2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
geçmiş olsun canım inşallah ikisi de çabuk iyileşir
bi de ben peditus kullanıyorum doktr onu önermişti
Sagol canim insallah
Geçmiş olsun canim okullar maalesef hasta çocuklarla dolu bizim ana okulunda hasta çocuklarınızı gondermeyin diyorlardı ve öğretmen anladığı an aileyi arayıp çocuğu gönderiyordu bu iyiydi ama ilkokulda öyle olmuyor benimkiler de daha çok okuldan kapıp getiriyorlardı Allaha emanetler artık ben çok yaklaşmayın hasta olanlara ellerinizi yıkayın mutlaka diyorum ama ne kadar dinliyorlar bilmiyorum
Bize oyle birsey soylemediler canim. Bu sene sık hastalanacaklar simdiden belli oldu :( en zorlandigim konu ise ogluma ilac icirmek. Resmen kan ter icinde kaliyoruz o da bende. Hastahanede ellerini ayaklarini tutuyoruz hemsire cenesini tutup enjektörle agzina sıkıyor evde oyle bir imkanimda yok :( hastalandigi zaman en cok nasil ilac icirecegim diye korkuyorum

Sagol canim insallah

Bize oyle birsey soylemediler canim. Bu sene sık hastalanacaklar simdiden belli oldu :KK43: en zorlandigim konu ise ogluma ilac icirmek. Resmen kan ter icinde kaliyoruz o da bende. Hastahanede ellerini ayaklarini tutuyoruz hemsire cenesini tutup enjektörle agzina sıkıyor evde oyle bir imkanimda yok :KK43: hastalandigi zaman en cok nasil ilac icirecegim diye korkuyorum
Sende enjektörle ver canın ilaçları daha kolay oluyor bu arada geçmiş olsun kuzularina

Bu arada benim cocuklarda hasta. Kiz okula basladi iyilesmeden tekrar hastalaniyordu drmuz 3 aylik rapor cikardi buhar alacak. Oglana da ondan bulasmis olacak ki burnu su gibi akiyor birde ustune larenjit oldu. Dun cok korkuttu beni larenjitin noldugunu bilmiyordum ama aksam acile gidince azicik olsun rahatladim
Çok geçmiş olsun canım, senin kız bu sene okulda ya orda kim hastalansa tutup eve taşıyacak maalesef :( oğlum en son hastalandığında pazar günüydü ben nöb eczaneden peditus aldım ama pzt dr a götürdüm rinogest ve bitkisel prospan verdi burnu için de otrivine verdi baya rahatlatmıştı bi dr a sor istersen

Sagol canim insallah

Bize oyle birsey soylemediler canim. Bu sene sık hastalanacaklar simdiden belli oldu :KK43: en zorlandigim konu ise ogluma ilac icirmek. Resmen kan ter icinde kaliyoruz o da bende. Hastahanede ellerini ayaklarini tutuyoruz hemsire cenesini tutup enjektörle agzina sıkıyor evde oyle bir imkanimda yok :KK43: hastalandigi zaman en cok nasil ilac icirecegim diye korkuyorum
Zor gerçekten Ece de şurup içmeyi hiç sevmiyor inşallah çabuk atlatirsiniz canim

Sende enjektörle ver canın ilaçları daha kolay oluyor bu arada geçmiş olsun kuzularina
Enjektorle veriyorum zaten canim ama agzini sikica kapatiyor kafasini salliyor kusturuyor kendini tukuruyor vs cok zor oluyor malesef :(
Çok geçmiş olsun canım, senin kız bu sene okulda ya orda kim hastalansa tutup eve taşıyacak maalesef :KK43: oğlum en son hastalandığında pazar günüydü ben nöb eczaneden peditus aldım ama pzt dr a götürdüm rinogest ve bitkisel prospan verdi burnu için de otrivine verdi baya rahatlatmıştı bi dr a sor istersen
Otrivine biz de kullaniyoruz canim bir de kongest iki ayri dr onayladi ilaclarini insallah bizde cabuk atlatiriz. Bu arada otrivine 1 ayda en fazla 5 gun kullaniliyor biliyorsun degil mi canim
Zor gerçekten Ece de şurup içmeyi hiç sevmiyor inşallah çabuk atlatirsiniz canim
Insallah canim sagol

Cadir aldim bende birkac gun oynayip sonra ilgilenmediler duruyor bir kosede arada girip cikiyorlar :)
Uyku tulumu aldim e-bebekten insallah memnun kalirim

Bu arada benim cocuklarda hasta. Kiz okula basladi iyilesmeden tekrar hastalaniyordu drmuz 3 aylik rapor cikardi buhar alacak. Oglana da ondan bulasmis olacak ki burnu su gibi akiyor birde ustune larenjit oldu. Dun cok korkuttu beni larenjitin noldugunu bilmiyordum ama aksam acile gidince azicik olsun rahatladim
Çok geçmiş olsun. İki çocuk birden hemde çabuk atlatırlar inşallah

Kızlar geçmiş olsun yavrulara. Belki sizede fikir olur. Burnunun tıkandığını anladığım anda nemlendiricinin içine 2 çay kaşığı viks koyuyorum. Odanın kapısını kapatıyorum. 10 dk sonra içeri giriyoruz, burnu akmaya başlıyor.

Bende çadırı kendim yapmaya karar verdim. Eşimde iyice gaza getirdi beni. Çıtaları eşim kestirip getircek. Kumaşını falan seçip ben halletcem. Ne zamana yaparız bilmiyorum ama internette gördüğüm örnekler hazırlardan daha çok hoşuma gitti. bakalım becerebilecek miyim

Ay saatlerce ders dinlemek mazi de kalmış, yaşlanmışım ben... Kafam patladı

Kızlar geçmiş olsun yavrulara. Belki sizede fikir olur. Burnunun tıkandığını anladığım anda nemlendiricinin içine 2 çay kaşığı viks koyuyorum. Odanın kapısını kapatıyorum. 10 dk sonra içeri giriyoruz, burnu akmaya başlıyor.
nemlendirici dediğin buhar makinası di mi?
Bi zararı olmaz mı ki makinaya. Benimde eşim çocuk gibi onu açmazsam hemen tıkanıyo hasta oluyo. Su kaynatıp leğene döküp vick koyuyodum bu daha kolay olur sanki deniyim bi

nemlendirici dediğin buhar makinası di mi?
Bi zararı olmaz mı ki makinaya. Benimde eşim çocuk gibi onu açmazsam hemen tıkanıyo hasta oluyo. Su kaynatıp leğene döküp vick koyuyodum bu daha kolay olur sanki deniyim bi

Evet buhar makinası. Ben bir arkadışıma bu yaptığımı anlattıktan sonra kendisi internette araştırmış. E bebek de buhar makinasına atılması için viks tabletleri varmış. Benim böyle birşeyden haberim yoktu. O tabletlerden koyuyorlarmış buhar makinasının içine.

Evet buhar makinası. Ben bir arkadışıma bu yaptığımı anlattıktan sonra kendisi internette araştırmış. E bebek de buhar makinasına atılması için viks tabletleri varmış. Benim böyle birşeyden haberim yoktu. O tabletlerden koyuyorlarmış buhar makinasının içine.
aa iyiymiş o zaman deneyeyim bu akşam eşimde hasta zaten

Bizim lede paylaş aşamalarını
tamam canım

Enjektorle veriyorum zaten canim ama agzini sikica kapatiyor kafasini salliyor kusturuyor kendini tukuruyor vs cok zor oluyor malesef :KK43:

Otrivine biz de kullaniyoruz canim bir de kongest iki ayri dr onayladi ilaclarini insallah bizde cabuk atlatiriz. Bu arada otrivine 1 ayda en fazla 5 gun kullaniliyor biliyorsun degil mi canim

Insallah canim sagol
Bilmiyordum ama zaten o kadar kullanmadık

Cadir aldim bende birkac gun oynayip sonra ilgilenmediler duruyor bir kosede arada girip cikiyorlar :)
Uyku tulumu aldim e-bebekten insallah memnun kalirim
Bizim çadır da yer israfı oldu öyle duruyor odasında

Biz bidaha gittik hastaneye tekrar hava verdiler çok şükür iyi şimdi gözü açıldı deli dana gibi koşturyo evin içnde şimdi

Bikaç kişi bu hava makinalarından almamızı tavsiye etti siz ne düşünüyosunuz bu konuda almalimıyım
Geçmiş olsun canım. Hava makinesini bilmiyorum ama buhar makinesi çok işe yarıyor

Kızlar Ece dişlerini gicirdatmaya başladı o yaptıkça icim fena oluyor sizinkilerde yapiyormu:KK43:
Gökçe de biara yapıyordu neyseki unuttu

20151109_221243.webp Bu da bizim evin halleri :)

Back
X