ay o leoparlıyı eşin mi aldı cidden:)) gökçeninde leoparlı bi taytı var eşim sinir oluyo ona koca kadın taytı gibi bunu niye aldı. Diyo ne alakaysa :))aslında bi tane helikopterli vardı ben ona bayıldım ama erkek çocuğu şeysi gibi dedi eşim aldırmadı sanki yatarken kim görüyosa deli mi ne zaten ben gidip kartal yuvasından alışveriş yapıyorum o gidiyo leoparlı şişme yelek alıyo bu işte bi terslik var
yine uyumuş ona şükür. 10 da uyudu benim sıpa biraz önce geri kalktı. Mutfakta onun batırdığı yerleri temizliyim kendim kahvaltı yapayım bari dedin kahvaltıyı bile bitiremedim:)) ne zaman uyucam desem kalıyo zaten :)9 buçuğa kadar uyudu canım bu da birşey 3 saat filan uyudum en azından. Bu ara sürekli oyun oynamak istiyor ve yeni şeyler öğreniyor onun heyecanı mi bilemedim ben. Biz kalktık şimdi de siz yatiyorsunuzdur inşallah. İyi uykular canım
sağol canım benim de olmuştu sezeryan bi taraftan yara bi taraftan lohusalık ay faciaydı resmen neyseki şimdi daha kolay geçecek gibi@minnakkartal Canım geçmiş olsun sana. Ben de çok çektim doğum yaptığım zaman 2 ay sürdü ve ikinci çocukta en büyük korkum. Bana hiç birşey fayda etmemisti ama o zamanlar çok sık emiyordu sürdüğüm kremi hemen silmek zorunda kaliyordum. Şimdi en azından baya arası oluyor iki emzirmenin inşallah çabucak geçer canım.
ahaha valla eşim aldı hemde bayıla bayıla ki benim leoparlı taytım vardı nefret ederdi bende şaşırdım :)ay o leoparlıyı eşin mi aldı cidden:)) gökçeninde leoparlı bi taytı var eşim sinir oluyo ona koca kadın taytı gibi bunu niye aldı. Diyo ne alakaysa :))
yine uyumuş ona şükür. 10 da uyudu benim sıpa biraz önce geri kalktı. Mutfakta onun batırdığı yerleri temizliyim kendim kahvaltı yapayım bari dedin kahvaltıyı bile bitiremedim:)) ne zaman uyucam desem kalıyo zaten :)
Valla ikimize ve bütün uykusuz arkadaşlarımıza uyku diliyorum. Biz dileyelim de inşallah kısa zamanda gerçekleşiray o leoparlıyı eşin mi aldı cidden:)) gökçeninde leoparlı bi taytı var eşim sinir oluyo ona koca kadın taytı gibi bunu niye aldı. Diyo ne alakaysa :))
yine uyumuş ona şükür. 10 da uyudu benim sıpa biraz önce geri kalktı. Mutfakta onun batırdığı yerleri temizliyim kendim kahvaltı yapayım bari dedin kahvaltıyı bile bitiremedim:)) ne zaman uyucam desem kalıyo zaten :)
Ya ben o leoparli yeleği çok yakistirdim Mira ya:) Maşallah lafı gelmişken söyleyeyim dedimsağol canım benim de olmuştu sezeryan bi taraftan yara bi taraftan lohusalık ay faciaydı resmen neyseki şimdi daha kolay geçecek gibi
ahaha valla eşim aldı hemde bayıla bayıla ki benim leoparlı taytım vardı nefret ederdi bende şaşırdım :)
teşekkürler canım valla bende ihtimal vermezdim ama kızı olunca değişebiliyomuş erkekler :))Valla ikimize ve bütün uykusuz arkadaşlarımıza uyku diliyorum. Biz dileyelim de inşallah kısa zamanda gerçekleşir
Ya ben o leoparli yeleği çok yakistirdim Mira ya:) Maşallah lafı gelmişken söyleyeyim dedimEşinin almış olması ihtimali bile aklımın ucundan bile gecmemisti o derece yani:)))
Canim kimseyi cezalandırmak istemiyor sadece dinlenmek istiyor ama gökçeyi hergün görmeye geleceğini söyledi. Birde sorunlarımızı önce kendimiz halletmeye çalışıyoruz kimsenin haberi yok henüz :/ ama sanırım evi ayırma fikrinden vazgeçti yada ben öyle düşünüyorum. Umarım vazgeçmiştir.Canım, şu an okuyabildim yazdıklarını. Yazdım, yazdım sildim. Gökçe'den ayrı başka bir evde kalmayı nasıl düşünebilmiş, kimi cezalandırıyor seni mi kendini mi. Eşin ile konuşabilecek yakın biri yok mu? Eşin şu an sağlıklı düşünemiyor sanırım, birinin ona düşünürken atladığı şeyleri vurgulaması lazım.
burda biri demişti civilden aldım diye swn sandım :) Lcw ye bakıyım bende o zaman beğendiyseniz madem. Civile gitmem sıkıntı zaten
aaa çok ayıp ama. Zaten ikinizde çalışıyosunuz kaliteli zaman geçirin napıcaksın tlfnuaferin miraya
Canim ben uyku Tulumu falan kullanmıyorum. Karaca home yorgan i var hafif hemde sicak tutuyor 2 gundur onu ortuyorum her zaman ustunu acan cocuk yorgan hafif oldugundan mi nedir açmıyor ben memnun kaldim tavsiye ederim
lcw de ki güzel canım fiyatıda uygun bide kuzulu aldım ben mira bayıldı seviyo kuzularını :))
aslında uğraş oluyo kafam dağılıyor ama bazen abartabiliyorum neyse dikkat etmek gerek gerçekten
En iyisi uyku tulumu geöen senede bu senede hep uyku tulumu giyiyo betül çok da sevimli oluyo bence
Ben de civilden almıştım uyku tulumu misket idi sanırım markası, şimdi biraz küçülmüş bir numara büyüğünü alacağım, çişi çıkınca yıkayıp kurutana kadar yorgan örtüyorum, sık sık kontrol ediyorum açmasın üstünü diye, biiz kombi de yakıyoruz artık serin oluyor odası
Hiç bakınmayıp direk ordan alayım bende. Kuzulara bayılırım bulursam bende öyle alırım :)
aslında bi tane helikopterli vardı ben ona bayıldım ama erkek çocuğu şeysi gibi dedi eşim aldırmadı sanki yatarken kim görüyosa deli mi ne zaten ben gidip kartal yuvasından alışveriş yapıyorum o gidiyo leoparlı şişme yelek alıyo bu işte bi terslik var
hareketli kitaplari begendimi canim oglun. bende bugun tekrar aldim.9 buçuğa kadar uyudu canım bu da birşey 3 saat filan uyudum en azından. Bu ara sürekli oyun oynamak istiyor ve yeni şeyler öğreniyor onun heyecanı mi bilemedim ben. Biz kalktık şimdi de siz yatiyorsunuzdur inşallah. İyi uykular canım
Ben de çok araştirdim internetten lcwye baktım beğenemedim kızlarınki güzel olabilir ama erkek için olanlar çok kabarık rahatsız birşeye benziyordu ben de kanzdan aldım 60 TL ama 18 aylik olan dar geldi fatihe 2 yaş olanı ile değiştiricem
Evetbugün bim'e bir şey gelmemiş herhalde @Akaibu yazmadığına göre
ya bende erken mi diyodum çok da hevesleniyorum haftasonu alayım bari eksik kalmiyim :)))Kizlar oyuncak cay takimi aldik kizima bize sissss diye cay doldurup getiriyor tavsiye edrim
ya bende betülün mutfağına bayıldım. Küçük hanımın omleti bile var :)) ondan almak istiyorum.ya bende erken mi diyodum çok da hevesleniyorum haftasonu alayım bari eksik kalmiyim :)))
bizim evde küçük alçı bi bebek var mira ona takık neyse yalar ısırır falan diye vermiyorum ama dün çok ısrarcıydı bende sana şöyle bebek alıcam fln diye anlattım gülüyo babası gelince anne bebek bıkır bıkır bişiler anlattı az öncede anneme anne bebek alo bişiler demiş beni görüntülü aradılar bebeği gösteriyo anne bık bık diyo muhtemelen o başka bişi anlatıyo ama akşam eve giderken bebek alıcam :))
Canım öğretmenim ben bahsetmiştim aslında aklından çıkmıştır. Samsuna yeni tasindik eş durumundan tayinim çıktı geldim ama okulum yok. Norm fazlasiymisim. Milli eğitimde bekliyor kadrom yerlestirilmek için. Geleli 15 günü geçti ses soluk yok evde bekliyorum. Bu durum hoşuma gitmiyor değil tabi ama belirsizlik kötü.
Canım butikbebeden almıştım daha yola çıkmamış bilehareketli kitaplari begendimi canim oglun. bende bugun tekrar aldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?