2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
günaydın kızlar uzun zaman sonra ilk kez bu kadar sayfa okudum maşallah çeneler elle iyi çalışmış

@minnakkartal artık Nasıl yediyse bugün hiç piyasada yok
ay yeme konusu hiç açma resmen fecahat ama bugün eşime de söyleyerek en ciddisinden başladım haftasonu ne denesem göbek pörtledi hiç bişi alamadım bu arada kızı l halini kaçırmışım >.<

@minnakkartal canim iyisindir umarim iki gundur pek.goremedim seni.ig dada foto paylasmadin merak.ettim acikcasi
teşekkürler canım net paketim sınırda giremedim

@yaz yagmuru seninde elbiseni kaçırmışım ama fizik var maşallah ne giysen yakışır diye düşünüyorum

isimdeyimgucumdeyim dün mira da feci kustu üstelik ekşi kokuyodu sanırım gece üşüttü böyle geçmiş olsun hastalanmasınlar

biz kurbandan beri iki azı iki de yan diş patlattık gece uykusu diye bişi kalmadı bir de herkese giden gülen oynaşan çocuğum inanılmaz bi şekilde insandan kaçıyo sadece babası ve beni istiyo bi yere gitmek eziyet oldu inşallah dişten dolayı geçici bişidir

Bende şaşırdım birden görünce. bakalım daha biz yarılayamadık. Ama geç olsun güç olmasın

İstanbul anneleri daha önce büyük geniş katılımlı buluşma konuşmuştuk ya, 29 ekim dönemi iyi bir fırsat gibi. Benim eşimin çalıştığı şirket tatili birleştirip 5 gün yapmış. Benzer durumda olan çalışan anneler vardır belki diye düşündüm. O dönemde bebekli bebeksiz bir buluşma mı yapsak? @minnakkartal B Bunekibuneki L Lilium3 @hiraysen M Mor ve mavi @AreN5 stanki azerikizi91 pufpuff cilek31 @sglbnt
Unuttuğum varsa affola, ekleyiversin kendini de kaç kişiymişiz , kimler gelebilir ve buluşma durumu yeri falan kararlaştıralım.

Hadi kararlaştırın bende gelirim belki ablamla geçen konuştum 29 ekimde gidelim demişti :)

geçmiş olsun canım miraya da. gökçeninkıde çok ekşi kokuyordu neyseki bir daha kusmadı.

teşekkür ederim unutmadığın için eğer bir sorun olmazsa gelmek isterim..

Hadi kararlaştırın bende gelirim belki ablamla geçen konuştum 29 ekimde gidelim demişti :)
Ya zaten geçen sefer görüşemedik bu kez kesin gelirim

teşekkür ederim unutmadığın için eğer bir sorun olmazsa gelmek isterim..
Rica eserim canım takipte kal diğer arkadaşlar da yazınca ortak bi yer ve gün belirleyelim

bizim muhtemelen sadece 28 ve 29 tatil olacak. O günler veya haftasonu da olabilir bana.

sağolun kızlar yükleyip sildim ustumdeydi elbise o yüzden avatara koymuştum bir ara yüklerim yine

Ecenin de biraz burnu akmaya başladı hafif ateşi var gibi geldi 36.6 çıktı diş gibi geliyor bana ama hafif beyazlık var daha çok belirgin değil ben de tam olarak goremiyorum kapatıyor ağzını

Ecenin de biraz burnu akmaya başladı hafif ateşi var gibi geldi 36.6 çıktı diş gibi geliyor bana ama hafif beyazlık var daha çok belirgin değil ben de tam olarak goremiyorum kapatıyor ağzını
geçmiş olsun canım ateşi normalmiş Allahtan sanırım diş dönemi hemen herkes de benzer durumlar var

geçmiş olsun canım ateşi normalmiş Allahtan sanırım diş dönemi hemen herkes de benzer durumlar var
Sağol canim evet sanırım diş zaten günlerdir gece uykusu da yok doğru düzgün sabaha kadar emiyor birde memeyi ağzından çekince gozleri kapali bana vurmaya başladı

tesekkur ederim kızlar @AreN5 ben de sacimi nasıl yaptirsam diye dusunuyordum
Ben şu modeli çok seviyorum. Düğün falan olunca hep bunu yaptırırım.

Bizim kendi işimiz olduğu için eşim malesef 29 ekimde de çalışır. Ama yinede çok yoğun değilse buluşma yerine bırakması için diretirim. Yer neresi olur ki ?
Geçmiş olsn. Diş gibi duruyor gerçekten. O değilde bütün dişler çıkınca bu tarz hastalıklarını neye yorucaz acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…