ay iyi bari. Annemler teyzemler kv falan o kadar çok şaf ettiler ki kendimden şüphe ediyodum:) bi ben değilmişim demekkiHahhaa bendensinbende o kadar cok ustune dusmuyorum nehirin havalar sicaklasinca iyoce terlemeye basladi baktim bokac gun atlet degistiriyom malum izmir de simdi degiatir 10 dk sonra hop bi daha bikac boyle gitti baktim olacak gibi degil kendi haline biraktim sukur bisey de olmadi ayrica nehir ilik su icmiyo dolaptan veriyom biraz aoguk su biraz da ilik katiyom oyle soguga yakin veriyim yani su icmiyodu yoksa
Sağol canım çok şükür yeni bişi çıkmadı nemlendireyim o zamn bende bol bol@minnakkartal fotoğraftakilerin aynı tatlden sonra Ata'da da çıkmıştı. sonra geçti. geçmese ben de doktora götürecektim. diğer ptürlükşefe de bolca nemlendirici krem sür canım geçmiş olsun
inşallah canım sadece huyu Değişti biraz herşeye mık mık bi huysuzlanma oda geçsemaşallah canım keyfi yerine gelmişe benziyo. Yarına bişeyi kalmaz inşallah
teşekkür ederizz
son moda puantiyeli şortlu tulumumuza atlet diyerek yıktın bizi
benimde derdim o göbek. Çatlak dolu ( hatta yırtık desek yeridir) sarkık bi göbek. Çok gevşek.
Mekik çekmekte zor gerçekten nasıl gitcek hiç bilmiyorum
Bende terleyince hemen değiştirmem. Hatta çoğunlukla değiştirmiyorum alışmasın diye. Ama her çocukta bir değil dediğin gibi.
Ay benim gökçeye ne yaptığımı anlatsam herkes topa tutar heralde. Annemlerle az kavga etmedim. Ama baktılar gökçe cidden hastalanmıyo. Onlarda laf söylemeyi bıraktı artık.
Ben de ilk zamanlar dikkat ederdim çok ama baktım hasta oluyo sürekli rahat bırakmaya basladim.40 i ckncaya kadar uzun kollu giydiriyodm ama klima acyodk arada.ben de terleynce degsmyorm ustunu uyaninca havlu koyuyorm sirtina suyu da soguga yakin veriyorm zaten hava cok sicak yazik cocuguma20 günlüklen doktora gittiğimde adam beni azarladı. Bu havada çocuğu böyle giydirirsen kışın ne giydircen diye. Bende yavaş yavaş açtım. Baktım bişey olmuyo çocuğa iyice rahat hareket ettim. Evde o zaman bile tüm camlar açık yattık. Daha kırkı çıkmadan askılı zıbınlarla falan dolaştırdım hep. Kışında çok kalın giydirmedim.
Banyodan sonra saçlarını kurulamıyorum mesela. Suyu çok soğuk olmasada çok az ılıştırıp serin içiriyorum hep. Annem duysa topa tutar beni. Ama madem bünyesi sağlam iyice alışsın böyle diye düşündüm. Bi kaç kez baktım bişey olmadı bende bi kaç aydır hep öyle yapıyorum.
Terledi diye üst değiştirmedim hiç daha. (Evdeysek tabi)
Bende böyleyim ama tüm sene boyunca yaz kış demeden her sabah duş alıp çıkardım. Hasta falan olmazdım hiç. Doğru düzgün beslenmediğim halde. Bünyem sağlam. Gökçede bana çekmiş sanırım.
İnsallah uyur canim uyumadilar mi kotu oluyor su an mutfagi topluyorum dinlenmek yokBizde hala uyumadık bende kaç gündür ateş dolayısıyla uykusuzdum gözlerim aciyor uyusada bende uyusam
Bizde oturuyoruz babamız yok bu gece umutun da uyumaya niyeti yokİnsallah uyur canim uyumadilar mi kotu oluyor su an mutfagi topluyorum dinlenmek yok
Bizde oturuyoruz babamız yok bu gece umutun da uyumaya niyeti yok[/QUOQUOTE] anladim canim uyur belki Umutta saat gec oldu ben Eceyi uyuttum bir gittim salona hepsi koltuklarda uyuyakalmis ah bir de Ece oyle uyuyakalsa ne guzel olur
3 hafta once ateslenmisti arkasindan grip 2 ust yandisler gelmisti@oslew gecenlerde de ateşlimiydi kuzu yanlışmı hatırlıyorum gecmiş olsun
iyi sukur sicaktanmi oldu nedir anlamadim 38 oldu atesi calpol verdim 2saate toparladi keyfide yerine geldi bisey yok simdi anlamadim gitti@oslew öykü nasıl oldu.
bızımkıde niloya hastası, ama muzıgıne bı tek, nilloyaaa nilloyaaaaBaran sadece niloya da yemek yıyo çok kötü alıştı tv açıksa oturuyo harıcınde ağzını açmıyo sürekli dolanıyo elinden tutup gezdiyoruz
hala tam yerlesemedım canım kolıler seyler yarısı acık yarıası hala kolılı, bıde bu ev 2+1 ya o yuzden sıkıntı bıraz, işallah yavas yavas yerlesıcez.cilek31 cnm nasıl eve yerleşebildin mi aynı sorun devam edıyomu huzur var mı huzur?
Günaydın ne güzel iyi tatiller:)Herkese günaydın sabah sabah yollara düştük bu sene tatile gidemeyince bari haftasonu değerlendirelim deyip iki günlüğüne safranboluya gidiyoruz betülle iyi geçer umarım
Sağol canım benimGünaydın ne güzel iyi tatiller:)
İyi tatiller iyi gezmeler canım.Herkese günaydın sabah sabah yollara düştük bu sene tatile gidemeyince bari haftasonu değerlendirelim deyip iki günlüğüne safranboluya gidiyoruz betülle iyi geçer umarım
iyi tatiller canım sıkıntısız keyifli bi iki gün olsun inşallahHerkese günaydın sabah sabah yollara düştük bu sene tatile gidemeyince bari haftasonu değerlendirelim deyip iki günlüğüne safranboluya gidiyoruz betülle iyi geçer umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?