2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canım allah kolaylık versin işin zor gerçekten ama nacizane bir önerim var hiç süt ve gıda alerji testi yaptirdin mı. ? Çünkü bazı bebekler kusarak tepki verebiliyor en azından için rahatlar.

Günaydın annisler çalışan annelere iyi haftalar,hemencecik cuma olsun ısallah.
Bu haftasonu tasiniyorum ısallah dua edin bana kizlar çok korkuyorum nasıl tasincaz, resmen 4 evlilik eşya var,ne zaman ne ara bu kadar eşya doldurmuşuz anlamadım gitti

Ben dün geceden sonra çocuk planlarımi erteledim ablam bile halime ağladı.

ahahahahaha deli kız

Hem normal doğum hem sezeryan yaşamışsın,ikisinide birbiriyle kıyaslayabiliyosun,ne güzel..gerçi ilk 2'yi normal yapıp sonra sezeryan olmayı başta kabullenmek zor olmuştur heralde..normal yapanlar hep öyle diyor ya aaay normal yapmaya zaten cesaret edemezdim ben ama sezeryanda çok feci geçti,hatırlamak bile istemiyorum..ilk 15 gün gelemedim kendime,tek başıma hateket edemedim falan..şimdi 2.de de daha kötü olmasından korkuyorum,aynı yerden kesi olcak daha hassas olur falan diye..en az kendim kadar cildimde çok hassas benim çünkü..neyse artık,hayırlısı bakalım..

ben kendi isteğimle sezeryan oldum hatta suni sancı alıcam diye yatıp korktum vazgeçtim daha hamile kalmadan bile normal doğumdan korkmuştum ama sezeryan olunca da çok pişman oldum aslında hastane de çok iyiydim katta herkes normal doğum yapmıştı ama sorumlu hemşire sizi bu katın en iyi annesi seçtik hemen uyum sağladınız hiç sezeryanlı gibi değilsiniz faln demişti gerçekten de ayaklanmıştım ama ne olduysa eve gelince oldu lohusa bunalımına girdim ağrılarım arttı hareket edemedim bir on gün kabus gibiydi hatta normal niye yapmadım diye bile ağladım şimdi komik gelse de o günler çok zordu bi daa asla doğurmam ne delilik fln diye gezdim herkes unutulur diyodu tam olarak unutulmasa da geçici bişi olduğunu biliyorum artık en büyük eksiğim beni nelerin beklediğini bilmemekmiş iyiki sezeryan olmuşum diyemem ama bu durum çocuk yapmamak için bi neden değil artık benim için bi bir hafta ağrımda olsun varsın kolay değil dünyaya bir can getirmek

inşallah umduğundan kolay olur tüm işleriniz yolunda gider canım

cidden eşya yığıyoruz evlere. Allah kolaylık versin

benimde sezeryan çok kötüydü. Ki hiç mızmız bi insan değilimdir. Hasta bilr olsam bi köşede yatar geçmesini beklerim naz yapmayı falan beceremem. O yüzden herkes şok geçirdi o halime. Ağrıdan bayıldım. Eşim yürütmeye çalışırken birden ayağımı atmamla kalakaldım. Öyle bir sancı saplandı ki.2 hafta boyunca oturarak uyudum. Çünkü emzirmek için her kalkmaya çalışmam bana artı sancı olarak geri dönüyodu. Ayağa kalkınca oturmak oturunca kalkmak istemiyodum o ağrı yüzünden.
Gerçi ben ikinci çocuğuda düşünmüyorum. Hamileliğimin bulantılı dönemide feci derece şiddetliydi. Ama eğer ki düşünürsem normal olsun istiyorum. 1 gün bile sürse sancılarım razıyım. Ama 2 hafta çok feciydi. Kızımı bile sevemedim doğru düzgün

Ben normal dogum yaptm kendi istegimlecunku sezeryandan odum kopuyo.toplamda 18 saat surmustu zordu ama sonrasi rahatti hakikaten.8 dikisim vardi rahat oturamiyodum falan ama olck o kadar.dr um da bana her iki turde de agri cekeceksin dogum yapiyosn sonucta hic agrsiz olmasni bekleme demisti.o donem zor oluyo ozellikle psikolojik olarak etkilenmistm ben.ama ikinciyi yapck olursam yine normal yaparm pisman degilim

Be güzel ya. O duyguyu o şeyi yaşamak isterdim. Bende diretmiştim hep normal doğum diye ama mecburen sezeryan oldum.
İkinciye kısmet olur belki

gerçekten buna katılıyorum ben her türlü doğum bu sonuçta elbet ağrısı olucak ama kişiden kişiye de değişiyor hastaneye gidip tabiri caizse pırt diye doğuran da var ki ben bizzat şahit oldum normal doğumla neredeyse sezeryan gibi oturamayan bir aya yakın normal yürüyemeyende var sezeryanı da ki benim çok yakın arkadaşım hastane de herşeyi kendi yapıp beşinci gün çay servisi falan yapıyodu o derece ağrısız geçiren yada bi on gün on beş gün eğilip doğrulamayan var ilki zor olup ikincisi kolay olan yada tam tersi ama hepsi on on beş gün sonra gazıydı kusmasıydı yok ek gıda emekledi yürüdü mü başka telaşler bakın nasılda hazırlıyorum kendimi ikinciye

sanırım benimkiler yedi veren, 2-3 günde bir havanın sıcaklığına göre suluyoruz, bir de arada güneşe arada gölgeye koyuyoruz o kadar, ekstra bir şey yapmıyoruz, zaten küçük saksıda...

Hafta sonu şehir dışındaydık, gece Ankara ekstra mı sıcaktı, uyumamadık,
Bir de gece 12'de havai fişek falan damat bizim sesleri, yavrum kaç kez sıçradı yatağından ağladı, düşüncesizler....

Buna en iyi örnek benim annem heralde. Annemş doğum odasına bile yetiştirememişler. Sedyenin üzerinde çıkmış kardeşim birden bire annemde özür diliyomul tuvaletimi tutamadım diye. Tuvaletini yaptı sanmış

ay pazartesi pazartesi hiç bişi beni bu kadar güldürüemezdi

ay pazartesi pazartesi hiç bişi beni bu kadar güldürüemezdi
Kardeşimin doğumu tam bi konedi zaten. Biz babamla tv izlerken annem içeri gitti. Elinde valizle geldi. Suyum geldi çocuk doğacak diye.Hastaneye gittik. Daha 10 dk olmadan muayene ettikleri odadan çocuk sesi gelmeye başladı
Telaşımızı heyecanımızı bile yaşayamadık. Az daha bekleseymişiz evde doğacakmış çocuk

sanırım biraz bünye birazda şans meselesi kızlar bu doğum işi bende tam aksine normal doğum yaptığımda günlerce kalkamadim yataktan acillik oldum hatta sol bacagimin üstüne bi on gün basamadim kendimi kasmqktan ve ıkına sırasında bacak kaslarimin bi süreligine hassaslastigini söylemişti doktor. Ama her iki sezeryan Dada 5.günden sonra ayaklandim ki bu dikislerim iltihap olmasına rağmen çok bi sancı ağrı çekmedim.ha tabi dikiş yerim yeni yeni iyilesiyo iki ay öncesine kadar akıntı bile vardı ama busorunlara rağmen sezeryan derim çünki normal doğumu ve sonrasını kabus gibi geçirdim. Dedigim gibi bünyeye göre degisiyo.

Ankaraya sıcak bir geldi tam geldi özellikle gece resmen kavruluyoruz uyku muyku hak getire. Havai fisekle pat pat çıkardıkları sesler en uyuz olduğum şeydir benimde.içim urperiyo onlar pstlarken korkuyorum sanırım nedense tepemde patlamalarindan.

Ben hafta sonu buraya hiç bakamıyorum:) sayfalar alıp başını gidiyor

Benim de en büyük korkum uzun süre kusmalrın devam etmesi inşallah düzelir, yani yemek konusunda çok aşırı baskıcı davranmıyorum bazen isteyerek yerken bile kustuğu oluyo bi anda. Walla şaşırdım artık napıcağımı bilmiyorum

Biri binada güvercin mi besliyo nedir. Tüm camlarım kuş pisliği dolmuş. Pencere önlerinden hiç bahsetmiyorum bile. Camlara nasıl pisliyolar onuda anlamadım. Çaprazlamasına mı atıyılar napıyolar. Ben böyle şey görmedim. Balkon olsa cd falan asayım dicem pencereye napıcam bilemedim.
Nasıl silcem ben şimdi bunları ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…