2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Gecmis olsun esine canim arkadasina cok uzuldum gencecik cocuk Allah annesine sabir versin
kotu olmus canim bence ise baslamadan bayagi once bakiciyla birlikte zaman gecirin canim anca alisir Emre biraz buyuyunce daha zor oluyor ayrilmak:KK43:

Bizde de böyledir. Daha hiç evde hazırlamadım.

Artık çok hareketlendiler kilo almamaları çok normal ki sizde bide 4 diş ağrısı var.

Sağlıklı olsunlarda boşver kiloları az olsun. Büyüdügü zaman vermek için çok çaba sarfedecek çok..

Bacağımdaki varislerimi aldırdığımda kullanmıştım bu jeli. Gerçekten işe yarıyor.

Yok cnm ya geçmedi hatta yayılmaya başladılar. İlaçların süresi bitsin geçmezse tekrar götürecegim doktora.
isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim eşine çok geçmiş olsn. İshale kola ve leblebi iyi geliyor yani ben öyle biliyorum. Arkadaşınada çok üzüldm. Allah annesine sabır versin.
@kmltm Arende öyle artık 10 dakika bırakamıyorum. Çalışsam ne yapardım bilmiyorum.
Oyyyy kuzum benim. Nasil bi sevgiyse yokluğuna tahammülü yok. Ben daha 4 buçuk aylıkken bıraktığımdan alamamıştı bile kuzum :/

@kmltm canim nasil durcakki bakiciyla allah yardimcin olsun cok zor gerçekten kusacak kadar aglamis kuzum benim ya kiyamam

geçmiş olsun canım eşine ishale limonlu kahve telvesi ii Geliyo birde çok üzüldüm bende Allah rahmet eylesin

Kıyamam canım işe döneceksen biran önce birini ayarlamalısın bence yoksa daa zor olabilir
Bizimde aynı dört buçuk aylıktı bişi anlamadı alıştı bgn mesela çok zormuş on gün sonra ayrılınca sürekli beni aramış evde geldiğimden beri anca oyuna daldı yoksa hep elimi tutuyo

Teşekkürler canım çok şükür kusma yok serum ii geldi sanırım

Ayy kuzum benm umut 6 aylıkken başladım ise ve hiç alismadi:KK43:kuzum pazartesi sendromu yaşıyor resmen hafta başında ve uykusu yok gece falan kalkıyor sarılıyor öpüyor uyumadan saatlerce öyle yatiyoz:KK43:

Valla napcam bilmiyorum kizlar.muhtemelen ucretsiz izne ayrilip bakiciyla oturcam bir sure.umarim cabuk alisir cok kotuydu hali:(ben gidince keyfi yerine geldi sebeklikler yapmaya basladi:)Allah hicbir evladi annesiz birakmasin cok kotu hissettim kendimi.azck keyif yapcm.diye mahvoldu kuzum.artik ne yapacaksak 3 kisi yapcz mecbur:)kutlamalar falan hep.3 kisilik olck:)

Aynen benimde ordaydı diz kapağımın tam arkasında. Ben erken müdahale ettim. Hiç ağrımadı. Sadece igne acısı o kadar. Sonrasında bandajları var onunla ayağını sarıyorsun 1 gün kalıyor. Yalnız benim ark. çok ilerlemişti o ameliyat olmak zorunda kalmıştı. İstersen sende fazla ihmal etme.
Ecenin emmeyi birakmasini bekliyorum canim gitcem mutlaka keske hamile kalmadan once yaptirsaydim ihmal ettim

Valla napcam bilmiyorum kizlar.muhtemelen ucretsiz izne ayrilip bakiciyla oturcam bir sure.umarim cabuk alisir cok kotuydu hali:KK43:ben gidince keyfi yerine geldi sebeklikler yapmaya basladi:)Allah hicbir evladi annesiz birakmasin cok kotu hissettim kendimi.azck keyif yapcm.diye mahvoldu kuzum.artik ne yapacaksak 3 kisi yapcz mecbur:)kutlamalar falan hep.3 kisilik olck:)
En iyisi canim bir sure bakiciyla beraber olmak o zaman alisir ara sira yalniz birakirsin kisa sureli alisir zamanla hatta gecen gun bir arkadastan duymustum ise baslamadan once bakiciyla beraber bakmislar bir sure ama annesi cocukla ilgili seylerle hic ilgilenmemis hep bakici ilgilenmis daha sonra ise baslayinca cok zorlanmamislar

Canm biz hastalarımizda da kullanıyoruz bayagi etkili bi tane teyzenin morluklari siyaha dönüktu resmen onu bile geçirdi bayagi

Bacağımdaki varislerimi aldırdığımda kullanmıştım bu jeli. Gerçekten işe yarıyor..

Hakkını yemeyeyim aslında şimdi.. İlk gün morardı şişti etki etmedi gibi geldi ama ertesi güne morlukta şişlikte yoktu.. Etki etti demek

Oglum yurumeye baslamisti 10-15 adim atiyordu ki hastalikla beraber 3 adimda bir dusmeye basladi :KK43:

Geçmiş olsun canım..hasta olduklarında hiçbişey yapmıyorlar ki

AAdın akşam menüsü bir miktar kağıt havlu üzerine de bir miktar beyaz eşya kutusunun köpüğü. Afiyet olsun oğluma yesin de büyüsün :/

Puhahahaha :KK70: süpermiş

Valla napcam bilmiyorum kizlar.muhtemelen ucretsiz izne ayrilip bakiciyla oturcam bir sure.umarim cabuk alisir cok kotuydu hali:KK43:ben gidince keyfi yerine geldi sebeklikler yapmaya basladi:)Allah hicbir evladi annesiz birakmasin cok kotu hissettim kendimi.azck keyif yapcm.diye mahvoldu kuzum.artik ne yapacaksak 3 kisi yapcz mecbur:)kutlamalar falan hep.3 kisilik olck:)
Gunduz emre az uyusaydi belki aksam erken yatardi. Siz ne zaman tasinacaksiniz okullarin acilmasina az kaldi

Eklentiler

• 20150826_021522.webp
    20150826_021522.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 41
Canim benim annem yigenime 3 aylikken bakmaya basladi simdi iki yasini gecti hala pazartesi sendromu yasiyorlar simdi kardesim izinde annem daha bugun dedi ise baslayinca ne yapcam ben diye kardesimin isi varmis bir yere gitmis anneme birakmis ne yedi ne uyudu dedi
Biz gökçe ile hiç sıkıntı yaşamıyoruz. Hatta iki hafta izinden sonra bile atlaýı verdi bakicisina. Sıkıntıyı ben yaşıyorum.

Bu arada yemek yedik emreyi biraktik.eve 10 dk gecmeden kiz kardesm aradi emre agliyo susturamadik gel diye.bi gittim aglamaktan haliya falan kusmus:KK43:bakiciyla napcaz bakalim:KK43:yildonumu yalan oldu
bizim sıpada bize zar zor yedirdi yemeği. Dışarı çıkardık parka götürdük bizde hava almış olduk. Allahtan erken uyuyoda vakit geçirebildik sakince.
Bakıcıyı erken alsan iyi olacak gibi canım cidden. Allah yardımcın olsun

@yaz yagmuru bende merak ettim araba isi ne oldu
@cann10 moralimiz bebeklere bagli onlar hasta olunca bizde mutsuz oluyoruz tabi gecen haftada ben mutsuzdum kizim cik huysuzdu ama gececek emin ol
@apriori11 esinle aran nasil canim biraz duzelme var mi? Azad da nasil mide var cozemedim valla.gurme mi desem:KK64:
@kmltm ve @Akaibu masallah marifetlisiniz :nazar: bende is bitmis valla bi cesit yemek yapsam sukreder oldum:KK43:
@minnakkartal miranin kusmasi azaldi mi umarim serumlar toparlamistir
@AreN5 sizede gecmis olsun gecti mi kizarikliklar
normal zamanda nerde böyle. Özel gün. Hediyede alamadık diye özeneyim dedim. Gerçi yüne saçma sapan bişey oldu.

Bu gün ilk defa domates yedi gökçe yumurtasınıda bitirdi. Karışık omlet yapıyodum sevmemiş demekki.
Azıcık sütle yumurtayı karıştırıp karıştırarak pişirdim yumuşak kıvamda. Hepsini yedi domatesle. Böylede peynir zeytin yediremiyorum.

Üstteki ön iki dişin olması gerektiği yerin yanındaki yerlerde ki dişler patladı patlayacak durumda. Çıksada kurtulsak

Bu gün ilk defa domates yedi gökçe yumurtasınıda bitirdi. Karışık omlet yapıyodum sevmemiş demekki.
Azıcık sütle yumurtayı karıştırıp karıştırarak pişirdim yumuşak kıvamda. Hepsini yedi domatesle. Böylede peynir zeytin yediremiyorum.

Üstteki ön iki dişin olması gerektiği yerin yanındaki yerlerde ki dişler patladı patlayacak durumda. Çıksada kurtulsak
oh afiyet olsun küçük hanıma bizim hala beş diş var damaklarda da bişi yok inşallah peşpeşe gelmezler

Bizim evdeki sivriler ya adam seçiyolar, ya da sıpamın kolundakiler sivri ısırığı değil.
Her gün yeni bi yerde görüyorum. Dün iki tane vardı kolunda. Bu gün 3 tanr yeni buldum.önceki gğnde vardı bi kaç tanr.
Ne bende ne eşimde yok.
Tüm camlarda balkon kapısında sineklik var. Çocuğun yatağının cibinliğinide örtüyorum. Ben anlamadım berden giriyolar ya sinir oldum

Bizim evdeki sivriler ya adam seçiyolar, ya da sıpamın kolundakiler sivri ısırığı değil.
Her gün yeni bi yerde görüyorum. Dün iki tane vardı kolunda. Bu gün 3 tanr yeni buldum.önceki gğnde vardı bi kaç tanr.
Ne bende ne eşimde yok.
Tüm camlarda balkon kapısında sineklik var. Çocuğun yatağının cibinliğinide örtüyorum. Ben anlamadım berden giriyolar ya sinir oldum
örümcek ısırığı olabilir mi? yatağını bi kontrol et istersen canım..

örümcek ısırığı olabilir mi? yatağını bi kontrol et istersen canım..
Olabilir mi cidden ya:s
Her gün yatağını çekip süpürüp silerim ama ağ falan görmedim hiç. İçinidr kontrol edeyim bi. Korkarımda örümceklerden sirkeyle bi sileyim her tarafını

en korktuğum :KK43: iş arkadaşlarında var mı acaba? acilinden wc..

neredeyse iki yıldır olmayıp bu şekilde başlangıç yapmak hiç ii olmadı
neyseki ofisin %70 i kadın :) bir tane aldım öğlen görevli ablayı göndericem alır marketten yalnız hafif pantolonuma geçmiş ona çarem yok silersem yayılır falan artık günü pek yerimden kalkmadan tamamlamaya çalışırım

Back
X