- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
Gecmis olsun esine canim arkadasina cok uzuldum gencecik cocuk Allah annesine sabir versin
kotu olmus canim bence ise baslamadan bayagi once bakiciyla birlikte zaman gecirin canim anca alisir Emre biraz buyuyunce daha zor oluyor ayrilmak![]()
Bizde de böyledir. Daha hiç evde hazırlamadım.
Artık çok hareketlendiler kilo almamaları çok normal ki sizde bide 4 diş ağrısı var.
Sağlıklı olsunlarda boşver kiloları az olsun. Büyüdügü zaman vermek için çok çaba sarfedecek çok..
Bacağımdaki varislerimi aldırdığımda kullanmıştım bu jeli. Gerçekten işe yarıyor.
Yok cnm ya geçmedi hatta yayılmaya başladılar. İlaçların süresi bitsin geçmezse tekrar götürecegim doktora.
isimdeyimgucumdeyim eşine çok geçmiş olsn. İshale kola ve leblebi iyi geliyor yani ben öyle biliyorum. Arkadaşınada çok üzüldm. Allah annesine sabır versin.
@kmltm Arende öyle artık 10 dakika bırakamıyorum. Çalışsam ne yapardım bilmiyorum.
Oyyyy kuzum benim. Nasil bi sevgiyse yokluğuna tahammülü yok. Ben daha 4 buçuk aylıkken bıraktığımdan alamamıştı bile kuzum :/
@kmltm canim nasil durcakki bakiciyla allah yardimcin olsun cok zor gerçekten kusacak kadar aglamis kuzum benim ya kiyamam
geçmiş olsun canım eşine ishale limonlu kahve telvesi ii Geliyo birde çok üzüldüm bende Allah rahmet eylesin
Kıyamam canım işe döneceksen biran önce birini ayarlamalısın bence yoksa daa zor olabilir
Bizimde aynı dört buçuk aylıktı bişi anlamadı alıştı bgn mesela çok zormuş on gün sonra ayrılınca sürekli beni aramış evde geldiğimden beri anca oyuna daldı yoksa hep elimi tutuyo
Teşekkürler canım çok şükür kusma yok serum ii geldi sanırım
Ayy kuzum benm umut 6 aylıkken başladım ise ve hiç alismadikuzum pazartesi sendromu yaşıyor resmen hafta başında ve uykusu yok gece falan kalkıyor sarılıyor öpüyor uyumadan saatlerce öyle yatiyoz
![]()
Valla napcam bilmiyorum kizlar.muhtemelen ucretsiz izne ayrilip bakiciyla oturcam bir sure.umarim cabuk alisir cok kotuydu hali