2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Benim kiz uc aydir yuruyor ve bana uc aydir rahat yok surekli pesindeyim birazda hareketli zipirim herkes yaka silkmeye basladi:) Bazen dort kisi bas edemiyoruz evin altindaki manav bu cocuga kac kisi bakitorsunuz diyor bu arada annemlerdeyim Allahtan kardeslerim yardim efoyor yoksa iyice bitmistim
bnde 4 aydir hic otrdgnu görmedim pertim cikti

Allahım yazmıyım dedim dün bela okumayayım ama bu ne azgınlıktır ya allah belalarını versin gün yüzü görmesinler 11 polis şehit zorla insanın içine nefret yüklüyolar ne var kardeş gibi yaşasak bu kadar mı kolay ya cana kıymak

Kizlar benim kizim cok hircinlasti dedigim olsun istiyo yoksa kendini yere yatip saatlerce aglamalar basladi acaba 2 yas sendromunu mu yasiyoruz yavas yavas buzdolabinin kapagini ac orda oynayim istiyo ya dolaptan bisey almaya koymaya korkar oldum dolaba takti nasi unutturacam bilmiyom

Kizlar benim kizim cok hircinlasti dedigim olsun istiyo yoksa kendini yere yatip saatlerce aglamalar basladi acaba 2 yas sendromunu mu yasiyoruz yavas yavas buzdolabinin kapagini ac orda oynayim istiyo ya dolaptan bisey almaya koymaya korkar oldum dolaba takti nasi unutturacam bilmiyom

Emre de inatlasmaya basladi canm.uzatip cok aglamiyo ama karsi koyuyo.agladgnda da aglayarak istedigini yaptiramazsin dyp yapmyorum gormezden geliyorum susuyo.zorlu gunler bizi beklyo sanirm.

@Akaibu masallah gokceye canm.bundan sonra oturmak yok size:)evde pek zor olmuyo em azndan ben evi ona gore ayarladgm icin gitse bile zararli bisey yok.ama disarda zor oluyo iki dk durmuyo her yere girmek istyo ve elimizi de tutmuyo

Kizlar emre gec konusacak sanirim:(hala baba gege cis falan diyo sadece.beraber oynayamiyoruz anca bogusmak istiyo:))bisey de ogretemiyorum o yuzden:( su an bile sirtimda kuduruyo:)var mi boyle olan?

Nehirle Ece daha once de soyledigim gibi birbirine cok benziyor huylari bizimki de buzdolabini actigimda hemen birseylere yapisiyor kapatmami istemiyor bizde de hircinlik bazen fazla oluyor

Kizlar emre gec konusacak sanirim:KK43:hala baba gege cis falan diyo sadece.beraber oynayamiyoruz anca bogusmak istiyo:))bisey de ogretemiyorum o yuzden:KK43: su an bile sirtimda kuduruyo:)var mi boyle olan?
Benim oglumda baba dede nene mama ve ablasina iaa(hira) diyo baskada birsey diyemiyo

Kızlar esimle baristik tabi kolay olmadi kapiya gelmeler ozurler falan filan tabi bide kizimin babasina kosup sarilmasi simdi evimizdeyiz deneme surecindeyiz bakalim
@Akaibu adimi yazman benide eklemen cok hosuma gitti gercekten bende cok isterim bulusmayi bu konuyu atlamayalim yerde ayarlariz dedemiz bizi getirir kizlarimizda tasinir ;)

Kızlar esimle baristik tabi kolay olmadi kapiya gelmeler ozurler falan filan tabi bide kizimin babasina kosup sarilmasi simdi evimizdeyiz deneme surecindeyiz bakalim
@Akaibu adimi yazman benide eklemen cok hosuma gitti gercekten bende cok isterim bulusmayi bu konuyu atlamayalim yerde ayarlariz dedemiz bizi getirir kizlarimizda tasinir :KK66:
Canim benim cok sevindim barismaniza insallah bundan sonrasi daha iyi olur

Hcbisey yapasim gelmiyo yemek bile yiyemiyorm kizmla oyun oynayamiyorm yastlari babasiz kaldi aklima geliyor sürekli yazik oldu askerlere kmblir evleri nehalde allahim yalvariyorm bitsn artık daha fazla şehit haberi gelmesn ölmesin kimse nereye gdiyo bu turkiyenin durumu sanki dhada kariscak gbi geliyor allah bütün mehmetçikler mizi korusun. Pazar gnu tatil için gttgmz yerden döndük haberlerden snra. hicbisey yokmuş gbi glup eğlenen insanlara sasiyorum. Yazmak istedim çünkü çok doldu icm sürekli dusnuyorm anneleri babalari ne halde en çokta küçücük bebegin babasnin resmni öpmesi mahfetti beni

@Akaibu adimi yazman benide eklemen cok hosuma gitti gercekten bende cok isterim bulusmayi bu konuyu atlamayalim yerde ayarlariz dedemiz bizi getirir kizlarimizda tasinir :KK66:
sevindim barışmanıza canım.. inşallah o olaylar tekrarlamaz ve her şey gönlünüzce olur..

Hira ayni papağan gbi böyle olan varmi merak ediyorum çok zor gelişmeleri bile söylüyor yada söylemeye calisiyo azonce merhaba dedm tekrarladi eve geldgimzde geldik dedm bir saat geldik geldik geldik deyip durdu. Kusuumuz var ona cici diyo . çekirdek bile dedi yani zor kelimeleri de tekrarlaması tuhafima gidiyo doydunmu diyorum doydu diyo cevapta veriyo sorulara

Hcbisey yapasim gelmiyo yemek bile yiyemiyorm kizmla oyun oynayamiyorm yastlari babasiz kaldi aklima geliyor sürekli yazik oldu askerlere kmblir evleri nehalde allahim yalvariyorm bitsn artık daha fazla şehit haberi gelmesn ölmesin kimse nereye gdiyo bu turkiyenin durumu sanki dhada kariscak gbi geliyor allah bütün mehmetçikler mizi korusun. Pazar gnu tatil için gttgmz yerden döndük haberlerden snra. hicbisey yokmuş gbi glup eğlenen insanlara sasiyorum. Yazmak istedim çünkü çok doldu icm sürekli dusnuyorm anneleri babalari ne halde en çokta küçücük bebegin babasnin resmni öpmesi mahfetti beni
Benimdr icimden hicbir sey yapmak gelmiyor gunlerdir basim agriyor az once face i actim bir sehit haberi daha hemde cocugu yanindayken arabasini taramislar cocuk yaraliymis babasi sehit olmus face i acmayacagim artik cok etkiliyor beni dua ediyorum surekli Allah sabir versin ve bitsin artik diye baska birsey gelmiyor elimizden:(

Hira ayni papağan gbi böyle olan varmi merak ediyorum çok zor gelişmeleri bile söylüyor yada söylemeye calisiyo azonce merhaba dedm tekrarladi eve geldgimzde geldik dedm bir saat geldik geldik geldik deyip durdu. Kusuumuz var ona cici diyo . çekirdek bile dedi yani zor kelimeleri de tekrarlaması tuhafima gidiyo doydunmu diyorum doydu diyo cevapta veriyo sorulara
Ece de cani isteyince bizim soylediklerimizi tekrar ediyor ben de sasiriyorum gecen gun balkondan oyuncak atti babasi gitti dedi arkasindan o da ditti dedi tatilde koridorda yururken kardesim buraya dedi arkasindan buya dedi dun tokasini cikarmis annemdeydik nerede tokan dedim koka diyor

Kizlar ben kizimda sunu fark ettim ust dislerini daha rahat cikartiyor ama alttan dis cikartirken istahsiz huysuz oluyor alttaki 8. Dis cikmis ucu gorunuyor ama kizim gunlerdir istahsiz ve huysuz ustlerde daha az sorun yasadik hatta bazilarinda haberim dahi olmadi

Ece de cani isteyince bizim soylediklerimizi tekrar ediyor ben de sasiriyorum gecen gun balkondan oyuncak atti babasi gitti dedi arkasindan o da ditti dedi tatilde koridorda yururken kardesim buraya dedi arkasindan buya dedi dun tokasini cikarmis annemdeydik nerede tokan dedim koka diyor
sanki büyümüş yakinda muhabbet edicez galiba :))

Back
X