2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ölür de o lafları söylemez benimki :KK43:
Sevsede söylemez heralde:)) kp de tadına bile bakmaz o kadar gıcık sebzeye adam bilmiyo bile tatlarını.
Eşim o kadar ön yargılı değil ama çok şükür. Roka tere ekşimen kuzu kulağı alırız sürekli benden çok o yer kahvaltıda çorbanın yemeğin yanında. Önceden ağzına sürmezmiş. Zorla denettim. Şimdi özellikle istiyo.
Ama yine sorsan en çok eti sever. İşin zor valla

Screenshot_2015-10-21-18-24-00.webp böyle yapmışlar hatta ama benim böyle kalıbım yok direk yağlı kağıda koydum kaşıkla

Of ya kış geldi hala sivrisinek var çıkmıyoda meydana sinir geldi

Eki Görüntüle 1677810 böyle yapmışlar hatta ama benim böyle kalıbım yok direk yağlı kağıda koydum kaşıkla
aa çok mantıklı. Muffin kağıtlarındanda koyarsam kapta kirlenmez bulaşıkta az olur. Yarın deniycem bunu.
Peynirli keki annem çOk yapar. Kafasına göre peynir dereotu maydonoz pul biber doldurur hep içine güzel oluyo cidden.
Peynirli baharatlı kurabiye uydurdu bi de. O da çok güzel oluyo

Sevsede söylemez heralde:)) kp de tadına bile bakmaz o kadar gıcık sebzeye adam bilmiyo bile tatlarını.
Eşim o kadar ön yargılı değil ama çok şükür. Roka tere ekşimen kuzu kulağı alırız sürekli benden çok o yer kahvaltıda çorbanın yemeğin yanında. Önceden ağzına sürmezmiş. Zorla denettim. Şimdi özellikle istiyo.
Ama yine sorsan en çok eti sever. İşin zor valla
Onları sever yerler ailecek çiğ sebzeleri sizin Konya'da yufka ekmekler var incecik onlara sarıp öğün diye yiyorlar

Hazir meyve suyu veriyomusnz cocklra ?? Markette gordm cocklar icn tamek organik gbi incelemedm kutusnu Kuck bebegi olan bi kadn birsuru koydu sepetine dikkatmi cekti
ben hıc vermedım sımdıye kadar, elma havuc salatalaık, armut vs ne varsa ıkısını kombınleyıp dırek sıkıyorum ıcıyor kuzum. kısında bıskıvısne prtokal yada mandalıne ıle ıslatıyoruz. bence hıc hazır vermem mumkun oldugunca canım

hirada surekli ayakkabi tasiyo bnde onunkilrri alta koydm hergun ayakkabilarni topluyorm evde
ayhh bızdede bı yakaladımı ayakakbıları ındıyor hepsını :)
Zeytinin çekirdeğini kendi mi çıkarıyo:KK57:
Ay maşallah bende yedirmek için kırk takla atıyorum. Yarım kilo zeytin ayıkladım ezdim bişeylerin içine karıştırarak anca yediriyorum.
Maşallah maşallah:nazar:
benımkı zeytın yemeyelı nerdeyse yıl olmustur yemıyor dıye bende zorlamıyorum artık. hata yapıyorum ama :KK43:
bu arada canım senın bır sucuk tarıfın vardı o nasıldı? ben kacırdım onu, basını gordum sonunu goremedım :)

1 orta boy kabak rende 1 yumurta 1 kaşık un baharat dereotu taze soğan peynir karıştırıp yağlı kağıda parça parça koydum 200 derecede 15-20 dk pişirdim
soganlı falan bebıs yıyor mu canım , bende yapsam haftasonu acabaa

ben hıc vermedım sımdıye kadar, elma havuc salatalaık, armut vs ne varsa ıkısını kombınleyıp dırek sıkıyorum ıcıyor kuzum. kısında bıskıvısne prtokal yada mandalıne ıle ıslatıyoruz. bence hıc hazır vermem mumkun oldugunca canım

benımkı zeytın yemeyelı nerdeyse yıl olmustur yemıyor dıye bende zorlamıyorum artık. hata yapıyorum ama :KK43:
bu arada canım senın bır sucuk tarıfın vardı o nasıldı? ben kacırdım onu, basını gordum sonunu goremedım :)

Yiyiyo ben omletine falanda doğruyorum taze soğan

Dişle alakasız ama ben senin kızın saçlara hayranım. Ne kadar gür öyle maşallah. Benden çok saçı var.
Sagol canim dogdugunda gokce kadar saci vardi saçlı dogdu sipa. Simdide bayagi uzadi özel bisey yapmıyorum bazen kestirsem mi diyorum kiyamiyorum. Bugun yine zaferde toka baktim bazen sacinin hakkindan gelemiyorum. Birde benim sac fon cekilmis gibi duz bana cekmemis kiziminki biraz kivircik taratmak da istemiyor aciyor heralde dolasik geziyor

http://www.yemektarifleri-sitesi.com/evde-sucuk-yapimi
Bu sitedekini yaptım canım. Acı biber koymadım kırmızı tatlı toz biber koydum. Karabiberide daha az koydum onunda acısı olur diye. 200 gram dana etinden kıyma almıştım onla denedim. Tarif kaşık ölçüsü oluncada ona göre. Ayarladım. Yine bildiğin sucuk gibi baharatlı ama acısı yok yedi gökçede

Back
X