2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Keske geldiginde bosanmak istedgni soylese.gercekten istiyorum artik
Deme öyle inşallah düzelir aranız ama eşin cidden çok kırdı bu defa seni
Bizde Dün akşam baya tartıştık gene. Ve bu defa hiç kirmadigi kadar çok kırdı beni. Hayır yalnız olsak neyse ailemin yanında hiç olmadı yaptıkları. Artık bende dedım, istemiyorsan artık bende yoluma bakiyim dedim. Yok seviyorum diyorsan ona göre davran dedim cvp vermedi. Şimdi iyi gibi bakalım

İnş sorununuz çözülür düşünme öyle malesef erkekler böyle yaralar bırakıyor ama anlamıyolar zaman inş çözüm olur

Eskisi gibi olacagimi hic zannetmiyorum valla canim.

Canim aklinda soru isareti olsun istemiyorum ama neden boyle yapıyor acaba bayramda bari yapmasaydi. Ne bileyim kiminle gidiyor bu adam tatile?

Kuzenimle gitmis canim.kendince bana ders veriyo.o gelince ben gidicem haberi yok.su ana kadar yapmaz dedgm bircok seyi yapti aldatsa da sasirmiycam

Sana da iyi bayramlar canim haklisin zor bir durum bence de dönmesi gerekiyordu sen de gez rahatına bak desem eminim aklindadir bu durum sürekli sen yine de oğluna sıkı sıkı sarıl kokla onu bol bol

Emreyle de pek gezemedim.cok skkn degil canim ama soyle bi aglasam rahatlycam sanki.eve gittim biraz once ilacmi almaya bi tuhaf oldum.ne hale geldk biz boyle ya.iliskide 7. Sene ugursuz derler ya 7. Senemizdeyiz

@kmltm naptın canım söyledinmi kv lere

Haberleri yokmus esim soylememis tartistgmizi falan.ben de bayram gunu tatsizlik cikarmadim.onlarin cozecegini zannetmiyorum zaten bilseler ne olacak.beni teselli etmeye calisacaklar uzamasin diyecekler daha bi bunalcm.anneme bile anlatmadim daha.onemli bisey yok bosver dedm.

Beni o kadar cok defa kirdi ki dogum yaptgmdan beri artk uyustm sanirim.daha once bu hale geleceksiniz bir gun deselerdi hayatta inanmazdim.benim ona zaafim var cunku uzatamiyorum tavir koyamiyorum uzun sure.ama bu defa gercekten icimden gelmiyo.hayirlisi artik ne dym

@kmltm Canim cok üzüldüm bende genelde icimde tutan sakin bi tiptim ama velakin senin gibi sabrim doldu taştı hatta bosanicam deyince şok oldu benim asla gidemeyecegimi dusunuyomus cunku ne yapsamda kalir gibi kendi söylemişti bana ama ben boyle yapip evi terkedip asla konusmayinca tutuştu tabi bide bosanicam dedimki yapacaktım simdi hersey daha iyi artik ne olsa hemen yuzune soyluyorum sebeplerini soruyorum oda ya acikliyor yada ozur dileyip haksızlığını kabulleniyor bazen kaybetmekten korkmalari gerekiyor ne yazikki

@kmltm yazmayayım dedim ama dayanamadım. Sükunet her zaman doğru değildir, aksine seni sineye çekmiş ve pasif gösterebilir. Eşinin yaptığını ben asla kabullenemezdim. Keşke göndermeseydin ama madem gitmiş, bu durumun sende yarattığı tahribatı iyice anlamasını sağla ki yinelenmesin. Bu durumu içinde büyütmenin kinlenmenin sana zararı olur. Umarım herşey yokuna girer. Ayrıca ben kaybetmenin ya da boşanmanın blöf ya da tehdit olarak kullanılmasına karşıyım. En az evlilik kadar ciddi bir kurum olan boşanmanın ciddiyetini yokediyor ve insanlarda daha da laçka bir evlilik bırakıyor. Kaba tabirle amaaannn konuşur boşanmakla tehdit eder ama yapamaz gibi bir algı oluşuyor ve taraflar hem birbirlerinde hem evliliğe karşı saygısını yitiriyor. En son söylenecek şeyi en başta söylememek lazım bence

Haklisin canim benim durum biraz daha farkliydi tabi ama yinelenirse bizdede ayni etkiyi yaratir eminim

Ben de kabullenemiyorum zaten ama o kadar yoruldum ki mucadele etmektenhicbisey yapasim gelmiyo.bosanmayi gercektn istiyorum su an sakinim dusunuyorum da bu sekilde devam edecekse bitsin daha iyi.ama wmreyi dusunuyorum bosver meltem otur degmez diyorum.babasina cok duskun babasi da ona.insanlarin ne dertleri var skma kendini diyorum.ama benm icin esim bitti.tasinalm ise baslym yoluma bakym ben de artk.su son yaptgni hazmedemiyorum.o dinleniyo su an kafasi rahat bi seklde gelecek ve benm de bisey yokmus gbi davranmami beklycek.bense monoton hayatima devam ediyorum.kendini benmle bir tutacak buyuttugumu soylycek yine.ezberle diyaloglari artk

Kizlar bebislerinize alisverisi lcw disinda nerden yapiyorsunuz
Niğde de bi lcw bi civil var birde İdil bebenin ürünlerini satan bi mağaza var ordan alıyorum. Birde ablam amerikadan carter marka alıp gönderiyor. Gene bi koli yaptı gönderdi bugün :) orda çok ucuz carter.

Keske geldiginde bosanmak istedgni soylese.gercekten istiyorum artik
off off , ınsan artık yoruluyor, sesı cıkıcak gucu bıle yok, cunku cıkarınca nolcak yıne aynı seyler, yıne aynı tantana...
sırf zaten kuzular ıcın katlanıyoruz bı cok seye , yoksa coktan bıtmıstı dedıgın gıbı canım .
ama ıste sabır sabır nereye kadar, işallah duzelır dıycem ama hanı kelın ılacı olsa mısalı ama işlahha daha duzenlı bır hale gelır, kırıldın mı ınsan bıraz zor duzelıyor belkıde hıc tamırı olmuyor, yenılerı eklenmesın dıye dusunuyoruz artık .

kuzular bı bılseler onlar ıcın bu sabrımız , ama nereye kadar gorcez hep bırlıkte

hay Allahım tuylerım dıken dıken oldu,
besıktasta bır baba yenı dogan 2 gunluk bebegını kopruden asagıya atmıs bugun
annesı dogum sırasında felc gecırmıs, babada bunalıma gırmıs, bugun taburcu olmus anne ıle bebek, adamda bebegı alıp kopruden atmıs, kız bebekmış . bıde galıba ustunden de yıne araba gecmıs hemde.hay Allahım .....
Allahım sen bızı koru, aklımıza mukayet ol

mAşukiyeye gittik Canım eşimin anne tarafı orda dün serin bugün iiyiydi ve ben dün regl oldum

Çok sabırlısın ve kendinden çok insanları düşünüyorsun bu seni çok yorar. Ders verilecek ne yapabilirsin o kadar büyük.

Niğde de bi lcw bi civil var birde İdil bebenin ürünlerini satan bi mağaza var ordan alıyorum. Birde ablam amerikadan carter marka alıp gönderiyor. Gene bi koli yaptı gönderdi bugün :) orda çok ucuz carter.

Evet canm turkiyede cok pahali o.ben de bikac bisey aldm emreye fiyatlari yuksek ama cok tatlilar.yurtdisi fiyatlarni gorunce sasrmstm bayagi ucuz

Ben de bilmiyorum nereye kadar gidecegini

Çok sabırlısın ve kendinden çok insanları düşünüyorsun bu seni çok yorar. Ders verilecek ne yapabilirsin o kadar büyük.

Aynen canim.etrafmdakiler duymasin uzulurler falan diye kendi kendimi yiyorm kac gundur.bugun gucsuz oldugumu farkettm mesela.soyle guzel bi aglasam rahatlycam herhaldeyoksa esimi gorur gormez siddetli bir sinir krizi gecirirm evi basina yikarim.emre korkacak tek engelim o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…