2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@Akaibu armağandan aldığın temizlik setinin resmini cekermisin hangi markanın ? Kaca aldn bana en yakin toyshop var orda buldm ama kocaman detayli bsydi

@Akaibu armağandan aldığın temizlik setinin resmini cekermisin hangi markanın ? Kaca aldn bana en yakin toyshop var orda buldm ama kocaman detayli bsydi
image.webp

Bu canım. 12 liraydı. Minicik tam bizimkilerin boyuna göre
Daha büyükleride vardı arabalı falan detaylıydı dediğin gibi 54 liraydı çoook pahalı geldiği için bunu aldım ben.

Bi poşetin içindeydi canım. Kutulu değildi. Direk attık onuda markasını bilmiyorum o yüzden

Eceye yazın pipetli suluk almıştım kırdı kapağını sürekli suyu yerlere dokuyordu wee ninkini almıştım bugün bebedor aldım hoşuma gitti ortası daha ince elleriyle kavraması daha kolay

Ayy çok fena kafam gece uyumadım desem yeridir öykünün hırıltısı başladı nezleydi peditus kullanıyoduk sabahı zor ettik uyu uyan sabahta öksürmekteen kusmaya başladı 4-5 kere kustu götürdük hastaneye ciğere inmiş hava verdiler ilaç yazdı büssürü
Evde sigara içiliyomu dedi eşim içiyo ama içerde içmez dedim olsun sonuçta babası sarılıyo ediyo içmesin dedi bu çocuk 2 yaşı dolmadan daha 2 kere hava aldıysa 5-6 yaşında astıma döner dedi
Çok gecmis olsun canim, geçip gider inşallah

Kızlar bi arkadas hamilelik testi yaptı adeti iki gün geçti. İdrar testinde ikinci çizgi silik çıkmış. Kan testinde beta hcg 0.04 çıkmış negatif demişler. İkinci kez idrar testi yapmış ikinci çizgi çıkmamış. Bence hamilesin diyorum. Sizce hamile midir :)
Canım idrar testleri bozuk olabiliyor kan kesin sonuç verir arkadaslarda demiş 5 in üzerinde olması gerekiyordu hcg nin.

Eki Görüntüle 1682126
Bu canım. 12 liraydı. Minicik tam bizimkilerin boyuna göre
Daha büyükleride vardı arabalı falan detaylıydı dediğin gibi 54 liraydı çoook pahalı geldiği için bunu aldım ben.

Bi poşetin içindeydi canım. Kutulu değildi. Direk attık onuda markasını bilmiyorum o yüzden
Bizimki gibi sadece arabasi yok

Kızlar geçenlerde buraya yazmıştım oglumun arkadaşı sigara içmeye başlamış diye eşim birkaç gün önce babasını aramış okulda arkadaşlarının sigara içtiğini bizimkilere de teklif ettiğini söylemiş onların oğlununda bir defa denedigini söylemiş tabi kesinlikle bizden duyduğunu oğluna söylememesi gerektiğini söylemiş tamam söylemem demiş eşim onların çocuğunu çok sevdigimizi asla zarar gormesini istemediğimiz için söylediğini söylemiş babası çok memnun olmuş söylediğimiz için tesekkur etmiş eşime oğluna okulda sigara içenler varmış bazı şeyler duydum eğer senin sigara içtiğini gorursem duyarsam çok kötü doverim seni diye konuşmuş ogluyla çocuk korkmuş babasından bayağı bunları oğlum söyledi o da bilmiyor bizim soyledigimizi ve çocuk bu korkuyla içmemiş bir daha rahatladim bayağı bu şekilde hallettik

isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim Canım senin arkadaşından bahsedince aklıma geldi. Çok yakın bi arkadasimda idrar testi pozitif çıktı. Çok istiyorlardı bebek. İlk bebegi düşük olmuştu. Yine lekelenmesi var ve pazar günü. Kostur kostur özel muayenehanesi olan bi doktor bulduk doktor teste bakti 3_4 haftalık olmasi lazım dedi. Sonra muayene etti şu anda çok yeni kese görünmez zaten ama rahimde bozulma filan yok herşey yolunda gibi bekleyelim dedi. Düşük tehlikesi ilaçları yazdı. Biz baya mutluyuz çok şükür filan diyoruz. Sonra devlet hastanesi acilden rica ettik kan verdiler. Hemşire sonuç 500 deyince havalara uçtuk. Eşiyle sarildilar filan ama meğerse hemşire 0,500 ü 500 olarak görmüş hamilelik yokmuş test bozukmus. Şimdi kızları var aklımıza geldikçe halimize guluyoruz ama o gün baya kötü olmuştuk:KK48:

Biz bidaha gittik hastaneye tekrar hava verdiler çok şükür iyi şimdi gözü açıldı deli dana gibi koşturyo evin içnde şimdi

Bikaç kişi bu hava makinalarından almamızı tavsiye etti siz ne düşünüyosunuz bu konuda almalimıyım

Biz bidaha gittik hastaneye tekrar hava verdiler çok şükür iyi şimdi gözü açıldı deli dana gibi koşturyo evin içnde şimdi

Bikaç kişi bu hava makinalarından almamızı tavsiye etti siz ne düşünüyosunuz bu konuda almalimıyım
İyi gelmiş hava vermeleri galiba canim çabuk atlatır inşallah ben hiç kullanmadim ama Ece tikandiginda Abim bizde makina var çok iyi geliyor tikaninca hava veriyoruz çok iyi geliyor demişti oğlu için eğer Ece iyilesmezse getireyim kullanın demişti sonra Ece iyileşince gerek kalmadı ama abime sorarım nasil almak gerekirmi diye memnun oldugunu soylemisti zaten ama yine de sorarim benim yigenimde tikaniyordu

Kızlar geçenlerde buraya yazmıştım oglumun arkadaşı sigara içmeye başlamış diye eşim birkaç gün önce babasını aramış okulda arkadaşlarının sigara içtiğini bizimkilere de teklif ettiğini söylemiş onların oğlununda bir defa denedigini söylemiş tabi kesinlikle bizden duyduğunu oğluna söylememesi gerektiğini söylemiş tamam söylemem demiş eşim onların çocuğunu çok sevdigimizi asla zarar gormesini istemediğimiz için söylediğini söylemiş babası çok memnun olmuş söylediğimiz için tesekkur etmiş eşime oğluna okulda sigara içenler varmış bazı şeyler duydum eğer senin sigara içtiğini gorursem duyarsam çok kötü doverim seni diye konuşmuş ogluyla çocuk korkmuş babasından bayağı bunları oğlum söyledi o da bilmiyor bizim soyledigimizi ve çocuk bu korkuyla içmemiş bir daha rahatladim bayağı bu şekilde hallettik
Sonuç olumlu olmuş, cok sevindim :)

İyi gelmiş hava vermeleri galiba canim çabuk atlatır inşallah ben hiç kullanmadim ama Ece tikandiginda Abim bizde makina var çok iyi geliyor tikaninca hava veriyoruz çok iyi geliyor demişti oğlu için eğer Ece iyilesmezse getireyim kullanın demişti sonra Ece iyileşince gerek kalmadı ama abime sorarım nasil almak gerekirmi diye memnun oldugunu soylemisti zaten ama yine de sorarim benim yigenimde tikaniyordu
Teyzemin hemşire arkadaşı var torununa almış burnu akmaya başlayınca yapıyolarmış hani ilerlemesin diye ama bilemedim gerekli mi değil mi

Teyzemin hemşire arkadaşı var torununa almış burnu akmaya başlayınca yapıyolarmış hani ilerlemesin diye ama bilemedim gerekli mi değil mi
Canım söyle o makinalar rahatlatır ama ciğerlerine inmeden kullanmanın bi gereği yok çünkü o ilaçlar Steroid içeriyor çok sık hastalanıp hepsini dr ağır geciriyorsa o zaman belki alabilirsin ama önce çocuk ummunoloji ve alerji doktoruna götür o gerek görürse al

2 ay eğitimdeyim sabah 8 olmadan düştüm yollara:(
Eşim bıraktı,allahtan saatler alındı da bizim ufaklık uyanmıştı

Kızlar pazartesi 5 yaşındaki yeğenim ameliyat olacak.. Düşündükce içim daralıyor resmen.. Nolur dua edin de ameliyatı çok güzel geçsin..
çok geçmiş olsun canım inşallah sıkıntısız geçer çarçabuk iyileşir
Sağolun kızlar
Alerjik bi durum yok ama tıkanmasını bağladı doktor eşimde bu ara demişti eğer ben içer yaklaşırsam hatırlat gideyim dişlerimi fırçalıyım falan diye böyle böyle dedi doktor dedim bırakır yani inş ben söylüyodum hep ama bırak diye işe yaramoyodu çocuk farklı oluyo çok üzüldü
Benim esas kv beter ama eşim frenler onu yanına bile sokmaz içer gelirse
geçmiş olsun kankişe sende baskıla allah korusun astım çok zor
Artık büyüdükleri için 1 ölçek ya bu peditus.
Şimdi daha hafif hafif başlıyo snaki bizim hastalık. Burnu akıyo hapşuruyo.
Yarım ölçek mi versem ki yoksa yinede tam ölçek mi vereyim ki.
Eşim deli ediyo beni kafamı karoştırıyo. Ben böyle pimpirikli adam görmedim
ben hala yarım ölçek veriyorum bizim doktor yaşıyla değil kilosuyla orantılı demişti mira da malum cücük kadar olduğu için

@pilise size de çok geçmiş olsun canım

Canım seni diğer topikte göremiyoruz @AreN5 ve @minnakkartal ı da tabii. Baya fit oldunuz Heralde :)))
yaa ne demezsin :KK43: benim umudum yok bu hafta da o yüzden tek tek yazmıyorum çarşamba tartısından sonra ilk hafta gibi özenicem sonuç değişecek haftasonu istediğimi giyemeyince iice dank etti :KK43:

Back
X