Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah en iyisi bu zaten.@AreN5 cevabin icin tesekkur ederim vermistim ama oglen yemedi mantari.
Ben sabahin köründe ise gitmeden once tek basima kendime yumurta haslarim cay peynir zeytin recel bal vs ne varsa hepsini hazirlarim mutlaka once balli tereyagli ekmegimi yerim sonrada digerlerini. En az yarim saatimi kahvaltiya ayiririrm sonra da hemen giyinip cikarim. Uykuda kalmamissam kahvalti yapmadan ciktigimi bilmem. Ayni şekilde öğle aksam yemegimi de yerim saati pek Şaşmaz. Arada meyve abur cubur biseyler atistiririm. Yemegi sevmeyen insanlari anlayamiyorum![]()
Her seyin sebebi cocukluk zaten. Zorlamamak lazim gercekten. Benim annemde yemek yapmayi sevmezdi hele pasta borek hic bilmez hep temizlik yapardı biz mutfakta ne bulursak oyle yerdik bi yaptigi yemeği 3 gun yerdik cok yapardi sık sık yemek yapmamak icin. Bende keske mutfagi seven bi annem olsa derdim. Benim kv gezmekten yemek pek yapmaz esimde yemege cok düşkün hatta ben ona kizarim yemek icin yasiyorsun derim.Maşallah en iyisi bu zaten.
Ama muhtemelen benim annem gibi bi anneye sahip olsaydın sende benim gibi olurdun. Annem ben küçükken kendi ne kadar yiyosa benide o kadar yemeye zorlardı. Hastayken falan hele zorla yediğini düşünsene. Ağlaya ağlaya yerdim. Kaç kez kusmuşumdur. yemek gördükçe fenalık geçiriyodum.
İlk çocuk olarak karambole geldim biraz diğer kardeşlerime yaptırmadım bunu.
Şimdi zorlayan yok. Yapmaya bayılırım ama yemeyi sevemedim bir türlü
hangi bebe onu öyle bırakcak acaba benimki kesin söker atarArabamız olmadığı için bilmediğimiz şeyler varmış :)
tadı güzelse ye gitsin :) şekil mühim değilHamuru yumuşak yapmışım sanırım yayılmışeşimi ariyimda alabilirse ekler alsın
Geçmiş olsun, bu veletlerin elektronik merakı daha çok iş açar başa :/Kızlar elektrik çarptı beni. Oğlum şarj aleti manyağı. Telefona takıp çıkarmaya bayılır. Görünce de vermezsek ağlamaktan morarır. Ben de ğrizden çekip veriyorum gözümün önünde oynuyor prize takmaya çalışıyor ama bizim prizler kapalı bırakır sonra. Babasıyla bırakıp mutfağa gittim. Ağzına almış şarj aletini ben de bilmediğim için yerden alıp mutfağa yüksekteki prize takmamla priz patladı. sigorta yandi. İyi ki oğlum yanında değildi çok bişey olmadı bana da
anladım canım. Çok sağlıksız gerçekten böyle hızlıca vermekBenim sorunum devamli veriyor olmam aslinda 60in altina inmek istemiyorum kesinlikle, o yuzden bi arayis icerisindeyim.
On sene once 57 kiloydum 3 hamilelik gecirdim onca kilo aldim yinede 57ye dogru hizla dusuyorum![]()
çook geçmiş olsun canım. Allahım korumuş. Kucağında falan olsaydı allah korusunKızlar elektrik çarptı beni. Oğlum şarj aleti manyağı. Telefona takıp çıkarmaya bayılır. Görünce de vermezsek ağlamaktan morarır. Ben de ğrizden çekip veriyorum gözümün önünde oynuyor prize takmaya çalışıyor ama bizim prizler kapalı bırakır sonra. Babasıyla bırakıp mutfağa gittim. Ağzına almış şarj aletini ben de bilmediğim için yerden alıp mutfağa yüksekteki prize takmamla priz patladı. sigorta yandi. İyi ki oğlum yanında değildi çok bişey olmadı bana da
aynen öyle. Şimdi gökçe ağzını açmadığında tek lokma bile vermek için ısrar etmiyorum. Benim gibi olacak korkusuna. Orta yolu bulamamışlar sizinkilerde bizimkilerde. Biz buluruz inşallah :)Her seyin sebebi cocukluk zaten. Zorlamamak lazim gercekten. Benim annemde yemek yapmayi sevmezdi hele pasta borek hic bilmez hep temizlik yapardı biz mutfakta ne bulursak oyle yerdik bi yaptigi yemeği 3 gun yerdik cok yapardi sık sık yemek yapmamak icin. Bende keske mutfagi seven bi annem olsa derdim. Benim kv gezmekten yemek pek yapmaz esimde yemege cok düşkün hatta ben ona kizarim yemek icin yasiyorsun derim.
Kizima zorlamiyirum fazla yemekten tiksinsin istemem
Hamile olsaydın kanda çıkardı yüksek ihtimalle canim benimde daha önce spiral olduğu halde 15 gün gecikmem olmuştu evde test yapmıştım birşey çıkmamıştı kadın dogumcuya gitmistim ultrasonla bakmisti kist demişti doğum kontrol hapı vermişti hap bitince regl olmuştum eğer çok gecikirse sende doktora git bence canimSlm kizlar bayadir yazamadim. Herkes nasil bakalim :) kizlar ya bi sorunum var. Onceki ay 22sinde adet olmustum. Bu ay gecikti. 27 sinde cok az kanama olunca rahatladim. Ama ondan snra hic gelmesi. Hamile olmm dusuk ihtimal cunku spiral var. Bugun acilden kan tahlili yaptirdim hamile degilim. Kizlar kafam karisik hamile olmya hazir degilim daha. Hic bu kadr gecikmezdi![]()
Geçmiş olsun canim Ece de şarj aletiyle çok oynuyordu abisininkini ve benimkini bozdu eşimin ki sağlam sadece onu da sakliyoruz sürekli çokta tehlikeli Allah korumuş senideKızlar elektrik çarptı beni. Oğlum şarj aleti manyağı. Telefona takıp çıkarmaya bayılır. Görünce de vermezsek ağlamaktan morarır. Ben de ğrizden çekip veriyorum gözümün önünde oynuyor prize takmaya çalışıyor ama bizim prizler kapalı bırakır sonra. Babasıyla bırakıp mutfağa gittim. Ağzına almış şarj aletini ben de bilmediğim için yerden alıp mutfağa yüksekteki prize takmamla priz patladı. sigorta yandi. İyi ki oğlum yanında değildi çok bişey olmadı bana da
Canim cok saol biraz icim rahatladi. Benim hic aklima gelmedi kist olabilecegi. Gelmezse doktora gideyim. Tekrar hamile olabilme ihtimali korkutmustu beniHamile olsaydın kanda çıkardı yüksek ihtimalle canim benimde daha önce spiral olduğu halde 15 gün gecikmem olmuştu evde test yapmıştım birşey çıkmamıştı kadın dogumcuya gitmistim ultrasonla bakmisti kist demişti doğum kontrol hapı vermişti hap bitince regl olmuştum eğer çok gecikirse sende doktora git bence canim
kuzum benim ya . Eşine ders olmuştur umarım bir daha yapmaxKorktuğum oldu eşim kusturdu oğlumu![]()
Yok ya çorba sebze çorbasıydı ve eşim sebzenin gereksiz olduğunu düşünüyor, oğlum da sevmediği için sebze çorbasının kıstırduğunu düşünüyor. Sabahtan beri yediği meyvenin içtiği sütün haddi hesabı yok ve çocuğun midesi mahvoldu ama anlatamıyorum adama >.< elinden de alamıyorum çocuğu ::kuzum benim ya . Eşine ders olmuştur umarım bir daha yapmax
Ekler getirdi eşim onu yedim :)hangi bebe onu öyle bırakcak acaba benimki kesin söker atar
tadı güzelse ye gitsin :) şekil mühim değil
Geçmiş olsun canım.Kızlar elektrik çarptı beni. Oğlum şarj aleti manyağı. Telefona takıp çıkarmaya bayılır. Görünce de vermezsek ağlamaktan morarır. Ben de ğrizden çekip veriyorum gözümün önünde oynuyor prize takmaya çalışıyor ama bizim prizler kapalı bırakır sonra. Babasıyla bırakıp mutfağa gittim. Ağzına almış şarj aletini ben de bilmediğim için yerden alıp mutfağa yüksekteki prize takmamla priz patladı. sigorta yandi. İyi ki oğlum yanında değildi çok bişey olmadı bana da
ben ılk defa gecen haftalarda verdım canım , yedı kuzum, ama tek basına deıl, pılav ın yanında verdım ole yedı.Kizlar mantar pisirdim kizima verebilir miyim? Siz veriyor musunuz?
ay buna benzer bır sey bızdede vardı, bardaklıklı olandan bı halta benzemıyor, bıde ses cıkaryordu sınır oldum, esım almıstı bızımkınıde, kucukken olurda buyuyunce sımdı yanıı el atıyor karıstıyorr pek ıse yaramıyor yanıArabamız olmadığı için bilmediğimiz şeyler varmış :)
Korktuğum oldu eşim kusturdu oğlumu![]()