2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Daha iyi mi acısı gectımı?

yarın hiç işe gitmek istemiyorumm,
helede havalar böle sogumaya başlamıskenn, gecen sene ne guzel kısın evdeydım , şimdi cok zor oluyor kı daha kıs gelmedı bıle tam anlamıyla
Yeni evıne alışabildin mi canım rahatladınız mı yoksa sorunlar devam edıyormu?

Dışarı çıkınca düzenleri bozuluyo bu yüzden de çıkmamazlık yapamayız iyi eğlendiniz inşaallah çok şükür ki cam kırıkları gelmemiş kuzuya
Bizim normalde dun geceden dolayi duzen bozuktu dun aksam 10 gibi uyudu ikide bi uyandi salliyom geri uyaniyo gece iklde besige dikilmis ayagindaki corabi cikar eline alip anne attiga gidek diyo baktim yine ayni olacak aldim salina gectim top oynadik artik 4 bucuga kadar oynadi oturdu biraz bıcir bıcır konustu 5 gibi uyuduk sabah 11 de kalkti kahvalti falan derken disari ciktik aksamustu eve gedik o yuzden biraz bozuktu duzenimiz

Baran niye yapmıyo bunları dr a sormam gerekir mi ki?
Bence dr a goturecek bi durum yok bence her cocuk farkli oluyo iki yasinda falan belji gotur derdim dr a fikrumce ama erken biraz bizde mi fazla yukleniyok ne cocuklara nehir de normal bazi seyleri yapiyo kumabdayi bilmiyo getiri ama telefon yada alo desimi getiriyo topunu getir diyom onu da getiriyo ama bazi seyleri nehirde tam bilmiyi ben endiselenmiyom o kadar yaa

Bizde dün akşam baranla çıktık oto koltuğunu çok seviyo lambalarda duruyorım diye mızırdanırdı devam edınce susardı trafik çoktı dur kalk gideceğimiz yer 10 dk biz 2 saatte gıttık ağlayınca durdum ön koltuğa kemerle taktım kucağıma gelmek istıyo duramadım korkunç ağlıyo kusmaya başladı morardı duracak gıbı de değil aldım kucağıma dörtlüleri yaktım sürekli korna çalarak yol istedim otomatık radarlarada resmimiz çıkmışsa bir sürüde ceza yemiş olabilirim ilkdefa bukadar ağladı mecbur kaldım inşaallah devam etmez

Canım benim iyileşti çok şükür daha iyi baran seninde düğün güzel gecmiş döktürmüşsün çok sevındım oynarken aklına geldim mi?
Sevindim canim iyi olmasına evet dokturdum çok iyi geldi gerçekten aklıma geldin tabi ki ben biraz Ece den dolayı stres yaptım ama eşim sağolsun Eceye bakacak birilerini buldu elimden tutup çıkardı:))
Baran niye yapmıyo bunları dr a sormam gerekir mi ki?
Yapar canim Ece de yeni başladı zaten Baran yapmasa bile sen istemeye devam et mesela Ece topu çok seviyor hemen getiriyor bana atıyor oynamaya başlıyoruz gol diyoruz çok gülüyor böyle sen de sevdiği birseyi eline alıp ismini soyle birkaç kez tekrar et onun keyif alacağı şekilde oynat eglensin sonra dusmus gibi yere atıp bana verirmisin diyebilirsin öyle öyle öğrenir canim
Daha iyi mi acısı gectımı?
canim krem surdum hala aciyor

Ece tam yarım saattir meme ağzında uyuyordu tabi öncesinde 11 de emdi bir o kadar uyuttum ikinciyi emdi memeyi ağzından çektiğim gibi çığlık çığlığa ağlamaya başladı sakinlesmedi gündüz uykusunda da aynı şeyi yapmaya başladı ben de kucagima aldım evin koridorunda git gel yapıp uyutmaya calisiyorum ilk doğduğunda da 3 ay boyunca sabaha kadar bu koridorda git gel yaptım kızım 16 aylık oldu biz yine ayniyiz ne yapcam ben böyle bilmiyorum

Günaydın kızlar hepimiz için güzel bir hafta olsun günler çabuk geçsin hemen cuma olsun (çalışan anneler için)
Gunaydin canim cumayi dort gozle bek liyorum. Sen ne ara uyudun uyandin uykuya pek duskun degilsin heralde ben erken uyudum yine de biraksalar oglene kadar uyurum

işte benimkide yorgunluktan heralde ama sen biraz dinlenmekten önce o kadar iş yapıp yorma kendini biraz akışına bırak gerçekten bırak dağınık kalsın bi akşamda patates kızartıp melemen yapıp yiyin yemek olmayıversin çocukları kv bırak bi kuaföre git bak gör ruhuna sana nasıl iyi gelecek güzel arkadaşım

Şırıl şırıl akan bir burunla feyena karşınızda: (
Eşim de öyle: (
Çocuğa geçmese bari
Emziren anneler kocakarı ilaclarına ihtiyacım var
geçmiş olsun canım ben genelde ballı limonlu ıhlamur içiyorum

Aynen Ben Dunden beri oleyim elimde devamli mendil burnum siril siril , hapsiriklar vs Bgnde esimin burnu tikanmis bebise gecmesin diye dua edyrm
sanada geçmiş olsun canım

ay o kadar stresten sonra iyi toparlamışsınız sevindim canım ben çoktan eve dönerdim

Ben de açtım grip sezonunu ( geçmiş olsun hastalara , inş çabuk atlatırız
geçmiş olsun canım

ya eminim çok kötü olmuştur geçmiş olsun benimde iki gündür acısı azalmıştı bu sabah sağarken yine baya yandı canım

oh valla gerçekten sefan olsun kesinlikle bunu yapmak çok ii geliyor

yarın hiç işe gitmek istemiyorumm,
helede havalar böle sogumaya başlamıskenn, gecen sene ne guzel kısın evdeydım , şimdi cok zor oluyor kı daha kıs gelmedı bıle tam anlamıyla
ve bugün o gün işe geldik

hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun demek bir haziran bebesi o zaman bir de geçmiş olsun :))

geçmiş olsun canım mirada arkadaşımın evinde şekerliği çekti bir eliyle diğer elinin üstüne düştü çok ağladı Allahtan kırılmadı veya elinde ezilme olmadı

Günaydın kızlar hepimiz için güzel bir hafta olsun günler çabuk geçsin hemen cuma olsun (çalışan anneler için)
ay ne güzel bunu okumak sabah sabah çok incelisin canım benim musmutlu bi hafta olsun hepimize

dün neredeyse hiç alamadım telefonu elime mira sabah 9 da kalktı akşam 11 buçukta ağlaya sızlaya uyudu arada tek bir uyku yok dışarı çıktığımızda bütün düzeni bozuluyor ki zaten düzensiz bi düzeni var inşallah bugün anneme çok zorluk çıkarmaz
ayrıca size bişi danışmak istiyorum ayakkabı alma işimiz yılan hikayesine döndü yok onun rengi bunun bilmem nesi taktım durdum neyse miranın ayağını ölçtüler 19 giydirdim tam oldu ama parmağı neredeyse dibine deyiyo 20 de çok az önde boşluk var 20 alsam daa mı ii olur zaten istediğim modeller de yürüyemedi kaldıramadı en son viccoda bi modelle rahat yürüdü o da biraz ince gibi geldi bana zaten yağmurda çamurda sokakta yürümicek diye onu düşünüyorum
beğendiğim modelin fotosunu ekliyorum ilk adım kategorisinden

Ben barandan biberon getır su vereyım diyorum yüzüme bakıyor getırmiyor kumandayı ver yok ne istesem yok sadece hadi niloya açalım diyince tv ye bakıyo sizinkiler getır götür yapıyorlar mı?
Benimki yapiyor canim bircok seyi biliyor. Tvyi ac derim acar klimanin tvnin kumandalarini ayri ayri bilir telefonu bilir oyuncaklari kiyafetleri falan getir deyince anlar. Bazen bilmedigi birseyi istedigimde bi bana bakar bi isaret ettigim yone bakar şaşkın şaşkın çok komik oluyor o zaman : )
Cok haklisin canim ev isi cok nankör ama ben heryer dip duzen oldumu kendimi iyi hissediyorum. Ama sizin tavsiyeleriniz uzere cok kasmiyorum dunden beri, yani gecenin bi yarisi temizlik yapmadim sabah heryer temiz olsun diye. Aman bosver sabah yaparim dedim : ))
Alisveris ve kuafor benimde aklimda canim ikisine de gidecegim bu hafta terzide islerim var hep erteliyordum onlari halledecegim kuyumcuya gidip bilezik begenecegim kayinbabam alicak. Cikacagim bu moddan kendimi ve cocuklarimi mutsuz etmekten baska bir ise yaramiyor

Inan buraya yazip sizden gelen tavsiyeleri okumak bile bana o kadar iyi geldi ki. Kafam dagildi biraz. Esim aksam cok gec geldi hic birsey yokmus gibi davraniyor ama ben bu kez iradeli olacagim herseyden ve herkesten once kendimi ve cocuklarimi on planda tutacagim. Birazda o dusunsun benim yerime

Ayakkabilara bayildim canim hatta kizimda yanimda o da gordu aynisindan istiyormus : )

güzelmiş canım. Bence 20 yi al. Ben kışın iki çorabı üst üste giydirdiğim için biraz büyük olmasını tercih ediyorum

Canım kendine bir hobi edinsen. Günde bir saat bile bana o kadar iyi geliyor ki. Boş bir zamanda temizlik yerine ya kitsp okuyorum ya örgü örüyorum ya keçe ile uğraşıyorum hiç olmazsa eski eşya yenileme olayına giriyorum. Bunlar da olmasa evde kafayı yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…