2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bn de öğretmenim bugün başladım dediğin gibi.bebişim daha 3 aylık olmadı bile....ben de rapor almak istiyorum ama nasıl ayarlanır o birz zor:KK43: 5 günlük olark mı alacaksın raporlarını yoksa heyet fln mı?
yok canım ben heyet almayacağım. eşim karşı uygun bulmuyor..kendi rapor hakkımı kullanacağım..

Bebegi kakasini yapamayan anneler... onu pusetine koyun mutfaga yaniniza alin siz isinizi yaparken o da kakasini yapsin. Bizde ise yaradi insallah sizde de ise yarar.

Evet bacim cok sukur normal yollardan dusurdum...
Ama biraz fazla dusurmusum bi baktim 35.8 :KK57:
Simdi normale dondu cok sukur... azda olsa huzurla yatabilirim :KK55:
gecmıs olsun canım,umarım sımdı daha ıyıdır kuzu,
normal yollardan nasıl dusurdun pekı canım, bızımde bılgımız olsun yararlanalım bılgılerınden

Bizde 67 gunluk olduk su an ayagimda ayagimda olmasa da kucak istiyo artik gına geldi saatlerce salla uyumaz yerine koyuyorum hemen agliyo gecenlerde bi 3 4 gun kendi kendine uyudugunu bilirim bi daha da gunduz uyumadi bi kahvaltimi yapabiliyom yemek yapmak bile iskence agzina emzigi veririm 1 2 dk agzinda zor durur geri atar bi yanina ver ayni boyle zar zor yemegimi yapabildim ev suan berbat supurulecek toz alinacak banyo falan yikanacak hicbirini yapamiyom dun arkadasin biri yazmisti burda ev isini ozledim hakkaten ev isini yapmayi ozledim
Biran msjıni okuyunca aynı ben dedim :) benim bebegim emziği de almadı 3 4 aylık olunca toparlar diyorlar ama inanmıyorum açıkcası benim oğlum tam bir kucak bebegi oldu su saatten sonra nasıl değiştireceğim bilmiyorum

Back
X