2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ayh ne alaka yaaa, yenı evlısınız dugune gıdılmez dıeee ılk defa duydum vallaa
Konyada da böyle bi inanış var. Gelinin kırkı çıkmadan başkasının düğününe gitmesi ya da doğmuş çocuğu görmeye gitmesi uğursuzlukmuş. Uğursuzlukta değilde 40 mı basarmış neymiş düğünü olan kişilere. Banada demişlerdi. Zaten düğünleri hiç sevmem işime gelmişti saçmalık işte.

Tüm bebişlere rabbim şifa versın bizde geceleri hiç uyumuyoruz sürekli ağlıyo gözü kapalı uyandırınca susuyo çık hareketli çok terliyo gece su içinde kalıyo üstü çıplak yatırdım badisini giydırıyorum anında ıslanıyo sizinkilerde terliyomu

Amin cnm inşaallah bende saatlerce çıplak çok bekledım hastanelerde artık fobi oldu bende ay hasta mı diye dr muz bırak terlesin o kadar çocuk var terı sırtında kuruyo diyo ama benimki onlardan değil anında kapıyo

Bizde öyleyiz. Gündüz çoğunlukla evde bezle dolaşıyoruz. Gece de öyle yatırasım var ama göze alamadım hiç. İnce delikli atlet zıbınlardan giydiriyorum yatarken. Yinede su gibi oluyo. 1 litreyi geçkin su içiyo zaten günde. Doğru düzgün bez de ıslatmaz. 2 tane değiştirsem bile tam dolmuyo bezler. O su da ter olarak çıkıyo haliyle

Baran sadece niloya da yemek yıyo çok kötü alıştı tv açıksa oturuyo harıcınde ağzını açmıyo sürekli dolanıyo elinden tutup gezdiyoruz

Bende terleyince hemen değiştirmem. Hatta çoğunlukla değiştirmiyorum alışmasın diye. Ama her çocukta bir değil dediğin gibi.
Ay benim gökçeye ne yaptığımı anlatsam herkes topa tutar heralde. Annemlerle az kavga etmedim. Ama baktılar gökçe cidden hastalanmıyo. Onlarda laf söylemeyi bıraktı artık.

Sağol canım. Cidden çok zor oluyor çocuk hastayken ise gitmek.

Tatile gidenler hep hasta dönüyorlar ne kadar dikkat etsekte havuzda üşüttük gecen hafta antıbıyotık verdim havuz suyu ağzına götürüyo çıkınca ıslak kalıyolar gece esinti oluyo sevınerek gidip hasta dönüyoruz ben kışı istiyorum zaten hasta oluyo yazın olmaz demiştim bari hava serin sıcak evımızde otururuz böylede bekliyoruz akşam olsun dışarı çıkalım yıne de rahat edemiyoruz

elayak gibi değil canım içkide içmedim sanırım bişi Isırdı sönüyo yavaş yavaş

Ve bir annenin süt ile imtihanında mutlu son.
Milkshake yaparak içirebildim sonunda sütü gökçeye. Eki Görüntüle 1611720
Oh maşallah

@minnakkartal mira nasil oldu merak ettim
Canım çok şükür daa ii sadece feci huysuz kucaktan inmek istemiyo

of ya oykude ateslendi calpol verdim kacti keyfi yatiyo oyle
Geçmiş olsun kuzuma

Anlat merak ettım canım iyice kafayı yıyeyım

Çok şükür bz tatilde okdr havuz suyu içmesine rağmen hastalanma mistik.havuzdan ciktgi gbi degistmistim hep üstünü İslam bezi hemen cikarttim bide vücudunu yikadm belkide oyuzden hasta olmamisti. Daha snra hastalandi benm kz birkaç hafta snra. Valla kişi bende bekliyorum sonrada yazi bekleriz. :) kisn daha çok hasta oluyorlar çocuklar ama yazında çok terliyolar en iyisi bahar aylari. İki gündür İstanbul serin ev yinede sicak aksamlarida evdeyiz rüzgar var diye iyice bunaldi cocukta bende.

Anlat merak ettım canım iyice kafayı yıyeyım
20 günlüklen doktora gittiğimde adam beni azarladı. Bu havada çocuğu böyle giydirirsen kışın ne giydircen diye. Bende yavaş yavaş açtım. Baktım bişey olmuyo çocuğa iyice rahat hareket ettim. Evde o zaman bile tüm camlar açık yattık. Daha kırkı çıkmadan askılı zıbınlarla falan dolaştırdım hep. Kışında çok kalın giydirmedim.
Banyodan sonra saçlarını kurulamıyorum mesela. Suyu çok soğuk olmasada çok az ılıştırıp serin içiriyorum hep. Annem duysa topa tutar beni. Ama madem bünyesi sağlam iyice alışsın böyle diye düşündüm. Bi kaç kez baktım bişey olmadı bende bi kaç aydır hep öyle yapıyorum.
Terledi diye üst değiştirmedim hiç daha. (Evdeysek tabi)
Bende böyleyim ama tüm sene boyunca yaz kış demeden her sabah duş alıp çıkardım. Hasta falan olmazdım hiç. Doğru düzgün beslenmediğim halde. Bünyem sağlam. Gökçede bana çekmiş sanırım.

Masallah cnm dediklerının tam tersını yapıyorum suyu ılık verırım banyodan sonra kuruturum terını değiştırırım malesef bende öyleyım kendime dikkat ederım hasta olurum iyi beslenmeme rağmen hayırlısı ne desem alıştırmamak lazım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…