2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Haklisin bacim insan panik oluyor...
Neyse sukur dusmus ama sen yinede saat basi olc gozlem altinda olsun ne olur ne olmaz ♥
Simdi sabaha kadar uyku girmez benim gözüme canım beşiğin yanına oturdum nöbet bekliyorum, senin yavrun da ateşlenmis yeni okudum Rabbim sağlık sıhhat versin kuzucuklarimiza

Canim oglumunda 38 e falan cikmisti fitil vrrmedim bir cay kasigi calpol vermistm sadece ve islak bezle alnini silmistm sen bilirsn ama bence verme surubu dene cok yukselirse verirsn fitili
Fitil vermedim canım şurup verdim burda arkadaslar şurup ver diyince hemen veriverdjm dustu ateşi şükürler olsun

Kızlar haftasonu alışverişe cikym dyorum oglum 3. ayini bitirdi simdilik citcitli badi corap klima açık olursa da patikli pijama giydiriyorum.havalar soguyunca ne giydirmeliyiz sizce?ilk cocugum oldgu için ne alcgmi bilemiyorum.patikli pijamalara devammi,tulum mu vs iste:)

Kızlar haftasonu alışverişe cikym dyorum oglum 3. ayini bitirdi simdilik citcitli badi corap klima açık olursa da patikli pijama giydiriyorum.havalar soguyunca ne giydirmeliyiz sizce?ilk cocugum oldgu için ne alcgmi bilemiyorum.patikli pijamalara devammi,tulum mu vs iste:)
Canim partili pijama ya da ayaklı tulum alma o kadar çabuk büyüyorlar ki onlar hemen kücük oluyor ayaksiz almanı öneririm

Simdi sabaha kadar uyku girmez benim gözüme canım beşiğin yanına oturdum nöbet bekliyorum, senin yavrun da ateşlenmis yeni okudum Rabbim sağlık sıhhat versin kuzucuklarimiza
Aminnnn bacim ♥♥♥
Sanirim asidan kaynakli olsa gerek oglum asiri huysuzlandi ...
Ayakta gezdirerek emzirdim 2 saat sonunda anca oyle uyuyabildi:KK53:
Ben bayadir boyle huysuzlugunu gormwmistim nevrim dondu :confused:
Ilk zamanlar o halimle masaallah iyi dayaniyormusum :)

Ben lcw den uzun kollu citcitli bady ve takim altini aldim ayaklari corapli buyuk aldim birazda rahat rahat giysin geceleri diye hatta altlari giydirmeye basladim bile

Bu gece kimseyi uyku tutmuyo heralde masallah eski gunlerimize donduk :)

Ben lcw den uzun kollu citcitli bady ve takim altini aldim ayaklari corapli buyuk aldim birazda rahat rahat giysin geceleri diye hatta altlari giydirmeye basladim bile
Lcw nin kıyafetlerini ben de beğeniyorum özellikle badyleri çok güzel pamuklu çok yumuşak birkaç yerden almıştım ama en çok onlardan memnun kaldım fiyatlarında çok uygun benimde alışveriş yapmam lazım bady çok almıştım şimdilik idare ediyor ama alt konusunda sıkıntı var hepsi küçük geliyor

Lcw nin kıyafetlerini ben de beğeniyorum özellikle badyleri çok güzel pamuklu çok yumuşak birkaç yerden almıştım ama en çok onlardan memnun kaldım fiyatlarında çok uygun benimde alışveriş yapmam lazım bady çok almıştım şimdilik idare ediyor ama alt konusunda sıkıntı var hepsi küçük geliyor
Aynen bizimde altlar kucuk geliyo ben ayaklarini kesip corabin icine sokarak giydiriyorum geceleri bizimkinin sagolsun ayaklRi da buyuk biraz coraplar bile olmuyo :)

dun benim kiz cildirdi gerxi bi iki gundur boyle emmeyi reddediyo bu sefer ac kaliyo kiyamet kopuyo tabi biz boyle oldugunu anlayana kadar canimiz cimti dun aksam artik mama yapip verdim aglarken zorla agzindan döktüm valla napayim cunku biberonda almiyo bu sabah emdi simdi uyuyo uyaninca denicem emzirmeyi emmesse sagip kasikla vercem

TE="yaz yagmuru, post: 36740300, member: 619731"]Canim partili pijama ya da ayaklı tulum alma o kadar çabuk büyüyorlar ki onlar hemen kücük oluyor ayaksiz almanı öneririm[/QUOTE]
Teşekkürler canm tulumlar cok tatlı gorunyolar ama kullanışsızsa almym o zaman:)

dun benim kiz cildirdi gerxi bi iki gundur boyle emmeyi reddediyo bu sefer ac kaliyo kiyamet kopuyo tabi biz boyle oldugunu anlayana kadar canimiz cimti dun aksam artik mama yapip verdim aglarken zorla agzindan döktüm valla napayim cunku biberonda almiyo bu sabah emdi simdi uyuyo uyaninca denicem emzirmeyi emmesse sagip kasikla vercem
benim oğlum da birkaç gündür aynı,keşke biberon alsa sağıp verirdim tereddütsüx,ben uykuda deniyorum o zaman alabiliyor

Back
X