2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
hepinize günaydın kızlar dün eşimle ananemi görmeye gittik çok şükür iyi görünüyodu biraz canı yanmış tabi yürürken zorlanıyo ama en çok yemeğe sıkılıyormuş normalde tuzlu yemeğe tuz ekler dün ne olur bi cimcik fln diye söylenip durdu akşam yemeğinde çocuk gibi kıyamıyosun neyse dönüşte eşim dedi ki arabayı değiştirmek istiyorum bende söylendim biraz daha evin kredisi duruyo ben hep çalışcak değilim hem seneye yaza ikinci çocuğu düşünüyorum dedim:KK57: o sustu ben sustum :KK70:bundan sonra yapmasını istemediğim bişi olursa ikinci dicem :KK53:

Şu an gerçekten çok güldüm yaaa sabah sabah, Allah iyiliğini versin puhahahahah :KK48::KK48::KK48:

hepinize günaydın kızlar dün eşimle ananemi görmeye gittik çok şükür iyi görünüyodu biraz canı yanmış tabi yürürken zorlanıyo ama en çok yemeğe sıkılıyormuş normalde tuzlu yemeğe tuz ekler dün ne olur bi cimcik fln diye söylenip durdu akşam yemeğinde çocuk gibi kıyamıyosun neyse dönüşte eşim dedi ki arabayı değiştirmek istiyorum bende söylendim biraz daha evin kredisi duruyo ben hep çalışcak değilim hem seneye yaza ikinci çocuğu düşünüyorum dedim:KK57: o sustu ben sustum :KK70:bundan sonra yapmasını istemediğim bişi olursa ikinci dicem :KK53:
Aslinda herkes okula baslandiginda rahatlanacagimi dusunuyor ama ben su ankinden daha cok dusunuyorum o zamani cocugy okula goturmek almak odevlerini birlikte yapmak cocuk icin daha onemli seyler gini geliyor. Ne zamana kadar calisirim bilmiyorum.

Kizlar Ece son gunlerde uyucagi zaman kosa kosa gidip cekmeceden bir iki tane giysisini aliyor getiriyor ayagima onlarla yatiyor sıki sıki tutup onlarla uyuyor cok tuhaf geldi bana ama her uykudan once yapiyor bunu
Benim kuzenimin çocuğu da 18 aylık o da uyurken saçma sapan ev eşyalarına sarılıp yatıyor. Bize geldiğinde gözlük kutuları, deostick, saklama kutusu gibi eşyaları alıp oğlunu sallamaya gider kuzenim :D

Aslinda herkes okula baslandiginda rahatlanacagimi dusunuyor ama ben su ankinden daha cok dusunuyorum o zamani cocugy okula goturmek almak odevlerini birlikte yapmak cocuk icin daha onemli seyler gini geliyor. Ne zamana kadar calisirim bilmiyorum.
bende aynı şekilde düşünüyorum ama koşullardan emin olamıyorum evet bana ihtiyacı çok olacak ama bugünün koşullarına göre istediğim tür bi eğitim için paraya da ihtiyacımız olacak kafam karışık

@minnakkartal çiş için erken olabilir ama kaka için başlanabilir, çünkü onun daha çok belli ediyorlar.
mira çişini yapınca bezini gösterip çiş diyo daha önce bahsetmiştim gece tutma refleksi gelişti ama bunları bilinçli yapmıyor da olabilir bezi çıkarsam belki tepki göstercek yada korkacak bilmiyorum zaten henüz yürümediği için denemiyorum hazırlık yapıyorum gözlemliyorum tahminim bir üç beş daha böyleyiz sonrası yavaş yavaş anlama bırakma dönemleri gibi geliyor bana

bende aynı şekilde düşünüyorum ama koşullardan emin olamıyorum evet bana ihtiyacı çok olacak ama bugünün koşullarına göre istediğim tür bi eğitim için paraya da ihtiyacımız olacak kafam karışık

mira çişini yapınca bezini gösterip çiş diyo daha önce bahsetmiştim gece tutma refleksi gelişti ama bunları bilinçli yapmıyor da olabilir bezi çıkarsam belki tepki göstercek yada korkacak bilmiyorum zaten henüz yürümediği için denemiyorum hazırlık yapıyorum gözlemliyorum tahminim bir üç beş daha böyleyiz sonrası yavaş yavaş anlama bırakma dönemleri gibi geliyor bana
o zaman çok ertelememek gerekir sanırım:)))

Ay millet bez buraktırmaktan bahsetmiş ben bu gidişle 20 yaşına kadar bezlerim oğlumu. Öyle böyle değil çiş yapması. 2-3 saatte bir gece de dahil o bez patlayana kadar şişer. Eğer ihmal edip değiştirmekte biraz gecikmişsem kıyafetlerine kadar sırılsıklam olur. Bu kadar fazla işemesi de beni korkutuyor aslında ama Dr nırmal demişti çok su içtiği için

Ay millet bez buraktırmaktan bahsetmiş ben bu gidişle 20 yaşına kadar bezlerim oğlumu. Öyle böyle değil çiş yapması. 2-3 saatte bir gece de dahil o bez patlayana kadar şişer. Eğer ihmal edip değiştirmekte biraz gecikmişsem kıyafetlerine kadar sırılsıklam olur. Bu kadar fazla işemesi de beni korkutuyor aslında ama Dr nırmal demişti çok su içtiği için
orası hiç belli olmaz bi bakarız ani bi kararla bırakıverir bezi azad bey herşey birden oluyo malum azadda deneme yanılma yok bende böyle konuşuyorum ya mira beş yaşına kadar bezlenirse şaşırmıcam

orası hiç belli olmaz bi bakarız ani bi kararla bırakıverir bezi azad bey herşey birden oluyo malum azadda deneme yanılma yok bende böyle konuşuyorum ya mira beş yaşına kadar bezlenirse şaşırmıcam
Gerçi doğru söylüyorsun. Dişsiz dedim adam 9. Ayda diş çıkardı ama bi ayda 6 diş çıkardı. Emmeyi asla bırakmaz dedim bi anda memeyi kesti. Yürümüyor tembel dedim bi ayaklandı sanki aylardır yürüyormuş gibi hiç düşmeden yalpalamadan yürüdü gitti. Ama bu bez işi çok korkutuyor beni . Yani öyle böyle değil anlatılmaz yaşanır. Yolda bile olsam 2-3 saatte bir durup değiştirmem gerek. Bazen birlikte uyuyoruz ve o zamanlar uzun kesintisiz uyuyor 5-6 saat kadar ve uyandığımızda ikimiz de sırılsıklam olmuş oluyoruz :KK43:
Mira kokoş süslü olduğu için bırakır merak etme. Ne de olsa bez poposunu büyük gösteriyordur, küçük hanım sevmez öyle koca popoyu :D

sen böyle dedikçe şaşırıyorum cidden. Gökçede en az azad kadar içer suyu ama hiç o kadar çiş yapmıyo. O kadar su nereye gidiyo bende onu anlamadım.

Şu an denizlideyiz kaplıcalara geldik. Kp in bi rahatsızlığı var doktor git demiş. Sizde gelin dediler. Oblar bi hafta kalacak ama bizde 3 gün kalıp döncez. Bende azıcık dinlenmiş olurum kaplıcada diye düşündüm geldik.
Meğer havuzda varmış burda. Gökeçyi havuzdan çıkaramıyoruz. Daha iki gün önce yürümeye başladı ama kırk yıldır yürüyo gibi ordan oraya koşup duruyo sıpa. Çocuk havuzunun içinde yürüyo ordan oraya sırıtarak. hasta olcak diye korkuyorum bağıra çağıra ağlıyo sudan çıkartmaya kalkarsam.
Kaplıca suyu sıcak gökçe için ama odada ki küveti doldurup gökçeya zarar vermeyecek ısıya gelince gökçeyi de sokmayı düşünüyorum kaplıca suyuna.

pufpuff pufpuff senin bahsettiğin havuz patiklerinden aldım boynerden. Çok iyiymiş gerçekten çıplak ayakla yürür gibi rahatça yürüyo. Ayağıda kaymıyo hiç. Ayağına büyük bu da. Ama incecik çorp gibi olduğu için bişey farketmedi. Ayağına göre terlik bulsam bu kadar rahat etmezdi heralde

Şu an denizlideyiz kaplıcalara geldik. Kp in bi rahatsızlığı var doktor git demiş. Sizde gelin dediler. Oblar bi hafta kalacak ama bizde 3 gün kalıp döncez. Bende azıcık dinlenmiş olurum kaplıcada diye düşündüm geldik.
Meğer havuzda varmış burda. Gökeçyi havuzdan çıkaramıyoruz. Daha iki gün önce yürümeye başladı ama kırk yıldır yürüyo gibi ordan oraya koşup duruyo sıpa. Çocuk havuzunun içinde yürüyo ordan oraya sırıtarak. hasta olcak diye korkuyorum bağıra çağıra ağlıyo sudan çıkartmaya kalkarsam.
Kaplıca suyu sıcak gökçe için ama odada ki küveti doldurup gökçeya zarar vermeyecek ısıya gelince gökçeyi de sokmayı düşünüyorum kaplıca suyuna.

pufpuff pufpuff senin bahsettiğin havuz patiklerinden aldım boynerden. Çok iyiymiş gerçekten çıplak ayakla yürür gibi rahatça yürüyo. Ayağıda kaymıyo hiç. Ayağına büyük bu da. Ama incecik çorp gibi olduğu için bişey farketmedi. Ayağına göre terlik bulsam bu kadar rahat etmezdi heralde

keyifli tatiller olsun canım mutlaka iyi gelecektir bizim bebişlerden suyu sevmeyen olmadı çok şükür :)

Aaaa çok ilginç.. Niye böyle bişey yapıyor acaba,ne anlatmak istiyor? Uyku arkadaşını duydum da,bu ilk :KK49:

çok şükür sıkıntısız geçmiş böyle durumlarda iyiki mira yabancılamayan herkesle vakit geçirebilen bi çocuk diye mutlu oluyorum

bak sen bızdığa uyurken kıyafetlerini alırlar diye mi korkuyo acaba :) mira da hem uyuyacağı zaman bebeğini getirirdi iki üç gecedir küçük pembe arabasını getiriyo ona sarılıp uyuyo :)

Benim kuzenimin çocuğu da 18 aylık o da uyurken saçma sapan ev eşyalarına sarılıp yatıyor. Bize geldiğinde gözlük kutuları, deostick, saklama kutusu gibi eşyaları alıp oğlunu sallamaya gider kuzenim :KK70:
neden yapiyor bilmiyorum kizlar ama internetten baktim bazi cocuklar kendilerini guvende hissetmek icin annesinin bir esyasiyla ya da kendi battaniyesiyle uyumak isterlermis ama bizimki giysisiyle uyumak istiyor tuhaf cocuk

İyi tatiller canim

Of Ece cok istahsiz cok miz miz dogru duzgun yemiyor bir yumurtayi zor yedi birkac zeytin kahvaltida meyve yedirmeye calistim yemedi ko cok sever meyveyi ne oluyor varsa yoksa meme istiyor ben ne yapcam gecici bir durumdur insallah

stanki stanki okul donemi ilgi istiyor haklisin canim calisan annelerin cok zamani olmadigi icin zorlaniyorlar ama benim teyzemin gelini hemsire iki kizi var biri bu sene 1. sinfa basliyacak digeri 3. sinifa gidecek normalde teyzem ilgileniyordu ama annesi bu sene ikisini de etute yazdirmis biri sabahci biri ogleci sabhci olan okuldan cikinca etute gidecek yemek ikindi kahvaltisi varmis ders calistiracaklar ogleci olan sabah ablasiyla gidecek onu etute birakacaklar kahvalti vereceklermis okula yakin ama etutun servisiyle gidecekler teyzemin gelini ben ilgilenemiyorum zor oluyor boyle iyi olacak dedi ikisinin 1000 liraymis aylik yani sıkma canini calissanda boyle birsey dusunebilirsin biz bazen evde olmamiza ragmen yetwri kadar ilgilenemiyoruz ben gecen sene cok ilgilenemedim kucuk ogluma ogretmeninden ders aldirdim buyuk de dershaneye gitti

Of Ece cok istahsiz cok miz miz dogru duzgun yemiyor bir yumurtayi zor yedi birkac zeytin kahvaltida meyve yedirmeye calistim yemedi ko cok sever meyveyi ne oluyor varsa yoksa meme istiyor ben ne yapcam gecici bir durumdur insallah
inşallah geçicidir belki yeni bi diştir bizim baştan beri öyle malum ama buna rağmen yemediğini yeni kabullenebildim

Bilmiyorum canim akamda yemedi yemek muhallebi yaptim zorla onu yedi ben de bugun sinirlendim artik yeme diye cokta huysuz simdi uyuttum anca o uyuyunca kafam dinleniyor
bugün bizimki de öyleymiş gece 3.5 ta ağlayarak uyandı susturamadık. şimdi de mızmızmış bende alt dişlere bağladım inşallah gelip geçicidir.

@minnakkartal canım senin de instagramda profilin açık diye sana soruyorum. benim profilim aylardır açık. son iki gündür kırkın üstünde arap galiba erkek takip etmeye başlamış. hepsini engelledim profilimi de gizledim. iki günde ne oldu ki kıllandım valla. yaşadın mı böyle bişey. sonuçta çocuğumuzun fotosunu koyuyoruz insan tedirgin oluyo.

Back
X