yakınımda hiç a101 yok malesef. eşimde akşam gelene kadar biter kesin. English home un desenlerinide çok seviyorum bi de heveslenmiştim güya. Kv ye söyleyeyim o baksın bariBen a101den almıştım onlarda çol güzel çıktı tavsiye ederim yarın gelcek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yakınımda hiç a101 yok malesef. eşimde akşam gelene kadar biter kesin. English home un desenlerinide çok seviyorum bi de heveslenmiştim güya. Kv ye söyleyeyim o baksın bariBen a101den almıştım onlarda çol güzel çıktı tavsiye ederim yarın gelcek
halılarda varmış ind aslında ben antreye istiyorum ama acaba makine de yıkanırmı bunlar benim var şimdi ince ama sert taban yıkamaya vereyim dedim uzun makine almaz dediler yıkıcak yerimde yok kaldı öyle sürünüyo değiştirmek istiyorum yarın bi bakayım olmazsayakınımda hiç a101 yok malesef. eşimde akşam gelene kadar biter kesin. English home un desenlerinide çok seviyorum bi de heveslenmiştim güya. Kv ye söyleyeyim o baksın bari
ya çok güzel görünüyo
Ben uğramayı unuttum geçen hafta alıcaktım. Bitmiştir kanpanya büyük ihtimal bi haftalık oluyo. 25 tl çok uygun. Lastikli çarşaf almıştım çok hoşuma gitmişti. Bi daha kine artık. Güle güle kullansın efe
Ben a101den almıştım onlarda çol güzel çıktı tavsiye ederim yarın gelcek 20 tl
nasıl bi makineyle yıkıyolar ki acaba hiç duymamıştım böyle sığmaz diye bişey. Benim antre de uzun 6 metre falan bişey demediler hiç.halılarda varmış ind aslında ben antreye istiyorum ama acaba makine de yıkanırmı bunlar benim var şimdi ince ama sert taban yıkamaya vereyim dedim uzun makine almaz dediler yıkıcak yerimde yok kaldı öyle sürünüyo değiştirmek istiyorum yarın bi bakayım olmazsa
çok kullanışlı oluyorlar gerçekten. zaten kış günü fazla dışarıda çıkmaz evde rahat rahat kullanırız.Senin önerin ile almıştık,paylaşmıştım ya..Süper valla,alın bencede..Biz 39 tl'ye almıştık
Çıtçıtlı uzun kollular çok güzel,çok kullanışlı..güle güle giysin fıstık
teşekküer ederiz teyzesi :)Benim de eşim kulüp diyor :)) ben de her seferinde kendimi konken masasında hayal ediyorum
Yessss
isimdeyimgucumdeyim güle güle giysin minnoş :)
Ya bu ne böyle görmemiştim. 3 yaşındaki çocuk hangi manyak bunu yapar. Lab. Da bir kere koluma amonyak damlamıştı nasıl yanmıştı canım ağlamıştım oturup hala izi durur kaç sene geçti üzerinden. Çocuk buna nasıl dayanır ya gözünüde kaybetmiş. Napalım çıkmayalım mı evden. Allahım böyle psikopatlardan korusun yavrularımızıgünaydın kızlar biraz canım sıkkın benim dünden beri şu ünlü restorananın parkında çocuğa atılan kezzapla kafam meşgul sen bi mekanı sadece elit veya daha güvenilir olduğunu düşündüğün için tercih et sırf bu yüzden dünya para öde ama ne olduğu belirsiz bir kişi gelsin çocuğuna hayatı boyunca izlerini taşıyacağı hem fiziksel hem pskilojik bir olay yaşatsın üstelik o gün kameraların hiçbiri çalışmasın doğru dürüst uyuyamadım başıma ağrılar girdi etraf manyak dolu allahım çocuklarımızı korusun karşılarına hep iyi güzel insanlar çıkarsın gerçekten çok endişeliyim böyle şeyler hep vardı belki ama şimdi başka bakıyorum endişem büyüyor elimden gelse de fanus da büyütsem kızımı
of inşallah minik yavrunun yüzünde de kalbinde de derin izler kalmaz acil şifalar diliyorum
Ben de okuduğumdan beri yalan haber olmasını umdugum aklımdan çıkmayan bi olay. Allah korusun. Bunu yapan insan olamaz, kime neye ne kadar öfke kin her neyse bütün kötü duyguları da beslesen bu cinayetten de beter bence. 3 buçuk yaşında bir çocuk hatta bebek bahsi geçen. Nasıl bir dünya haline geldik.günaydın kızlar biraz canım sıkkın benim dünden beri şu ünlü restorananın parkında çocuğa atılan kezzapla kafam meşgul sen bi mekanı sadece elit veya daha güvenilir olduğunu düşündüğün için tercih et sırf bu yüzden dünya para öde ama ne olduğu belirsiz bir kişi gelsin çocuğuna hayatı boyunca izlerini taşıyacağı hem fiziksel hem pskilojik bir olay yaşatsın üstelik o gün kameraların hiçbiri çalışmasın doğru dürüst uyuyamadım başıma ağrılar girdi etraf manyak dolu allahım çocuklarımızı korusun karşılarına hep iyi güzel insanlar çıkarsın gerçekten çok endişeliyim böyle şeyler hep vardı belki ama şimdi başka bakıyorum endişem büyüyor elimden gelse de fanus da büyütsem kızımı
of inşallah minik yavrunun yüzünde de kalbinde de derin izler kalmaz acil şifalar diliyorum
inşallah!!!Zaten Bebek'ten sonra dışarı her adım attığımda korkudan bin tane senaryo yazardım. Hatta psikoloğa gitme nedenlerimden biri de buydu aşırı kaygılıyım diye. Bu haber resmen paranoyalarımın gerçekleşebileceğini gösterdi bana. Çocuk olduktan sonra gidilecek mekanları da seçerken aileler çocuklarının rahatını düşünüyor daha fazla ödemeyi gözleri görmüyor ama sonuç
Aşağılık herif ne istedin minicik çocuklardan. Daha beter yana yana geberirsin inşallah
benimki 2 mt benimki de ince altı sertlerden ondan rulo oluyo çamaşır mak atılsa yıkıcam uzun dedi ama bilmiyorum aman değiştircem olmadı işte beğenip alıyoruz bişeyi ama sonrası hüsran :)nasıl bi makineyle yıkıyolar ki acaba hiç duymamıştım böyle sığmaz diye bişey. Benim antre de uzun 6 metre falan bişey demediler hiç.
Gerçi benim ki normal halı değil ince
ay şimdi anladım. Bende yıkamacılar öyle dedi sandım. Ne biçim okuyosam:)benimki 2 mt benimki de ince altı sertlerden ondan rulo oluyo çamaşır mak atılsa yıkıcam uzun dedi ama bilmiyorum aman değiştircem olmadı işte beğenip alıyoruz bişeyi ama sonrası hüsran :)
Yıkamacı da dedi büyük gelirmiş makinalarına küçük heralde makinaları anlamadım bendeay şimdi anladım. Bende yıkamacılar öyle dedi sandım. Ne biçim okuyosam:)
maalesef gözünün biri kör olmuş diğeri de yüzde otuz görüyormuş onu kurtarmaya çalııyorlarmış ben de çok üzüldümgünaydın kızlar biraz canım sıkkın benim dünden beri şu ünlü restorananın parkında çocuğa atılan kezzapla kafam meşgul sen bi mekanı sadece elit veya daha güvenilir olduğunu düşündüğün için tercih et sırf bu yüzden dünya para öde ama ne olduğu belirsiz bir kişi gelsin çocuğuna hayatı boyunca izlerini taşıyacağı hem fiziksel hem pskilojik bir olay yaşatsın üstelik o gün kameraların hiçbiri çalışmasın doğru dürüst uyuyamadım başıma ağrılar girdi etraf manyak dolu allahım çocuklarımızı korusun karşılarına hep iyi güzel insanlar çıkarsın gerçekten çok endişeliyim böyle şeyler hep vardı belki ama şimdi başka bakıyorum endişem büyüyor elimden gelse de fanus da büyütsem kızımı
günaydın kızlar biraz canım sıkkın benim dünden beri şu ünlü restorananın parkında çocuğa atılan kezzapla kafam meşgul sen bi mekanı sadece elit veya daha güvenilir olduğunu düşündüğün için tercih et sırf bu yüzden dünya para öde ama ne olduğu belirsiz bir kişi gelsin çocuğuna hayatı boyunca izlerini taşıyacağı hem fiziksel hem pskilojik bir olay yaşatsın üstelik o gün kameraların hiçbiri çalışmasın doğru dürüst uyuyamadım başıma ağrılar girdi etraf manyak dolu allahım çocuklarımızı korusun karşılarına hep iyi güzel insanlar çıkarsın gerçekten çok endişeliyim böyle şeyler hep vardı belki ama şimdi başka bakıyorum endişem büyüyor elimden gelse de fanus da büyütsem kızımı
maalesef gözünün biri kör olmuş diğeri de yüzde otuz görüyormuş onu kurtarmaya çalııyorlarmış ben de çok üzüldüm
Dün tv de öyle dediler bilemiyorum.Öyle bir mekanda bilmem kaç tane kamera var bide,nasıl çalışmaz..Bu bir tesadüf mü bilemiyorum..Bende çok üzüldüm,Ataşehir'de bizim dibimiz..
Hadi yaaa kesinleşmiş mi?ben en son "durumu kritik ama henüz belli değil" diye okumuştum..
Cnm biz gittik bizimki cok Eğlendi cok seviyo niloyayi ışıklar kapanio bi ara bazi coçuklar agladi fln ama erva cok sevdi, biz esimle gittik değmez iki kisi guzel cocukların cok ilgisini cekiyo ama daha guzel olmasini beklerdim 40-45 dk arasi suruyo, niloya sahneden gidince bzmkisi devamli niloya deyip durdu niloya cknca devamli GüldüEki Görüntüle 1664632
Kizlar gecen gun bi arkadas burda soylemisti konyay gelecek diye esime bahsetmistim hemen almis surpriz yapti bize. Umarim guzeldir niloyaya giden var mi arkadaslar? nasil gecti bebisin ilgisini cekti mi merak ediyorum. Umarim bekledigim gibidir