2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
yarın hiç işe gitmek istemiyorumm,
helede havalar böle sogumaya başlamıskenn, gecen sene ne guzel kısın evdeydım , şimdi cok zor oluyor kı daha kıs gelmedı bıle tam anlamıyla
Ayyy alakasız ama aklıma takıldı ya senin kızın adı ne :) herkes ismiyle hitap ediyor bebeğine de sen hep kuzu diyorsun merak ettim

Yok canim ne kusuru o kadar ihtiyacim varki konusup dertlesmeye. Esime yaziyorum ama sacma sapan alakasiz cevaplar veriyor haklisin demek isine gelmiyor galiba saptirip duruyor soylediklerimi
Evet banada iyi gelir bazen markete bile cikmak ama suanda markete gitmek orda dursun kilimi kipirdatmak gelmiyor icimden

Malesef erkeklerin haklısın demek zorlarina gidiyor galiba haklısın diyince kendilerini değiştirmelerı gerektiğini bildikleri için işlerine gelmiyor sende bişi söyleme ona ilgisiz kal yada çocuklar uyuyunca is yapma sende uyu yada kahve yap iç eşine güzel mesaj at ama karşılık bekleyip stres olma cevap verirse ne güzel versezsede canı saolsun küçük şeyler yap mutlu alacağın

En güzelini yapmisin dinlenmişin ve mutlu olup toparlanmisin is dediğin nedir ki hiç bitmek bilmiyor yapıyosun sen daha süpürgeyi toplamadan çocuk geri dağıtmış bide sende Uç tane
aynı dediğin gibi bitmiyo nasılsa işler. Gelen misafirlerle falan bi arada işler çok yormustu kaç zamandır. Biraz sallamak iyi geldi:))

Arisutu içerikli canm ben doktorumuza sordum kesinlikle evet dedi yillardir veriyoruz oneriyorum dedi eczanedwn getirttirmek gerekiyo ama dedi. Bnde hemen aldm kullanmaya başladı etkisini gordm. Bence ondan çünkü başka birşey yemiyo şimdi dünden beri yemeye başladı . yemiyo derken gerçekten sadece sütle besleniyordu bide akahvaltida bulamaç. Ne zeytin ne peynir ne corba yoğurt agzina surmuyodu iki gündür yoğurt çorba sbhlari omlet yiyo denemekte fayda var bitkiselmis zaten bi doktrlarniza sorun derim. Zaten hemen hemen bütün bebeklere veriyorlar kisa doğru hem bu ilaç bagisikliga kuvvetlendiriyor iş mesela grip olcagni anlayınca verince geçiyormuş

Ayy ne güzel rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin yandı desene haziran bebesi dogurarak

Gözünüz aydın canim sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsin Allah

Harika zamanlama tebrik ederim kardesini ben de arasini bu kadar yapmak istiyorum iki çocuğun nasib olursa inşallah tatlış sağlikli guzel bi kizi olur kardeşinin...

Kızlar bugün akşam dışarı çıktık biraz Eceye ev ayakkabısı ve kışlık mont aldım montu geçen sene sezon sonu alacaktim ama Eceye gore kalmamıştı sezon başı aldım mecburen
Bende kipadan ev botu aldim bugun cok sevdi ayagina giydirdim evde ayagina bakip kosup duruyo bide arada egilip elleyip duruyo şapşik

Ayy ne güzel rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin yandı desene haziran bebesi dogurarak
haha bende aynı şeyi düşündüm ama yüzüne söylemedim.şimdiden gözü korkmasin:))

Gözünüz aydın canim sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsin Allah

Harika zamanlama tebrik ederim kardesini ben de arasini bu kadar yapmak istiyorum iki çocuğun nasib olursa inşallah tatlış sağlikli guzel bi kizi olur kardeşinin...
amin kızlar sağolun

Şırıl şırıl akan bir burunla feyena karşınızda: (
Eşim de öyle: (
Çocuğa geçmese bari
Emziren anneler kocakarı ilaclarına ihtiyacım var

Aynen Ben Dunden beri oleyim elimde devamli mendil burnum siril siril , hapsiriklar vs Bgnde esimin burnu tikanmis bebise gecmesin diye dua edyrm

Ben de açtım grip sezonunu ( geçmiş olsun hastalara , inş çabuk atlatırız
Hepinize geçmiş olsun kızlar.

Ayy nasıl kötü oldum Çabuk geçer inşallah

Bende kipadan ev botu aldim bugun cok sevdi ayagina giydirdim evde ayagina bakip kosup duruyo bide arada egilip elleyip duruyo şapşik
bende kipadan aldım geçen hafta bi kere yıkadım rengi soldu:/
Aldığım hiç bi üründe böyle sorun yaşamamıştım şaşırdım.
Gerçi 19 numara büyük geldi çocuk yürürken tökezliyo giydiremicem sanırım

Bu gün lcwye gittim. Şartlamıştım bi de kendimi. Direk kuzulu uyku tulumuyla pufpufun dediği altı kaydırmazlı olab çoraplardan alıcaktım.
Uylu tulumundan bi tane bile kalmamıştı. Artık mecbur internetten bakıcam. Lcwnin internet satışı varsa ona bakıyım sahi yazarken aklıma geldi
O çorapların da erkek için olabları bir sürüydü. Kızlar için olanlarından da bir tane bile kalmamıştı.
Sinir oldum onlar dışında bir sürü cici aldım sıpa döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…