2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sabah A101'e gittim..
Aslında aklımda olan alacağım baya şey var bugün ama bitek tabure aldım geldim..

image.webp

Nevresim takımı 1 model vardı..Ya bitmiş ya çok gelmemiş,diğer A101'de 20-25 dk uzaklıktaydı,ihtiyacım olmadığı için gitmedim almadım..Daha yeni English Home'dan aldım diye..Klozet aparatı,lazımlık,bebek battaniyesi hepsi güzeldi kızlar,bakın mutlaka..

Oğlum mutfağın altını üstüne getiriyor ben topluyorum o dağıtıyor. Patates sepetinden şehriye paketi, sofra bezlerinin içinden kepçe çıkıyor. Bakliyatlarımı mutfak dolabının altına koyuyordum. açmış hepsi yerlerde. o değil çoğu cam kacanozda ta kırıp zarar verse ya da gemeye çalışırsa.Ne yaptın sen seyince de kırmızı mercimekleri tek tek toplayıp torbaya koymaya çalışıyo şapşik;) üst dolaba kaldırdım tencereler açıkta kaltı. Alta koysam ayağına filan düşürüp canını yakar mı ki? Yetmiyor dolaplar bana alıp alıp doldurmuşum. Alt dolaplar kit takılacak gibi de değil.

Yazımı anlayabilenlere madalya vermek lazım :)
ben anladım canım ama bunu yazınca güldüm epey :D biziki de öyle maalesef bende sebze sepetini ters çevirdim o tarafını çeviremediği için artık yüzüne bile bakmıyor benim de alt tarafta küçük kavanozlara koyduğum mercimekti tel şehriyeydi onlar var o alıyor ben yerine koyuyorum hakkımızda hayırlısı...

Yazımı anlayabilenlere madalya vermek lazım :)
bende anladım :KK59: :P bizimkide bu ay adım adım setinin içeriğini mutfak da oynuyo kucağına aldırıyor tek tek buzdolabı nerde içinde ne var dolap nerde tabak olan ayrı bardak olan ayrı fırının içinde ne var anne ne pişirmiş hepsinin sonunda da kocaman alkış bekliyo :))

Su içme durmlari nasıl bebislern kizlar havalar serinledgnden beri hira icmiyo su pek

Oğlum mutfağın altını üstüne getiriyor ben topluyorum o dağıtıyor. Patates sepetinden şehriye paketi, sofra bezlerinin içinden kepçe çıkıyor. Bakliyatlarımı mutfak dolabının altına koyuyordum. açmış hepsi yerlerde. o değil çoğu cam kacanozda ta kırıp zarar verse ya da gemeye çalışırsa.Ne yaptın sen seyince de kırmızı mercimekleri tek tek toplayıp torbaya koymaya çalışıyo şapşik:KK66: üst dolaba kaldırdım tencereler açıkta kaltı. Alta koysam ayağına filan düşürüp canını yakar mı ki? Yetmiyor dolaplar bana alıp alıp doldurmuşum. Alt dolaplar kit takılacak gibi de değil.
seni en iyi biz anlarız:)))
Bende alt üst ettim dolaplaı. Saçma sapan oldu. tüm plastikleri aşağı indirdim en azından onlarla oynasın diye. Sebze kurutucusuna hasta gelip gidip onu çeviriyo. Geçen gün ne ara yaptı anlamadım ama kabartma tozu vanilyaları falan almış salondaki kitaplığa götürmüş koymuş. Yerine koyayım dedim ayırr diye bağırdı. O yatana kadar dokunmadım akşam kaldırdım. Ertesi gün yine alıp koydu. Dokunmuyorum şimdi hevesi geçsin diye:/
Bana da yetmiyo dolaplar. Az kullandıklarımı fırın kaplarını falan hepsini üst üste koydum en yukarı kaldırdım yer açılsın diye. Bakliyatlara pek ilgisi yok. Leğene döküpnoynatıyodum küçükken sıkıldı heralde. Onların olduğu dolabı açıp kapatıyo geri allahtan.
Hele ki salondaki konsola dadanmıştı iyice. Yemek takımlarım fincan takımlarım falan hep orda. Artık yemek masasını iyice ittim önüne kırmasın diye. Bişey alacağım zaman koca masayı çekiyorum alıp geri itiyorum :|

Bide benim sıpa patates soğan sepetini çok sevdi. İkide bir bana patates getiriyo ordan.
Bazen çok yorulduğumda hadi annem patates getir bana diyorum. Totosunu sallaya sallaya gidip patates getiriyo:KK53:
Tek tek patatesleri getirip tv ünitesinin önüne diziyo:KK53: yeni dekoratif ürünümüz patates artık :))

kızlar dün benim tatil uzayınca eşim bende izin alsam mı fln diyodu 29 unu söyledim elbette buluş ama alışveriş merkezine hemde resmi tatilde gitmeni istemiyorum dedi bangır bangır mesajlar geliyor belki çoğu provoke amaçlı ama içim rahat etmez başka bi yerde buluşsanız olmaz mı dedi yine de gitmek istiyosan bir iki saatliğine uğra ama benim içim rahat olmaz bil dedi
ben yine gelmek istiyorum elbet bi şekilde ikna ederim ama çok yüksek ihtimal yalnız gelicem yeri,saati ve kimlerin geleceğini netleştirebilirsek kendimi ona göre ayarlamak istiyorum

kızlar dün benim tatil uzayınca eşim bende izin alsam mı fln diyodu 29 unu söyledim elbette buluş ama alışveriş merkezine hemde resmi tatilde gitmeni istemiyorum dedi bangır bangır mesajlar geliyor belki çoğu provoke amaçlı ama içim rahat etmez başka bi yerde buluşsanız olmaz mı dedi yine de gitmek istiyosan bir iki saatliğine uğra ama benim içim rahat olmaz bil dedi
ben yine gelmek istiyorum elbet bi şekilde ikna ederim ama çok yüksek ihtimal yalnız gelicem yeri,saati ve kimlerin geleceğini netleştirebilirsek kendimi ona göre ayarlamak istiyorum
Aslında avm korkusu bende de var :(

seni en iyi biz anlarız:)))
Bende alt üst ettim dolaplaı. Saçma sapan oldu. tüm plastikleri aşağı indirdim en azından onlarla oynasın diye. Sebze kurutucusuna hasta gelip gidip onu çeviriyo. Geçen gün ne ara yaptı anlamadım ama kabartma tozu vanilyaları falan almış salondaki kitaplığa götürmüş koymuş. Yerine koyayım dedim ayırr diye bağırdı. O yatana kadar dokunmadım akşam kaldırdım. Ertesi gün yine alıp koydu. Dokunmuyorum şimdi hevesi geçsin diye:/
Bana da yetmiyo dolaplar. Az kullandıklarımı fırın kaplarını falan hepsini üst üste koydum en yukarı kaldırdım yer açılsın diye. Bakliyatlara pek ilgisi yok. Leğene döküpnoynatıyodum küçükken sıkıldı heralde. Onların olduğu dolabı açıp kapatıyo geri allahtan.
Hele ki salondaki konsola dadanmıştı iyice. Yemek takımlarım fincan takımlarım falan hep orda. Artık yemek masasını iyice ittim önüne kırmasın diye. Bişey alacağım zaman koca masayı çekiyorum alıp geri itiyorum :|
Ayy banada yetmiyo dolaplar cunku dolaplarin alt kismi nerdeyse bombis ust taraflar tika basa dolu tezganin ustu buzdolabının ustu bile dolu :(

Aynen günde 2-3 suluk bardakla ayrı içiyodu şimdi ikinci suluğa anca geçiyoz

gökçe hala bir buçuk litreye yakın su içiyo. Artık terlemiyoda, fazla çişte yapmıyo normal. Bu su nereye gidiyo merak içindeyim gerçekten
anladm tamam sağolsun benmkide bi suluk iciyo normalde uç içerdi

ay mavi bebeğim instagrama doğuma giderken ki fotosunu koymuş ben doğumdan çıktığımda bile onun iki katıydı karnım:KK57:

30 ekim de tatil olmuş:KK70:
gerçekten mi? Gülme ikonu olunca rmin olamadım :)

ay mavi bebeğim instagrama doğuma giderken ki fotosunu koymuş ben doğumdan çıktığımda bile onun iki katıydı karnım:KK57:
sen diyince baktımda bende aynen öyleydim. Doğumdan sonra hastanede yürüyodum. Ne zaman doğurcan diye soruyolardı o kadar büyüktü ki karnım. Nasıl başarmış onu acaba

Back
X