2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
2 gündür vitamin kullanmaya başladım pharmaton geceleri uyuyamıyorum acaba vitaminle alakası var mıdır?

20 kelime cok iyi canm.emre gegege dede ciz baba diyo o kadarablamin 3 cocugu var ikisi erken konustu 3. kizi 2 yasini gecti tik yok:))tek tuk kelimeler soyluyo.cocuktan cocuga degisir bu illa ki konuscaklar insallajlh hepsi ama kime anlatiyosun ki bunlari

Iyi olur canm memnun deglsn zaten ordan kira geldikten sonra ne farkeder ki.ekstra bi masrafi olmycak iste ne guzel

Sizin yine anne baba komşular diyor, ben her gün bu çocuk zayıf bu çocuk uzamıyor diye söylenen bir kocayla yaşıyorum :/

Ben en iyisi huni yerine soyle saglam bi kurek yaptirayim da kocalarimiza vuralm boyle konustukcacok biliyolar her seyi

Böyle düşündük canim yine doğalgazlı bir ev tutmayı düşünüyoruz inan buradan artık bıktık ne inşaatı bitiyor ne gurultusu ne tozu evimizin önüne ev yapıldı cephemiz kapandı sabah perdeleri açtım panjurlari açtım yine karanlık bu kez karşı binadan evin içi gözüküyor tül perdeyi çektim geri geçen gün inşaattan aşağıya tahta parçaları dustu çocuklar markete gidiyordu ödüm koptu eşim hep tembihliyor inmesinler aşağıya diye şimdi arka tarafa inşaat başlayacakmış yatak odasının tarafına arka cephe orasida Eceyi orada uyutuyordum gündüz Yandık yanı anlayacagin akşam eve geldik park yeri yok eşim bizi bıraktı arabayı uzak bir yere götürüp park etti burada herşey sorun inşallah rahat edeceğimiz bir yer buluruz

Kimsecikler yok mu
Ben hep buradayım geçen yazdım ya yeni bir diziye başladık diye, azad uyuyunca 6-7 bölüm izliyoruz sabahı buluyor yatmamız. İki gündür sabah ezanında yatıp Azadla sabah 7 de kalkıyorum niye kendime işkence yapıyorum bilmem ama dizi de çok sürükleyici namussuz başlayınca bırakamıyorum

Yillar once prison break izlemistim çok surukleyici bagimlilik yapiyor ama son bölümleri sacmaliyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…