2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kaynanam bizdeydi benim zilli gitmiş cekmeceden sudyeni almis mem meme diye içeri geldi bide boynuna kafasina koyuyor gülmekten olduk allahtan kayinpeder yoktu rezillik misafir geldiğinde yatak odasini kilitlemek lazm
Ayyyy alem.bu cocuklar ya cok guldurdu beni :))

Benim de oturup izlemeye zamanim olmuyor ama eski dizilerin tekrarini veriyor ya bazen onlari izlemeyi severim aski memnuyu her koyduklarinda izlerim isimi birakip esimde yine mi aski memnu izliyorsun pes diyor
Ooo aşkı Memnu ilk yayinlandiginda ne heycanla izledim. Son bölümünde hele.izlediğim en güzel diziydi .ondan sonrada muhteşem yüzyıl bi daha böyle diziler olmadı hiç üstlerine tanımam. Benim eşimde aşkı memnuya gıcık:)

Şimdide kim milyoner olmak istere bakıyoruz bi teyze var. Kenan ışık düşmüş uyanamamisti bidaha ya.yazık adam hala uyanamadi sanırım.

Arda grip olmus, doktor ilac vermis. Daha gec cikartmasi gereken disleri erken cikartmis. O sarsiyormus ondan istahsiz olmasi normal demis. 4 ayda toplam 900 gram almis.
Geçmiş olsun canım. Bizide sanırım dişler mahvediyo. Köpek dişleri sorunsuz çıkıyor derken nazar değdirdim sanırım.

Ben saat 15.45 de alıyorum.450 lira. Kendi evinde bakıyor.

Seninkinin fiyatı çok iyimiş yarım gün mü?

Su an tam gün iki çocuğa 700 liraya bakyomus.bakalım görüşünce sorcm tam gün olması işime gelir açıkçası ev işlerine de yardımcı olur.

Ben saat 15.45 de alıyorum.450 lira. Kendi evinde bakıyor.
Ben eve alcm canm.senin aynı apartmandaydi değil mi?bizim öyle bi şansımız yok malesef.hem eve kamera da taktırcm ne olur ne olmaz

Miranın Ateşi bütün gece 39lardaydı bi kaç kez duş aldırdım üç dört kez de kustu yavrum zaten sadece su içiyo onuda kusuyo üç gibi istanbulda olucaz hemen doktoruna götürcez inşallah ciddi bişi değildr

İnşallah bişey yoktur canım geçmiş olsun çok

Evet Serdar Ortaç'ta da var..bende o hastalığı onunla tanıdım..ama dediğin gibi herkeste farklı belirtiler veriyormuş..Serdar Ortaç'ın ki bazı dönemler (atak zamanı) düzgün yürüyememe,denge kaybı gibi şeyler oluyordu..
Canım çok geçmiş olsun..en azından tümör değilmiş,sevindim..

Dizi izlemeyi çok severim.. Aay zaten çocuk olmadan yaptıklarımdan devam ettirebildiğim bi dizi var.. O da olmazsa öleyim yani tövbe tövbe..
Bizde tivibu var.. Kaçırdığın ya da zamanında izleyemediğin dizi/program herşeyi 10 gün içinde istediğin zaman izleyebiliyorsun..en kötü ihtimal Efe uyuyorken açıp izliyorum..

Şu sıralar : Güneşi beklerken / Kiralık aşk favorim / ara sırada Adı mutluluk'u izliyorum..
Yeni sezonda da : Aşk yeniden / Paramparça

Şimdide kim milyoner olmak istere bakıyoruz bi teyze var. Kenan ışık düşmüş uyanamamisti bidaha ya.yazık adam hala uyanamadi sanırım.

Evet yaaa yaIk.. Çok üzülmüştüm Kenan Işık'a

Aaaay noldu kuzuma?
Nazar mı değdi.. Tatilde mi hasta oldu? Geçmiş olsun canım.. İnşallah önemli bişey değildir..
Sizin tatil kısa mıydı? Bitti mi? Mira için mi dönüyorsunuz?

Geçmiş olsun canım önemli bişey değildir umarım
Aklıma direk havuz suyunu içmiş olabilir mi o geldi ondan kaynaklı olabilir mi

Bu arada yarın yeni komşuların geliyo 15-20 kişi oluyolar dün gece kurabiye pastanın oandispanyalarını filan yaptım bıgün sil süpür yapacam inşallah altından kalkabilirim benim cadiyla

İki gecedir betül geceleri ağlıyo yavrum normalde ağlamaz iki gecedir pesifen veriyorum alttan 4. Diş geliyo ondandır sanıyodum bu sabah bi güzel diş muayenesi yaptım üstten aZı geliyo üst köpek dişi çıkmadı daha ama sıra atlamış onun yan tarafı patlamış

İnsallah onemli birsey degildir canim
kolay gelsin Canim kalabaliklarmis

İnsallah onemli birsey degildir canim
kolay gelsin Canim kalabaliklarmis
Sağol canım şimdi kv geldi betülü alayım istersen demek için :) o dediki herkese dememişler o kadar kalabalık olmucak inşallah ya ben severim aslında misafiri ama evimde klima yok ve salonuma ikindi güneşi vuruyo sıcak oluyo kalabalık olursa daha da fena olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…