dün gece yine çok sıcaktı miranın üstünü iki kez değiştirdim ama her seferinde çarşaf bile ıslanmıştı bu çocuklar tabi hastalanır şimdi tekrar kış gelse ne ii olcak dicem valla
@Akaibu ne güzel gökçe kızın sevdiği bişi var hem tahin pekmez yarayışlıda bişi maşallah kuzuya[/QUOTEQUOTE] canim hava cok sicak biz de gece bazen klimayla esinti olursa klimayi acmadan yatiyoruz klimanin yaninda deliksiz uyuyor kac gundur gunduz uykusunu 1 saat zor uyuyordu banyo yaptirip yatirdigim halde ter icinde kalkiyordu surekli miz mizlaniyordu uyumadigi icin dun ben de klimayi actim 3,5 saat uyudu gittim baktim cocuga birsey mi oldu diye sicak cok etkiliyor
Eki Görüntüle 1592345
KızlaR günaydın.. Herkesler iyidir inş. buralara sıcak resmen bi anda bastırdı. Bende arene balkonda havuz yaptm günde 2 kere giriyor. 1 saat falan oynuyoruz. Buda resmimiz :)
Ooo super:))
Kızlar az evvel psikiyatriden randevu aldım gidicem. Aylardır aklımdaydı ama sütten kesilmesini bekliyordum oğlumun. Doğumdan sınra hayatının tamamen değişmesi, zatrn sinirli ve gergin olan yapımın iyice tahammülsüz ve sinirli hale gelmesi, bu halin beni yıpratması, uykuda sürekli keşkelerin muhasebesini yapmak, yorgunluk, evli ve çocuklu yaşama adapte olamamak vs vs. Tüm bunlar birleşince bazen oğluma karşı aileme anneme babama eşime karşı müthiş abartılı tepkiler veriyorum ve sonrasında hayatımdaki insanları da kendimi de yıpratıyorum

terapiye başlıycam gerekli görülürse ilaç kullanıcam kararlıyım inşallah ruh sağlığım biraz onarılır da daha normal ve sakin bir yaşamım olur
İyi yapmissin canim hepimizin ihtiyaci var aslinda ben de oyle cok gerginim esim bazen sakin ol biraz diyor cocuk buyitmek zor ve hayatimizdan birseyler gidiyor
kızlar annem ve parktan havadisler var iice arkadaş ortamı yaptı orayı kendine miradan daha çok annem üzülüyor parka gidemeyince

neyse mirayla akran bir bebiş varmış annesi demiş ki on yıl sonra tüm bebekle olmuş şimdi 6 haftalık hamileymiş kendiliğinden kalmış hiç beklemiyomuş ilk öğrendiğinde çok ağlamış sonra yaşadıklarını düşünüp şükretmiş ama yine de napcağımı bilmiyorum diyomuş yardım edeni olmamış annesi de kv desi de çağırsa bile çok nadir geliyomuş biz bu yaştan sonra çocuk bakamayız diolarmış sonuç annem diyo ki ne güzel senin bakanında var bi tane daa doğur
ha ha hay cok guldum annenin park sevdasina aslinda dogru soyluyor canim annenin olmasi senin icin buyuk sans Mira kiz biraz buyuyunce ikinciyi dusunebilirsin