Tesekkur ederiz teyzesi:)Ayakkabilarida kendi gibi tatlı maşallah yaaa
Canim ya kiyamam cok kotu oldum gecmis olsunKizlar az önce çok kotu bisey oldu çok moralim bozuk. Annemdeydik sfrayi hazirladik yemekleri koyuyodm ben tabaklaraa hira uzanmis masadan ekmeği almaya calisirken annem ayagini görmemiş sandalyeyi ayak parmaginin üstüne koymuş bide sandalyeye oturmuş . hira ilk defa bukdr agladi parmagi ezilmisti sok oldum tirnagi morardi buz koydum. Sandalyeler zaten kendiliğinden agir tahta sandalye bide annem 75 kilo. Off çok cnm skldi çok snrlermde bozuldu agladikca içm parçalandı
ben de o zamanlari istiyorum benim kizimda itirazsiz agzini acar sonuna kadar yerdi yemegini ama bu disler hic birsey birakmadi agzini acmiyor kafasini ceviriyor yemek istemiyor disler tamamlaninca normale donerler insallahİlk ek gıdaya geçiş ve o ilk 3-4 ayı geri istiyorum yaaaçok iyi gidiyordu bizim..meyve,yoğurt başta olmak üzere %90 ne versem yiyordu Efe..artık bitek çorba ve makarna yiyor,geri kalan herşeyi ya görüp istemiyor ya da görmeden yanlışlıkla ağzına sokarsam anında geri çıkarıyor..kahvaltı yapmayalı (yumurta,peynir vs) 3 ayı rahat geçmiştir..