2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Aynen canım gündüz doğru dürüst uyumuyor bütün gün onunla ilgileniyorum diğer çocuklarda var hava çok sıcak ondan uyumuyor olabilirler biraz serinlese de rahat etsek
Inan dua ediyorum artik havalar serinlese diye. Ben Adanadayim sicagin disinda igrenc bir nem var. Oglusum yine kapti sifayi :cry:

benim kız yeni yeni düzene giriyo tam 83 günlük oldu ama artık akşam saat 9 10 gibi uyur 12 de ve 3 buçukta vızıldanır uyanmadan karnını doyurrum yatar sonra 6 buçuğa kadar sonra bi saat durur yine uyur tekrar klakar bi saat uyur kalkar yani süreki ayakta çok bırakmıyorum uyutuyorum gündüz uykusu güzel şuan için tek sorun sese karşı çok duyarlı olması ani seste irkiliyo ve uyanıyo yavrum

Nasil basediyorsun Adananin sicagiyla. Biz yine hasta ettik cocugu.. sipir sipir akiyor burnu :KK43:
ay canım sorma napayım klima olmadan durulmuyo bizimkide iki gündür öksürüyo doktora götürmedim ama geçer belki diye 10 gün önce hırıltısı var diye götürdüm ciğerlerinde bişe yok burnu tıkalı diye hırlıyo demişti doktor adananın neresindensin canım

Merhaba bende temmuz annelerindenim sizin yazinizi gordum yazmak istedim benimde oglumda bobrek genisligi var 15 gunde bir kontrole gidiyoruz cocuk cerrahisine.anne karninda vardi buyume devam ediyor cok uzuluyorum sizin nasil doktor ne diyor rabbim sifa versin ins.
Amin canim bizdede anne karninda farkedildi ama sukurler olsun buyume devam etmiyor biz cocuk cerrahisine hic gitmedik cocuk nefrolojide takip ediyor sintigrafi cektirdik onun sonucuda temiz cikinca ultrason takibi verdi doktor kendiliginden gececegini dusunuyor insallah oyle olur rabbim sizede sifa versin[/QUOTE]iyi dedin canim ya bende cocuk nefrolojisi ne gotureyim bizimde takip denildi doktorumuz gecet diyir ama ben üzülüyorum ilaç verdi antibiyotik kullaniyoruz biz

ay canım sorma napayım klima olmadan durulmuyo bizimkide iki gündür öksürüyo doktora götürmedim ama geçer belki diye 10 gün önce hırıltısı var diye götürdüm ciğerlerinde bişe yok burnu tıkalı diye hırlıyo demişti doktor adananın neresindensin canım
Canim ben seyhandayim. Sen neresindensin? Bir de hangi doktora goturuyorsun bebeğini

Inan dua ediyorum artik havalar serinlese diye. Ben Adanadayim sicagin disinda igrenc bir nem var. Oglusum yine kapti sifayi :cry:

Adana kadar olmasa da İzmir de sıcak ben klima acmiyorum yatak odasında tavandan pervane var onu açıyorum birinci kademede altına yatirmiyorum iyi oluyor çok terlemiyor onu açınca

Ay kizlar bizde bursadan dugun icin izmire geldik cehennem gibi burasiii :( bu nasil bir sicak boyle bursada daha bir kac gun once firtina koptu biz geceleri cami kapatip yatiyoruz. Allah bu taraflardaki arkadaslara yardimci olsun eylul geldi nerdeyse hala cok kavurucu. Hic vicdan azabi cekmeyin bebeklerinizin hasta olmasi cok normal kizlar insallah tez zamanda toparlar hepsi

Ay kizlar bizde bursadan dugun icin izmire geldik cehennem gibi burasiii :KK43: bu nasil bir sicak boyle bursada daha bir kac gun once firtina koptu biz geceleri cami kapatip yatiyoruz. Allah bu taraflardaki arkadaslara yardimci olsun eylul geldi nerdeyse hala cok kavurucu. Hic vicdan azabi cekmeyin bebeklerinizin hasta olmasi cok normal kizlar insallah tez zamanda toparlar hepsi
Valla ben cok üzülüyorum yavrularima. Ikiside hasta.. kizim kisin dogdu, normalde cok hastalanmazdi ama bagisikligi mi zayifladi ne olduysa o da aylardir bi toparlayamadi. Ama dedigin gibi hastalanmak normal. Sicaga raziyiz biz nem öldürüyo bizi.

selam kızlar
bu sabah verem aşısını oldu kızım akşam üstüne kadar iyiydi ama ateş yavaş yavaş yükselmeye başladı şu an 37,8 sabaha kadar nöbetteyim yani.... :( sizlerde durum ne nasıl atlattı bebişleriniz??

Ay kizlar bizde bursadan dugun icin izmire geldik cehennem gibi burasiii :KK43: bu nasil bir sicak boyle bursada daha bir kac gun once firtina koptu biz geceleri cami kapatip yatiyoruz. Allah bu taraflardaki arkadaslara yardimci olsun eylul geldi nerdeyse hala cok kavurucu. Hic vicdan azabi cekmeyin bebeklerinizin hasta olmasi cok normal kizlar insallah tez zamanda toparlar hepsi
Evet canım çok sıcak gidecek bir Memleketim olsa hiç durmazdim yazın burada

selam kızlar
bu sabah verem aşısını oldu kızım akşam üstüne kadar iyiydi ama ateş yavaş yavaş yükselmeye başladı şu an 37,8 sabaha kadar nöbetteyim yani.... :KK43: sizlerde durum ne nasıl atlattı bebişleriniz??
Geçmiş olsun canım biz de ateş olmadı ağrı oldu huysuzlandi ben Calpol verdim uyudu

Amin canim bizdede anne karninda farkedildi ama sukurler olsun buyume devam etmiyor biz cocuk cerrahisine hic gitmedik cocuk nefrolojide takip ediyor sintigrafi cektirdik onun sonucuda temiz cikinca ultrason takibi verdi doktor kendiliginden gececegini dusunuyor insallah oyle olur rabbim sizede sifa versin
iyi dedin canim ya bende cocuk nefrolojisi ne gotureyim bizimde takip denildi doktorumuz gecet diyir ama ben üzülüyorum ilaç verdi antibiyotik kullaniyoruz biz[/QUOTE]
Biz ilac falan kullanmiyoruz bencede nefrolojiye gidin bobrek fonksiyonunu eykikemismi diye sintifrafi cektirdik biz doktor onu istedi belki sizede cektirir zaten asil tedavisi sintigrafi sonucuna gore oluyor

Geçmiş olsun canım biz de ateş olmadı ağrı oldu huysuzlandi ben Calpol verdim uyudu

dr umuz 38.5 geçerse yarım paranox fitil dedi ama ben o kadar yükselmesini bekleyemem 38 den sonra veririm diye düşünüyorm inşallah sıkıntısız atlatır kızımda teşekkürler cevabın için

Sen regl olmusun yine benim 65gun oldu hala kanamam gecmedi malesef
Bacim ben lohusaligimin 4.5. Gunlerindeydi sanirim muayene oldugumda doktorum asiri kanaman var icerde dedi...
Ve ilac yazdi bir tanesini icer icmez icimdeki pislikler gitti...
Sonrasinda sadece lekelenme seklinde oldu ve 45. Gunden sonra kesildi...
Bir doktora mi gorunsen ? Bana oldukca uzun gibi geldi....

Back
X