2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bizim muhtemelen sadece 28 ve 29 tatil olacak. O günler veya haftasonu da olabilir bana.

29 ekim olsun tarih yeri de kararlaştıralım buradan

Merhaba kızlar
Betül sabahtan beri 5 kez kaka yaptı 1. Si normaldi sonra iki kere bezi dolu yaptı cıvık son ikisi de az az dı acaba hemen mi doktora götürsem yarını beklesem mi ya da napsam bilemedim

Merhaba kızlar
Betül sabahtan beri 5 kez kaka yaptı 1. Si normaldi sonra iki kere bezi dolu yaptı cıvık son ikisi de az az dı acaba hemen mi doktora götürsem yarını beklesem mi ya da napsam bilemedim
canım kaka renginde bi değişiklik var mı ya da balgam gibi şeyler üşütmüş olabilir ya da yediği bişiden de olabilir ateş veya eşlik eden başka bir belirti yoksa ki azalıyo diyosun bi gün daa beklenebilir bence pirinçli şeyler yedirip bol su takviyesi denesen

Merhaba kızlar
Bencede muz pirinc nisastali seyler ver gecmezse oyle dr gotur

Güzelmiş model canim ama benim sacim pek uzun değil nasıl olur acaba
Yok ayy evde sklinirmi :)
Umut beyin keyfi yerindedir demi canim
Merhaba kızlar
geçmiş olsun canim devam edermi acaba son ikisini az yapmış ama takip et canim artarsa ishali goturursun

Kizlar kizim okula gitmek istemiyor aralik ayinda 5 yasini doldurup 6ya girecek. Seneye de 1. sinifa baslar diyordum ama ikna edemiyorum devamli gitmeyecem diyor agliyor sizce ne yapmaliyim.

annemin dişi şişmiş çok ağrım var dedi mirayı teyzeme bırakacakmış şimdi bir iki saat sürer işi inşallah mira huysuzluk yapmaz iş çıkışı gidip alırım artık teyzemden

Canim ben gelmeyi cok isterdim ama bu aralar sinirlerim hat safhada...
Yahu kv dem sagolsun cocugumla ilgileniyor ama dozunu kaciriyor....
Mirc mirc tukuruklu opup duruyor yuz kere uyardim tiksiniyorum opme diyorum yok..
inadina az once aldi her yerini tukuruk icinde birakti cektim aldim kucagindan...
Sinirimdende agladim babasina oyle opturmuyorum sen kim oluyosun diye...
Ya kizlar bilirsiniz severim kv demi ama boyle en hassas oldugum konularda zitlasmaya gitmedi mi sinirlerim bosaldi...
Kadin biraz bakti diye kendi cocugu sandi galiba...
Midem hala cok bulaniyo falan ama artik yeter hicbir sekilde baktirtmayacam..
Midem alt ust olsada ben yediririm degistiririm bu ne ya...
Kusura bakmayin su an cok doluyum...
Cok mu haksizlik yaptim acaba...
Ben kucagindan yasini alinca siritti durdu birde var mi boyle birsey ya..

Tabi bu patlamamin bir diger sebebi ise bana surekli ins. kizin olmaz diye beddua etmesi...
Ailedeki en kucuk kiz 45 yaslarinda....
Doktor kiz dediginde bunun dersini iyi vermistim bak bedduan tutmadi kizimi sevdirmeyecem sana dedim...
Simdi erkek oldugunu ogrendi havalara ucuyor falan...
Diyorum sana noluyo ki diye...
Oglum masrafa girmeyecek diyor ne guzel oldu diyor...
Sana noluyo ki girerse yine girecek masrafa sen niye dusunuyon diyom...
Az oncede benimkine anlattim abartma diyor sakin ol diyor...
Allah im sabir ver bana...
Simdi bu yaptigimi bire bin katar milletede yayar...

Kizlar kizim okula gitmek istemiyor aralik ayinda 5 yasini doldurup 6ya girecek. Seneye de 1. sinifa baslar diyordum ama ikna edemiyorum devamli gitmeyecem diyor agliyor sizce ne yapmaliyim.
Biraz daha gondersen alışır belki canim sen de yanında gidip bir saat dursan ana sınıfı iyi oluyor aslında el kaslarının güçlenmesi açısından birinci sınıfa hazırlık oluyor benimkiler isteyerek gittiler ama komşumun kızı istemiyordu o da biraz gitti kızıyla sonra alıştı severek gitmeye başladı bir de benim oglumun gitmesi onu biraz motive etmişti giden arkadaşı falan var mi orada

canim öpme konusunda ben de tukuruklu openlere ya da sürekli openlere çok sinir olurum benim KV de büyük ogluma yapıyordu ben de kaç defa kucağından çekip aldım haklisin yanı cinsiyet konusu da neden sırf masraf olmasın diye mi erkek istiyor çok saçma Allah önce sağlıklı sıhhatli versin ama insan değişik ister benim annemde ilk kızıma hamile kaldigimda ki ne kadar çok kız olmasını istediğimi bildiği halde bana abimin bizim gelinin yanında hiç kız bekleme o kesin erkek olur demişti ben de ya ne güzel moral veriyorsun demiştim suratımi asmistim Rabbimden iyisini bilemeyiz sen bozma moralini canim hamilesin stres yapma kendine bebisin etkilenmesin KV dene de 3. yu yapcam o zaman kız olursa masrafı görürsün dersin

Sinir bozucu gerçekten duymazlıktan gel canım sen moralini bozma
Erkek bebek olsa da masraf aynı niye bu insanlar böyle hiç anlamam

Aynimi canim grip durumu gotur bakalım ne diyecek bizde de benzer belirtiler var
Diş değil grip canım ilaçları değiştirdi. Şimdi eve dönüyoruz.

İyice çocuk gibi davranmaya başlamış kv eşin konuşsun bir de sen söyleyince inadına yapıyor gibi. Ama sen de sıkma canını.

Bencede muz pirinc nisastali seyler ver gecmezse oyle dr gotur

Güzelmiş model canim ama benim sacim pek uzun değil nasıl olur acaba

Umut beyin keyfi yerindedir demi canim
geçmiş olsun canim devam edermi acaba son ikisini az yapmış ama takip et canim artarsa ishali goturursun

Az önce tekrar kaka yaptı 6. Oldu bu sefer yemyeşildi burnu da akıyo iki gündür peditus verdim dün bugün daha önce olmamıştı hiç

Pilav yedirdim patates haşlasam yer mi acaba muz evde yok eşime dicem getirsin

İşin kötüsü poposu ve ön tarafı kızarmaya başlamış pişik olacak yıkadım az önce silmeyeyim dedim çok ağladı

Ya canim biliyordu herkes ne kadar cok istedigimi kizi ...
Hayaller kuruyordum bandanasi ayakkabisi herseyini uyumlu alacaktim falan...
Mevludunde ayni kiyafetleri giyecektik falan...
Kapi susune kadar cogu seyimin ne olacagi hazirdi...
Neyse cok sukur ki saglikliymis daha ne olsun...
Ogluma arkadas geliyor...
Sizinle paylasmamin sebebi ise acaba cok mu abarttim kizlar...
Terbiyesizlik mi yaptim...
Ama bu konuda gercekten cok hassassim .
.
Inanin su ana denk ke di oglumu o sekilde kendim bile opmedim sevmiyorum oyle opmeyide opulmeyide...

Geçmiş olsun canim
canim gotur o zaman doktora burnu da akiyormus geçmiş olsun tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…