2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ben şöyle birşey okumuştum büyüdükçe daha hızlı ve güçlü emer bu nedenle 5 dk bir göğüsü emmesi yeterli olurmuş bende gündüz 2-3 saatte bir emziriyorum gecede kıızm acıkınca uyanıyor zaten özzellikle uyandırmıyorum
peki kaç dakika kalıyor memede,2-3 saatte bir demişsin ya merak ettim
ben bu sıklıkta verince az emiyor çünkü

Bacim bu kadar mi olur ya :KK48:
Bende bir onceki yazimda bahsetmistim yarim saate anca yazdim onuda tel sarjdaydi diye :KK70:
Bende anadolu yakasindayim bacim...
Goztepe medical parkta yaptiracagiz ins.
1 eylulde gunumuz...
Hayirlisi artik...
Yaptirayim ben detayli yazicam arkadasim ...
Genel olarak herkes cok memnun...

şimdiden hayırlı olsun, doktorunuz kim, ne kadar ücret istediler ?

sorun da aslında açıktığı zaman diye düşünüp verdiğimde reddediyor,bu sık olursa memeden nefret edecek diye bari saatlere dikkat edeyim bunaltmayayım diyorum,
seninki nasıl davranıyor acıkınca ?yanıldığın yada istemediği olmuyor mu?
Çok oluyor bazen acıkıyor diye mememi açıyorum ama o tekmeler savurup gülücük atıyor, derdi kucak oluyor yani ;) ama sen sabırla vermeye devam et. Ama bak bugün temizlik yaparken çok terlemişyim bebeğim ağlayınca ellerimi yıkayıp emzirmeye çalıştım almadı ve baya ağladı. Sonra soğuk suyla göğüslerimi yıkadım emmeye başladı. Yani memeni almadığını düşünüyorsan da arada yıka soğut belki sıcaktan da almıyordur

Kızlar moralim çok bozuk dün tam 12 haftalık olduk ve bebğimi kontrole götürdüm boyu 62 cm kilosu 6 kilo 100 gr bana çok az geldi işin kötüsü bebim ilk ay 1200 ikinci Ay 900 gr bu ay 650 gr almış sadece napıcam ben kızlar nası bi pogram yapmalıyım bebğime gelişimi durmasın diye lütfen yardımmmm

Çok oluyor bazen acıkıyor diye mememi açıyorum ama o tekmeler savurup gülücük atıyor, derdi kucak oluyor yani :KK66: ama sen sabırla vermeye devam et. Ama bak bugün temizlik yaparken çok terlemişyim bebeğim ağlayınca ellerimi yıkayıp emzirmeye çalıştım almadı ve baya ağladı. Sonra soğuk suyla göğüslerimi yıkadım emmeye başladı. Yani memeni almadığını düşünüyorsan da arada yıka soğut belki sıcaktan da almıyordur
canım çok teşekkürler cevabın için,bende mi bu sorun sadece diye endişeleniyordum,doğal bi durummuş aç diye düşünüp meme verdiğinde bazen reddetmesi

Ne zamandır gireyim foruma diyorum arada okuyorum yazılanları da girip yorum yapacak fırsat bulamadım oğluşumdan. Her ne kadar yazılanlara yorum yapamasam da sizlerin yazdıklarınızı okuyup sizle neselenip üzülüyorum inanın iyi ki bu forum var :)
Haftaya doktora kontrole gideceğim hem bebegim icin hem kendim icin. Insallah her sey yolundadir bir de salı gunu 2. Ay aşılarımizi olacağız herkesin biraz sıkıntılı gecmis ondan da korkuyorum :(
Insallah ateşi çıkıp huysuzlanmadan atlatiriz
Bir de kızlar sezaryen olmuştum ben bugun 58 gun olacak bikini bölgemi ağda ile alabilir miyim acaba sıkıntı olur mu ki bilemedim

şimdiden hayırlı olsun, doktorunuz kim, ne kadar ücret istediler ?
Allah (c.c.) razi olsun bacim...
Ucret 650 lira + 140 muayene ucretiydi yanilmiyorsam...
Doç. Dr. Salih Somuncu doktorumuzun adi...
1 saat onceden gidecekmisiz krem surulecekmis....
Daha sonra islem biter bitmez 15 dakika icin taburcu ediyoruz dedi ...

sağol canım, sünnetten sonra haberlerini bekliyorum, Allah kısmet ederse ben de eylülün 2. haftası düşünüyorum.

İkimizde çoraplı geçirdik bu yazı. Gaz için önerdiler.

Canım Ali Yasin in sünnetini ne yaptın, araştırdın mı, doktor tavsiyen var mı? Ben de İstanbul Anadolu yakasındayım.

Dün doyduğundan çok emin olunca ellerini itip ağzına almadığı emziği verdim ve sonunda tuttu, güzel güzel uyudu, geçen kontrolde ve yolda giderken ortalığı inleten oğlum, bugün hastanede ve yolda ağzında emzikle güzel güzel geldi, inşallah alışacak, doktorumuz tok olduğundan eminsen emzik verebilirsin demişti ama 1 aydır alıştıramamıştım, kısmet bugüneymiş :) Biberonu da açken alıştırmıştım :)

CAnım sen hemşireydin bişey soracağım. Yarın aşımız var, doktorumuz bugün ateşi çıkarsa yarım fitil ver, 6 saat arayla dedi, fitil yaparken zeytinyağı veya bepanten sür dedi. Şurup sordum, içinde çilek esansı vs. derken önermiyorum dedi. Dün eltimle konuştum. Onun da 8 aylık oğlu var. Ank. Üni. ye gidiyor ve doktoru şurup vermiş, fitil önermiyorum demiş. Popodan bişey itince çocuk kaka yapma isteği duyuyormuş vs. Kimi fitil, kimi şurup diyor, senin bu konuda bilgin var mı?
Canim ben uc yil cocuk hastanesinde calistim orda da doktorlar alti ay surup onermiyorlardi o sebeple ben fitil veriyoriyorum zeytinyagi falanda surmuyorum kakada yapmiyor ama zeytinyagi surersen yapar

Kızlar moralim çok bozuk dün tam 12 haftalık olduk ve bebğimi kontrole götürdüm boyu 62 cm kilosu 6 kilo 100 gr bana çok az geldi işin kötüsü bebim ilk ay 1200 ikinci Ay 900 gr bu ay 650 gr almış sadece napıcam ben kızlar nası bi pogram yapmalıyım bebğime gelişimi durmasın diye lütfen yardımmmm
Doktoru ne dedi canim durumu icin? Emziriyor musun, sutun mu yeterli degil acaba?
2 aylik bebegim bugun hic uyumadi. Ilk kez. Ne gaz ne aclik her sey yolunda. Sorun ne deliricem
Benimki de bugun hiiiic uyumadi canim yemegimi yeme firsatim bile olmadi dusun. Yaklasik 1 saattir uyuyor. Gecede aynisini yapmaz umarim.

Kizllaarr grip oldum. Hem de atesli. Kizima bulastirmaktan korluyorum. Antibiyotik almadan nasil iyilesirim,boylw birsey yasayan var mi

cok gecmis olsun. bende grip olmustum. doktorlar ilac veremiyorlar emzirme oldugu icin. ancak gargara bogaz spreyi nane limon bal frlan ile istirahat ile gecrebiliyorsun. cok kotu oldugumda minoset almistim bi tek. bebekleykende agiz maskesi kullanmistm

ilk ay 800 kusur ikinci ay 600 kusur gram aldi kizim yine de mama takvisyesi yapma dediler saglik ocagindan iki doktora gittik onlarda sadece anne sutu ver dedi demekki sorun degil alt sinir 600 muş altina dusmedikce sorun yok dediler

Kizlar uzun aradan sonra ben de geri dondum. Sitenin app bozulunca uzak kaldim telefondan girdigin icin gicik da olmadim degil hani. Neler neler konusmussunuz ilerlemissiniz hepsini bir cirpida okudum bazilari da benim gibi sekteye ugratmis bazilariniz hic pes etmemis tebrikler :)

Doktoru ne dedi canim durumu icin? Emziriyor musun, sutun mu yeterli degil acaba?

Benimki de bugun hiiiic uyumadi canim yemegimi yeme firsatim bile olmadi dusun. Yaklasik 1 saattir uyuyor. Gecede aynisini yapmaz umarim.
Benimki gunduz hic uyumuyor ve bu bayagidir biyle gece de 2-3 kere emmeye kalkiyor. Gunduz uykulari bizde malesef hic yok

Kizlar uzun aradan sonra ben de geri dondum. Sitenin app bozulunca uzak kaldim telefondan girdigin icin gicik da olmadim degil hani. Neler neler konusmussunuz ilerlemissiniz hepsini bir cirpida okudum bazilari da benim gibi sekteye ugratmis bazilariniz hic pes etmemis tebrikler :)
Hosgeldin bacim :KK19:
Seni gormeyeli epey vakit oldu evet...
Bebisleri buyuttunuz dokulun artik bir bir :KK4::KK36:
Sen nasilsin bebis nasil ???

B
2 aylik bebegim bugun hic uyumadi. Ilk kez. Ne gaz ne aclik her sey yolunda. Sorun ne deliricem
Bugun benim kizimda 2 aylik oldu oda aynen hic uyumadi normalde gunduz uyurdu bide aksam oyle bi agladi ki anlatamam resmen kizardi simdi bi ayrica bugun hic kakasini da yapmamisti mecbur kaldim mercimek tanesi kadar sabun koydum popoya hemen aninda yapti hemde patir patir gaz cikardi. Bi cay kasigi kadar da calpol icirdim ayagimda salladim hemen uyudu

Sansa bak benim oglum da pazartesi gunu sunnet olucak gun aldik biz de, lokal anesteziyle olucak ins bi soru olmaz cok korkuyorum

Back
X