2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
canim belki geç yürütecektir bir problem yoktur inşallah geçen gün Ece için birisi eşime bacakları açık gözüküyor Dr a goturdunuzmu demiş ben duymadım eşim normal demiş insanlar konuşmak için konuşuyor ben internetten baktım bacakların açık olması içine basma olabiliyormus bazı çocuklarda 2 yaşından sonra düzelmesi gerekiyormus benim küçük oglumunda bacakları çarpıktı Ece kadarken sonra düzeldi şimdi gayet normal sen yine de bir ortopediye git baksın ama bence normaldir

Canim aykardir duyuyordum onemsemiyordum ama mutlaka dr goturecem ortopediye
Gecenlerde kv esimede demis esim bana soylememis simdi dedi aslinda kendi cocuk dr bisey yok dedigi icin icim rahatti ama bi ortopediye goturecem emin olmak istiyorum
Goturecem pzt gunu canim bayram olmasa bugun gotururdum

cocuk ortapedisine gidin canim. her hastanede olmuyor olan bir hastane bulup goturmende fayda var. sen elinden tutunca yuruyorsa tek yurumuyorsa ayagindan kaynakli oldugunu sanmiyorum butun bebekler once korktuklari.icin elden.tutup yuruyorlar.
Yurumeye cok hevesli ama ayaginin ustune tam basamiyor gozle gorulur bi egrilik var yani her iki ayagindada sag ayagini saga dogru egik sol ayagi sola dogru egik basıyor bugun dikkatle inceledim ama ben elinden tutunca gayet guzel yuruyor yalnizken korkuyor sanki

Canim bende 18 aylik oluncaya kadar yuruyememesi normal oldugunu bildigim icin umursamamistim ama son bir kac gundur cok duymaya basladim millet eksik ariyor diyordum onceden ama artik cocuk ortopedisine goturecem. Konya hospital iyi bilirim ben gittim önceden cok ama uzun zamandir gitmiyorum. Kizimida hic goturmedim. Tip fakultesine goturmeyi dusunuyordum ama yogun olursa hospitale gotureyim. Banada korkuyir gibi geliyor ayaginda egrilik var ama onemli olmadigini dusunmek istiyorum

Efeye cok gecmis olsun bence baska bi dr daha gorsun bu dis olamaz sanki.
Goturdugumuz dr güveniyorum kizim dogdugundan beri surekli ona gidiyoruz prof konyanin en iyi dr diyorlar.ortopediye yonlendirmedi ama kontrole gittigimizde gecen ay (idrar yolu enf vardi) arada ayaginda bisey var mi diye sorduk acele ayagina bi kac sn bakti yok dedi, o kadar. Yani ayagini göstermek icin ozel olarak gitmemistik. Emin olmak icin cocuk ortopedisine goturecem pzt bekliyorum canim

Canım bi kez gökçeyede yaptılar yüksek atesli iken iğne. İşyerinde ablalar uyardı. Cidden devlete götürdüğümde ateşi çok yüksek diye iğne yapmak yerine önce duş aldırıp ateşini biraz düşürmüşlerdi sonra iğne yapmışlardı.

Goturcem canim en kisa zamanda.

:) aynen canim millet sanki hic bizim gectigimiz asamalardan gecmemis gibi surekli moral bozuyor anlayan kimse yok

Goturcem canim en kisa zamanda.

:) aynen canim millet sanki hic bizim gectigimiz asamalardan gecmemis gibi surekli moral bozuyor anlayan kimse yok

Canim benim kız icine degil disina basiyir bi de ayaklarini yana atiyir duz yurumuyor

Canım mirada daha yürümüyor sağ ayak kemiğinde hafif eğrilik var iki aylık kontrolünde doktoru farketti çocuk ortopedistine gittik henüz küçük altı aylıkken gelin kalsiyum d vitamini bakalım dedi altı aylıkken tekrar gittik değerler normal yürüyünce tekrAr gelin film çekelim kemiğin durumuna bakıcam ama yürümeden olmaz kendisi sağlam basmalı dedi genel kanısı fizyolojik olduğu üç yaş gibi düzeleceği yani demem o ki eğrilik inşallah yoktur ama olsa bile bunun yürümeyle bi ilgisi yok

Belki kizimdada egrilik var farkedilmedi belki icime su serptin canim gec mi kaldik dr goturmekte diyordum ki. Zaten kesin teshisi dr koyacak bayram tatili girdi araya yoksa hic bekleyemem

çok çok geçmiş olsun. aynı şeyi on gün yaşadık biz de. ateş düşmek bilmedi. boğaz çevresinden başlıyordu. ama boğazda birşey yok diyordu doktorlar. tüm tahlilleri temiz çıktı. en sonunda doktora patladım. birşey yok deyio gönderiyorsunuz ateşin sevebi be dedim. viraldir dedi. işe yaramaz ama suprax yazıcam 3 ml başla bakalım dedi. el mecbur başladım çok şükür üçüncü dozdan sonra ateşi çıkmadı bir daha. salgın mı var acaba

Bir bayram günü yine deli gibi uğraş sonucu kızımı kusturdum ceza olarak kendime ne vermeliyim acaba

bugun bizim 5. evlilik yildonumumuz. aksam yemege cikariz demistik bursadan misafir gelecekmis. eylulun basinda 5. yil hatirasi olsun diye ailecek fotograf cekilip duvarimiza asmistik.o kar kaldi.

bugun bizim 5. evlilik yildonumumuz. aksam yemege cikariz demistik bursadan misafir gelecekmis. eylulun basinda 5. yil hatirasi olsun diye ailecek fotograf cekilip duvarimiza asmistik.o kar kaldi.
Mutlu sağlıklı nice yıllarınız olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…