2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben de napcgmi bilemedigim icin size soruyorm zaten canim tabiki soyle fikrini.aslinda haklisin bagirip cagirarak hakliyken haksz duruma duserm.en iyisi dedgn gbi az ve oz konusup kavgaya donusturmemek.bikac gun sonra da giderm zaten iyice yesin kendini.15-20 gun kalirim zaten o sure icinde de onun yaptgi gbi ben de aramam sormam.yalnz kalsin bakalm

bende yazıp yazıp siliyorum inşallh sakinliğini koruyabilirsin bu çok önemli kızgınlığını değil kırgınlığını bilmeli yaptığı büyük hata ama onarılamaz değil inşallh telafi edebilir

Maltepe carfurda var İdil baby ile aynı mağaza umarım sezonudur kalmıştır hala

Erkeklerin geneli kadını bağırıp çağıran yaygaracılar olarak gördüğü için yüksek sesle yapılan tartışmalar genelde kadının aleyhine sonuçlanır. Bizde de durum aynıdır. Bağırıp çağırdığımda haklı da olsam haksız duruma düşerim. Ama sakince anlatıp çekilirsem eşim düşünüp hatasını anlar ve özür diler. Bu yıllardır değişmedi bizde

Benim azgında arkadaşlarıyla gitcekmiş annem babam var gündüz çalışıyo zaten otursun evde ilgilensin yok devamlı da görüşmüyolar zaten dedim bıktım senin sorumsuzluğundan bencilliğinden konuşma bi daha benimle :) evde bitti hemen oturuyo şimdi arada istiyolar hakket kalay

Hafta ici rapor almam lazim o yuzden burdaym zaten canimyoksa mal kocam gelmeden giderdimmecburen gorcz birbirimizi
Su okul Isleri adami nasil bagliyor degil mi.Keske tasinmasaydin cocuga kayinveliden baksaydi sen de calisip kafani dagitirdin. Gerci benim durmda baya vahim ayarladigim bakici vaz gecti kaldim ortada.Kiza dedimki ojul acilmadan on gun once basla diye bebim uc gun annam hasta diye oyalasi bir gun geldi ertedi gunu gelenicem diye msj atti aradan iki gun gecti bu kez bayrandan sonraki p.tesi basliyayim dedi .Siz olsaniz guvebir misiniz boyle birine?

Bakici bulamadk smdiye kadarKres varms canm burda cok iyi bakyolarms bizm bi akrabanin cocugu da orda.subatta baslarsam eger o zamana kadar alistircm krese.550 liraymis fiyati da uygun.tasindiktan sonra gidip konuscm ilk zamanlar ben de dururm yaninda sonra alisir insallah

Al birini vur otekine

Valla buluşmaya tarih ayarlayalım hava çok soğumadan ona göre bende gelebilirliyimi tartayım :)

Haydi kızlar kk olarak bir apart tutalım tatil yapalım ohh erkeklerde arasın dursun ne bu yaaa üzüyorlar arkadaşlarımızı haaa
Canim sen Kayserinin hangi ilçesindeydin. Bayramın 1. Günü ve bugün Kayseri tarafina gittik bizde. İlk gunYeşilhisarin köyüne gittik. Bugunde Yahyalı Develi Kayseri :)

Son düzenleme:
Hayır guvenemem. Yarı yolda bırakır. Ben bile daha fazla izin alsam mi diye düşünüyorum ama bakıcıya en gec kasımda işe başlıcam dediğim için Kasım başı ıse başladım ki kadına ayıp olmasın.

Ben olsam güvenemem, baştan pek düzgün başlamayan bi ilişkiden hele mesele çocuksa korkarım çok ( fakat başka alternatifin yoksa bi şans daha verip deneyebilirsin, kanaatimce...alışma süresi geçirebilseydiniz daha güzel olurdu aslında...

Bu tatil hiç iyi olmadı umut iyice alıştı bana uykusu falanda düzene girdi anladım ki umut gidicem korkusuyla gece uyumuyor bu duruma çok üzülüyorum tatil sonraları resmen depresyona giriyor azda olsa kilo almıştı (

Valla canim kiz bana msj atmis ben yanlarindayken cocuk ona alisamazmis o yuzden p.tesi basliyayim diyor ama benim guvenim sardildi k.valide gelecek yarin bi de amcanimi kizi iki uc hafta idare edip tekrar ucretdiz izin alacam sanirim.

Sa
Sanirim ben de guvenemiyorum.Kiz ilahiyat son sinifta kpss.ye hazirlanacak , alese hazirlanacak formasyon akacak eee bi de okuldersleri olacak bid benim kiza bakacak ooooo zor is duzgun ilgilenemez diye dusundum e bi de yaptigi yanlis var.Ama olan bana oldu sap gibi kaldim ortada.

Of ya bu calisan annelerin drami ne boyle cocuklarinki hele cok xor Allah yardimcimiz olsun Pazatesi nden jorkuyorum ben de ise baslicam elif ece yikacak ortaligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…