2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
evet kızlar beni de dusunduren bunun bizim tarafımızdan soylendiginin çocukların kulağına gitmesi hem oglumun bana karşı olan güveni kaybolacak hem arkadaşıyla arası bozulacak belki de arkadaşını kaybedecek stankinin söylediği gibi biraz daha gözlemleyebiliriz toplantı olacakmış yakında orada sigara iciliyormus çocukları gözlemlemek gerek falan derim devam ederse çocuğun sigara durumu o zaman bizim adimizin geçmemesi şartıyla söylenebilir zaten onlarda oğlumu seviyor arkadasliklarinin bitmesini istemezler bence
Canım yanlış anlamazsan birşey söylemek istiyorum. Benim küçük erkek kardeşim de gelir şu sigara içiyor diye bize söylerdi. Biz de hep o çocukların aileleri için üzlürdük meğer benim kardeşim de başlamış ve biz hiç fark etmemişiz. Üç kardeşim deiçiyor ve üçüne konduramadığımız için onlar itiraf edene kadar hiç anlamadık. Oğluna dikkat et arkadaşlarına özenip kanmasın. Lütfen yanlış anlama haddime değil sen oğlunu daha iyi tanırsın. Şimdi ne kadar uğraşırsak uğraşalım bırakmıyorlar.

Ya sorma takmış günde bi lt süt içmeliymiş. Kafayı yiycem ya :/ gerçekten bazen Bebek'le ilgilenmeyen baba olaaydı da ben rahat etseydim. Geldiğinden beri çorba meyve püresi meyve süt tıkıştırıp duruyor çocuğa :/ benim yüreğim ağzıma geliyor kusacak diye :KK43: uyusa da oğlum ikimiz de rahat etsek.
Bi de görsen azadı öyle aman aman kısa zayıf bi çocuk da değildir. Ordan burdan ekstreme tipleri bulup çocuğu kıyaslıyor sonra gelip söyleniyor :KK43:
İlgisiz baba da zor canım orta yolu bulsalar iyi olacak. Hafta sonu sabah babasına verip. çocuğa kahvaltı yaptırmamış. Sadece iki üç krakerle üç saat aç kalmış yavrum

Canım yanlış anlamazsan birşey söylemek istiyorum. Benim küçük erkek kardeşim de gelir şu sigara içiyor diye bize söylerdi. Biz de hep o çocukların aileleri için üzlürdük meğer benim kardeşim de başlamış ve biz hiç fark etmemişiz. Üç kardeşim deiçiyor ve üçüne konduramadığımız için onlar itiraf edene kadar hiç anlamadık. Oğluna dikkat et arkadaşlarına özenip kanmasın. Lütfen yanlış anlama haddime değil sen oğlunu daha iyi tanırsın. Şimdi ne kadar uğraşırsak uğraşalım bırakmıyorlar.
Hayır canim yanlış anlamam tabi ki sen de başından geçen benzer bir durumu anlatmissin oğlum sigaradan nefret ediyor kokusunu fark ettiği an o ortamdan çıkıyor babası içiyor mesela balkonda bile rahatsız oluyor alerjisi var zaten nefes alamıyor dumanda gıcık yapıyor hemen tabi benimde gözüm üzerinde böyle diye yapmayacak diye birşey yok ergenlik zamanları kendilerini büyümüş ve özgur hissediyorlar arkadaş ortamı da etkiliyor yoksa diğer çocukta çok düzgün bir çocuk o yüzden üzüldüm en çok ben bir de ogluma sen ictinmi hiç diye sordum hayır ben sigara içerken onların yanında durmuyorum dedi ben zaten futbolcu olmak istiyorum içmem sigara dedi evet deli gibi futbola merak sardı son günlerde akşamlari maç yapmaya gidiyor:))

Hayır canim yanlış anlamam tabi ki sen de başından geçen benzer bir durumu anlatmissin oğlum sigaradan nefret ediyor kokusunu fark ettiği an o ortamdan çıkıyor babası içiyor mesela balkonda bile rahatsız oluyor alerjisi var zaten nefes alamıyor dumanda gıcık yapıyor hemen tabi benimde gözüm üzerinde böyle diye yapmayacak diye birşey yok ergenlik zamanları kendilerini büyümüş ve özgur hissediyorlar arkadaş ortamı da etkiliyor yoksa diğer çocukta çok düzgün bir çocuk o yüzden üzüldüm en çok ben bir de ogluma sen ictinmi hiç diye sordum hayır ben sigara içerken onların yanında durmuyorum dedi ben zaten futbolcu olmak istiyorum içmem sigara dedi evet deli gibi futbola merak sardı son günlerde akşamlari maç yapmaya gidiyor:))
Aferin ona akıllı çocuk işte. Zaten spor kötü alışkanlıklardan korumanın en iyi yolu. İnşallah çocuklarımız böyle zararlı alışkanlıklar hiç edinmezler

Aferin ona akıllı çocuk işte. Zaten spor kötü alışkanlıklardan korumanın en iyi yolu. İnşallah çocuklarımız böyle zararlı alışkanlıklar hiç edinmezler
Sağol canim inşallah zaten çok kişiden duydum spora göndermek cok faydaliymis özellikle ergenlik döneminde başka bir arayış içine girmezlermis ben de izin veriyorum günde bir saat maca gidiyor

Yani cigken mi canim? Kusura bakma ya bu kismi anlamadim

Iyi olmana sevindim hersey yoluna girer insallah.
Arkadaşına gelince aprioriye katiliyorum araya mesafe koyacaksan da acikca soyle rahatsiz oldugun seyleri ki ben olsam mesafeli olurdum
Evet canim

Esim çok yorgun buaralar havalardanmidr nedir. Su vitamin ilaclarindan kullan dedm ama kilo yapiyomu acaba onlar burada kullanan arkadaşlar ve kocalari vardi sanirm s

Esim çok yorgun buaralar havalardanmidr nedir. Su vitamin ilaclarindan kullan dedm ama kilo yapiyomu acaba onlar burada kullanan arkadaşlar ve kocalari vardi sanirm s
Bende almak istiyorum vitamin. One a day kullandım ama o bende ters tepti. Acayip baş ağrısı ve kırgınlık yaptı. Şimdi ne alsam iyi gelir ve kilo yapar diye araştırıcaktım. Şuaralar stresten çok kilo verdim. Kilo almam lazım.

Ya kızlar size bişi danışıcam.
Benim orta okuldan beri görüştüğüm herseye anlamsızca kırılan bi arkadaşım var. Şöyle özet geçeyim. İki hafta önce aramiz kötüyken eşim 4 günlüğüne istanbula eğitime gitti ve bu arkadaşımın arabasi ile. Arabada sorun varmış.kizin abisi istanbulda motor ustası. Eşim arabayi arkadaşımın abisine götürdü. Yalnız esim istanbula ilk kez gittiğinden yolları bilmiyor diye eğitim yerinde müdür yardımcısı bi bayan arabayi kullanmış öyle götürmüş arabayi abisine. Ki eşim bunu bana söylemişti. Neyse arkadaşım eşime sürekli laf sokmuş kimle götürdün arabayi diye. Sanki esim bi halt karıştırıyor gibi. Eşimde gıcık olmuş tabi bende sinirlendim onun bu tavrına (kendisi işten hep erkek arkadaşları ile çıkar biz hız kötü düşünmemistik bu güne kadar ) şimdi arkadaşımdan acayip soğudum görüşmek istemiyorum. Tabi bu sadece bi olay. Örneğin az evel watsap dan msj atmış hayırdır faceden beden sildin beni diye imali imali yazmış bişiler ama manyak kendi silmisti faceden beni. Bişeye bakmak için unutmuş bana hesap soruyor. Bunun gibi bi sürü şey. Canım sıkıldı. Siz olsaydınız görüşmeye devam edermisiniz. Özellikle eşime karşı tavrı uyuz etti beni. Eşimle aramiz kötü olabilir ama esim bize öyle bişey yapmaz imasi bile canımı sıktı.
Hayatımda sorunlu insanlara yer yok. Gördüğümde selam bile vermem.

Doktor öyküye vitagil vermişti bende içiyorum hergün bi kaşık bence hafif bişeyler deneyin içinde yetişkinlerde kullanabilir yazıyor

Cok sagol canim
Bende almak istiyorum vitamin. One a day kullandım ama o bende ters tepti. Acayip baş ağrısı ve kırgınlık yaptı. Şimdi ne alsam iyi gelir ve kilo yapar diye araştırıcaktım. Şuaralar stresten çok kilo verdim. Kilo almam lazım.
Bende kilo almak istiyoruuuummm. Her goren neden bu kadar zayifladigimi soruyo cevap vermekten sıkıldım. Varsa kilo aldiran bi vitamin bende alayım

Hayatımda sorunlu insanlara yer yok. Gördüğümde selam bile vermem.
Ya sürekli taciz ediyor. Arayarak msj yollayarak inan cvp yazmak konuşmak içimden gelmiyo. 3 yıl önce saçma sapan bi sebepten kustu bana 2 yıl konuşmadı. Ama yolda gördüğünde kendini göstermek için tuhaf şeyler yapardı. Şimdide faceden arkadaşlık isteği göndermiş.

Cok sagol canim

Bende kilo almak istiyoruuuummm. Her goren neden bu kadar zayifladigimi soruyo cevap vermekten sıkıldım. Varsa kilo aldiran bi vitamin bende alayım
44.5 kiloya düştüm ben bir buçuk ayda 4.5 kilo vermişim. 1.65 boyum..Artık kıyafetlerim yakışmıyor. Yeni ceket aldım 34 beden :KK43: dediğin gibi herkes bişey diyo. Cvp vermekten sıkıldım.. Kan degerlerim baya düştü. Zorla doktora gönderdi İşyerindekiler. Başka bişey mi var bi anda çok zayifladin diye. Kansızlıktan başka bişey çıkmadı. Diyemiyorum ki eşimle sıkıntılı olduğumuzu stresten bişey yiyemedigimi. Umarım herşey yoluna girer zamanla.
Stanki nin önerdiği ilacı bi kaç kişi önerdi aslında. Ondan mi alsak.

Back
X