2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
A apriori11 ben 4aylikken ayırdım odasını mecburen oldu biraz yeni taşındığımız evde odama sığmadı yatağı, ama ben hala kucağımda sallayarak uyutuyorum, tek artım memede uyumaya alışmaması, her uyandığında meme vermiyorum, gece her uyandığında da vermiyorum sadece bir kez hakkı var:) fakat ona rağmen çoğu kez kendi başına dalamıyor uykuya, gündüz mutlaka sallanıyor, gece daha az, damlası bir nebze daha kolay...
Demem o ki odasını ayırmadığın için olmadığını düşünme...
Elbette tek başına sebep o değil. Benim tembelliğin, oğlumla uyumayı sevmem, onunla yatakta oynaşmak falan derken işin suyunu çıkardık baktık ki biz üç kişi yatağa giriyoruz ve sadece oğlum uyuyor biz mahvoluyoruz. Haftada bikaç gün eşim salona kaçmaya başladı falan bizim düzen epey altüst olmuştu yani bi yerden başlamak lazımdı

Kac gundur bende oyuncak bakiyorum ne alacagima karar veremedim bebek alayim dedim 90 lira dediler. Hangi oyuncak ilgisini çeker bilmiyorum. Azadin ilgisini ceken oyuncagin hangisi oldugunu bir de nerden aldigini soyler misin canım.
Gule gule kullansin hep oynasin
Toyzz shop tan aldık. Azadın ilgisini hepsi çekti canım ama daha çok küçük arabalar için ağladı ama onları almıyorum, küçük parçalar için erken ağzına sokmasın diyr. Oyuncakları eşim ve ben kendi keyfimize göre aldık aslında nasılsa nihayetinde biz oynuyoruz :D

@Akaibu
Tatlim senin parkenin ustundeki renkli cici çooook beğendiğim dosemeyi esime gosterdim de bu cici kiz simdi bizim oglanla mi yasit falan dedi buyuk bu kiz bence dedi boyu kacti kizinin sakincasi yoksa sorabilir miyim

Bende bugün migrosta gördüm masa sandalye pilsan marka ne kadardı fiyatını görmedim gerçi taşımamak içşn almadım pazartesi veya yarın eşime aldırcam evde de bi tane tahta sandalyemiz var zaten bu boyamaya taktık kafayı betülünde en çok oyalandığı şey o instagramda gördüm yıkanabilir keçeli kalem ve yıkanabilir pastel boya mağazalard abulamadık n11 den sipariş ettik onu da haftaiçi gelecekmiş

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 61
Benim dediğim bu canım, dışı naylon gibi ıslak mendille bile silsen geçiyor.
bunu görmüştüm canım bende. Gökçe tabağa sadece ekmeği değil elinide batırıyo:)
Kolundan aşağı akıyo hep. Yaz için bu iyiymiş ama kışın uzun kollu giyince olmaz diye düşündüm. Sulu boya önlüğü aldım. Orda denedim üzerine baya iyi oldu kol kısmıda lastikli. Yarın bi kullanıp deniycem bakalım

@Akaibu
Tatlim senin parkenin ustundeki renkli cici çooook beğendiğim dosemeyi esime gosterdim de bu cici kiz simdi bizim oglanla mi yasit falan dedi buyuk bu kiz bence dedi boyu kacti kizinin sakincasi yoksa sorabilir miyim
teşekkür ederiz :) 80 cm canım boyu. Bi kaç hafta önce öyleydi en azından. Normal aslında boyu da fotolarda daha uzun duruyo. Pek toplu olmadığı için uzun mu görünüyo anlamadım bende.kardeşime geçen bi foto attım 3 yaşında çocuk gibi dedi hatta. yaşıtlarıyla aynı ama yana gelince

Bende bugün migrosta gördüm masa sandalye pilsan marka ne kadardı fiyatını görmedim gerçi taşımamak içşn almadım pazartesi veya yarın eşime aldırcam evde de bi tane tahta sandalyemiz var zaten bu boyamaya taktık kafayı betülünde en çok oyalandığı şey o instagramda gördüm yıkanabilir keçeli kalem ve yıkanabilir pastel boya mağazalard abulamadık n11 den sipariş ettik onu da haftaiçi gelecekmiş
bu kalemleri ben tam anlayamadım nasıl bişey olduklarını. Yazar mısın canım gelip kullanınca?
image.webp

Benimde bu masa sandalyeler çok hoşuma gidiyo. Masa 80 sandalyede 45 di sanırım. Ahşap olunca pahalı biraz ama çok tatlı. Merak ettim pilsanın fiyatını

@Akaibu gülme komşuna gelir başına :) güldüm sana yapıştım bugün yere dizimin üstüne düştüm şişti ağrıyo :)

bunu görmüştüm canım bende. Gökçe tabağa sadece ekmeğmi değil elinide batırıyo:)
Kolundan aşağı akıyo hep. Yaz için bu iyiymiş ama kışın uzun kollu giyince olmaz diye düşündüm. Sulu boya önlüğü aldım. Orda denedim üzerine baya iyi oldu kol kısmıda lastikli. Yarın bi kullanıp deniycem bakalım

teşekkür ederiz :) 80 cm canım boyu. Bi kaç hafta önce öyleydi en azından. Normal aslında boyu da fotolarda daha uzun duruyo. Pek toplu olmadığı için uzun mu görünüyo anlamadım bende.kardeşime geçen bi foto attım 3 yaşında çocuk gibi dedi hatta. yaşıtlarıyla aynı ama yana gelince
Maşallah çok kibar bi kizin var Allah bagislasin canim ortalamanin ustunde galiba boyu fotoğraf da yaniltici olabiliyor kismen Rabbim nazarlardan korusun

@Akaibu gülme komşuna gelir başına :) güldüm sana yapıştım bugün yere dizimin üstüne düştüm şişti ağrıyo :)
ay geçmiş olsun canım ya. :) benimde hala bileğim ağrıyo. Düşerken elimi yere uzattım refleks o da burluldu. Bi de ben size söylemedim. O günün akşamı yine süştüm ben:KK70: ondan kalmada dizimde sıyrık var. Dizimi bükerken çok acıyo:KK53: bu kız tam manyak demeyin diye anlatmadıydım size güya:KK53:

Maşallah çok kibar bi kizin var Allah bagislasin canim ortalamanin ustunde galiba boyu fotoğraf da yaniltici olabiliyor kismen Rabbim nazarlardan korusun
çok teşekkür ederim hepimizin sıpaları çok tatlı. Aslında %50 lik dilimde sanırım. Ama ana baba uzun oda öyle olur muhtemelen:)

bu kalemleri ben tam anlayamadım nasıl bişey olduklarını. Yazar mısın canım gelip kullanınca?
Eki Görüntüle 1667454
Benimde bu masa sandalyeler çok hoşuma gidiyo. Masa 80 sandalyede 45 di sanırım. Ahşap olunca pahalı biraz ama çok tatlı. Merak ettim pilsanın fiyatını
O pembe resmini koyduğun masa sandalye nerde var ikeaninkilere bemzettim ama fiyati okdr dil gibi hatrliyrm

ay geçmiş olsun canım ya. :) benimde hala bileğim ağrıyo. Düşerken elimi yere uzattım refleks o da burluldu. Bi de ben size söylemedim. O günün akşamı yine süştüm ben:KK70: ondan kalmada dizimde sıyrık var. Dizimi bükerken çok acıyo:KK53: bu kız tam manyak demeyin diye anlatmadıydım size güya:KK53:

çok teşekkür ederim hepimizin sıpaları çok tatlı. Aslında %50 lik dilimde sanırım. Ama ana baba uzun oda öyle olur muhtemelen:)
Buna da ben cok güldüm:KK70:
Ay evde nasil düşüyor gunde 2 kere derken bi de benim başıma gelmesin

O pembe resmini koyduğun masa sandalye nerde var ikeaninkilere bemzettim ama fiyati okdr dil gibi hatrliyrm
Bilmiyorum ki canım. İnternette gördüm ben başka bişeye bakarken. Bi dekorasyon sitesiydi. Daha uygun vardır mutlaka. Bi kaç ay önce görmüştüm o an almıcağım için resmini alıp fiyatına bakmıştım canım sadece
Buna da ben cok güldüm:KK70:
Ay evde nasil düşüyor gunde 2 kere derken bi de benim başıma gelmesin
ilkini evde düştüm parkede kayıp. Ay daha doğrusu yatağa çıkmıştım dolabın üstüne uzanmak için. İnerken ilk attığım ayağım kayınca yapıştım yere. İkincisini arabadan bişey almaya inince düştüm. Gökçeyi eşimle evde bırakmıştım hızlı hızlı gidiyim geleyim demiştimde :)
Çok dikkatsizim unutkanım. Çocuktan sonra daha beter oldum.

K Keskek Canim boyalari agzina almiyormu

Alıyo ama bende yanındayım ağzına sokmaya başladığında kaldırıyorum

Eki Görüntüle 1667454
Keçeli kalem instagramda da gördüm bikaç kişide inşallah güzeldirler

İkeanınkilere benziyo bu resimdeki ikea sakaryada yok migrostakilerdr öyle denk gelince alırız dedim kendi kendime fiyatını da yazarım alınca ;)

Alıyo ama bende yanındayım ağzına sokmaya başladığında kaldırıyorum

Keçeli kalem instagramda da gördüm bikaç kişide inşallah güzeldirler

İkeanınkilere benziyo bu resimdeki ikea sakaryada yok migrostakilerdr öyle denk gelince alırız dedim kendi kendime fiyatını da yazarım alınca :KK66:
Şimdi baktım ikeanın sitesine ordada tipi aynı varmış. 100 lira masa sandalyede 45 orda daha pahalıymış. Belki boyut farkı vardır gerçi.
Konyada da yok malesef :(

Gece 11 de uyudu gündüz tam 1 saat uyudu şimdi uyumak istemiyor duzenimiz bozuldu benden az uyuyan bi kuzum var. Sizin bebeklerin uykusu nasil?

Kusma durumu biter bitmez başlamanı tavsiye ederim. Ya da odadan çıkma ama yanında odasında bekle ama göz teması kurma, ağladıkça kucağına al sakinleştir geri bırak. Bu da yatır kaldır yöntemi.
Bizim çocuk drunu hiç sevmezdim ama kadın bi konuda çok haklıydı, 4 aylıkken odasını ayır ve uyku eğitimi ver alışır demişti. Bi daha anne olsam ilk işim 4 aylıkken odasına göndermek okur
Yok ya olmuyor bizde. Yine son anda tuttuk yoksa kusuyordu. Sanırım biraz daha büyümesi lazım arenin..
@AreN5 Kırmızı biber tarifini sen vermiştin sanırım. Bugün birini açtım süperdi tadı. Keşke daha çok yapsaydım dedim teşekkürler
Afiyet olsun cnm.. Kısırın yanında çook güzel oluyor. Bazende yeşil salatanın içine koyuyorum. Bende az yaptım bu sene pişman oldum..
Eki Görüntüle 1667454
Nerde satılıyor bu masa mavisini arene almak istiyorum..

Gece 11 de uyudu gündüz tam 1 saat uyudu şimdi uyumak istemiyor duzenimiz bozuldu benden az uyuyan bi kuzum var. Sizin bebeklerin uykusu nasil?
Bizim gündüz uykumuz 1 kere artık.. Aren 10 gibi kalkıp 1 2 arası öğle uykusuna yatıyor. Genelde 2 saat uyur. Akşamda 10 da yatırıyorum. Tabi bazen 11 de yattığıda oluyor.

Back
X