2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Günaydın mutlu haftasonları herkese..hasta bebiş ve anneler iyileşir inş bugün @pilise iyi tatiller..
Ben dışardayım bakıcıya bıraktım kuzumu deneme amaçlı..ama sinirlerim çook bozuk.. Alışmakta bu kadar zorlanacağımı düşünmemiştim..benim hissettiklerimi nil hissediyosa korkunç... Sabah bağırdım ağlıyo diye.. Kendime şaşırdım niye bu kadar kızdım diye.. Bildiğin depresyondayım..tüm çalışan anneleri hatırlatıp dik dur diyorum kendime ama canım acıyor

Belki tanışma amaçlı ziyarete gitsen guzelce sıkıntını anlatsan daha önce evden çıkış sebebini filan anlayışlı biridir inşaallah huzurla sağlıkla oturun inşallah kendi evinde gönlüne göre olur canım her sıkıntının ardı ferahlıktır

Alışırsın inşaallah zamanla guzel gelecek sağlamak için bakıcınızda iyi çıkar inşaallah hem senın için belki daha iyi olacaktır calışmak onunla kalıteli zaman gecırmiş olursun ben şimdi evdeyım o kadar kalıteli zaman gecırmiyorum açıkcaso biraz özleyınce daha çok mutlu oluyorum ona kavuşunca hakkınızda hayırlısı canım

Canim biraz rahat ol. Sıkma bu kadar kendini. Ben evimde bile baktirmiyorum. Kendi evinde bakıyor. Hatta dün misafirliğe gittiler gökçeyle. Yolumun üstüydü aslında iş çıkışı alabilirdim. İstersen alma ben gelirken getiriyim dedi. Tamam dedim. Onlar gelene kadar yemeğini yaptım. Salonumu temizledim. Onlar gelincede işim kalmadığı için gökçeyi aldım parka götürdüm. Ohhh be dedim hatta. Gökçe ile o işi iki saatten önce bitiremezken 1 saatte bitti işim.

Canım ya alışırsın zamanla. Bakıcıda içine iyice siner umarım da gözün arkada kalmaz
Vuvv kaç iğne yazdı doktor sanaa.
10 tane yazdı canım ya. Yine şanslıyım 30 tane sabah akşam yediğimdr oldu:)

@minnakkartal duyyy sesimiii:) yoğurt kuru yapiyodun biara memnun kaldinmi? Ben uç gündür yapiyorm ama normal yemekte yiyorm sanki göbeğinde bi degisim hissediyorum sertleşmeye başladı gbi yksa pskolojikmi bilemedim :)

ayh sınrıımden olucem.
yukardakı gum gum vurup vururp duruyorrr, 15 dk dır, kucum uyuyorr, bende yukarı cıktım guzellıkle 10 dk dır vuruyorsunuz problem mı var nedır dıyee, karı bır cırkeff, ustume yuruduu, rahatsız oluyorsun defolursun, zaten aılem hakkında konusmussun , bı daha skaın kapıma gelmee, defol, ayhn nasıl cırkeff, bende dedım sen ne dıyorsun yaa dedım, sen kımsın aılen kım, ben senı tanımam etmem neyını konuscam ne konusmusum ne dıyorsun sen dedım.. ayh cıngene bır bırımıze gırdık apartmanda. ınadına ses yapıcam goruceksın dıyor.. ayh katil olcam benn

Ve bir annenin süt ile imtihanında mutlu son.
Milkshake yaparak içirebildim sonunda sütü gökçeye. Eki Görüntüle 1611720

Bende umarım o imtihanı seveceği bi şekil bularak geçiririm afiyet olsun tatlişe..

Bende mavisini aldım..bide pipetli suluk vardı ondan aldım..Efe pipetle içmeye bayılıyor

Yağmur yagdi aksam ustu elektrikler kesildi hala gelmedi delircem bi bizim sokakta yok herşey isil isil. Kiralik askida kacirdik iyimi

Bende dün izleyemedim ama bugün izleyeceğim

Herkese günaydın sabah sabah yollara düştük bu sene tatile gidemeyince bari haftasonu değerlendirelim deyip iki günlüğüne safranboluya gidiyoruz betülle iyi geçer umarım

Hepinize iyi gelir inşallah.. İyi tatiller

@minnakkartal duyyy sesimiii:) yoğurt kuru yapiyodun biara memnun kaldinmi? Ben uç gündür yapiyorm ama normal yemekte yiyorm sanki göbeğinde bi degisim hissediyorum sertleşmeye başladı gbi yksa pskolojikmi bilemedim :)

2 hafta yaptım o yoğurt kürünü ama hiç bi işe yaramadı bende..zoraki yedim zaten hiiiiiiiç sevmedim tadını da..yok anacım kolay kilo vermek bana haram

üç rengide önüne koydum küçük hanım pembeyi seçti:)
Canım milkshake diyorum başka bişey demiyorum
Evde pipetli suluk vardı bizim ama onu yıkamak biraz işkence olunca sadece su için kullanıyorum.
Dün akşam şu bardağı aldım. İçinde bi parça var pipet ileri geri hareket ediyo ama çıkmıyo bardaktan. Dökülme tehlikeside yok. Oynaya oynaya içiyo Artık her gün milkshake yaparım
Bu gün evde meyve kalmadığı için kavunla yaptım

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. İlk defa antibiyotik kullanacağız,. Klamoks BID kullanan var mı? Burdaki 1 ölçek kaç ml 'ye denk geliyor acaba? Gece çok ateşlendiği için herhangi bir doktora götürdük kaç ml vermem gerektiğini sormadım reçetede de doktorunuzun belirttiği ölçüde diyor.

Biz kullanmıştık canım ama o sırada 8 aylıktı gökçe kilosuna göre hesaplamıştı doktor.
Prospektüsün içinde kiloya göre ya da yaşa göre ölçüsü yazmıyo mu? Bir ölçek diyosa yanında verilen ilaç kaşığının 1 tam dolu hali oluyo o da 5 ml sanırım tam hatırlamıyorum ama.
Tereddüt edersen eğer kardeşimi arayıp sordurayım eczacıya. Eczanede çalışıyo

Canım eke ekledim, 2 ay- 2 yaş arası net birşey yazmamış. Eşim 5 ml verelim dedi bende fazlası zarar olursa diye korkuyorum.

Eklentiler

• 2015-08-22 13.52.51.webp
    57 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…