2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kesinlikle öyle canım..acaip rahat çok güzel bir şey o..renk renk alıcam her sene..bu sene aldığım seneye olmayacak çünkü Efe'ye..hatta dediğin gibi,terlikle asla böyle rahat edilmez inan ki..3-4-5 her yaşta giysin bence..büyükler içinde var bizde giyebiliriz hatta :KK48: bu arada iyi tatiller canım,güzel geçer inşallah..3 gün bile bi hava değişikliği,değişik bi ortam iyi gelir..

Şekerim o zaman sürekli gizli profilde kal..açma hiç..
öyle yapıcam zaten. önceden sadece keçe fotoğrafı paylaştığım için gizleme gereği duymamıştım.ama tedirgin oldum.

Kizlar a101de et bebekler var gordunuzmu cok guzel kocaman bizim bebeler kadar var :) 25 tl mis komsu almis bizim bende bakcam bullursam bi de migrostan primanin bezini alldim activebaby yaziyo ustunde erkek kiz ayri ayri var ama kulot bez mis guzel gibi giydirdim bitane tam oldu 23 tane var icinde 16.90 fiyatida iyi
Bende merak edip aldım o bezden ve kilot gibi çıkınca şaşırdım beğenmedim ben. Bebek değilde kamyon aldım bende. Gökçe bebekten çok araba seviyor :KK53:

IMG-20150910-WA0012.webp
Aldık ayakkabimizi çok sevdim bayağı da rahat

keyifli tatiller olsun canım mutlaka iyi gelecektir bizim bebişlerden suyu sevmeyen olmadı çok şükür :)
ay evet. Çıkmıyo sudan. Hasta olcak diye korkuyorum. Yarın son günümüz. Hayırlısıyla döneriz inşallah

Kesinlikle öyle canım..acaip rahat çok güzel bir şey o..renk renk alıcam her sene..bu sene aldığım seneye olmayacak çünkü Efe'ye..hatta dediğin gibi,terlikle asla böyle rahat edilmez inan ki..3-4-5 her yaşta giysin bence..büyükler içinde var bizde giyebiliriz hatta :KK48: bu arada iyi tatiller canım,güzel geçer inşallah..3 gün bile bi hava değişikliği,değişik bi ortam iyi gelir..

Şekerim o zaman sürekli gizli profilde kal..açma hiç..
aynen çok şekerler. Gökçenin ayaklar böyleminik olursa seneyede giyer heralde. İlk başta pahalı diye düşünmüştüm 3 gün için 35 lira. Şimdi iyi ki almışım diyorum. Cidden iyi ki söylemişsin burda teşekkür ederim

küçükken vardı benim bunlardan. Annem kıyafet dikerdi bende giydirip çıkarırdım :) pis kokardı ama garip bi kokusu vardı. Kokuyo mu bu da?

ay evet. Çıkmıyo sudan. Hasta olcak diye korkuyorum. Yarın son günümüz. Hayırlısıyla döneriz inşallah

aynen çok şekerler. Gökçenin ayaklar böyleminik olursa seneyede giyer heralde. İlk başta pahalı diye düşünmüştüm 3 gün için 35 lira. Şimdi iyi ki almışım diyorum. Cidden iyi ki söylemişsin burda teşekkür ederim

küçükken vardı benim bunlardan. Annem kıyafet dikerdi bende giydirip çıkarırdım :) pis kokardı ama garip bi kokusu vardı. Kokuyo mu bu da?
evet kokuyo zamanla gecer heralde parfum sikariz

kızlar oğlumun ateşi 39.2 ye çıktı duş aldırdım. 4 saatte bilr dolven ve calpol dönüşümlü veriyorum. koltuk altlarına ıslak havlu koyuyum dedim izin vermiyor. ne yapıyom başka

kızlar oğlumun ateşi 39.2 ye çıktı duş aldırdım. 4 saatte bilr dolven ve calpol dönüşümlü veriyorum. koltuk altlarına ıslak havlu koyuyum dedim izin vermiyor. ne yapıyom başka
Çok geçmiş olsun düşmüştür inşallah ateşi

Bimden aldığımız mıknatıslı yazı tahtasını iyi ki almışım. Şimdiye kadar gökçenin hiç bi oyuncağıyla bu kadar uzun süre oynadığını görmemiştim. Kendi kendine defalarca yazıp yazıp siliyo. Kenardaki şekilleri ağzına almaya yeltenmedi hiç. Bende kaldırmadım. Onları çıkarıyo karalıyo geri yerlerine takıyo.
Buraya gelirken arabada en az bi saat oynadı kendi kendine. Sabah erken kalkınca önüne koyuyorum oynuyo epey bi.
Daha kaliteli büyükleri varsa araştırıp alıcam mutlaka

Back
X