2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
TE="gul3835, post: 36699597, member: 524595"]Arkadaslar bisey soracam kizim 65 gunluk oldu cok salyasi akiyor neden boyle bi durum yasayan varmi
Ayni sorun 10 gündür kızımda da var. Cevremdekiler normal diyor ama bu hafta doktora gideceğiz doktora sorcam bide. Bu arada rotavirus aşısını yaptıran var mı?[/QUOTE]
Saol canim cevap icin bizim daha aylik kontrolumuze var carsamba 2.asimizi olacak o zamn hemsirelere sorcam ayrica dr uns sorunca yazar misin

Bu arada gece kocamla konusurken 2 eltime de doğum hediyesi olarak bilezik alınmış. Ağzından kaçırdı. Peki bana niye hic bir sey alinmadi diye sordum. Ben kanaatkarmisim. Maddi durumları sıkısıkmiş. Sebep de su aslinda bir suru paralari var. mart ta 6vaylik vadeli hesaba koymuşlar. Taaa eylül sonunda dolacakmis vadesi de ondan. Sanki dogum yapacagim hamoleligim son anda belli oldu da. Kizlar bana akil verin kv ve kp nasil bir tavir koymaliyim nebyapmaliyim cok kirildim

Ben oyun halisi aldim ve ogkusumda cok sevdi bir ay falan oldu zaten alalida simdi dahada sevdi guzelce oynuyor
Ben bi modelin indirime girmesini bekliyorum hala daha once girdi kacirdim simdi bile bile fazla para vermek istemiyorum.

Arkadaslar bisey soracam kizim 65 gunluk oldu cok salyasi akiyor neden boyle bi durum yasayan varmi

TE="gul3835, post: 36699597, member: 524595"]Arkadaslar bisey soracam kizim 65 gunluk oldu cok salyasi akiyor neden boyle bi durum yasayan varmi
Ayni sorun 10 gündür kızımda da var. Cevremdekiler normal diyor ama bu hafta doktora gideceğiz doktora sorcam bide. Bu arada rotavirus aşısını yaptıran var mı?[/QUOTE]

Kizlar bizim babamiz erken dis cikarmis sanirim o yuzden bizde bu salya olayi 1.5 aylikken baslamiati. Doktor 2 aylik kontrolumuzde cok normal iceride damakta disler ilerliyor aetik dedi ama bu hemen dis cikacagi anlaminada gelmezmis rahat olun bi problem yok.
Günaydın herkeslere:)

Gunaudin tatlim :)

[QUgul3835, post: 36701196, member: 524595"]Ayni sorun 10 gündür kızımda da var. Cevremdekiler normal diyor ama bu hafta doktora gideceğiz doktora sorcam bide. Bu arada rotavirus aşısını yaptıran var mı?[/QUOTE]
Saol canim cevap icin bizim daha aylik kontrolumuze var carsamba 2.asimizi olacak o zamn hemsirelere sorcam ayrica dr uns sorunca yazar misin[/QUOTE] tabi yazarım :)

Ben bi modelin indirime girmesini bekliyorum hala daha once girdi kacirdim simdi bile bile fazla para vermek istemiyorum.

Ayni sorun 10 gündür kızımda da var. Cevremdekiler normal diyor ama bu hafta doktora gideceğiz doktora sorcam bide. Bu arada rotavirus aşısını yaptıran var mı?

Kizlar bizim babamiz erken dis cikarmis sanirim o yuzden bizde bu salya olayi 1.5 aylikken baslamiati. Doktor 2 aylik kontrolumuzde cok normal iceride damakta disler ilerliyor aetik dedi ama bu hemen dis cikacagi anlaminada gelmezmis rahat olun bi problem yok.

Gunaudin tatlim :)[/QUOTE]
Bende indirimden aldim uzun sure takip eytim suana kadarda benim aldigim fiyattan ucuzunu gormedim ben 70tl ye aldim vokda memnunum oglusumda begendi oynuyo

Ben hamak aldım mycey sanırım markası internette bebek sitelerindekinden,sevmedi oğlum yere yakın ve içi dar,başka seçenekler vardır illaki ,umarım bulur ve memnun kalırsın
Canim sana birsey sormak istiyorum. Bu portatif hamaklar saga sola sallarken sabit duruyor mu yani sonucta hafif birsey. Cevap verirsen cok sevinirim :KK66:

Canim sana birsey sormak istiyorum. Bu portatif hamaklar saga sola sallarken sabit duruyor mu yani sonucta hafif birsey. Cevap verirsen cok sevinirim :KK66:
Baktım benimki levent markaymış evet dengeyi bozuyor sert sallayınca ,yataği çok kalın olduğu için çarşafla yatsa bile terşiyo ve sıkışmış gibi hissettiriyor. Ben başka bi hamak almalımıyım diye düşünmeye başladım epey araştırdım dünden beri,paşa hamak en mantıklısı gibigeldi sitesinden bakabilirsin diğerlerine göre sağlam basıyor. Bliss diye bi marka daha var o da düşünülebilir, Ben paşa hamakı kullanırsam paylaşırım tecrübe edip,sen bişeye karar verdin mi

bebeğim henüz iki aylık.gündüz uykuları bizde de çok problem.saatlerce salla,tam uyuttum diye sevin,hanfendi 10 dakika sürmeden uyansın.bütün işler babamızın işten dönmesini bekliyor.zamanımın tamamı bir odanın içinde hanfendinin uyusun diye gözüne bakmakla geçiyor.uyanıkken keyifli dursa neyse.uyumadığı için huzursuz da sürekli.napacağımı şaşırdım.şimdi eşim ilgileniyor bende nefes alıyorum.bunaldım artık,psikolojim bozuldu.insan ev işi yapmayı özler mi yaaa...o kadar yani...

bebeğim henüz iki aylık.gündüz uykuları bizde de çok problem.saatlerce salla,tam uyuttum diye sevin,hanfendi 10 dakika sürmeden uyansın.bütün işler babamızın işten dönmesini bekliyor.zamanımın tamamı bir odanın içinde hanfendinin uyusun diye gözüne bakmakla geçiyor.uyanıkken keyifli dursa neyse.uyumadığı için huzursuz da sürekli.napacağımı şaşırdım.şimdi eşim ilgileniyor bende nefes alıyorum.bunaldım artık,psikolojim bozuldu.insan ev işi yapmayı özler mi yaaa...o kadar yani...
. Seni çok iyi anlıyorum

bu forumda en sevdiğim şey bu zaten,birbirini anlayan insanların olması.dertler ortak olunca sıkıntılar biraz da olsa azalıyor sanki.insanın kendini yalnız hissetmemesi güzel bişey.Allah hepimize bu kutlu mücadelemizde yardım etsin.sonuçta çocuk büyütmek her yönüyle çok zor bir iş...
. Seni çok iyi anlıyorum

Al benden de o kadar. Sinirlerim bozuldu. Kendimi hala lohusa depresyonunda hissediyorum

Back
X