Dünya gözde çocuk göz dr varmis belkide sallıyorlar.oraya götürmek istemiyorum para için kuzum a bir suru şey yaparlar.dgr yerlerde de normal dr mus.çocuk diye ayrılmiyor uzman zaten dediler.bakalım.ben 12 ayda goturmedimde 15 ay lik oldu zaten:)
Canim faizler çok yüksek şu ara.babasından para alması en uygunu.faizsiz odersiniz.ama evi araştırmaden almayın.olmadı 500 e ekspertiz yaptırın.çalıştığınız bankaya.benim en son konut kredimde ev is yeri olarak çıktı.kredi kullanamadilar.sen kredi alamiycan ama satarken sıkıntı yaşarsın.ev alın kesınlıkle :)
çok geçmiş olsun canım.ayhh yavrum yaa
Gecmis olsun canim.dusu sevmiyor kuzular sanirim.benimkinide yenge bi kere yikamis dusla kıyamet kopmuş normalde hep masrafayla yıkanır.
canim ben iki kere sagiyorum.8 de evden çıkıyorum. 5 30 da evdeyim.benim ttafik uzun sürüyor malum ist.halbuki 10 dk lik yol.buz çantaları var canim.onlarda muhafaza edebiliyorsunuz.bende buzlarla getiriyorum.yolda bozulmasın die.bazen bi trafik oluyor 1 saatte eve variyorum.Sağıp dökme sakin.1 gr mi bile çok faydalı biliyorsun.