- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
ay yeme konusu hiç açma resmen fecahat ama bugün eşime de söyleyerek en ciddisinden başladım haftasonu ne denesem göbek pörtledi hiç bişi alamadım bu arada kızı l halini kaçırmışım >.<@minnakkartal artık Nasıl yediyse bugün hiç piyasada yok
teşekkürler canım net paketim sınırda giremedim@minnakkartal canim iyisindir umarim iki gundur pek.goremedim seni.ig dada foto paylasmadin merak.ettim acikcasi
Bende şaşırdım birden görünce. bakalım daha biz yarılayamadık. Ama geç olsun güç olmasınArtik disleri cikarken pek haberimiz olmu yor o cunku gostermiyorlar sipalar. Bende dun bi bakayim dedim aglamaya basladi alttan iki kopek iki azi daha cikmis da haberim yok bende bu cocuk niye huysuz istahsiz diyordum.
12 dişimiz oldu cogu cikti azi kaldi
Hadi kararlaştırın bende gelirim belki ablamla geçen konuştum 29 ekimde gidelim demişti :)İstanbul anneleri daha önce büyük geniş katılımlı buluşma konuşmuştuk ya, 29 ekim dönemi iyi bir fırsat gibi. Benim eşimin çalıştığı şirket tatili birleştirip 5 gün yapmış. Benzer durumda olan çalışan anneler vardır belki diye düşündüm. O dönemde bebekli bebeksiz bir buluşma mı yapsak? @minnakkartal B Bunekibuneki L Lilium3 @hiraysen M Mor ve mavi @AreN5stanki azerikizi91 pufpuff cilek31 @sglbnt
Unuttuğum varsa affola, ekleyiversin kendini de kaç kişiymişiz , kimler gelebilir ve buluşma durumu yeri falan kararlaştıralım.
geçmiş olsun canım miraya da. gökçeninkıde çok ekşi kokuyordu neyseki bir daha kusmadı.günaydın kızlar uzun zaman sonra ilk kez bu kadar sayfa okudum maşallah çeneler elle iyi çalışmış
ay yeme konusu hiç açma resmen fecahat ama bugün eşime de söyleyerek en ciddisinden başladım haftasonu ne denesem göbek pörtledi hiç bişi alamadım bu arada kızı l halini kaçırmışım >.<
teşekkürler canım net paketim sınırda giremedim
@yaz yagmuru seninde elbiseni kaçırmışım ama fizik var maşallah ne giysen yakışır diye düşünüyorum
isimdeyimgucumdeyim dün mira da feci kustu üstelik ekşi kokuyodu sanırım gece üşüttü böyle geçmiş olsun hastalanmasınlar
teşekkür ederim unutmadığın için eğer bir sorun olmazsa gelmek isterim..İstanbul anneleri daha önce büyük geniş katılımlı buluşma konuşmuştuk ya, 29 ekim dönemi iyi bir fırsat gibi. Benim eşimin çalıştığı şirket tatili birleştirip 5 gün yapmış. Benzer durumda olan çalışan anneler vardır belki diye düşündüm. O dönemde bebekli bebeksiz bir buluşma mı yapsak? @minnakkartal B Bunekibuneki L Lilium3 @hiraysen M Mor ve mavi @AreN5stanki azerikizi91 pufpuff cilek31 @sglbnt
Unuttuğum varsa affola, ekleyiversin kendini de kaç kişiymişiz , kimler gelebilir ve buluşma durumu yeri falan kararlaştıralım.
Ya zaten geçen sefer görüşemedik bu kez kesin gelirimHadi kararlaştırın bende gelirim belki ablamla geçen konuştum 29 ekimde gidelim demişti :)
Rica eserim canım takipte kal diğer arkadaşlar da yazınca ortak bi yer ve gün belirleyelimteşekkür ederim unutmadığın için eğer bir sorun olmazsa gelmek isterim..
bizim muhtemelen sadece 28 ve 29 tatil olacak. O günler veya haftasonu da olabilir bana.İstanbul anneleri daha önce büyük geniş katılımlı buluşma konuşmuştuk ya, 29 ekim dönemi iyi bir fırsat gibi. Benim eşimin çalıştığı şirket tatili birleştirip 5 gün yapmış. Benzer durumda olan çalışan anneler vardır belki diye düşündüm. O dönemde bebekli bebeksiz bir buluşma mı yapsak? @minnakkartal B Bunekibuneki L Lilium3 @hiraysen M Mor ve mavi @AreN5stanki azerikizi91 pufpuff cilek31 @sglbnt
Ben fotoyu kaçırmışım göremedim elbiseni ama içine sindiyse mutlaka güzeldir. İyi günlerde giy canım
Kitap kaplama işi çok ugrastiriyor ama bitince de tertipli ve düzenli oluyor. Ellerinize sağlık valla. Sen çocuklara ufaktan ufaktan bu işi devret canım yoksa arkası kesilecek gibi değil. Sonu yokmuş gibi her sene başında üzerinde durulan bir konu
Maşallah sana güzellik
Gruba daha bugün dahil oldum,saat 11 falandı sanırım..içeriğe bakarken gördüm,buluşma bugünmüş (pazar günü) 13:30'da..geç kaldım yani,gidemedim..ikinciye inşallah
hani elbise yaaa?göremiyorum..yükleyip sonra sildin mi?
sağolun kızlar yükleyip sildim ustumdeydi elbise o yüzden avatara koymuştum bir ara yüklerim yinegünaydın kızlar uzun zaman sonra ilk kez bu kadar sayfa okudum maşallah çeneler elle iyi çalışmış
ay yeme konusu hiç açma resmen fecahat ama bugün eşime de söyleyerek en ciddisinden başladım haftasonu ne denesem göbek pörtledi hiç bişi alamadım bu arada kızı l halini kaçırmışım >.<
teşekkürler canım net paketim sınırda giremedim
@yaz yagmuru seninde elbiseni kaçırmışım ama fizik var maşallah ne giysen yakışır diye düşünüyorum
isimdeyimgucumdeyim dün mira da feci kustu üstelik ekşi kokuyodu sanırım gece üşüttü böyle geçmiş olsun hastalanmasınlar
geçmiş olsun canım ateşi normalmiş Allahtan sanırım diş dönemi hemen herkes de benzer durumlar varEcenin de biraz burnu akmaya başladı hafif ateşi var gibi geldi 36.6 çıktı diş gibi geliyor bana ama hafif beyazlık var daha çok belirgin değil ben de tam olarak goremiyorum kapatıyor ağzını
Sağol canim evet sanırım diş zaten günlerdir gece uykusu da yok doğru düzgün sabaha kadar emiyor birde memeyi ağzından çekince gozleri kapali bana vurmaya başladıgeçmiş olsun canım ateşi normalmiş Allahtan sanırım diş dönemi hemen herkes de benzer durumlar var
EVde canın sıkıldı heralde :)Ayyy hanımlar çok sessizsiniz:)
Ben şu modeli çok seviyorum. Düğün falan olunca hep bunu yaptırırım.tesekkur ederim kızlar @AreN5 ben de sacimi nasıl yaptirsam diye dusunuyordum
Bizim kendi işimiz olduğu için eşim malesef 29 ekimde de çalışır. Ama yinede çok yoğun değilse buluşma yerine bırakması için diretirim. Yer neresi olur ki ?İstanbul anneleri daha önce büyük geniş katılımlı buluşma konuşmuştuk ya, 29 ekim dönemi iyi bir fırsat gibi. Benim eşimin çalıştığı şirket tatili birleştirip 5 gün yapmış. Benzer durumda olan çalışan anneler vardır belki diye düşündüm. O dönemde bebekli bebeksiz bir buluşma mı yapsak? @minnakkartal B Bunekibuneki L Lilium3 @hiraysen M Mor ve mavi @AreN5stanki azerikizi91 pufpuff cilek31 @sglbnt
Geçmiş olsn. Diş gibi duruyor gerçekten. O değilde bütün dişler çıkınca bu tarz hastalıklarını neye yorucaz acaba :)Ecenin de biraz burnu akmaya başladı hafif ateşi var gibi geldi 36.6 çıktı diş gibi geliyor bana ama hafif beyazlık var daha çok belirgin değil ben de tam olarak goremiyorum kapatıyor ağzını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?