- 13 Ağustos 2014
- 496
- 831
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacim kusura bakmasinlar ama sizinkiler buyuk ayip etmis...Bu arada gece kocamla konusurken 2 eltime de doğum hediyesi olarak bilezik alınmış. Ağzından kaçırdı. Peki bana niye hic bir sey alinmadi diye sordum. Ben kanaatkarmisim. Maddi durumları sıkısıkmiş. Sebep de su aslinda bir suru paralari var. mart ta 6vaylik vadeli hesaba koymuşlar. Taaa eylül sonunda dolacakmis vadesi de ondan. Sanki dogum yapacagim hamoleligim son anda belli oldu da. Kizlar bana akil verin kv ve kp nasil bir tavir koymaliyim nebyapmaliyim cok kirildim
Yok canim henuz karar vermedim. Netten arastiriyordum bende esim yarin gidip birebir gorecekmis. Bende karar verirsem paylasirim seninleBaktım benimki levent markaymış evet dengeyi bozuyor sert sallayınca ,yataği çok kalın olduğu için çarşafla yatsa bile terşiyo ve sıkışmış gibi hissettiriyor. Ben başka bi hamak almalımıyım diye düşünmeye başladım epey araştırdım dünden beri,paşa hamak en mantıklısı gibigeldi sitesinden bakabilirsin diğerlerine göre sağlam basıyor. Bliss diye bi marka daha var o da düşünülebilir, Ben paşa hamakı kullanırsam paylaşırım tecrübe edip,sen bişeye karar verdin mi
Bende ayni durumdayim canim ustelik iki cocuk. Portatif hamak almaya karar verdik. Hamakta uyuyor çünkü. Uyansa bile tekrar dalmasi kolay oluyorbebeğim henüz iki aylık.gündüz uykuları bizde de çok problem.saatlerce salla,tam uyuttum diye sevin,hanfendi 10 dakika sürmeden uyansın.bütün işler babamızın işten dönmesini bekliyor.zamanımın tamamı bir odanın içinde hanfendinin uyusun diye gözüne bakmakla geçiyor.uyanıkken keyifli dursa neyse.uyumadığı için huzursuz da sürekli.napacağımı şaşırdım.şimdi eşim ilgileniyor bende nefes alıyorum.bunaldım artık,psikolojim bozuldu.insan ev işi yapmayı özler mi yaaa...o kadar yani...
Canim bende de oluyor arada yavaslama ozellikle mesaj atarkenKizlar ben geçenlerde dedim ya telden giriyorum hic bi sorun da yasamiyorum diye, demez olaydimbir agirlasti ki site tahammül edilir gibi değil. Surekli de donuyor. Genel bir sorun mu yoksa benim telle mi alakalı? Lutfen biriniz cevap verin
Parfum falan sıktıysan veya fqrkli bi koku ustunde yapar ben bugune kadar hic parfum sıkmadim gecen gub dugune gitcektik sıktim evden cikarken mizmizlandi aldim kycagima durmadi daha cok agladi annen aldi sakinlestirdiKizlar oglusum bende cok agliyor en fazla bir saat aglamadan duruyor esimde ise emmeyi bile unutup saatlerce duruyor aranizda boyle bi gariplik yasayan var mi? Butun gun oglumla konusuyorum masaj yapiyorum guldurmeye calisiyorum vs. Bana yinede agliyor esim hicbir sey yapmasa yanina koysa bile arada bir miz mizlaniyor esim oglumuzun pozisyonunu degistiriyor ve yine yine sakinlesiyor. Anlamadim gitti nerde yanlis yaptigimi bugun komple esim bakti aglamadan gun bitti resmen ve gunduz 3 saat falan uyudu soktayim...
Yok canim cok dikkat ediyorum herseye deodorant bile kullanmiyorum. Az once sunu fark ettim esim uykusu gelince salliyor ve o gunduz hic uyumayan cocuk 3 saat uyudu. Sanirim uyudugu icinde daha huzurlu oldu. Ben daha idealist davranmaya calisiyorum bazi seyleri yapmiyorum mesela sallamiyorum emzik vermiyorum vs. Sanirim bu sefer cocuk avunacak sakinlesecek bir sey bulamiyor. Sunu anladimki kitaplara gore cocuk buyutulmuyor. Kitap arti eskilerin deneyimlerini birlestirmek lazim :)Parfum falan sıktıysan veya fqrkli bi koku ustunde yapar ben bugune kadar hic parfum sıkmadim gecen gub dugune gitcektik sıktim evden cikarken mizmizlandi aldim kycagima durmadi daha cok agladi annen aldi sakinlestirdi
Maasallah canim melegin cok bereketli gelmis :)Desenize biz iyi ganimet toplamisiz
30 a yakin ceyrek altin 2 tane kunye...
1 tane kunyeyide annemler takacakti fakat iki kunyesi olunca banada
Yuzuk yaptirdilar...
1 tanede set almis babamiz dogum hediyemiz
1000 liraya yakinda harclik....![]()
Olabilir canim benim ovlusumda benden baska kimsedr durmuyor teorikle uygulama arasinda cok fark var valla bende her istesigini yapmiyorum ama uyku saatlerini gecirniyorum hatta bu yuzden evden disari bile cikmiyorum baska yerde uyumuyor cunku ama uyanik saatini dolu dolu geciriyoruzYok canim cok dikkat ediyorum herseye deodorant bile kullanmiyorum. Az once sunu fark ettim esim uykusu gelince salliyor ve o gunduz hic uyumayan cocuk 3 saat uyudu. Sanirim uyudugu icinde daha huzurlu oldu. Ben daha idealist davranmaya calisiyorum bazi seyleri yapmiyorum mesela sallamiyorum emzik vermiyorum vs. Sanirim bu sefer cocuk avunacak sakinlesecek bir sey bulamiyor. Sunu anladimki kitaplara gore cocuk buyutulmuyor. Kitap arti eskilerin deneyimlerini birlestirmek lazim :)
Bunlarin disinda aklima bir fark gelmedi. Esimde emzik vermedi ama uykusu gelince salliyor. Oglumla cok asiri ilgilenmiyor yanina alip film izliyor vs. Anladimki ben cocugu surekli ilgiyle boguyorum. Dikkatini cektigim icin sanirim uyuyamayip huysuzlasiyor...
Senin minik masallah bereketiyle gelmisDesenize biz iyi ganimet toplamisiz
Yuzuk yaptirdilar...
Maasallah canim melegin cok bereketli gelmis :)
Evet teyzeleri masallahı var...Senin minik masallah bereketiyle gelmis
bende sallamak istemiyorum çok şükür çok huysuzda değil direndiği zaman kucağımda pışpışlıyorum ona alıştı şimdi emziği de istediği zmaan alır istemedi mi almazYok canim cok dikkat ediyorum herseye deodorant bile kullanmiyorum. Az once sunu fark ettim esim uykusu gelince salliyor ve o gunduz hic uyumayan cocuk 3 saat uyudu. Sanirim uyudugu icinde daha huzurlu oldu. Ben daha idealist davranmaya calisiyorum bazi seyleri yapmiyorum mesela sallamiyorum emzik vermiyorum vs. Sanirim bu sefer cocuk avunacak sakinlesecek bir sey bulamiyor. Sunu anladimki kitaplara gore cocuk buyutulmuyor. Kitap arti eskilerin deneyimlerini birlestirmek lazim :)
Bunlarin disinda aklima bir fark gelmedi. Esimde emzik vermedi ama uykusu gelince salliyor. Oglumla cok asiri ilgilenmiyor yanina alip film izliyor vs. Anladimki ben cocugu surekli ilgiyle boguyorum. Dikkatini cektigim icin sanirim uyuyamayip huysuzlasiyor...
Nasıl ortam bulup soylesem bilmiyorum. Nasil kavga ettik kocamla bugun. Ona karsi da sogugum. Alamayacaklarını ilk ona soylemisler o da susmuş. Herkes bu isin icinde. Bana sogum hediyesi alacak bir ailem yok ki. Beklerdim onlardan. Bu da kursagimda kaldi. Herseyim yarim. Ameliyattan ciktigimda kocam ailesi ile mutluluk yasiyordu,benim ailemse yoktu yanimda. Nasil burkulduysa icim yine oyle. Allaha havale ediyorum. Vadesi doldugunda almazlarsa da torunlarinin yuzunu gostermeyi ve konuşmayı düşünmüyorumBacim kusura bakmasinlar ama sizinkiler buyuk ayip etmis...
Oyle sacmalik mi olurmus canim ...
Senin onlardan farkin ne kanaatkar olman mi ....
Sacmaliga bak oyle diyerek ort pas etmeye calismislar....
Yarin birgun ayrilirsaniz ne olacak...
Onlarin fazladan birer bilezikleri yan cepte....
Ben senin yerinde olsam gonul koyardim valla ve yeri geldiginde de kv ile kp bulundugu ortamda soyleyiverirdim...
Desenize biz iyi ganimet toplamisiz
Yuzuk yaptirdilar...