Biz 6 ay kustuk çok cektım şimdide sadece hasta zamanlarda kusuyo bir kaşık verıyorum öğürüp kusuyo kafasını ceviriyo bizde hastayken bişey yemek istemiyoruz üzülme sağlıklı olsun bugun dr ımmun 44 den bir ölçek ver alması gereken vitamini alır üzülme dedi sende kullansbilirsin İnan ki bir haftadır sadece mama içiyo onuda bitirmiyo 120 cc bile kalıyo bol su içiyo buna rağmen ishalde oldu iştah olmuyo hastalık ve diş zamanlarındaBenimki yemiyor hicbir sey ya cok sasiyorum daha yeni ek besine basladigimiz donemde yukarida yazdigin gibi butun faydali seyleri karistirip kaseyle yedirirdim hic yememezlik yapmazdi simdiyse agzini acmamak icin direniyor anlamadim bisey
Canımcım kınadan gelmedin mi daha çok oynadın yoruldun sanırım iyice kurtlarını dökseydınde birde eve gelınce 3çocuk yarın okul kolay gelsin
Bizde oyuncakla pek oynamıyoruz tv kablosu kurdele yün yumağı tespih sineklikle oynuyor bu ara bir sürü renkli toplar var 100 tane olanlardan evin heryerı top onlarla oyalanıyo toplaması çok zor ama yeterki oyalansınOyuncak konusu açılmış umut çok seviyor oyuncaklarla oynamayı özellikle lego tarzı şeyler çekiyor ilgisini bizde de birçok oyuncak var ama umut sadece sevdikleriyle oynuyor ve kimseye vermiyor
Bende fsm deydim önce şimdi bilirmisin sinpaş çağların konutlarındayım gelirsen çok sevinirim bizde görüşebiliriz hatta misafirim olun memnun olurum
Bence eşin seni çok seviyo canım iyi düşün iyi olsunbu arada herkese günaydın. akşama kadar ihale dosyasından kafamı kaldırmamak üzere işe başlıyorum.
Eki Görüntüle 1658523 Umutbayb tv izlerken:)arada böyle şeyler yapıp izliyor çok mutlu oluyorum Yoda sürekli ayakta
Yrn eşimin doğumgünü bi ark. pasta yaptırdım. Bitirmiş resim attı bana çok beğendim çook şık olmuş.
Eki Görüntüle 1658897
Selam kizlar iki gundur giremedim kizim telefonumu atti bozuldu bemde esimun telini aldim artik bayagi sayfa birikmis anca okdum bu aradapufpuff dogum gunun kutlu olsun @isimdeyimgucumdeyim canim mesajini okuyunca cok uzuldum hakkinizda hayirlisi olsun canim
pufpuff um hani bir konu takip edıyordun ya sen yorumda yaxmıştın kocamne halt onun sonu ne oldu haberin varmı girdim ben ama konu kapalı yazıyo gercekmiydi o konu sahtemiydi merak ettım
Geçicidir inşallahBenimki yemiyor hicbir sey ya cok sasiyorum daha yeni ek besine basladigimiz donemde yukarida yazdigin gibi butun faydali seyleri karistirip kaseyle yedirirdim hic yememezlik yapmazdi simdiyse agzini acmamak icin direniyor anlamadim bisey
geldik canim ayy vallahi ne oynaması Eceyle canim çıktı resmen topuklu ayakkabıyla Ecenin peşinden koşmaktan arkada cadde var ya oraya koşuyor ya da apartmanın bahçesi var ıssız karanlık diken dolu oraya girdi yeni külotlu çorap almıştım incelerden dikenlere bir düştü koşarken çorap olduğu gibi diken bir saat düğünde onu temizledim sonra emerken uyudu kucagimda eve çıkarttık geri uyandı düğüne mi gittim harpten mi çıktım belli değil eve geldim hemen bir kahve içtim bir de ağrı kesici şimdi de Ece hanımı uyutmaya calisiyorumCanımcım kınadan gelmedin mi daha çok oynadın yoruldun sanırım iyice kurtlarını dökseydınde birde eve gelınce 3çocuk yarın okul kolay gelsin
Benimki yemiyor hicbir sey ya cok sasiyorum daha yeni ek besine basladigimiz donemde yukarida yazdigin gibi butun faydali seyleri karistirip kaseyle yedirirdim hic yememezlik yapmazdi simdiyse agzini acmamak icin direniyor anlamadim bisey
İsimolarak anımsayamadım ama kesin biliyorumdur. Gelirsem koruparkta ya da bulvarda bir kahveni içerimBende fsm deydim önce şimdi bilirmisin sinpaş çağların konutlarındayım gelirsen çok sevinirim bizde görüşebiliriz hatta misafirim olun memnun olurum
alıştırma kilotları var ya canım. Acaba üstte onları giydirsen olur mu ki. En azından sadece onu yıkarsınÇok dönüyor yatarken bezini sürekli kaydırıyor. Kilot aldm ama hiçbir işe yaramadı. Bu gece daha sık kalkıp değişicem. Senin gögüs ucun nasıl oldu?
Bebe bisküvisi kırıyorum süte, içine ceviz ve fındık rendeliyorum, biraz pekmez biraz bal biraz ruşeym ekliyorum ara öğünlerde veriyorum. Yemeklerine çorbalarına da cicibebe ekmeği kırıyorum. Hasa çok kg almadı ama o kadar harekete ancak dayanıyor yedirdiklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?