2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Aslında benimde terapi çok ihtiyacım var :/ bazen çok bunaldigimi hissediyorum. Eşim bazen anlayışlı bazen çok anlayışsız oluyor.

O kaybolan çocuktan haber varmı peki ?

Aslında benimde terapi çok ihtiyacım var :/ bazen çok bunaldigimi hissediyorum. Eşim bazen anlayışlı bazen çok anlayışsız oluyor.
Aslında herkesin hikayesi sorunları farklı ama ben yine de önerileri burada yazacağım belki uygulamak isteyen olur

Herkese selam kizlar 10 gun sonra nihayet evimdeyim ama dengemiz falan iyice bozuldu kizim hic almiyo agzina yumurtayi severdi onu da azilar da cikti acaba ondan mi diyorum gecen hafta bide ishal oldu nadi hemde pisigi soyleeye bile gerek yok poposu falan kizarikliktan kabardi resmen gece yatarken bez baglamadan yatirdim iki gun krem de boca ettim oyle boyle atlattim ishali oluncdr a goturdum devlete ogle tatilene 15 dk falan vardi zaten nigde de ozel hastane bi tane oraya yetisemem diye bor devlete goturdum dr un muayane etmesi 3 sn surdum desem inanirmisin bi tek karnini acti dinledi bagirsagi cok hareketli dedi nidazol diye bi surup bode antibiyotik verdi antibiyotik zaten ishal eder kullanmadim nidazolu da iki uc gun anca kullanabildim kizim suruba bile zar zor acti agzini azilar bizi cok zorladi istah yerlerde surunuyo ishali bilmem ya havadan oldu ya dislerden onun disinda kizim yer yataginda yattigi icin mi ne hic uyanmadan aksam 11 gibi yatip sabah 11 i buluyodu uyanmasi bi iki kere emip geri yatiyodu gece dun aksam uyutmak icin yine ayagimda salladim besigine koyuyom uyaniyodu geri salla koy yerine derken 1 saati falan gecti artik careyi yere yine yatak yaptim oyle uyuttum yine vi iki kere emmeye uyandi onun disinda sabah 10 a kadar deliksiz uyudu suan yine uyutarak yaziyom yine yer yataginda yatiracam bundan sonra oyle yapacam hem uykumu iyi alirim bende kizim kalabalik ortama ilk kez girdi ilk iki uc gun adapte olmada zorluk cektik hatta bana asiri derece de dustu babada bile 10 dk zor durdu mizirdanip durdu o yonden rahat ettim ise guce el degmedi nehir babaanne de hic durmadi hatta ayni odada bile olunca cok aglayido dedeye ilk bi iki gun yine agladi sonra alisti ama kv ye asla cogu gunum annem de gecti annemgil de hic citini cikarama miziklilik yoktu anamla rahat rahat oturdum hatta ablmin kizi falan gelince oynatiyodu oyaliyodu bi kere abim kucagina aldi seviyim diye onada agladi.erkeklerden zaten korkuyo kizim iki gun oncede atesimiz oldu sabah 7 de kalkti kizim hic o satte pek kalkmazdi baktim cayir cayor yaniyo fitil koydum bide dus aldirdim uyutup atesi cikip yine iniyodu yine dunde.biraz oyledi aksam ilik dus aldirdim bide calpol verdim uyuttum ates falan bi daha olmadi bizim bugun menenjit.asimiz vardi daha vurdurmadim bi iki gun gecse bisey olur mu bugun de takip edecem yarin siparis.edip sanirim ertesi vurulacak ben asm de.vurdurdum ilk dozu ijinciyi de oyle yapacam eczaneye siparis uzerine getiriyomus asiyi persembeyi bulir vurdurmam ilk doz 28 nisan da oldu iki uc gun gecikmeyle bosey olmaz.sanirsam bizde smdilik haberler boyle ha bide izmir den arefe gunu yola cikmistik vizler falan herseyi bikac gun once hazirla giderken esimin aldigi ayakkabiyi unutmusum almayi neyse konyayi ciktik aksaraya varmadan ayakkabilari alip almadigimi sordu bi baktim yok basladik tartismaya nigdeye varana kadar neyse suratlar asik konusmuyoz birbirimizle valizleri yerlestirdik babasina hediye ayaykkabi aldi onu sordu tabi onu koymayi da unutmusuz.sanki benim.sucum aksamdan valizleri arabaya koyariz savah hem kolay hemde hemen cikariz diye sabaha atti
Sanki herseye yetisebilecek super guclerim var fazlada kusluk yapamadim.zaten ister istemez etrafa yansimasin diye oyle boyle.gecti 10 gun insanin evi gibi yokmus nehirin biraz dengesi bozuldu dedigim gibi yemek mevzusunda kesinlille biseye acmiyo agzini insallah cabuk duzelir istahi

Yurumeyle ilgili her cocuk farkli ne zaman kendini hazir hissederse o zaman yurur. Ama ben desteklenmeleri gerektigini dusunuyorum. Her cocukta ise yarayacak diye bir beklenti yok. Arda 10 aylikken yurudu' biz ilk adim arabasindan memnun kaldikik.

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım neyseki tahliller temiz ilaçla hemencik düzelsin

O kaybolan çocuktan haber varmı peki ?
maalesef canım o günden sonra gelmemiş annemde bi kaç kez sormuş ordakilere ama kimsenin haberi yok

@yaz yagmuru bizim klima salonda valla sonunda gidip orada yatıcam mirayla da uyuya kalırım diye korkuyorum çünkü o kadar azaldı ki uykusu sıcaktan her sabah ateşli uyanıyo
çok şükür annem var artık kısmet ay kesin bi sonraki hamile ben olucam bu gidişle

inşallah bir an önce düzelir iştahı canım sanırım azı dişler gerçekten iice etkiliyo bizim zaten yok iştahımız bide azılar çıkarken ne olcak acaba
yere yatak yapınca neden sevdi acaba ya ben de mi denesem bizimki de hala doğru dürüst uyumuyo sıcaklar da tuz biber oluyo
bide bebişlerden sonra eşlerde aynı şeleri yapmaya başladı çocuğunun çocukluğu tuttu heralde şu sıralar

Eslerede lazim terapi :)

Eslerede lazim terapi :)
Yok şimdi yukarda Allah var bu evde tek terapilik benim :)) eşimde evliya sabrı var ve hep yapıcı ılımlı olan odur. Bir de çalışan o olduğu halde evdeki yükümün yarısını da o omuzlar. Üstüne bi de nazım cazım kaprisimi çeker. ben olsam aprioriyi bu kadar çekemezdim heralde ben de şansımı çok zorlamayayım bence :))) gerçi o da istiyor iş stresi taşındık ilk kez istanbul trafiği çekiyor çok yıprandım diyor. Eğer stresimi yenemez de size yanaıtırsam uyar beni ben de gideyim dedi.

Geçmiş olsun sizede. Bu tatillere güya rahatlamak için çıkıyoruz beter olup dönüyoruz.
Şuan yarım saattir gökçeye balkonda en sevdiği şey olan muzu yedirmeye çalışıyorum. Aç geziyo tüm gün. Damacananın başına gidip ağlıyo su vereyim diye. Suyla kafayı bozdu çocuk.

Rahat hareket etti sanirsam donerken falan bide izmir asiri sicak gittigim de bile bu kadar degildi orda alismisim serin pufur fur havaya vura cayir cayir geldi

Tam 4 hafta oldu yoksa 3 müydü blmiyorum zaman kavramımda bitti artık. Gökçeye sadece pütürlü şeyler yedirdim. Artık öğürtüleri azaldı. Daha az kusuyo hatta bazen hiç kusmuyo. Ama ben çok sıkıldım artık 2 saatten aşağı süren yemek faslımız yok. Ağzında dakikalarca çevirip çevirip duruyo. O da sıkılıyo bende sıkılıyorum. Hele bi iki gündür pek iştahıda yok. Resmen işkenceye döndü.
Pes ediyorum artık daha fazla böyle dayanamıcam. Varsın bi kaç ay sonra öğrensin. Bi öğün bitmeden diğer öğünün vakti geliyo zaten. Düzen falan kalmadı yoruldum artık.

eltimin kızının fotoğrafının altına çok orijinal diye yorum yaptım acaba neden
Ben de takip etmeye kalktım zatı muhteremi ama ancak yarım gün dayanabildim, resmen timeline ımı ele geçirdi, o yarım günü resmen an be an fotoğrafladı birlikte yaşadık eltinle :)) merak edip eklemiştim. Hatta senin sayfandan beni hatırlamasın diye kullanıcı adımı değiltirmiştim ig de. Gerçi kadına ciddi biçimde acıdım. Yazık gerçekten, o kadar ki bazı fotoları sadece eşi beğenmiş. Yorumlar falan aynı sen , yazık yavrucağızı da kalıba sokmaya çalışmış, yarış atı sanki bebeğim ya. Aslında pırlanta gibi iki evladı var, bıraksa sidik yarıştırmayı etrafa reklam yapmayı da yavrularıyla güzel vakit geçirmeye baksa. Tanısaydım onu kesin böyle konuşurdum onunla da

merhaba anneler yeni üyeyim ve dört aylık oğlum var ona eğitici oyuncaklar almak istiyorum ama nasıl araştıracağım bilmiyorum site biraz karışık gibi yada bana öyle geldi henüz çözemedim nereye mesaj bırakmam gerektiğini yardımcı olursanız sevinirim..

bende uğraşmaya kalktım bi ara ama zaten bişi yedirmek zordu öyle iice zor oldu sadece yemek hazırlarken fln eline bişiler tutuşturuyorum öğürse de çıkaracak bişi olmuyo midede aslında sen ne güzel yol katetmişsin biraz daha dirensemiydin

keşke en azından en yakını olarak kız kardeşi bişiler çıtlatsa benim tanıdığım başka biri başkasına yapsa bende konuşurum yazık hayatı kendine zor bide kızını da zorlaştırcak bakmayın şu yarıştırma ya da benzetme huyları olmasa ii biri aslında bişi araştırsa duysa görse bilse benide arar söyler bişi alırken mirayada alır sevdiğine hiç şüphem yok ama bazen engel olamıyor kendine demek ki inşallah bi gün hayatı kendi seyrine bırakır

Cidden çok sabrettim bi kere bile bıkkın bakmadım neşeyle yedirmeye çalıştım. Zaten bi yandan elime tlfnu alıp buraya baktım sürekli yoksa dayanamazdım.Kussada aldırmadım. Önceden en azından sabah öğle akşam birde ara öğün yediriyodum. Şimdi akşam öğününü direk atmış olduk. Çünkü o kadar yavaş yiyo ki vakit kalmıyo.
12 gibi uyanınca direk masaya oturuyoduk bazen 2 buçukta kalktığımız oluyodu. Zaten 3 gibi tekrar uyuyo. Hızlanacak dedim ama gıdım ilerleme yok. Varsın yine pütürsüz yesin en azından öğnünü tam yer. Bu gün yine dayanamadım kızdım. Şuan kaldıramıyorum demekki. Ara vermem sıpam içinde iyi olacak.
Çocuk yemek yemekten soğudu resmen. Sürekli otur oda sıkıldı.
Kendilerinin yediği günler biran önce gelse keşke..

Birde acaba eltinle seni çok mu kıyaslıyolar? Sürekli foto paylaştığına göre çocuğuyla çalışmıyo sanırım. Bunu kompleks yapıp çocukla mı kapatmaya çalışıyo acaba

Benm de ihtiyacim var.eski sabirli insan gitti yerine tahammulsuz herkese trip atan el kadar bebege kizip bagiran bi kadin geldisu tasinma isini halledip de bakici bulabilseydm eylulde baslycaktm ise.gercekten ihtiyacm var psikolojik olarak.ama hala tasinamadik.buyuk ihtimalle ikinci donem baslycam

Kissadan hisse

Yurumeyle ilgili her cocuk farkli ne zaman kendini hazir hissederse o zaman yurur. Ama ben desteklenmeleri gerektigini dusunuyorum. Her cocukta ise yarayacak diye bir beklenti yok. Arda 10 aylikken yurudu' biz ilk adim arabasindan memnun kaldikik.

Emre ters cevjrip oynuyo ilk adim arabasiylaama yurumeye basladi azar azar.cekyatla puf arasinda gidip geliyo o kadar mutlu oluyo ki

eltimin kızının fotoğrafının altına çok orijinal diye yorum yaptım acaba neden

Cok merak ettim acaba neden

Ben bir suru oyuncak aldm hicbirnin yuzune bakmyo varsa yoksa cekmece dolap karistrsn.buldugu yerde kagit pecete falan yesinkrem siseleriyle oynar kumandalarla sarj aletiyle oynar

Hakikaten cok uzun suruyomus canim yabizm 10 -15 dk anca surer.o kadarina ben de sabredemezdim.eline ekmek biskuvi cubuk kraker veriyorm az da olsa yiyo.illa ki alisacak ya yipratma kendini

Menenjit aşısını yaptırmayan var mı ?

Biz geciktirdik canm.tek doz yapilacak.asm deki hemsire kafami karistirdi havalar cok sicak ya asinin soguk muhafaza edilmesi gerekiyor.cok guvendgnz eczaneden siparis edin ya da bence buyuk bir hastanede yaptrn dedi.dogum yaptgm hastane dbakirda ben mardindeyim.havalr serinleyinceye kadar gidemem asiri sicak buralar .ertelendi mecburen.15 aylikken gitmeyi dusnuyorm 1 ay sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…