2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Evimizde baksa bende düşünüyordum kamerayı. İçin rahat etsin.

Canım hiç bi fikrim yok ama inşallah sadece sivri sokması falandır.
Biz böyle doktoruna götüremeyeceksek acile götürüyoruz. Kanında falan bişey yoksa verilen ilaçları almayıp ertesi gün kendi doktorumuza gidiyoruz. İsterseniz öyle yapın canım en azından enfeksiyon varsa önleminizi erken alırsınız. Çabuk iyileşir inşallah fıstık

Canim önce azilar çıkıyor diye biliyorum ben. En azından gökçe de once 4 tane azı çıkardı sonra 2 köpek dişi çıkardı.

Kamerayi nereden alacaksin cabim ben de dusunuyorum.ABen lojmanda oturuyorum burada kendi evibde bakmak isteyen var ancak ben baskasinin evine guvenemiyorum guveblik acisindan ayrica kadun ev islerini yapayim derken kizinu ihnal eder diye de korkuyorum ayrica her gun hazirla cikar birak ve surejli ayrilik sikintisi oluyor. Bence bi cocuk en iyi kendi evinde bakilir diye dusunuyorum. Uzmanlarda boyle oneriyor.[/QUOTE]
Aslında bende senin gibi düşünüyorum ama benim için en uygun kişi kendi evinde bakmak istedi. Aynı apartmanda olunca kabul ettik. Şimdi çok memnunum.

[QUOTE="isimdeyimgucumdeyim, post: 42254679, member: 615470]
Aslında bende senin gibi düşünüyorum ama benim için en uygun kişi kendi evinde bakmak istedi. Aynı apartmanda olunca kabul ettik. Şimdi çok memnunum.[/QUOTE]canım gökçe nasıl oldu sahi

Geçmiş olsun canım. Dediğin gibi olabilir. Ama sinek ısırığıda olabilir. Şimdi nasıl Mira. Havuzdan mikrop kapmış da olabilir

[QUOTE="isimdeyimgucumdeyim, post: 42254679, member: 615470]
Aslında bende senin gibi düşünüyorum ama benim için en uygun kişi kendi evinde bakmak istedi. Aynı apartmanda olunca kabul ettik. Şimdi çok memnunum.
canım gökçe nasıl oldu sahi[/QUOTE]
Sabah akşam iğne oluyor. Ama çok şükür ateşi çıkmıyor artık. Ateş 40 ı görünce çok korkmuştum

Canım ben hiç salça kullanmıyorum hep bunları kullanıyorum. Geçen sene yetmedi, annem takviye getirdi.

Canım biri böcek ısırığı, biri sinek ısırığına benziyor ama seninkisinin ne oldugunu anlamadım.

acildeki doktorları sevmiyorum ciddi bi ateş olmadığı sürece Yarını beklicem inşallh enfeksiyon değildir

Geçmiş olsun canım. Dediğin gibi olabilir. Ama sinek ısırığıda olabilir. Şimdi nasıl Mira. Havuzdan mikrop kapmış da olabilir
Sağol canım çok huysuz herkese herseye ağlıyo

@minnakkartal geçmiş olsun Viral bi enfeksiyon olabilir takip etmek lazım umutta cikikarmisti bunlardan el ayak ağız sendromu diye bi hastalık var ona benziyor sanki
Yarın dokturu anlar heralde ne olduğunu bana ilkten sinek gibi gelmişti ama çoğalıyor gibi geliyo
Bu arada sizede geçmiş olsun canım

Canım biri böcek ısırığı, biri sinek ısırığına benziyor ama seninkisinin ne oldugunu anlamadım.
Miranınkiler öyle olabilir benimkide sanırım ürtiker daa öncede bi kaç kere olmuştu şimdi daha belirginleşti ve çoğaldı gece dayanabilirsem ve şişmezsem yarn bende Gidicem doktora stres ii gelmiyor bana

Canim çoğalıyorsa el ayak ağız hastalığı olabilir cidden. Gökçede çok huysuzdu sürekli ağlıyor ve uyumuyordu. Gökçede ağız dışında çok yara yoktu. Ateşte yaparmış bu hastalık.

Canim cok tsk ederim erol belgini not aldim. Simdilik bir cok sehirde subesi olan siser isitme merkezine gidecem. Earnet satiyorlarmis. Cihazi deneyecem memnun kalirsam kullanacam yoksa bana ankaranin yolu gözükecek ins gerek kalmaz. Benim icin babana sorup arastirdigin icin tsk ederim.

Alıp başımı gitsem kızımla çook uzaklara..hatta başka ülkelere .. Evlatlarını kaybeden onca ananın yanında yalnızlığımı dillendirmeye hakkım olmadığını bile bile.. Çok yoruldum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…