Çok şükür :)Son ignemizide olduk çok şükür bitti :)
Belki tanışma amaçlı ziyarete gitsen guzelce sıkıntını anlatsan daha önce evden çıkış sebebini filan anlayışlı biridir inşaallah huzurla sağlıkla oturun inşallah kendi evinde gönlüne göre olur canım her sıkıntının ardı ferahlıktırbızımkıde niloya hastası, ama muzıgıne bı tek, nilloyaaa nilloyaaaa
ve aynı bızımkısı reklamda yıyor bı tek hanım yemek. normal yayında yemıyor, nasıl anlıyor anlamadım vallaa, cin ali bunlarrr :):)
hala tam yerlesemedım canım kolıler seyler yarısı acık yarıası hala kolılı, bıde bu ev 2+1 ya o yuzden sıkıntı bıraz, işallah yavas yavas yerlesıcez.
tepemdekı yıne aynı canım malesefbunların hepsı aynı modda, topuklu ayakkabıyla dönüyor yıne tepemde, aynı gece 12 de mutfakta robot calıstıyor, bu surıyelıler aynı sanırım hepsıı bunun su an cocugu yok ama oda kucuk oldugu ıcın, 1 seneye kalmaz tepemde kosusturmaya cocukta eklenıcek. yanı eskı evımden bır farkı yok. hepsıne beddua edıyorum canım hepsıne
bır dahakı evım tek katlı, yada en ust kat olucak. her zaman en ust katta oturmam derdım ama bundan sonra öle olcak sanırım
Alışırsın inşaallah zamanla guzel gelecek sağlamak için bakıcınızda iyi çıkar inşaallah hem senın için belki daha iyi olacaktır calışmak onunla kalıteli zaman gecırmiş olursun ben şimdi evdeyım o kadar kalıteli zaman gecırmiyorum açıkcaso biraz özleyınce daha çok mutlu oluyorum ona kavuşunca hakkınızda hayırlısı canımGünaydın mutlu haftasonları herkese..hasta bebiş ve anneler iyileşir inş bugün @pilise iyi tatiller..
Ben dışardayım bakıcıya bıraktım kuzumu deneme amaçlı..ama sinirlerim çook bozuk.. Alışmakta bu kadar zorlanacağımı düşünmemiştim..benim hissettiklerimi nil hissediyosa korkunç... Sabah bağırdım ağlıyo diye.. Kendime şaşırdım niye bu kadar kızdım diye.. Bildiğin depresyondayım..tüm çalışan anneleri hatırlatıp dik dur diyorum kendime ama canım acıyor
Çok şükür iyi olmuş cnm3 hafta once ateslenmisti arkasindan grip 2 ust yandisler gelmisti
iyi sukur sicaktanmi oldu nedir anlamadim 38 oldu atesi calpol verdim 2saate toparladi keyfide yerine geldi bisey yok simdi anlamadim gitti
Güzel tatil gecırın inşaallahHerkese günaydın sabah sabah yollara düştük bu sene tatile gidemeyince bari haftasonu değerlendirelim deyip iki günlüğüne safranboluya gidiyoruz betülle iyi geçer umarım
Vuvv kaç iğne yazdı doktor sanaa.Çok şükür :)
Benim daha 7 tane var. Bitsede bende kurtulsam delik deşik oldum
Canım mesleğin hemşirelikmiydi?Günaydın ne güzel iyi tatiller:)
Canim biraz rahat ol. Sıkma bu kadar kendini. Ben evimde bile baktirmiyorum. Kendi evinde bakıyor. Hatta dün misafirliğe gittiler gökçeyle. Yolumun üstüydü aslında iş çıkışı alabilirdim. İstersen alma ben gelirken getiriyim dedi. Tamam dedim. Onlar gelene kadar yemeğini yaptım. Salonumu temizledim. Onlar gelincede işim kalmadığı için gökçeyi aldım parka götürdüm. Ohhh be dedim hatta. Gökçe ile o işi iki saatten önce bitiremezken 1 saatte bitti işim.Günaydın mutlu haftasonları herkese..hasta bebiş ve anneler iyileşir inş bugün @pilise iyi tatiller..
Ben dışardayım bakıcıya bıraktım kuzumu deneme amaçlı..ama sinirlerim çook bozuk.. Alışmakta bu kadar zorlanacağımı düşünmemiştim..benim hissettiklerimi nil hissediyosa korkunç... Sabah bağırdım ağlıyo diye.. Kendime şaşırdım niye bu kadar kızdım diye.. Bildiğin depresyondayım..tüm çalışan anneleri hatırlatıp dik dur diyorum kendime ama canım acıyor
Canım ya alışırsın zamanla. Bakıcıda içine iyice siner umarım da gözün arkada kalmazGünaydın mutlu haftasonları herkese..hasta bebiş ve anneler iyileşir inş bugün @pilise iyi tatiller..
10 tane yazdı canım ya. Yine şanslıyım 30 tane sabah akşam yediğimdr oldu:)Vuvv kaç iğne yazdı doktor sanaa.
Evet canmCanım mesleğin hemşirelikmiydi?
Ve bir annenin süt ile imtihanında mutlu son.
Milkshake yaparak içirebildim sonunda sütü gökçeye. Eki Görüntüle 1611720
Bime basınca ileriye giden arabalar gelmiş. Disney in.
Görünce gökçeye alayım dedim çok hoşuna gitti.
Basmayı beceremedi önce zorla vurdu falan üzerine:)) keşfetmiş şimdi kolay yolunu. Basıp gitmesini izliyo. Hızlı hızlı yanına gidiyo tekrar basıyo. Bi de gülüyo.
Almak isteyen olursa bakın derim
Yağmur yagdi aksam ustu elektrikler kesildi hala gelmedi delircem bi bizim sokakta yok herşey isil isil. Kiralik askida kacirdik iyimi
Herkese günaydın sabah sabah yollara düştük bu sene tatile gidemeyince bari haftasonu değerlendirelim deyip iki günlüğüne safranboluya gidiyoruz betülle iyi geçer umarım
@minnakkartal duyyy sesimiii:) yoğurt kuru yapiyodun biara memnun kaldinmi? Ben uç gündür yapiyorm ama normal yemekte yiyorm sanki göbeğinde bi degisim hissediyorum sertleşmeye başladı gbi yksa pskolojikmi bilemedim :)
üç rengide önüne koydum küçük hanım pembeyi seçti:)Bende umarım o imtihanı seveceği bi şekil bularak geçiririmafiyet olsun tatlişe..
Bende mavisini aldım..bide pipetli suluk vardı ondan aldım..Efe pipetle içmeye bayılıyor
Bende dün izleyemedim ama bugün izleyeceğim
Hepinize iyi gelir inşallah.. İyi tatiller
2 hafta yaptım o yoğurt kürünü ama hiç bi işe yaramadı bende..zoraki yedim zaten hiiiiiiiç sevmedim tadını da..yok anacım kolay kilo vermek bana haram
Biz kullanmıştık canım ama o sırada 8 aylıktı gökçe kilosuna göre hesaplamıştı doktor.Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. İlk defa antibiyotik kullanacağız,. Klamoks BID kullanan var mı? Burdaki 1 ölçek kaç ml 'ye denk geliyor acaba? Gece çok ateşlendiği için herhangi bir doktora götürdük kaç ml vermem gerektiğini sormadım reçetede de doktorunuzun belirttiği ölçüde diyor.
Canım eke ekledim, 2 ay- 2 yaş arası net birşey yazmamış. Eşim 5 ml verelim dedi bende fazlası zarar olursa diye korkuyorum.Biz kullanmıştık canım ama o sırada 8 aylıktı gökçe kilosuna göre hesaplamıştı doktor.
Prospektüsün içinde kiloya göre ya da yaşa göre ölçüsü yazmıyo mu? Bir ölçek diyosa yanında verilen ilaç kaşığının 1 tam dolu hali oluyo o da 5 ml sanırım tam hatırlamıyorum ama.
Tereddüt edersen eğer kardeşimi arayıp sordurayım eczacıya. Eczanede çalışıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?