- 14 Ocak 2015
- 1.961
- 3.671
- 138
- 42
Çok geçmiş olsun canım.Umutta iki gündür ateşli doktora getirdim bugün tahlil verdik biri çıktı enfeksiyon var kanda bi sonucu daha var çıkacak o nasıl çıkıcak bakalım aynı zamanda da gözde enfeksiyon var
Be zaman boğaz enfeksiyonu gecirsek ardından diş geliyor. 2.köpek dişimiz geldi.aynen canim gokceyi de disler sarsiyor onlar 18 ay disleriymis.
Evimizde baksa bende düşünüyordum kamerayı. İçin rahat etsin.Su an tam gün iki çocuğa 700 liraya bakyomus.bakalım görüşünce sorcm tam gün olması işime gelir açıkçası ev işlerine de yardımcı olur.
Ben eve alcm canm.senin aynı apartmandaydi değil mi?bizim öyle bi şansımız yok malesef.hem eve kamera da taktırcm ne olur ne olmaz
Canım hiç bi fikrim yok ama inşallah sadece sivri sokması falandır.Kızlar miranın doktoru erken çıkmış Aradım başka bi doktora götürmek istemiyorum Ateş'i düşer gibi oldu en azından ilaçla kontrol Altında hoş daa çok gece yükseliyo bakalım bu gece napcaz ama hiçbişi yemiyo ve her emmeden sonra feci kusuyo resmen süzüldü yavrum yarına kdr bekleyip kendi doktoruna gideyim diyorum ama kafamda Karışık bide miranın ve benim vücudumda bişiler çıktı benimki acayip kaşınıyo foto ekliyorum fikri olan varmı acaba benim vücudumda mu enfeksiyon var o Yüzden mi emdiğini kusuyo üstteki miranın kolu ve bacağı alttaki benim bacağım başka yerlerde de var Eki Görüntüle 1611106 Eki Görüntüle 1611107 Eki Görüntüle 1611108
Canim önce azilar çıkıyor diye biliyorum ben. En azından gökçe de once 4 tane azı çıkardı sonra 2 köpek dişi çıkardı.İki gecedir betül geceleri ağlıyo yavrum normalde ağlamaz iki gecedir pesifen veriyorum alttan 4. Diş geliyo ondandır sanıyodum bu sabah bi güzel diş muayenesi yaptım üstten aZı geliyo üst köpek dişi çıkmadı daha ama sıra atlamış onun yan tarafı patlamış
Kamerayi nereden alacaksin cabim ben de dusunuyorum.ABen lojmanda oturuyorum burada kendi evibde bakmak isteyen var ancak ben baskasinin evine guvenemiyorum guveblik acisindan ayrica kadun ev islerini yapayim derken kizinu ihnal eder diye de korkuyorum ayrica her gun hazirla cikar birak ve surejli ayrilik sikintisi oluyor. Bence bi cocuk en iyi kendi evinde bakilir diye dusunuyorum. Uzmanlarda boyle oneriyor.[/QUOTE][QUOTE="kmltm, post: 42243031, member: 4dusunuyorum.Aslinda ben lotam gün iki çocuğa 700 liraya bakyomus.bakalım görüşünce sorcm tam gün olması işime gelir açıkçası ev işlerine de yardımcı olur.
Ben eve alcm canm.senin aynı apartmandaydi değil mi?bizim öyle bi şansımız yok malesef.hem eve kamera da taktırcm ne olur ne olmaz
Gecmis olsun canim .ne oldu bu kuzulara böyle.Umutta iki gündür ateşli doktora getirdim bugün tahlil verdik biri çıktı enfeksiyon var kanda bi sonucu daha var çıkacak o nasıl çıkıcak bakalım aynı zamanda da gözde enfeksiyon var
Geçmiş olsun canım. Dediğin gibi olabilir. Ama sinek ısırığıda olabilir. Şimdi nasıl Mira. Havuzdan mikrop kapmış da olabilirKızlar miranın doktoru erken çıkmış Aradım başka bi doktora götürmek istemiyorum Ateş'i düşer gibi oldu en azından ilaçla kontrol Altında hoş daa çok gece yükseliyo bakalım bu gece napcaz ama hiçbişi yemiyo ve her emmeden sonra feci kusuyo resmen süzüldü yavrum yarına kdr bekleyip kendi doktoruna gideyim diyorum ama kafamda Karışık bide miranın ve benim vücudumda bişiler çıktı benimki acayip kaşınıyo foto ekliyorum fikri olan varmı acaba benim vücudumda mu enfeksiyon var o Yüzden mi emdiğini kusuyo üstteki miranın kolu ve bacağı alttaki benim bacağım başka yerlerde de var Eki Görüntüle 1611106 Eki Görüntüle 1611107 Eki Görüntüle 1611108
canım gökçe nasıl oldu sahi[/QUOTE][QUOTE="isimdeyimgucumdeyim, post: 42254679, member: 615470]
Aslında bende senin gibi düşünüyorum ama benim için en uygun kişi kendi evinde bakmak istedi. Aynı apartmanda olunca kabul ettik. Şimdi çok memnunum.
Saolasın canm bilmiyorum ki tahlilleri de ole ateş yapıcak kadar kötü değil neden atesleniyor bilemedimGecmis olsun canim .ne oldu bu kuzulara böyle.
Canım ben hiç salça kullanmıyorum hep bunları kullanıyorum. Geçen sene yetmedi, annem takviye getirdi.maşallah baya çok yapmışsınız. Ben 5-6 kilo yaparsam bi başıma şükür
bende hiç izleyemiyorum. Film olursa anca oturuyorum akşam başına. Fündüz sürekli tvden radyo açıyorum ama o da olmazsa artık deliririm heralde
canım babamla konuştum. Ameliyat eden doktoru hatırlamıyo. Zaten çook uzun zaman oldu ben ortaokulda falandım sanırım. Ama odyometrist olarak O da erol belgine gitsin dedi. Konyalıymış zaten adamda. Alanının en iyilerindenmiş. Eğer gidecek olursan babamın ismini vereyim özelden sana. Onun yakınıyım desin dedi. Cihaz olarakta star key kullanıyomuş. Ama erol beyin yanına giderse o cihaz konusunda da ona en uygun olanı seçer yönlendirir dedi. Konyadaki merkezleri hiç bilmiyomuş malesef
Canım biri böcek ısırığı, biri sinek ısırığına benziyor ama seninkisinin ne oldugunu anlamadım.Kızlar miranın doktoru erken çıkmış Aradım başka bi doktora götürmek istemiyorum Ateş'i düşer gibi oldu en azından ilaçla kontrol Altında hoş daa çok gece yükseliyo bakalım bu gece napcaz ama hiçbişi yemiyo ve her emmeden sonra feci kusuyo resmen süzüldü yavrum yarına kdr bekleyip kendi doktoruna gideyim diyorum ama kafamda Karışık bide miranın ve benim vücudumda bişiler çıktı benimki acayip kaşınıyo foto ekliyorum fikri olan varmı acaba benim vücudumda mu enfeksiyon var o Yüzden mi emdiğini kusuyo üstteki miranın kolu ve bacağı alttaki benim bacağım başka yerlerde de var Eki Görüntüle 1611106 Eki Görüntüle 1611107 Eki Görüntüle 1611108
acildeki doktorları sevmiyorum ciddi bi ateş olmadığı sürece Yarını beklicem inşallh enfeksiyon değildirCanım hiç bi fikrim yok ama inşallah sadece sivri sokması falandır.
Biz böyle doktoruna götüremeyeceksek acile götürüyoruz. Kanında falan bişey yoksa verilen ilaçları almayıp ertesi gün kendi doktorumuza gidiyoruz. İsterseniz öyle yapın canım en azından enfeksiyon varsa önleminizi erken alırsınız. Çabuk iyileşir inşallah fıstık
Sağol canım çok huysuz herkese herseye ağlıyoGeçmiş olsun canım. Dediğin gibi olabilir. Ama sinek ısırığıda olabilir. Şimdi nasıl Mira. Havuzdan mikrop kapmış da olabilir
Yarın dokturu anlar heralde ne olduğunu bana ilkten sinek gibi gelmişti ama çoğalıyor gibi geliyo@minnakkartal geçmiş olsun Viral bi enfeksiyon olabilir takip etmek lazım umutta cikikarmisti bunlardan el ayak ağız sendromu diye bi hastalık var ona benziyor sanki
Miranınkiler öyle olabilir benimkide sanırım ürtiker daa öncede bi kaç kere olmuştu şimdi daha belirginleşti ve çoğaldı gece dayanabilirsem ve şişmezsem yarn bende Gidicem doktora stres ii gelmiyor banaCanım biri böcek ısırığı, biri sinek ısırığına benziyor ama seninkisinin ne oldugunu anlamadım.
Canim çoğalıyorsa el ayak ağız hastalığı olabilir cidden. Gökçede çok huysuzdu sürekli ağlıyor ve uyumuyordu. Gökçede ağız dışında çok yara yoktu. Ateşte yaparmış bu hastalık.acildeki doktorları sevmiyorum ciddi bi ateş olmadığı sürece Yarını beklicem inşallh enfeksiyon değildir
Sağol canım çok huysuz herkese herseye ağlıyo
Yarın dokturu anlar heralde ne olduğunu bana ilkten sinek gibi gelmişti ama çoğalıyor gibi geliyo
Bu arada sizede geçmiş olsun canım
Miranınkiler öyle olabilir benimkide sanırım ürtiker daa öncede bi kaç kere olmuştu şimdi daha belirginleşti ve çoğaldı gece dayanabilirsem ve şişmezsem yarn bende Gidicem doktora stres ii gelmiyor bana
Canim cok tsk ederim erol belgini not aldim. Simdilik bir cok sehirde subesi olan siser isitme merkezine gidecem. Earnet satiyorlarmis. Cihazi deneyecem memnun kalirsam kullanacam yoksa bana ankaranin yolu gözükecek ins gerek kalmaz. Benim icin babana sorup arastirdigin icin tsk ederim.maşallah baya çok yapmışsınız. Ben 5-6 kilo yaparsam bi başıma şükür
bende hiç izleyemiyorum. Film olursa anca oturuyorum akşam başına. Fündüz sürekli tvden radyo açıyorum ama o da olmazsa artık deliririm heralde
canım babamla konuştum. Ameliyat eden doktoru hatırlamıyo. Zaten çook uzun zaman oldu ben ortaokulda falandım sanırım. Ama odyometrist olarak O da erol belgine gitsin dedi. Konyalıymış zaten adamda. Alanının en iyilerindenmiş. Eğer gidecek olursan babamın ismini vereyim özelden sana. Onun yakınıyım desin dedi. Cihaz olarakta star key kullanıyomuş. Ama erol beyin yanına giderse o cihaz konusunda da ona en uygun olanı seçer yönlendirir dedi. Konyadaki merkezleri hiç bilmiyomuş malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?