriyorum. Sen de sevdiği şeyi bulsan tek tip beslense bi süre yavrucuk. Ben bizde öyle yapmıştım, meyvede sadece kivi, çorbada sadece tarhana ile beslendi uzun süre oğlum. Şimdi çok şükür iyi ama bazen ben abartıp son kaşık tabakta kalmasın derken kusturuyorum yavrumu

Oğlum da tarhanayı seviyo ama onda bile kustuğu oluyo, ya bi de 14 ayı geçti artık yemesi lazım pütürlü şeyleri diye düşünüyorum ama biz daha kusmayı bile daha tam atlatamadık. O kadar bunaldım ki artık kustuğu zaman resmen sinir krizi geçiriyorum bağırıyorum çocuğuma da engel olamıyorum kendime. Yoğurt yese kusar, çorba yese kusar sabah karışımı yese kusar. 1 ay sonra memeden kesmeyi planlıyorum o yüzden biberondan inek sütü vermeyi denedim bikaç kez ama asla içmedi onu da

Benim oğlum ağzını kilitlendiğinde vermezsem normal ama onun işaretini dinleneyip tıkıştırırsam kusar hala. Sen sevdiği şeyi ve onun izin verdiği ölçüde vermeye çalışsan. Az yer belki ama en azından kusma bi süre sona erer. Zaten kk dan ve kendimden gördüğüm bu bebeleri kusturan biz açgözlü, son kaşıkçı, tabakta kalmasıncı, yemezsen arkandan ağlarcı anneler

O son yazdıklarının hepsi benim işte >.< bir Kaşık daa diye yada illa yicen diye kusturuyorum kuzuma bi kaç gün kendi haline bıraksam bile dayanamayıp başa sarıyorum hele de evde kimse yoksa daa çok zorluyorum çünkü eşim yada annem ya tabağı ya mirayı alıyo benden

Zamanla alisir suya canim sutu de masallah icmis sonucu süt banyosu olsa da:)
Bizde 7'sinde gidiyoruz tatile normalde her banyodan sonra sudan çıktığı için ağlıyor inşallah denizi sever. Bir sürü şey aldık denize gireceğini düşünerek
Canim Ece de suyu cok seviyor dogdugundan beri yikanirken hic aglamadi gecen hafta gittik denize Ece denizi de cok sevdi sudan cikmak istemedi kıkır kıkır güldü denizdeyken Arda da sever banyoyu sevdigine gore ama yavas yavas sokun biz once ayaklarini soktuk bir sure sonra simitine oturttuk
teyzeler yeni ayakkabilarimiz 20 numara aldik iyi oldu ben spor sandalet istiyodum ama sezon bitmis megersem kisliklar basliyo bunlari da zorla buldum tanca kids ten
Gule gule gule giysin Oykucum
Ay uzuldum Allah rahmet eylesin ailesine sabir versin
Allah bağışlasın
amin canim sagol ben oglanlari normal dogum yaptim Ece dogum kanalina ayaklarini soktugu icin sezeryan oldum normal dogumlarim daha zordu hele ikincisi suni sanciyla oldu ve kilolu bir bebekti ama en rahat sezeryandi canim keske en bastan sezeryan olsaymisim hic anlamadim ben sonrasinda da sıkınti olmadi bir tanidigim da 3 dogum yapti 3 ude sezeryanla oldu onun buyuk cocuklarida benimkilerle yasitti hepsini ayni doktorda yapti sıkınti olmadi insallah rahat olur seninde canim Allah gonlune gore saglikli sihhatli versin insallah

Gökçe uykusunda konuşuyor

Emre de yapiyo arada:))gecen gece yari uyanik gegegege dyp tekrar uyudubaska bisey soyleyemiyo cocygm napsn

Gidebilrsn bence canm eltimn kizi da oyle kusuyoms hep.hatta annesi puturlu yedirmese bile ogurup duruyodu.dr ya bu cocugn onunde siddetli kavga etmissnz ya da cok baski yapmissnz dems.psikolojikmis yani bizmkinin kusmasi.26 aylik su an hala ara ara kusuyomus

Benim yigenim gibi kusan çocuk ben görmemiştim. Bu yazdıklarınız gibiydi. O kusacak diye ödümüz kopardı. Ve senin dediğin son kaşıkçı bir yengem vardı. O son kaşıklarda hep kusma ile sonlanırdı.

Bende srzeryancilardanim:) ilk doğumum normaldi suni sanciyla çoook zordu. İkinci kızım son anda çıkan bi terslikle sezeryanla doğdu okadar rahattiki iyiki sezeryan olmuş dedim o zaman. Yigitde de gunumuzu aldık saatini gününü bilerek stressiz b doğum oldu.tabi normal doğum en sagliklisi en iyisi belki ama ben sezeryan doğumu daha çok sevdim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…