2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
iskender vari bişeymiş. Denerim bi gün:kk77:

canım bizim evlilik yıl dönümümüz o yüzden özendik biraz. Yoksa nerde her gün böyle sofra hazırlama. Bi çeşit yemek yanınada yapabilirsem salata. Bazen onu bile yapamıyorum. Hatta bazen eşim geldiğinde yemeği yapmaya bile başlamamış oluyorum. Çayla bişeyler yiyoruz ya da makarna. Gündüzleri kahvaltı denen şeyi unuttum. Ekmek arası yiyorum. Ya da sallama çayla iki yumurta kırıyorum. Ayda yılda bir oturur kahvaltı yaparım adam gibi.
Evi süpürmeye silmeye zor yetişiyorum çamaşır şu bu. Önceden hepsini yapmaya uğraşıyodum. Hem akıl hemde beden sağlığım elden gidince bıraktım. Gerekirse bazı şeyler yarım kalsın. Buraya giriyorum kafamı dağıtıyorum.
Sen bi de rahatsızmışsın. Hemde 2 çocuk var başında kolay mı o kadar. Yetersizim falan diye düşünme hiç bence

alerji ilaçlarının yan etkisi ıçuyku diye veriyolar hep. Bence de kullanma canım. Onun yerine papatya çayı falan deneyebilirsin. Tabi onu içirmekte işkence ama ilaçtan iyidir
Ohh terapi gibi geldi valla sagolasin
Bizim evdeki sivriler ya adam seçiyolar, ya da sıpamın kolundakiler sivri ısırığı değil.
Her gün yeni bi yerde görüyorum. Dün iki tane vardı kolunda. Bu gün 3 tanr yeni buldum.önceki gğnde vardı bi kaç tanr.
Ne bende ne eşimde yok.
Tüm camlarda balkon kapısında sineklik var. Çocuğun yatağının cibinliğinide örtüyorum. Ben anlamadım berden giriyolar ya sinir oldum
Bizde de ayni durum vardi canim ablasinda bizde hic birsey yokken butun korumalara ragmen oglani isiriyordu birseyler. Anlam veremedigim icin cildiyeye götürdüm dr birseyin isirdigini soyledi bebeklerin kani daha tatli olurmus adam seciyorlar yani : ) yatak yastik bir havalandir canim carsaflarini falan yika

sanırım regl olmam da hava değişimi ve miranın son hastalığında yaşadığım stres sebep oldu ya da artık bi zahmet olayım tabi :)) dün gece belim ağrıyodu şimdi de hafif karın ağrım başladı ve acayip şiştim sütümde bu kadar çabuk olur mu bilmiyorum ama etkileniyor sabah bile daa az sağdım şaşırdım yorgunluk falan dedim demekki bende regl ile sütü azalanlardanım

neredeyse iki yıldır olmayıp bu şekilde başlangıç yapmak hiç ii olmadı
neyseki ofisin %70 i kadın :) bir tane aldım öğlen görevli ablayı göndericem alır marketten yalnız hafif pantolonuma geçmiş ona çarem yok silersem yayılır falan artık günü pek yerimden kalkmadan tamamlamaya çalışırım
evet 2 sene sonrası için başlangıç iyi olmamış.. bence de silme daha kötü sonuçlar ortaya çıkabilir.. bi an önce akşam olsun hayırlısı ile inşallah...

küçük örümceler oluyor ya muhtemelen o olabilir.
gökçe bi uyansın her tarafına bakcam odanın

ve regl oldum kızlar üzerimde beyaz pantolon yanımda ped olmadan :KK53:
Gözün aydın canım:) durum biraz kötü olmuş ama cidden
Ohh terapi gibi geldi valla sagolasin

Bizde de ayni durum vardi canim ablasinda bizde hic birsey yokken butun korumalara ragmen oglani isiriyordu birseyler. Anlam veremedigim icin cildiyeye götürdüm dr birseyin isirdigini soyledi bebeklerin kani daha tatli olurmus adam seciyorlar yani : ) yatak yastik bir havalandir canim carsaflarini falan yika
aman örğmcek olmasında:/
Eşime aöyledim bulabilirsek bi deve kuşu yumurtası alıp koycam odaya. Böcek falan gitmiyomuş onun olduğu yere.

gökçe bi uyansın her tarafına bakcam odanın

Gözün aydın canım:) durum biraz kötü olmuş ama cidden
aman örğmcek olmasında:/
Eşime aöyledim bulabilirsek bi deve kuşu yumurtası alıp koycam odaya. Böcek falan gitmiyomuş onun olduğu yere.

@minnakkartal gozunaydin hadi olmayan kalmadi heralde :) kismet ikincilere artik :)

teşekkürler kızlar aydı tabi ama bi taraftan da rahat batmış olurda ikinciler olur ve ben yine olmayıp söylenirsem bi zahmet beni dövün :KK53:

Gunduz emre az uyusaydi belki aksam erken yatardi. Siz ne zaman tasinacaksiniz okullarin acilmasina az kaldi

Evn buyuk kismini topladim sayilir.ev bakiyoruz hala canm.norm isinin belli olmasini bekledik smdiye kadar evi okula yakin tutacaktik ama hala belli degil ve belirli bir zaman da vermiyolar acikcasi.biz de merkezi bir yerde tutmak istiyorz evi.bulur bulmaz tasincam.bakici isimiz de yatti kadin vazgecmis.baska birini bulcm.bu gidisle birkac ay daha ucretsiz izne ayrilirm ben:(
Emre de gunduz iki saat bile uyumuyodur.ama aksam uykusu var o yuzdn erken yatamiyo.onu erkene cekmem lazm soyle 16.00-17.00 gbi uyusa gece de erken yatar aslinda

bizim sıpada bize zar zor yedirdi yemeği. Dışarı çıkardık parka götürdük bizde hava almış olduk. Allahtan erken uyuyoda vakit geçirebildik sakince.
Bakıcıyı erken alsan iyi olacak gibi canım cidden. Allah yardımcın olsun

normal zamanda nerde böyle. Özel gün. Hediyede alamadık diye özeneyim dedim. Gerçi yüne saçma sapan bişey oldu.

Aynen bizmki de sacma sapan oldu:KK53:

ve regl oldum kızlar üzerimde beyaz pantolon yanımda ped olmadan :KK53:

Hadi gozun aydin canim;)pantolon kismi kotu olmus ama neyse ki ayakta cok durmycaksin:KK53:

Kızlar bir yaş aşısı olduk, oğlum çok ağladı bu kez:S
Bir yaş aşılarında sıkıntı oldu mu sizde?

hatırladığım kadarıyla kimsede ateş falan olmamıştı. Döküntü yapabilir demişlerdi.
Biz bi hafta sonra su çiçeği olduk ama alakası olmayadabilir aşıyla tabi.

Bi de artık akılları eriyo kolay unutmuyolar. Ondan çok ağlamış olabilir annesi

hatırladığım kadarıyla kimsede ateş falan olmamıştı. Döküntü yapabilir demişlerdi.
Biz bi hafta sonra su çiçeği olduk ama alakası olmayadabilir aşıyla tabi.

Bi de artık akılları eriyo kolay unutmuyolar. Ondan çok ağlamış olabilir annesi
Aynen çıkışta hemşireyi tekrar gördü, oğlumun bir bakışı vardı, seni asla unutmayacağım der gibiydi...

Hani şu bit kadar minik olan örümcekler sivri sinek ısırığı gibi ısırık yapabilir mi?

Yatağını baştan aşağı döktüm. Beyaz zaten yatağı hiç örümcek vb bişey yoktu. sirkeyle tüm odayı dolapları arkasını yerleri sildim. Ebebeyn banyosunu kapatmıştım ardiyeydi orayıda öyle yaptım.
Sadece tavan köşelerindeki alçı kaplamaların üzerinde bi kaç tane bu minik örümceklerden gördüm.
Yarında duvarları sileyim. Artık yine sivri sinekse de yapabilecrğim bişey yok

Aynen çıkışta hemşireyi tekrar gördü, oğlumun bir bakışı vardı, seni asla unutmayacağım der gibiydi...
Gökçe gibi olmasında. Beyaz önlüklü gördüğü an ağlamaya başlıyo eczaneye bile sokamıyoduk. Epeydirde gitmedik inşallah unutmuştur sıpa

Hani şu bit kadar minik olan örümcekler sivri sinek ısırığı gibi ısırık yapabilir mi?

Yatağını baştan aşağı döktüm. Beyaz zaten yatağı hiç örümcek vb bişey yoktu. sirkeyle tüm odayı dolapları arkasını yerleri sildim. Ebebeyn banyosunu kapatmıştım ardiyeydi orayıda öyle yaptım.
Sadece tavan köşelerindeki alçı kaplamaların üzerinde bi kaç tane bu minik örümceklerden gördüm.
küçücük örümceklerde ısırıyor canım tecrübeyle sabit.. inşallah artık ısırmazlar...

bizde sadece huysuzluk yapmıştı bir sonraki ay menenjit aşısında iki gün aşı yerini gösterip gösterip durmuştu inşallah sıkıntısız atlatmış olursunuz

ya miranınkilerde öyle sivri ısırığı gibiydi bol nemlendiriciyle geçti ben o kdar araştırmadım bile o_O

@minnakkartal regl olmussun iki sene sonra tuhaf olsa gerek:))
gerçekten tuhaf geliyor sanki 14 yaşında ilk reglimi olmuş gibiyim instagrama falan ped resmi koycam heralde kimle konuşsam regl oldum çıkıyo ağzımdan :KK53:

Kizlar Ece bugun ilk defa visne receli yedi sasirdim acikcasi:)
oh maşallah devamıda gelsin inşallah :nazar:

Kizlar Ece nedense yatak odasinda yattigimizda hic uyumuyor park yatagini hic sevmiyor esim dar oldugu icin uyandigini soyluyor iki gundur klima acmiyoruz birinci gun yatak odasinda yatalim dedik Ece uyumadi aglayarak kalkti hep ben de gece yarisi salona gittim yere yorgan serip kizimla yattim ondan sonra hic uyanmadi uyudu dun de cocuk odasi biraz daha serin oluyor orada yattik uyudu hergun yer degistiriyoruz esimde yanindan kalkip baska yere yatinca kiziyor ya ben kucuk bebekle mi ilgileneyim koca bebekle sasdim vallahi

bizde sadece huysuzluk yapmıştı bir sonraki ay menenjit aşısında iki gün aşı yerini gösterip gösterip durmuştu inşallah sıkıntısız atlatmış olursunuz

ya miranınkilerde öyle sivri ısırığı gibiydi bol nemlendiriciyle geçti ben o kdar araştırmadım bile o_O

gerçekten tuhaf geliyor sanki 14 yaşında ilk reglimi olmuş gibiyim instagrama falan ped resmi koycam heralde kimle konuşsam regl oldum çıkıyo ağzımdan :KK53:

oh maşallah devamıda gelsin inşallah :nazar:
Ay cok guldum :KK70:

Back
X