2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar oglumun bacagi yandi :KK43: kizi lavaboya gotururken komidinin arkasina koyulan utuyle oynamis :KK43: utunun fisi cekileli 5 dk olmustu. Hemen su tuttum sonra aloa vera sürdüm. Bu arada esim geldi acile goturduk anestol pomad ve silverdin krem sürdüler uzerini de kapattilar sargi bezi ile. Yanik kapatilir mi acaba bilen var mi bana pek mantikli gelmedi de. Uyuyor simdi yavrum insallah sabaha kadar uyur da acisini hissetmez :KK42:
geçmiş olsn inş hemen geçer yarasi

Kizlar aksam ustu kizimi yikiyorduk kuvet var banyoda esum kuvette tutuyordu ben yikiyordum nasil oldu anlamadik agliyordu dusla yikanmayi sevmedi ben evde kovayla yikiyordum hic aglamazdi bir anda kaydi ve dustu babasinin bacagina carpti kafasini esime bagirdim dikkat etmedi diye cok agladi cok sukur birsey yok uyutmadim hala:KK43:
geçmis olsn tatilde bizde öyle yikamistik ama kucagima aliyodum ben griyoduk duşun altina çok agliyodu fiskiyeden korkuyolar.

Dünya gözde çocuk göz dr varmis belkide sallıyorlar.oraya götürmek istemiyorum para için kuzum a bir suru şey yaparlar.dgr yerlerde de normal dr mus.çocuk diye ayrılmiyor uzman zaten dediler.bakalım.ben 12 ayda goturmedimde 15 ay lik oldu zaten:)

Canim faizler çok yüksek şu ara.babasından para alması en uygunu.faizsiz odersiniz.ama evi araştırmaden almayın.olmadı 500 e ekspertiz yaptırın.çalıştığınız bankaya.benim en son konut kredimde ev is yeri olarak çıktı.kredi kullanamadilar.sen kredi alamiycan ama satarken sıkıntı yaşarsın.ev alın kesınlıkle :)
çok geçmiş olsun canım.ayhh yavrum yaa:KK43:

Gecmis olsun canim.dusu sevmiyor kuzular sanirim.benimkinide yenge bi kere yikamis dusla kıyamet kopmuş normalde hep masrafayla yıkanır.
canim ben iki kere sagiyorum.8 de evden çıkıyorum. 5 30 da evdeyim.benim ttafik uzun sürüyor malum ist.halbuki 10 dk lik yol.buz çantaları var canim.onlarda muhafaza edebiliyorsunuz.bende buzlarla getiriyorum.yolda bozulmasın die.bazen bi trafik oluyor 1 saatte eve variyorum.Sağıp dökme sakin.1 gr mi bile çok faydalı biliyorsun.
Biz betülü dünyagöze prof a götürdük çok iyi ilgilendi hatta 6 aylık filandı gittiğimizde yaşında tekrar gelelim mi dediğimde hayır 3,5 dan önce gelmenşze gerek yok dedi ekstra bi ücret almadılar sadece prof olduğu için ekstra para ceriyosun o kadar

Dünya gözde çocuk göz dr varmis belkide sallıyorlar.oraya götürmek istemiyorum para için kuzum a bir suru şey yaparlar.dgr yerlerde de normal dr mus.çocuk diye ayrılmiyor uzman zaten dediler.bakalım.ben 12 ayda goturmedimde 15 ay lik oldu zaten:)

Canim faizler çok yüksek şu ara.babasından para alması en uygunu.faizsiz odersiniz.ama evi araştırmaden almayın.olmadı 500 e ekspertiz yaptırın.çalıştığınız bankaya.benim en son konut kredimde ev is yeri olarak çıktı.kredi kullanamadilar.sen kredi alamiycan ama satarken sıkıntı yaşarsın.ev alın kesınlıkle :)
çok geçmiş olsun canım.ayhh yavrum yaa:KK43:

Gecmis olsun canim.dusu sevmiyor kuzular sanirim.benimkinide yenge bi kere yikamis dusla kıyamet kopmuş normalde hep masrafayla yıkanır.
canim ben iki kere sagiyorum.8 de evden çıkıyorum. 5 30 da evdeyim.benim ttafik uzun sürüyor malum ist.halbuki 10 dk lik yol.buz çantaları var canim.onlarda muhafaza edebiliyorsunuz.bende buzlarla getiriyorum.yolda bozulmasın die.bazen bi trafik oluyor 1 saatte eve variyorum.Sağıp dökme sakin.1 gr mi bile çok faydalı biliyorsun.

geçmiş olsn inş hemen geçer yarasi

geçmis olsn tatilde bizde öyle yikamistik ama kucagima aliyodum ben griyoduk duşun altina çok agliyodu fiskiyeden korkuyolar.
sagolun kizlar

Biz betülü dünyagöze prof a götürdük çok iyi ilgilendi hatta 6 aylık filandı gittiğimizde yaşında tekrar gelelim mi dediğimde hayır 3,5 dan önce gelmenşze gerek yok dedi ekstra bi ücret almadılar sadece prof olduğu için ekstra para ceriyosun o kadar
ben 1 yasinda die biliyordum ama tasinma vs goturemedikmsimdide izinli haftaya goturcem kismetse ama hani dünya göz de sanki bana çok paraci geliyor.hani sırf para almak için yok onu yapalım bunu yapalım die cocuga bir suru şey yapmasınlar die çekiniyorum.normalde bile çok dr götürmek istemiyorum.ikidebir yok şu tahlil bu tahlil die delik deşik ediyorlar yavrumu.göze bir şey sıkıp bekletio lar vs ya .ole bir çok deneme yaparlarsa die çekiyorum.senin gittiğin hangi sb? O kadar Küçücükken nasıl baktılar canim?

Efe'nin doğum gününde benim anneannem Efe'ye bu bebek koltuğunu hediye aldı...

image.webp

O kadar beğendik öyle hoşumuza gittiki şekli kumaşı boyutu harikaydı..Efe'de sürekli üstünde o da çok sevdi..

Şimdi yakın bir arkadaşımın kızının 1 yaş doğum günü var..bende ona aldım..

image.webp

(Şu resimleri düz ekliyorum niye yan çıkıyor anlamıyorum) :KK62:

Eki Görüntüle 1620714

O kadar beğendik öyle hoşumuza gittiki şekli kumaşı boyutu harikaydı..Efe'de sürekli üstünde o da çok sevdi..

Eki Görüntüle 1620716

çok tatlı zaten kendilerine göre olan eşyaları daha bi seviyo kuzular güle güle kullansın

Bebişleri anne diyenler parmak kaldırsın:KK70:
Bizimki baba diyor:KK70:
benimki işine gelirse anne diyo ama çoğunluk baba da ya da meme de

Eki Görüntüle 1620714

Eki Görüntüle 1620716

Bizede dedemiz aldı ama gökçe pek oturmak istemiyo üstünde nedese.
Önüne uygun bi masa alıp koymayı düşünüyorum. Biraz büyüyünce resim falan yaparken otursun diye. Bizim ki bugs bannyli ama ben pek beğenmedim rengini. Tek renk fuşya gibi bi kumaş alıp kaplamayı düşünüyorum lekelendi çıkmıyo falan diyip
bizim sıpa diyo sonunda. Eşime talimat berdim bana sürekli anne diye seslen diye. 3 gün sürekli annesi annesi diye dolandılar peşimde. Ki akşamları bi kaç saat görüyo sadece. Hemen öğrendi.
Bi arkadaşımında kardeşi gelmiş 1 ay kalmıştı evleerinde. O abla dediği için bebeğide ona abla demeye başlamış:)
Farkedince kardeşine anne dedirtti epey bi öyle öğrendi çocuk

Ellerinize sağlık canım. Benim gözüm yemiyo :)

@cann10 cok gecmis olsun canim nasil aglamistir cok.uzuldum gercekten
@yazyagmuru canim kuvetin icine havlu serip oturtupmu yikasan acaba
@Akaibu ve K Keskek tebrik ederim kixlar tarhana cok zordur supersiniz
@kmltm evin iskani varsa bir sorun yoksa maddi anlamdada krediyi odeyebiliriz diyosaniz hic durmayin biz duan kredi oduyoruz mesela ev almanin baska yolu yok ne yazikki
sağolun kızlar cidden zormuş ama zevkliydide. Bakalım daha kurutması var bunu. Onunda altından kalkabilirim inşallah

şişim biraz inmekle beraber ben hala regl oluyorum kırk gün kırk gece sürmez umarım
Moralini bozmak istemem canım ama benim tam 2 ay sürdü kanamam:/ hatta o kadar çoktu ki mesane pedi kullandım hep. İşkence gibiydi. Ama iyidir derler ya vücut kendini temizliyo sonuçta

Umut bi kaç gündür oksuruyordu bugün iyice arttı kuzum az önce de küstü balgamı attı biraz rahatladi inşallah artma dahada
Geçmiş olsun canım inşallah artmaz daha çok

Kapakları ve kapatma makinesini nereden alabiliriz? ben de onlara yapmayı planlıyorum
Canım biz Konya'dan bi tanidiga getirttik. Orada bir fabrikadan temin etmiş onlar da.

cuma günü koşa koşa bim'e gittim yapbozdan almak için, sonuç oğlum yapbozu kaydırak olarak kullanıp halıda kaydırıp kolunun üstüne düşüp incitmiş, işe gelip hemen 5 dk içinde eve döndüm sağlık ocağına gittik neyse ki Allah korumuş bir şey olmamış, acısı bir kaç gün sürebilir dediler....
Allah korumuş gerçekten. Geçmiş olsun canım. Çocuklar artık birçok şeyi amacı dışında kullaniyorlar

Kizlar bi konuda fikirlerinizi almak istiyorum.biz su an kp in evinde oturuyoruz.tasininca kiraya cikcaz.esimle konustuk da daha once oturdgmz binadan memnunduk orda bir ev satilikmis fiyati da 148 bin tl.adam akilli bi ev kiralayalm desek 850-900 tl falan kiralar burda.depozito emlakci falan derken bayagi masrafli oluyo.kirada oturmaktansa kredi cekip evi alalim diyoruz 3-4 sene icinde odeyecek sekilde.daha sonra aldgmzdan daha yuksek fiyata satabilirz degerleniyo cunku oralar.hic olmadi il disina gidersek kiraya veririz diyoruz.Allah kismet ederse 3-4 sene daha burdayz.40 50bin tl ye yakin kira odeyecegimize evi alalm elimzde bisey olur en azindan diyoruz.siz olsaniz naparsiniz mantikli mi sizce?

Bu arada 800-900tl lik evleri 180-190 bin tl ye satiyolar en az.bu evin kirasi da o kadar ama 148 bin tl.uygun geldi bize.evin dolaplari ankastre seti boyler parke avizelere kadar takili.sadece boyatip oturcaz
Canım o kadar çok kira vermektense evi almanız daha uygun tabi. Heleki kayinpederinden alacaksınız faizsiz olunca daha kısa sürede biter borcu.

Kizlar oglumun bacagi yandi :KK43: kizi lavaboya gotururken komidinin arkasina koyulan utuyle oynamis :KK43: utunun fisi cekileli 5 dk olmustu. Hemen su tuttum sonra aloa vera sürdüm. Bu arada esim geldi acile goturduk anestol pomad ve silverdin krem sürdüler uzerini de kapattilar sargi bezi ile. Yanik kapatilir mi acaba bilen var mi bana pek mantikli gelmedi de. Uyuyor simdi yavrum insallah sabaha kadar uyur da acisini hissetmez :KK42:
Ay allahım içim gitti canım çok geçmiş olsun. Ben de yaniktan çok korkuyorum ama bazen hiç ummadigimiz yerlere girebiliyor çocuklar. Allah beterinden korusun inşallah

Kizlar aksam ustu kizimi yikiyorduk kuvet var banyoda esum kuvette tutuyordu ben yikiyordum nasil oldu anlamadik agliyordu dusla yikanmayi sevmedi ben evde kovayla yikiyordum hic aglamazdi bir anda kaydi ve dustu babasinin bacagina carpti kafasini esime bagirdim dikkat etmedi diye cok agladi cok sukur birsey yok uyutmadim hala:KK43:
Canım iyi ki küvete carpmamis kafasını. Çok geçmiş olsun.

Aynen ben de anlamiyorm canm.bizmkiler bayagi zengin trilyonluk mallari var ama satmyo babasi hicbirini.2 oglu kirada bi de biz 3 olcz.iki sene kirada oturdum zaten.imkan varken niye yapmayalim ki.bi de borc vermis ogluna ne var halbuki al oglum ne borcu dese.ama nerdeee.varlik icinde yokluk cekiyoruz.
Ya ben de hiç anlamam neden böyle yapıyorlar. Biz yapmayalim çocuklarımıza inşallah. Çocuk küçükken varimizi yogumuzu onlara adiyoruz. Büyüyünce ne değişiyor? ?? Anne babalık biryerde bitiyor mu?? Borç sözcüğünü hiç yakistiramiyorum ben :(

Eki Görüntüle 1620714

Eki Görüntüle 1620716

Çok tatliymis canım. Güle güle kullansın. Kerem alp de Annemlerde var küçük bir koltuk onda oturmayi çok seviyor. Bi keyifleniyor ki :)

Kerem Alp ikisini de söylüyor canım. Bazen bana düşkün bazen esime çözemiyoruz durumu:))

Kızlar esimin tayini çıkmıştı geçen sene 1 yıldır benim çıkmadığı için gidemiyorduk. Şimdi bize ilçe emri vermiş Meb ve esimin ilisigini kesicekler 10 güne. Yani ilçe emrini kabul etmek zorundayım :( Samsun terme ye gidiyoruz. Evi toplamaya baslayacaz. Gidecegimiz ilçede bir sürü norm fazlası varmış ben de onlardan biri olucam :( birkaç kişiyi aradık öyle bekler gidince çocuğuna bakar evde oturur demişler. Maaş almaya devam edicem. Eğer böyle olursa benim işime gelir tanımadığım çevrede nasıl bakıcı bulacam diye karalar baglamistim :( Ordan oraya görevlendirme yaparsalar yandım :(

Moralini bozmak istemem canım ama benim tam 2 ay sürdü kanamam:/ hatta o kadar çoktu ki mesane pedi kullandım hep. İşkence gibiydi. Ama iyidir derler ya vücut kendini temizliyo sonuçta
yaaa ne diyosun ama yok benim öyle çok değil şükür bugün biraz azaldı bi kaç güne biter inşallah

Kızlar esimin tayini çıkmıştı geçen sene 1 yıldır benim çıkmadığı için gidemiyorduk. Şimdi bize ilçe emri vermiş Meb ve esimin ilisigini kesicekler 10 güne. Yani ilçe emrini kabul etmek zorundayım :KK43: Samsun terme ye gidiyoruz. Evi toplamaya baslayacaz. Gidecegimiz ilçede bir sürü norm fazlası varmış ben de onlardan biri olucam :KK43: birkaç kişiyi aradık öyle bekler gidince çocuğuna bakar evde oturur demişler. Maaş almaya devam edicem. Eğer böyle olursa benim işime gelir tanımadığım çevrede nasıl bakıcı bulacam diye karalar baglamistim :KK43: Ordan oraya görevlendirme yaparsalar yandım :KK43:
bu norm fazlası işi ne kadar karışıkmış umarım görevlendirme olmaz da hem paranı alır hem kuzucuktan ayrılmamış olursun benim yengem termeli sık sık gider annesi ve bi çok akrabası orda yaşıyo durumun netletşin istersen ona da danışırım tanıdığı güvenilir birisi var mı diye

yaaa ne diyosun ama yok benim öyle çok değil şükür bugün biraz azaldı bi kaç güne biter inşallah

bu norm fazlası işi ne kadar karışıkmış umarım görevlendirme olmaz da hem paranı alır hem kuzucuktan ayrılmamış olursun benim yengem termeli sık sık gider annesi ve bi çok akrabası orda yaşıyo durumun netletşin istersen ona da danışırım tanıdığı güvenilir birisi var mı diye
Benim ki bir hafta oldu bayagi da iyi oldu ne uzun ne kısa keşke az daha yoğun olsaydı da şişliklerim inerdi az daha

Back
X