- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@Apriori bi fotoğraf da buraya istesek ig ı olmayanlar için
@stanki ve K Keskek erken değil mi henüz, aslında alışsalar ne süper olur..bu konuyu hiç bilmiyorum..aydınlatırmısınız beni.?!
Eşimin hesabından baktım çoğu hesap kilitli.@minnakkartal fotolarına bayıldım..Ama nazar değer..fotolar kadar yazdığın yorumlarda süper çok güzel bir anı olacak miraya..çok okuyun fakat kem gözlere karşı..
Ben de hamileyken defter tutuyodum..tabi doğumdan sonra hiç yardımcım olmadığından hiç fırsat bulamadım ki yazayım..
Geçen gün seminer erken bitti , nil le bakıcı yalnız alışsınlar diye oturdum , kafamı dinleyince, kızıma e-posta yazmak geldi..işte ya da dışarda nasılsa tel. Elimizden düşmüyo fırsat buldukça bugünlere dair notlar yazacağım.adına bi mail adresi aldım oraya göndereceğim..keşke daha önceden fırsatım zamanım olsaydı..paylaşayım dedim belki siz zaten yapmışınızdır kk kadınları
Bugün kimsenin keyfi konuşası yok sanırımBugün kimse yok mu burda?
Ben çok yogundum bugün hiç oturmadan eve geldim resmenBugün kimse yok mu burda?
ben şöyle bi bakayım dedim sabah kimsenin keyfi yok. zaten benimde keyfim yok.. kendimi temizliğe verdim..Bugün kimse yok mu burda?
Kızlar melike085 buradan biri midir? Kabul ettim ama o beni kabul etmediği için kıllandım biraz
Allah yardımcın olsun o zaman (maşallah)Bu arada benim fıstığım bu gün yürümeye başladı![]()
gerçekten zor günler bekliyo beni. bu gün kardeşim sürekli peşinde dolandı. yorgunluktan ölüyorum diyip duruyo. yarın akşamda dönecek geri. sıpayla baş başa kalcaz. ne maceralar atlatcaz bakalım.Şaka bi yana maşallah gökçeye yürümeye başlayınca hiç durmuyolar betül artık parmak ucunda yükselip masanın üstündekileri filan alıyo hiç tutamıyorum
Kısa zamanda iyice yürür 1 hafta sürmez bile bi kere cesaret ettiler mi bi daha durmuyolargerçekten zor günler bekliyo beni. bu gün kardeşim sürekli peşinde dolandı. yorgunluktan ölüyorum diyip duruyo. yarın akşamda dönecek geri. sıpayla baş başa kalcaz. ne maceralar atlatcaz bakalım.
daha tam güveni yerine gelmiş değil ama. koltukyan tutunup kalkıyo kapıya bakıyo. hızlı hızlı kapıya gidip tutunuyo. sonra tekrar nereye gitcekse oraya bakıyo gittiği yere tutunuyo direk. o da zamanla oturur heralde. arada da yalpalıyoruz. kazasız belasız pekiştirir inşallah
masallah Gokce yeBu arada benim fıstığım bu gün yürümeye başladı![]()