Bence götür canım gelişimine bakarlar iyi olurben adanadayım şuan daha yerleşmedim burya tayin bekliyorum kayıtlı deilim sağlık ocağına ama bende götüreyim demi kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence götür canım gelişimine bakarlar iyi olurben adanadayım şuan daha yerleşmedim burya tayin bekliyorum kayıtlı deilim sağlık ocağına ama bende götüreyim demi kızlar
Nasil basediyorsun Adananin sicagiyla. Biz yine hasta ettik cocugu.. sipir sipir akiyor burnuben adanadayım şuan daha yerleşmedim burya tayin bekliyorum kayıtlı deilim sağlık ocağına ama bende götüreyim demi kızlar
Inan dua ediyorum artik havalar serinlese diye. Ben Adanadayim sicagin disinda igrenc bir nem var. Oglusum yine kapti sifayiAynen canım gündüz doğru dürüst uyumuyor bütün gün onunla ilgileniyorum diğer çocuklarda var hava çok sıcak ondan uyumuyor olabilirler biraz serinlese de rahat etsek
ay canım sorma napayım klima olmadan durulmuyo bizimkide iki gündür öksürüyo doktora götürmedim ama geçer belki diye 10 gün önce hırıltısı var diye götürdüm ciğerlerinde bişe yok burnu tıkalı diye hırlıyo demişti doktor adananın neresindensin canımNasil basediyorsun Adananin sicagiyla. Biz yine hasta ettik cocugu.. sipir sipir akiyor burnu![]()
Amin canim bizdede anne karninda farkedildi ama sukurler olsun buyume devam etmiyor biz cocuk cerrahisine hic gitmedik cocuk nefrolojide takip ediyor sintigrafi cektirdik onun sonucuda temiz cikinca ultrason takibi verdi doktor kendiliginden gececegini dusunuyor insallah oyle olur rabbim sizede sifa versin[/QUOTE]iyi dedin canim ya bende cocuk nefrolojisi ne gotureyim bizimde takip denildi doktorumuz gecet diyir ama ben üzülüyorum ilaç verdi antibiyotik kullaniyoruz bizMerhaba bende temmuz annelerindenim sizin yazinizi gordum yazmak istedim benimde oglumda bobrek genisligi var 15 gunde bir kontrole gidiyoruz cocuk cerrahisine.anne karninda vardi buyume devam ediyor cok uzuluyorum sizin nasil doktor ne diyor rabbim sifa versin ins.
Canim ben seyhandayim. Sen neresindensin? Bir de hangi doktora goturuyorsun bebeğiniay canım sorma napayım klima olmadan durulmuyo bizimkide iki gündür öksürüyo doktora götürmedim ama geçer belki diye 10 gün önce hırıltısı var diye götürdüm ciğerlerinde bişe yok burnu tıkalı diye hırlıyo demişti doktor adananın neresindensin canım
Inan dua ediyorum artik havalar serinlese diye. Ben Adanadayim sicagin disinda igrenc bir nem var. Oglusum yine kapti sifayi![]()
Valla ben cok üzülüyorum yavrularima. Ikiside hasta.. kizim kisin dogdu, normalde cok hastalanmazdi ama bagisikligi mi zayifladi ne olduysa o da aylardir bi toparlayamadi. Ama dedigin gibi hastalanmak normal. Sicaga raziyiz biz nem öldürüyo bizi.Ay kizlar bizde bursadan dugun icin izmire geldik cehennem gibi burasiiibu nasil bir sicak boyle bursada daha bir kac gun once firtina koptu biz geceleri cami kapatip yatiyoruz. Allah bu taraflardaki arkadaslara yardimci olsun eylul geldi nerdeyse hala cok kavurucu. Hic vicdan azabi cekmeyin bebeklerinizin hasta olmasi cok normal kizlar insallah tez zamanda toparlar hepsi
Evet canım çok sıcak gidecek bir Memleketim olsa hiç durmazdim yazın buradaAy kizlar bizde bursadan dugun icin izmire geldik cehennem gibi burasiiibu nasil bir sicak boyle bursada daha bir kac gun once firtina koptu biz geceleri cami kapatip yatiyoruz. Allah bu taraflardaki arkadaslara yardimci olsun eylul geldi nerdeyse hala cok kavurucu. Hic vicdan azabi cekmeyin bebeklerinizin hasta olmasi cok normal kizlar insallah tez zamanda toparlar hepsi
Geçmiş olsun canım biz de ateş olmadı ağrı oldu huysuzlandi ben Calpol verdim uyuduselam kızlar
bu sabah verem aşısını oldu kızım akşam üstüne kadar iyiydi ama ateş yavaş yavaş yükselmeye başladı şu an 37,8 sabaha kadar nöbetteyim yani....sizlerde durum ne nasıl atlattı bebişleriniz??
iyi dedin canim ya bende cocuk nefrolojisi ne gotureyim bizimde takip denildi doktorumuz gecet diyir ama ben üzülüyorum ilaç verdi antibiyotik kullaniyoruz biz[/QUOTE]Amin canim bizdede anne karninda farkedildi ama sukurler olsun buyume devam etmiyor biz cocuk cerrahisine hic gitmedik cocuk nefrolojide takip ediyor sintigrafi cektirdik onun sonucuda temiz cikinca ultrason takibi verdi doktor kendiliginden gececegini dusunuyor insallah oyle olur rabbim sizede sifa versin
Geçmiş olsun canım biz de ateş olmadı ağrı oldu huysuzlandi ben Calpol verdim uyudu
Rica ederim canım bence de o kadar bekleme 38 de ver fitil hava sıcak zaten tekrar geçmiş olsundr umuz 38.5 geçerse yarım paranox fitil dedi ama ben o kadar yükselmesini bekleyemem 38 den sonra veririm diye düşünüyorm inşallah sıkıntısız atlatır kızımda teşekkürler cevabın için
Sen regl olmusun yine benim 65gun oldu hala kanamam gecmedi malesefKizllum 2.bucuk aylik veee bugün regli oldum malesef....
Benim oglumda 2.5 aylikken oldum bacim...Kizlar oglum 2.bucuk aylik veee bugün regli oldum malesef....
Bacim ben lohusaligimin 4.5. Gunlerindeydi sanirim muayene oldugumda doktorum asiri kanaman var icerde dedi...Sen regl olmusun yine benim 65gun oldu hala kanamam gecmedi malesef