Ayyyy alem.bu cocuklar ya cok guldurdu beni :))Kaynanam bizdeydi benim zilli gitmiş cekmeceden sudyeni almis mem meme diye içeri geldi bide boynuna kafasina koyuyor gülmekten olduk allahtan kayinpeder yoktu rezillik misafir geldiğinde yatak odasini kilitlemek lazm
Ooo aşkı Memnu ilk yayinlandiginda ne heycanla izledim. Son bölümünde hele.izlediğim en güzel diziydi .ondan sonrada muhteşem yüzyıl bi daha böyle diziler olmadı hiç üstlerine tanımam. Benim eşimde aşkı memnuya gıcık:)Benim de oturup izlemeye zamanim olmuyor ama eski dizilerin tekrarini veriyor ya bazen onlari izlemeyi severim aski memnuyu her koyduklarinda izlerim isimi birakip esimde yine mi aski memnu izliyorsun pes diyor
Ooo aşkı Memnu ilk yayinlandiginda ne heycanla izledim. Son bölümünde hele.izlediğim en güzel diziydi .ondan sonrada muhteşem yüzyıl bi daha böyle diziler olmadı hiç üstlerine tanımam. Benim eşimde aşkı memnuya gıcık:)[/QUQUOTE. Biz aski memnuyu tv de izlemistik esime kurtlar vadisini izlemeyi biraktirmistim bu dizi yuzunden sonra bihter ihanet etmeye baslayinca esim ben bu diziyi izlemek istemiyorum sinirimi bozuyor dedi ama ben izliycem diye tutturunca izlemek zorunda kaldi :))
bugun reklamini gordum yarismanin benimde aklima kenan isik geldi hic haberlerde de gostermiyor ne oldu acaba Allah sifa versin ben de severim kendisini uzuldum duyuncaŞimdide kim milyoner olmak istere bakıyoruz bi teyze var. Kenan ışık düşmüş uyanamamisti bidaha ya.yazık adam hala uyanamadi sanırım.
Geçmiş olsun canım. Bizide sanırım dişler mahvediyo. Köpek dişleri sorunsuz çıkıyor derken nazar değdirdim sanırım.Arda grip olmus, doktor ilac vermis. Daha gec cikartmasi gereken disleri erken cikartmis. O sarsiyormus ondan istahsiz olmasi normal demis. 4 ayda toplam 900 gram almis.
Seninkinin fiyatı çok iyimiş yarım gün mü?Canm bizimki bi hemşirenin ikiz çocuklarına bakyomus ve cok yoruluyomus.700 lira alyomus.ben yemek yapmasını istemiyorum zaten.günlük islere yardimci olsa yeter.500 lira falan verirm büyük ihtimalle. Seninki çokmş ya.bizim. buralarda ucuz demekki @Mor ve mavi
Ben saat 15.45 de alıyorum.450 lira. Kendi evinde bakıyor.Canm bizimki bi hemşirenin ikiz çocuklarına bakyomus ve cok yoruluyomus.700 lira alyomus.ben yemek yapmasını istemiyorum zaten.günlük islere yardimci olsa yeter.500 lira falan verirm büyük ihtimalle. Seninki çokmş ya.bizim. buralarda ucuz demekki @Mor ve mavi
Seninkinin fiyatı çok iyimiş yarım gün mü?
Ben eve alcm canm.senin aynı apartmandaydi değil mi?bizim öyle bi şansımız yok malesef.hem eve kamera da taktırcm ne olur ne olmazBen saat 15.45 de alıyorum.450 lira. Kendi evinde bakıyor.
İnşallah bişey yoktur canım geçmiş olsun çokMiranın Ateşi bütün gece 39lardaydı bi kaç kez duş aldırdım üç dört kez de kustu yavrum zaten sadece su içiyo onuda kusuyo üç gibi istanbulda olucaz hemen doktoruna götürcez inşallah ciddi bişi değildr
Kizlar ben mr cektrmistim 4 ay önce tumorden suphelenmisti doktor geçen gün yine e cektrdim MS hastaligi cikti bende ameliyat olmama gerek kalmadi ama bu hastalık nasıl bisey bilmiyorum kişiden kişiye değişiyor muş serdar ortacda yakalanmisti buna
Ooo aşkı Memnu ilk yayinlandiginda ne heycanla izledim. Son bölümünde hele.izlediğim en güzel diziydi .ondan sonrada muhteşem yüzyıl bi daha böyle diziler olmadı hiç üstlerine tanımam. Benim eşimde aşkı memnuya gıcık:)
Şimdide kim milyoner olmak istere bakıyoruz bi teyze var. Kenan ışık düşmüş uyanamamisti bidaha ya.yazık adam hala uyanamadi sanırım.
Miranın Ateşi bütün gece 39lardaydı bi kaç kez duş aldırdım üç dört kez de kustu yavrum zaten sadece su içiyo onuda kusuyo üç gibi istanbulda olucaz hemen doktoruna götürcez inşallah ciddi bişi değildr
Geçmiş olsun canım önemli bişey değildir umarımMiranın Ateşi bütün gece 39lardaydı bi kaç kez duş aldırdım üç dört kez de kustu yavrum zaten sadece su içiyo onuda kusuyo üç gibi istanbulda olucaz hemen doktoruna götürcez inşallah ciddi bişi değildr
Gecmis olsunMiranın Ateşi bütün gece 39lardaydı bi kaç kez duş aldırdım üç dört kez de kustu yavrum zaten sadece su içiyo onuda kusuyo üç gibi istanbulda olucaz hemen doktoruna götürcez inşallah ciddi bişi değildr
İnsallah onemli birsey degildir canimMiranın Ateşi bütün gece 39lardaydı bi kaç kez duş aldırdım üç dört kez de kustu yavrum zaten sadece su içiyo onuda kusuyo üç gibi istanbulda olucaz hemen doktoruna götürcez inşallah ciddi bişi değildr
kolay gelsin Canim kalabaliklarmisGeçmiş olsun canım önemli bişey değildir umarım
Aklıma direk havuz suyunu içmiş olabilir mi o geldi ondan kaynaklı olabilir mi
Bu arada yarın yeni komşuların geliyo 15-20 kişi oluyolar dün gece kurabiye pastanın oandispanyalarını filan yaptım bıgün sil süpür yapacam inşallah altından kalkabilirim benim cadiyla
Sağol canım şimdi kv geldi betülü alayım istersen demek için :) o dediki herkese dememişler o kadar kalabalık olmucak inşallah ya ben severim aslında misafiri ama evimde klima yok ve salonuma ikindi güneşi vuruyo sıcak oluyo kalabalık olursa daha da fena olur :)İnsallah onemli birsey degildir canim
kolay gelsin Canim kalabaliklarmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?