2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ayakkabilarida kendi gibi tatlı maşallah yaaa
Tesekkur ederiz teyzesi:)
Kizlar az önce çok kotu bisey oldu çok moralim bozuk. Annemdeydik sfrayi hazirladik yemekleri koyuyodm ben tabaklaraa hira uzanmis masadan ekmeği almaya calisirken annem ayagini görmemiş sandalyeyi ayak parmaginin üstüne koymuş bide sandalyeye oturmuş . hira ilk defa bukdr agladi parmagi ezilmisti sok oldum tirnagi morardi buz koydum. Sandalyeler zaten kendiliğinden agir tahta sandalye bide annem 75 kilo. Off çok cnm skldi çok snrlermde bozuldu agladikca içm parçalandı
Canim ya kiyamam cok kotu oldum gecmis olsun
İlk ek gıdaya geçiş ve o ilk 3-4 ayı geri istiyorum yaaa :KK11: çok iyi gidiyordu bizim..meyve,yoğurt başta olmak üzere %90 ne versem yiyordu Efe..artık bitek çorba ve makarna yiyor,geri kalan herşeyi ya görüp istemiyor ya da görmeden yanlışlıkla ağzına sokarsam anında geri çıkarıyor..kahvaltı yapmayalı (yumurta,peynir vs) 3 ayı rahat geçmiştir..
ben de o zamanlari istiyorum benim kizimda itirazsiz agzini acar sonuna kadar yerdi yemegini ama bu disler hic birsey birakmadi agzini acmiyor kafasini ceviriyor yemek istemiyor disler tamamlaninca normale donerler insallah

Eki Görüntüle 1613530 Eki Görüntüle 1613533 @kmltm canim biz de Eceye bunu aldik bugun boyner den aldim 54 liraydi ama bizim hopi puanimiz vardi 40 lira oradan dustu 14 liraya aldik 20 numara oldu Eceye cok tesekkur ederim fikir oldu bana nasil birsey alcagimi bilmiyordum

Rica ederim canim cok tatliymis bunlar ya cok begendim.parmak arasi giymeseler de olmaz zaten:cool:

Kizlar az önce çok kotu bisey oldu çok moralim bozuk. Annemdeydik sfrayi hazirladik yemekleri koyuyodm ben tabaklaraa hira uzanmis masadan ekmeği almaya calisirken annem ayagini görmemiş sandalyeyi ayak parmaginin üstüne koymuş bide sandalyeye oturmuş . hira ilk defa bukdr agladi parmagi ezilmisti sok oldum tirnagi morardi buz koydum. Sandalyeler zaten kendiliğinden agir tahta sandalye bide annem 75 kilo. Off çok cnm skldi çok snrlermde bozuldu agladikca içm parçalandı

Gecmis olsun canm bence de catlak falan yoktur

Kızlar bebislerinize aksam ogunu olarak ne yediriyosunuz ben bayadir muhallebi vermiyordum bugün yedireyim dedim hemen kustu yemek agirmi gelir ki offf kusunca bi tuhaf oldum yine :KK43:

Emre gec uyuyo canm 23.30gbi falan. 19.00 gbi yemek 21.30 muhallebi(genelde ari mama)uyumadan once de bir biberon mama icip uyuyo.gece de iki defa falan kalkar.sabah 10-10.30 gbi ayaktayiz:)

Ay cidden çok mu erken yediriyorum ki akşam yemeğini. Aklıma takıldı.
Siz uykudan kaç saat önce yediriyosunuz?
Gerçi gün içinde sürekli kuru üzüm yaban mersini ya da meyve yer. Akşamları yemekten sonrada veririm eline öyle. Ama yinede erken mi yediriyorum acaba

Canm ben 2-3 saat arayla yediriyorm genelde.gokce erken uyuyo normal bence

bizim doktora kalsa dört saatte bir yemesi lazımmış ama mirakız az az beslendiği için arayı kısa tutuyorum çünkü açsamda değişmiyor Yediği miktar daa da az yemiş oluyo
yuh 4 saat mi. Gökçeye 4 saat bişey vermesem üstümü parçalar heralde emzir diye. Başka bişeyde yemez.

Ayy çok mutluyum ek gıdaya geçtiğimiz den beri ilk kez umut kahvaltısını corbasini meyvesini yedi birini yese diğerini yemezdi inşallah devamı da gelir itirazsiz yiyince nasıl mutlu oldum anlatamam
maşalaah de aman annesi:)
Biz de ilk aylar o kadar iyiydik ki. Diş çıkmaya yakın bozuldu.
2 aydır tabağını bitirdiğini göremedim neredeyse.

Kızlar bebislerinize aksam ogunu olarak ne yediriyosunuz ben bayadir muhallebi vermiyordum bugün yedireyim dedim hemen kustu yemek agirmi gelir ki offf kusunca bi tuhaf oldum yine :KK43:
Ben hiç muhallebi vermedim, akşam evde ne pistiyse ondan+ yogurt+ uyumadan önce anne sütü

Tesekkur ederiz teyzesi:)

Canim ya kiyamam cok kotu oldum gecmis olsun
ben de o zamanlari istiyorum benim kizimda itirazsiz agzini acar sonuna kadar yerdi yemegini ama bu disler hic birsey birakmadi agzini acmiyor kafasini ceviriyor yemek istemiyor disler tamamlaninca normale donerler insallah
sağol cnm buarada sandaletleri bize bayildm benmde 25 hpi para var ama kullanamadim bi turlu

Rica ederim canim cok tatliymis bunlar ya cok begendim.parmak arasi giymeseler de olmaz zaten:cool:

Gecmis olsun canm bence de catlak falan yoktur

Emre gec uyuyo canm 23.30gbi falan. 19.00 gbi yemek 21.30 muhallebi(genelde ari mama)uyumadan once de bir biberon mama icip uyuyo.gece de iki defa falan kalkar.sabah 10-10.30 gbi ayaktayiz:)

Canm ben 2-3 saat arayla yediriyorm genelde.gokce erken uyuyo normal bence
sağol canim evt şimdi uyandi.gece uyanmadi hic çatlak olan olsaydi uyuyamazdi bnce

Ben Efe'nin kinin dişlerden dolayı olduğunu sanmıyorum..çünkü sevdiği şeyleri normal ve sorunsuz yiyor.. :63:

Sonunda midesine yoğurt girdi acayip mutlu oldum. Bi kase yoğurda bi cay kaşifi bal bi biskuvili buyumix karistrdim itirazsiz yedi hepsini bitti hala agzni aciyodu. Hernekdr sade yoğurt gbi olmasa da bi kase yoğurtta yemiş oldu diğer karistrdiklarim haric . bi süre böyle yapicm artık snra sade denicm istemezse buna devam valla kotu gecen akşamdan snra ilk defa guldum

Kızlargüzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim, Allah hepimizin yavrusuna uzun hayırlı ömür versin.
Evet forumun en küçüğü de artık 1 yaşında:)
İyiki doğmuş minigin.. Allah saglikli ömürler nasip etsin dizede hayirli evlat olur inşallah nice yaslarni görün

Niloya baslick birazdan actm bakalım izlickmi benmki eskiden izlerdi baby TV yi smdi hic donup bakmiyo

Çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş gerçekten. Ciddi bir durum olsa hic basamazdi ama doktora götürsen için rahatlardı.

Ben son zamanlarda muhallebi vermiyorum hiç. Zaten akşam yemeği hep 8 civarini buluyor. O da bizimle yiyor. 9 buçuk 10 gibi de uyur. Ama eger akşam yemeği erken yenmisse muhallebi veriyordum yine 9 gibi.

@minnakkartal Canım çok geçmiş olsun. Hemen iyilessin Mira. Biz de sizin keyifli paylasimlarinizi çok özledik. Ayrıca hiç kendini suçlama olacak olanın önüne gecemiyoruz ki. Burda da olurdu gittiniz diye olmadı yani. Sen moralini yüksek tut. Allah yardım eder çabucak toparlanirsiniz inşallah.

Çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş gerçekten. Ciddi bir durum olsa hic basamazdi ama doktora götürsen için rahatlardı.

Ben son zamanlarda muhallebi vermiyorum hiç. Zaten akşam yemeği hep 8 civarini buluyor. O da bizimle yiyor. 9 buçuk 10 gibi de uyur. Ama eger akşam yemeği erken yenmissemuhallebi veriyordum yine 9 gibi.
Sağol cnm yuruyo tutuyorm hic aglamiyo acisida geçmiş sadece turnaginda morluk var.

@minnakkartal bu tür şeyler olabilecek şeyler, kendini suçlama, önemli olan kısa sürede iyileşmesi, zaten rota virüsü aşısını da yaptırmıştın, bir paylaşımında yanlış hatırlamıyorsam, eğer yaptırmazsam da bu gelir bulursa çok üzülürüm demiştin, hem tatilden dolayı olup olmadığını, havuz ya da herhangi bir şeyden hastalandığını da bilemeyiz değil mi?
Mira kıza geçmiş olsun...

Back
X