2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bn genelde balkabagi tatlisi yaptiktan snra kalanlari potuborle karistirp toplar yapiyorum cnm. Hira tatlisini yemiyo ben kendmde toplari seviyorum. Tatliyi eziyorm biskuvi ufaliyorm icine. Karistrip top yapiyorm kimisinin disina ufalanmis biskuvi kimisininde hindistan cevizi ayni havuclu truff gbi oluyo bn balkabakliyo dha cok seviyorm. Hirada sevdi bu kis bol bol yaparm artk
sağol canım deneyeyim bende. Sık sık alıyorum kabızlığada iyi geldiği için. Küçük paröalar halindede satılmıyo. Kalanı bozuluyo atılıyo. Her hafta tatlısıda olmuyo. Bunuda denerim arada

Annem ben ise gittigimde bazen kizima bakmaya geliyor, eve geliyorum ayni biraktigim gibi zaten kendi evini temizlemekten bikmis birde benimkiyle hiç ugrasmaz. Annen seviyor heralde ugrasmayi.
annem hiç yerinde durmaz ki. Yemek temizlik ille bişiy yapcak. Sonrada her tarafım ağrıyo diye yakınır. Burda bari dinlen diyorum durmuyo. Perdelere taktı şimdide. Daha 1 ay oldu yıkıyalı. Yarın indirtmezse iyidir.

Vah kuzum epeydir yapmıyor heralde. Benim kiz yapti armut kavun sorunu çözdü. Ben cocukken cook kabiz olurmusum annem hep sabun koyarmis
5 gün olmuştu canım. Ben her gün mutlaka kayısı armut kavun bişeyler yediriyorum. Ama bazen oda etki etmiyo işte

Kızlar az önce çay iciyorduk tepsiye koydum koltukta esimle ikimizin arasindaydi tepsi Ece sulugunu bir attı çaylar döküldü daha çok eşimin üstüne döküldü eşim öyle bir bağırdı ki biraz da ben yandım ama esimi görünce küçük oglumla gülme krizine girdik coraplarina kadar çay oldu çay içmeden önce çok uykum geldi çayı getirde uykum açılsın demişti ben de yandıktan sonra uykun açıldı galiba gayet iyi gorunuyorsun dedim o da güldü çay gelince uykum açıldı zaten tam konsantre olmuştum dedi off ya cook gulduk eşim cidden çok komikti :KK70::KK70:

aslında bende senin durumundayım kurtuldum denemez. Ama kulak asmamayı öğrendim. Çay sevmem ben mesela. Kahvaltıda 1 hadi belki2 bardak anca. Annem hala eğer akşam birlikteysek çay iç diye zorlar. Akşam aradığında çay yapın için der. Bunun gibi pek çok şey. Huylu huyundan vazggeçmiyo ama uzak olduğum için rahatım biraz.
Benim kuzenimde benimle aynı. Annemle teyzem bir araya geldiklerinde oturur bizden yakınırlar birbirlerine. Ağladıklarını bile bilirim sizin için üzülüyoruz diye.
Bıraktırmak imkansı sankrım o huyları. Duyup duyduğunu unutmaktan başka çare yok:KK43:
Yine güldürdün beni :))
Annem çarşambadan beri bende. İki kardeşimle. Bu gün tutturdu sulu köfte yapcaz diye( ben çok severim) tamam ama sakın fazla yapmayalım dedim. Çok uğraştırıcı bişey çünkü . Bulgurla çiğ tavuk var içinde. Çiğ köfte gibi epey yoğrulur. Aonra sıkıla sıkıla misket kadar bölüp yuvarlarız. Tabiki yine beni dinlemedi. 1 buçukta oturduk başına daha yeni bitti. Bi kısmıda çiğ yediğimiz halde. Şimdi bi kısmını pişircez. Gerisinide buzluğa attım. Tam 6 yapımlık yapmış fazladan. Hani iyi oldu ama canım çıktı. Zaten kesin ben doğru düzgün yemek yemem diye bilerek yaptı. Kurabiye yaptık attık dolaba. Yorganları havalandırdı. Evi tamamen elden geçirdi. Azıcık dinlenirim diyodum hepten canım çıktkı. Fenalık geldi
Valla annelerimizde ayniymis :)) benimki de geldi mi durmak bilmez. Kadincagiz kendi evinde de durmaz ananeme gider yapar istemiyorum bende de yorulmasini ama gecmiste biraz saglik sorunlari yasadigim icin yardimci olmak istiyor. Iyiki varlar :)

Geçen ay hastalandığı için götürdüm 10,950 çıktı. Boyu 83 çıktı. Ama eşim beğenmiyor hala 11 bile olmamış diye. Benim eşimle atıştığım nokta kg aldırmaya çalışması değil bunu sütle yapmaya çalışıyor. Ona kalsa sebze çorbası gereksiz bişey. Daya eti daya sütü çocuk gelişsin. Bugün Nasıl süte boğmuşsa çocuğu kakası açıl sarı beyaza yakındı.

Geçen ay hastalandığı için götürdüm 10,950 çıktı. Boyu 83 çıktı. Ama eşim beğenmiyor hala 11 bile olmamış diye. Benim eşimle atıştığım nokta kg aldırmaya çalışması değil bunu sütle yapmaya çalışıyor. Ona kalsa sebze çorbası gereksiz bişey. Daya eti daya sütü çocuk gelişsin. Bugün Nasıl süte boğmuşsa çocuğu kakası açıl sarı beyaza yakındı.
Canım persentile gore gayet iyi kilosu, fazla süt ishal ya da kabız yapar ki bu zamanda 500 ml alması gereken süt miktarı, sebze gereksiz değil, vücut ette daha çok yoruluyor, atık fazla oluyor;) biyolog arkadaş varsa o anlatsa daha iyi olur, dengeli beslenme en önemlisi der konuyu özetlerim ;)

Kızlar oğlum iki gundur evde ses çıkaran çıkarmayan şeylerden korkuyor, babası eline ütüyü almıştı korktu kaçtı çığlık çığlığa, elektrik süpürgesi sesi duydu yine çığlık çığlığa, tuvalet kapısı gıcırdadı, yine öyle neden böyle tepki veriyor ki

sağol canım deneyeyim bende. Sık sık alıyorum kabızlığada iyi geldiği için. Küçük paröalar halindede satılmıyo. Kalanı bozuluyo atılıyo. Her hafta tatlısıda olmuyo. Bunuda denerim arada

annem hiç yerinde durmaz ki. Yemek temizlik ille bişiy yapcak. Sonrada her tarafım ağrıyo diye yakınır. Burda bari dinlen diyorum durmuyo. Perdelere taktı şimdide. Daha 1 ay oldu yıkıyalı. Yarın indirtmezse iyidir.
canım buzluğa at dikimleyip hiç birşey olmuyor ben geçen kış öyle kullandım

Kızlar oğlum iki gundur evde ses çıkaran çıkarmayan şeylerden korkuyor, babası eline ütüyü almıştı korktu kaçtı çığlık çığlığa, elektrik süpürgesi sesi duydu yine çığlık çığlığa, tuvalet kapısı gıcırdadı, yine öyle neden böyle tepki veriyor ki
Ya saçma sapan şeylerden korkuyolar. Cırt cırtın açma sesinden, koli bandını açma sesinden korkuyo bizimkide. Düdüklünün sesini hele hiç duymasın
canım buzluğa at dikimleyip hiç birşey olmuyor ben geçen kış öyle kullandım
buzluğa konulduğunu bilmiyodum sahi aklımada gelmedi bakmak. Sağol canım öyle yapayım

Kizlar bizim kitaplarimizda bunlar ic kismininda fotosunu cektim surekli bu bu diye parmagiyla gosterip soruyor üzerinde 2-5 yas yazıyor ama ilgisini cekti bilginiz olsun

Eklentiler

• 20151031_104227.webp
    20151031_104227.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 48
  • 20151031_104215.webp
    20151031_104215.webp
    77 KB · Görüntüleme: 46
Benim oğlum da bikaç hafta önce ben saçımı kuruturken ağlayarak kaçtı. Şimdi ise onun saçlarını kurutmama bayılıyor. Bi dönem korkup sonra da seveniliyorlar o sesleri ;)

Sizin şu yoplardan bende denedim buzlukta geçen yaptığım kekten vardı içine ceviz havuç tahin pekmek koyup karıştırıp Hindistan cevizine buladım beğendi betül baya yedi

Geçen akşam babam bizdeyken menenjit aşısı için Arda'ya aşı yaptıracaktım bir kaç kere niyetlendim hastalık araya girdi, birazda içime sinmedi yaptırmamaya karar verdim dedim. Babam olur mu öyle şey menenjit en önemli aşılardan biri bizim okulada bilgilendirme için geldiler çok önemli olduğunu anlatılar vurdurun dedi. Bu sabah 9 da gittik Ardada doktor korkusu var doktorun kapısından girer girmez katıla katıla ağlıyor 15 dk ağladı 4 kişi zapdettik. Çıkarken dedim ilk hastanızda başınızı ağrıttık diye :( Oda dedi en önemli aşı bu diye. Şu an grip salgını var ateşi yokken hasta değilken vuralım dedi. 15 dk ağlamanın üstüne dönerkende parka giden taşlı bir yol vardı, taşın biri kalkmış ayğı takıldı burnunun üstüne düştü burnu soyuldu onada ağladı. Bol ağlamaklı bir güne başladık. Devamı güzel olsun inşallah.

ANNE DEMEK NE DEMEKTİR BİLİR MİSİN ? ....
* Yenilen her lokmadan sonra alkış kıyamet koparan,şenlik havasına bürünendir.
* Çıkan her pirinç tanesi diş için tüm hısım akrabaya telefon açandır.
* Tüm hafta hayalini kurduğu pazar kahvaltısına oturup asla yiyemeden kalkandır.
* Sabaha kadar kırk sefer uyanarak,sabah kalkıp zombi gibi işe gitmektir.
* İşten eve geç gelmenin vicdan azabıyla bebeklerinin yanına kıvrılıp saatlerce koklayandır..
* Eskiden hergün uğradığı kuaförünün yolunu unutandır.
* Çaydanlığın kapağı ile pet şişeyi kapatmaya çalışandır.
* Parça pinçik olmuş pazar gazetesini birleştirip okumaya çalışandır.
* Gecenin bir yarısı gözü kapalı süt ısıtıp,gözü kapalı geri dönendir.
* Saatlerce leblebi parmaklı ayakları öpmekten sonsuz keyif alandır.
* Temcid pilavı tadındaki baby tv yi seyretmektir.* Bebek şef şarkısı söyleyerek,fırsat bu fırsat deyip birşeyler yedirmeye çalışmaktır.
* Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak,mısırı tanelere ayırmaktır.
* İşten yeni gelmiş ve içeri ilk adımı atmışken,"Anne atttaaaaa" sözleriyle çark edip,en yakın parkın yolunu tutmaktır.
* Anne demek bebek havuzunda yüzmektir.
* Başka bir anneyi nerede görürse görsün "Seni çok iyi anlıyorum tatlım "bakışı atandır.
* Aşı takvimini ezbere bilendir.
* Kazara kendi için alışverişe gidip nasıl olduysa bebek kıyafeti dolu poşetlerle geri dönendir.
* Ne kadar sert olursa olsun hayır demeyi beceremeyendir.
* İşe yetişmek için düğmelerini bahçede ilikleyendir.
* Uyduruk ninni besteleyendir.
* Çantasında sürekli Oyuncak kurbacık,ıslak mendil ve kreker taşıyandır.
* Son teknoloji telefonu denize atıldığında ,diken diken olmuş her bir saçına rağmen,annecim telefonlar yüzemez diyebilendir.
* Anne demek eskisinden bin kat daha güçlü olmak demektir.
* Anne demek hayatının sonuna kadar ve sonunun da ötesinde birileri için endişelenmektir.
* Anne demek iki küçük melekle,gururla,küçük dağları ben yarattım edasında yürüyebilmektir.
* Anne demek yüreyini parçalara bölüp herbir parçayı özenle onlara sunmaktır.
* Anne demek 9 ay karnında taşımak değil,ömrünün sonuna kadar yüreğinde taşımaktır..

Back
X