2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
A apriori11
@minnakkartal
@AreN5

kızlaaar apriori haklı.. Bence zaman olarak ertelensin buluşma işi,hem resmi tatil hem birleştirilmiş tatil hemde seçim öncesi.. Çok şey bir arada.. Hem ertelenen diğer tarihe belki katılım çok olur..

Kızlar hepinize sulu boya önlüğünü tavsiye ederim. Niye daha önce aklıma gelmediyse. Üstüne hiç bişey olmadan hallettik kahvaltıyı. O da istediği kadar ekmek bandı pekmeze.suya tutuncada geçiyo hemen.
Önündede cep var giymek istemezse diye oraya oyuncak falan koydum gezdi öyle biraz. 5 lira bide
Nerden aldin canım önlüğü

Kızlar hepinize sulu boya önlüğünü tavsiye ederim. Niye daha önce aklıma gelmediyse. Üstüne hiç bişey olmadan hallettik kahvaltıyı. O da istediği kadar ekmek bandı pekmeze.suya tutuncada geçiyo hemen.
Önündede cep var giymek istemezse diye oraya oyuncak falan koydum gezdi öyle biraz. 5 lira bide
Bizde var ikedan ablam almıştı ama kullanmadım gökçe cikariyo

Bizde var kolları filan var ama giydirmiyorum sulu şeyleri ben yediriyorum diğerlerinde dökmüyo dün sabah çok güzel kahvaltı yaptı patates peynir salatalık zeytin koymuştum tabağına bakalım bı sabah nasıl olacak
sıvı şeyleri bende kendim yediriyorum da gökçe herşeye ekmek banmak istiyo bu aralar. Onuda döküyo hep. 5 parmağıda gitiyo içine. Kolundan akıyo falan. Baya iyi oldu

Nerden aldin canım önlüğü
kırtasiyeden alcaktım aslında. Büyük marketlerden birine gittim onun kırtasiye kısmında da varmış ordan aldım

Yiğit kağıt falan boyamayi sevmiyo ama evin duvarlarını karslamaya boyamaya bayiliyo. Duvarlardanda ve halilardanda kolayca çıkıyo mu acaba.
Canım kiyafetten çıkıyor ya halıdan da çıkar diye düşünüyorum. Duvarda denemedi kerem alp ama çıkar gibi geliyor. Ben toyzzshop tan almıştım boyaları. Hatta duvarda deneyesim geldi :))

A apriori11
@minnakkartal
@AreN5

kızlaaar apriori haklı.. Bence zaman olarak ertelensin buluşma işi,hem resmi tatil hem birleştirilmiş tatil hemde seçim öncesi.. Çok şey bir arada.. Hem ertelenen diğer tarihe belki katılım çok olur..
Bencede mantıklı bi karar olur..komplo teorisi olarak kalır inş ..o günler için çok uyarı yapılıyo..ne olur ne olmaz ..
Bi de herkese sorsam ben emziriyorum , süt çok az ama emiyo yine..süte alştırsam diyorum ama yapamadım içmiyo..sizinkiler içiyo mu?
Bi de birlikte ne oynuyorsunuz bebişle ? Ben bazen tıkanıyorum yapacak bi şey bulamıyorum..eskiden zihinsel gelişim der dururdum bıraktım bi kenara, akışına...bazen suçluluk hissediyorum sırf bu yüzden..bi oyun grubunu bile bulamadım henüz..heves işte ilk göz ağrısı ya, ne yapsam eksik kalacak sanki..beni anlarsınız bi siz..)

Bencede mantıklı bi karar olur..komplo teorisi olarak kalır inş ..o günler için çok uyarı yapılıyo..ne olur ne olmaz ..
Bi de herkese sorsam ben emziriyorum , süt çok az ama emiyo yine..süte alştırsam diyorum ama yapamadım içmiyo..sizinkiler içiyo mu?
Bi de birlikte ne oynuyorsunuz bebişle ? Ben bazen tıkanıyorum yapacak bi şey bulamıyorum..eskiden zihinsel gelişim der dururdum bıraktım bi kenara, akışına...bazen suçluluk hissediyorum sırf bu yüzden..bi oyun grubunu bile bulamadım henüz..heves işte ilk göz ağrısı ya, ne yapsam eksik kalacak sanki..beni anlarsınız bi siz..)
Benim oğlum ısıtılmış süt içmiyordu, bu yaz soğuk dolaptan çıkarır çıkarmaz verdim sütü epey güzel içti ve öyle devam ediyoruz hala soğuk vermeyi dene istersen bir de
Oyunları bizde azad seçer biz oynarız. Bazen gelişim için oynasak da genelde kudurmak için de oynarız ;) mesela şu an eşim azadı oyuncakların içine gömmüş, o da ordan kurtulmaya çalışıyor ;)

Bizde ılık süt içiyoruz soğuk oda sıcaklığında falan denedim yok içmiyo ılık olcak illa :) ben sütüm azalınca gece mamaya başlamıştım sonra süt denedim gece onu da içti ondan sonra memeyi de bıraktı kesmiyodu gelen süt çünkü şimdi süt içer yatarsa gece kalkmayabiliyo içmezse bikere kalkar ama çok geç yatıyo uyku düzenimiz gittii
Oyun konusunda sehpa tepesi televizyon oyu cak fırlatma açıkcası daha adapte olamadık oyuncağa bi topu seviyo bende çok üstüne düşmüyorum dur demekten yoruluyorum

ben sıcak soğuk kakaolu meyveli her türünü denedim ama süt içiremedim. Şu ara kefir içiyoruz günde bi çay bardağı kadar daha fazla içmiyo. Emmeye devam ama.
Oyun konusundada o ne isterse daha çok. Kudururken toplarla oynarken hikaye anlatırken falan Oyunların içinde bişeyler öğretmeye çalışıyorum.onun oynadığı şeyleri tanımlıyorum anlatıyorum. Sayıları renkleri büyük küçük falan gibi. Oyun kurduğumda oynamıyo genelde sıkılıyo

Bizim de köpekler yolda galiba, salya hat safhada, huysuzluk başladı bir hafta, 15 gun, bir ay ne kadar sürecek kimbilir

Canım kiyafetten çıkıyor ya halıdan da çıkar diye düşünüyorum. Duvarda denemedi kerem alp ama çıkar gibi geliyor. Ben toyzzshop tan almıştım boyaları. Hatta duvarda deneyesim geldi :))
Bende aliyim o zaman kıyafet ten cikiyosa du ardanda kesin çıkar kolayca.Sağol canım.

Back
X