2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Arkadaslar bebegimin 2. Ayi yeni doldu. 3.ayina girdik 4 gun oldu. Bu sorum ozellikke azeri kizina. 3. Ayin icinde olan bebekler gece kac saat uyumaya baslayacak,baska neler duzene girecek,bu ay basini tutacak mi? Bir de 4 numarali beze gecen var mi, kac kiloda gectiniz
bnm kızım da 2 ay 25 günlük. akşam 7-8 gibi uyuyor 12 ya da 1 civarı uyanıyor.sonra 3 gibi.sonra 6 da bi uyanıyor artık bizim mesai başlamış demktir:) 8buçk 9 a kdr ne uyuyor ne uyanıyor öyle garip haller içinde :) bizimkisi 1 aylıkken zaten tutuyordu başını :nazar: her bebek farklı tabi.4.aya kadar olabiliyor sanırım.biz 3 e daha yeni geçtik büyük geliyo.sizin bebiş kaç kilo ki?bide bezin markasına göre değişir belki biraz

ben de öğretmenim benim iznim ağustosta bitti..ben seminer döneminde okula başladım bugün 2 hafta gideceğim .. busene rapor hakkımı hiç kullanmamıştım ...ekim 15 e kadar kullanacağım.. hemaile hekimimizden hem de kadın doğumcumuzdan kullanmayı düşünüyorum.. ikisi de olur bence sonrasında ücretsiz izin alıp 2. dönem başlayacağım allah izin verirse...
bn de öğretmenim bugün başladım dediğin gibi.bebişim daha 3 aylık olmadı bile....ben de rapor almak istiyorum ama nasıl ayarlanır o birz zor:( 5 günlük olark mı alacaksın raporlarını yoksa heyet fln mı?

Evde tek basına olan ve her ısını yapabilen anneler önünüzde saygıyla eğiliyorum.
Bugun 64. Gunümüz ve bugüne kadar kardeşim hep yanimdaydi, dun annemlerden istanbul a dondüm ve artık tek basımayim bugun sabahtan beri valizi boşaltıp yatak odamı ancak toparlayabildim evi çamaşır ütü bNyo tuvalet her sey beni bekliyor ama oğlum kucaktan inmiyor kucağımda misil misil uyuyan cocuk beşiğe koyar koymaz uyanıp ağlıyor ne yapacağımı bilemedim aksama kv ler gelecekmis bir de daha evi bile temizleyemedeb suan sinirden ağlicam valla kanguru diyorlarvta ondan alsam ise yarar mi ki acaba yoksa hergün hergün boyle ne yaparım bilmem :KK43:
Aramiza hos geldin canim ben 10. Gunden beri yanlizim :) aglayacak bir sey yok bebegine gecer stresin oncelikle sakin ol. Calisirken nasilki gunduz ve hafta ici is yapamiyoruz farz etki istesin. Aksamlari ve hafta sonlari bebisi babasina vereceksin sen islerini halledeceksin kostura kostura :) ev islerini cok takma kafana oldugu kadariyla yetin ben zaten cok yogun calisiyordum hicbir zaman oyle tiril olamadim hep esim destek olurdu simdi yine oyle. Sende farz etki gunduz mesaidesin ;)

Aramiza hos geldin canim ben 10. Gunden beri yanlizim :) aglayacak bir sey yok bebegine gecer stresin oncelikle sakin ol. Calisirken nasilki gunduz ve hafta ici is yapamiyoruz farz etki istesin. Aksamlari ve hafta sonlari bebisi babasina vereceksin sen islerini halledeceksin kostura kostura :) ev islerini cok takma kafana oldugu kadariyla yetin ben zaten cok yogun calisiyordum hicbir zaman oyle tiril olamadim hep esim destek olurdu simdi yine oyle. Sende farz etki gunduz mesaidesin :KK66:

insanin kendini avutmasi icin cok guzel fikirmis ben babamla calisiyodum isimiz cok yogundu yeri geliyo aksam 10 da cikiyoduk yeri geliyo pazarlari bile calisiyoduk ev ogrenci evine dönüyodu cok sukur simdi o hallerimizden hallice ama kostura kostura zor yetisiyorum bi de utu camasir hic bitmiyo

kizlar bi de oyun halisindan bahsetmissiniz ya o ustunde oyuncak olan halilar kucuk degil mi ne kadar durur ki onlarda ucuz biseyde degiller yani bende onun yerine 1 metreye 1,5 metre olan oyun matlari var hani bebek yerde yatsin yuvarlansin diye battaniye sererler ya yere onun yerine onlardan almak istiyorum simdi onlarinda saginda solunda oyincaklar var ayna filan yapmislar asagi yukari ayni fiyat plagyro'nun filan da var alirsam resmini yuklerim

Biraz arastirirsaniz bazi kresler de aliyo bebekleri yasadiginiz yerde varmi fiyat nedir bilmiyorum ama aklinizda bulunsun
ist da yasıyorum , bazı kreslere baktım hep 2 yas dıyor ama cıddı cıddı arastırırsak belkı cıkar ama bu kadar kucuk bakan varmı kres acaba ???
Ne kadar pahaluymis sen nerde yasiyorsun bizim burda da fiyatlar o civarda benim ogluma eltim bakacak bizde araba aldik oncesinde de tum birikimimizi tedavide harcadik(tup bebekde bizimkisi)o yuzden cok ucretsiz izin alamam
ıst dayım canım, valla burda ev ısıne gırsem 1,5 -- 2 mılyardan asagıya gelmıyorlar, sen nerde yasıyorsun kı canım?
Niğde de yaşıyorum ben 1000 liraya burada hem çocuk baktırır hemde evin işini yaptırırsın hatta ona bile 1000 lira vermeye bilirler. kamera işini düşündük hatta eşim o işle meşgul :) ama bakıcı kendi evinde bakacak bizde kızımızın çantasına yada ana kucağının görünmeyen bir kısmına böcek felan mı koysak diye düşünüyoruz.
sızın evınızde baksın daha ıyı olur, kamerayı ıstedıgınız yere koyarsınız arbada falan gorunur bence. bızım burda dedıgım gıbı ev ısıde yapsa 1,5 2 den asagıya gelmez yaa, sız sanlıymısınız sehır ıtıbarıyle tabı

ina gittik bacilar....
4. Ay asilarimizi olduk...
Cok agladi yavrum benim :KK61:
Igneler bitince kucagima aldim hemen susuverdi bi tanem benim ya :KK15:
Hemsiremize oyle sinirli bakti ki tamam dedim kara listesine sizi de ekledi dedim...:KK48:
Masaallah boyumuz kilomuz yerinde anne sutune devam ins. :nazar::nazar::nazar:
Persembe gunu olacakti normalde de sunnet olacagi icin asilarimizi erkene aldik ♥♥♥
[/QUOTE]
Canim boyu ve kilosu kac bebeginin?ucuncu ayimiz bitti bizimde henuz dr a gitmedik

kizlar bi de oyun halisindan bahsetmissiniz ya o ustunde oyuncak olan halilar kucuk degil mi ne kadar durur ki onlarda ucuz biseyde degiller yani bende onun yerine 1 metreye 1,5 metre olan oyun matlari var hani bebek yerde yatsin yuvarlansin diye battaniye sererler ya yere onun yerine onlardan almak istiyorum simdi onlarinda saginda solunda oyincaklar var ayna filan yapmislar asagi yukari ayni fiyat plagyro'nun filan da var alirsam resmini yuklerim
oyun matının ne olduğunu bilmiyordum şimdi baktım ama onlar bize uygun değil bence şuan biraz daha büyümesi gerekiyor. oyun halıları küçük ama zaten daha bebeğimin dönemediğini düşünürsek emekliyene kadar halının büyüklüğü önemli değil. üzerinde sallanan oyuncakların ilgisini çekeceğini düşünüyorum.

[QUOTerikizi91, post: 36721477, member: 500555"]Masaallah kizina bacim ...:nazar:
Rabb'im nazarlardan korusun ♥♥♥
[/QUOTE]
Amin canim tesekkur ederim :)

kızım bugün neredeyse bütün gün mışıl mışıl uyudu. şimdi ben uyandırıp karnını doyurdum, gazını çıkarıp gene uyudu :) bende bunu fırsat bilip işlerimi yapmak yerine yan geldim yattım, sadece yemek yaptım :)))
merhaba arkadaşım ben de niğdedeyim... burdan birini görmek çok güzell....:KK9:

Back
X