- 31 Ekim 2014
- 803
- 996
- 63
- 39
Canım yanlış anlamazsan birşey söylemek istiyorum. Benim küçük erkek kardeşim de gelir şu sigara içiyor diye bize söylerdi. Biz de hep o çocukların aileleri için üzlürdük meğer benim kardeşim de başlamış ve biz hiç fark etmemişiz. Üç kardeşim deiçiyor ve üçüne konduramadığımız için onlar itiraf edene kadar hiç anlamadık. Oğluna dikkat et arkadaşlarına özenip kanmasın. Lütfen yanlış anlama haddime değil sen oğlunu daha iyi tanırsın. Şimdi ne kadar uğraşırsak uğraşalım bırakmıyorlar.evet kızlar beni de dusunduren bunun bizim tarafımızdan soylendiginin çocukların kulağına gitmesi hem oglumun bana karşı olan güveni kaybolacak hem arkadaşıyla arası bozulacak belki de arkadaşını kaybedecek stankinin söylediği gibi biraz daha gözlemleyebiliriz toplantı olacakmış yakında orada sigara iciliyormus çocukları gözlemlemek gerek falan derim devam ederse çocuğun sigara durumu o zaman bizim adimizin geçmemesi şartıyla söylenebilir zaten onlarda oğlumu seviyor arkadasliklarinin bitmesini istemezler bence