2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
herkese gunaydin

doktora gittik geldik su sebepsiz aglamalar memeyi reddetmeler icin idrar tahlili istedi hastanede çiş yapamadi bizim kiz eve gelince birakti :)) bakalim insallah bi sorin cikmaz

5600 gr olmusuz basimiz 41 cm boyumuz degismemis 60 cm ( gerci baska bi doktor 61 dedi ama biz yine de kendi doktorumuzun soyledigini baz aldik)

herkese gunaydin

doktora gittik geldik su sebepsiz aglamalar memeyi reddetmeler icin idrar tahlili istedi hastanede çiş yapamadi bizim kiz eve gelince birakti :)) bakalim insallah bi sorin cikmaz

5600 gr olmusuz basimiz 41 cm boyumuz degismemis 60 cm ( gerci baska bi doktor 61 dedi ama biz yine de kendi doktorumuzun soyledigini baz aldik)
Ne kdarlik cnm bebegin

herkese gunaydin

maşallah,kilo alımı nasıl yani ay bazında,demekki emdiği kadarı yetmiş bebişnin kilosu iyi bence

Kızlar bebek arabalarınız hsngi marka?ben chicco liteway baston puset almistim dogumdan önce cok begenerek.ama disari ciktigimizda cift yönlü olmadgni farkettim dikkat etmemisim alırken.bebek disariya dönük duruyo.cift yönlü bir araba almali miyim sizce?

Şimdiki arabamiz bu
Chicco-Lite-Way-Top-Puset-4222.webp

Ne kdarlik cnm bebegin
maşallah,kilo alımı nasıl yani ay bazında,demekki emdiği kadarı yetmiş bebişnin kilosu iyi bence

aslinda aylik kilo alimi cok degil ilk ay 800 kusurdu ikinci ay 620 gr almisti, 19 haziran dogumlu dogum kilosu fazla 4030 gr doğdu hizli kilo almasada hem saglik ocaginda hemde cocuk doktorunda hep gelisimi iyi diyolar mama vereyimmi dedigimde hayir diyolar boyu uzun heralde sutler boya gidiyo

bu arada idrar tahlilimiz temiz cikmis buyuk ihtimalle gaz nedeniyle agliyodur demis ama gaz cikariyo kaka yapmada da sorun yok pazartesiye kadar bekleyelim eger devam ederse tekrar gelin demis eşime heralde baska tahliller isticek

Çapaklanma ne durumda ,bizim de var,zaman zaman şiddetleniyor

p
onu da sordum en son hafta sonu yine capaklanmisti eger capaklanma olursa kremle damlayi kullan olmadigi zaman birak goze masaj yap sık sık dedi kremi drvamli kullanmana gerek yok eger surkeli capaklanmiyosa dedi

Damla peki süreklimi nasıl kullanıyorsun
onu da sordum en son hafta sonu yine capaklanmisti eger capaklanma olursa kremle damlayi kullan olmadigi zaman birak goze masaj yap sık sık dedi kremi drvamli kullanmana gerek yok eger surkeli capaklanmiyosa dedi
ml

Kızlar bebek arabalarınız hsngi marka?ben chicco liteway baston puset almistim dogumdan önce cok begenerek.ama disari ciktigimizda cift yönlü olmadgni farkettim dikkat etmemisim alırken.bebek disariya dönük duruyo.cift yönlü bir araba almali miyim sizce?
bence de bosuna masraf yapma zaten oturmaya baslayinca bakinmak isticek ben sunybaby aldim cift yonlu ama on tekerlekler ikili o tarafa cevirince sapi tekerleklere takiliyosun onun icin puseti cikarinca kendime donuk kullanmicam zaten cocuk hep bizi mi gorcek :)

Ben de bunu sormak istiyordum kızlar hangi bebek arabalarını kullanıyorsunuz memnun musnuz? biz daha almadık şimdi almak istiyoruz ama karar veremiyorum.canım baston olarak adı geçenlerin hepsi tek yönlü sanırım.ben de çift yönlü baston olur mu diye baktım ama göremediim*

biz korkuyoruz gitmeye, nasıl gittiniz :/ haftaya misafirlerimiz geliyor, kapadokya'ya ıhlaraya felan götürmeyi düşünüyoruz ama eşim ona bile nasıl gideceğiz acaba diye düşünüyor :KK43:
Canım eğer bebeğin uyuyabilecegi güneşe maruz kalmayacagi uygun bir yere giderseniz rahat siz olmaz herhalde ben güneşe çıkarmadim hiç uykusu gelincede ya odaya çıkardım ya da arabasında uyudu ağaçlar vardı orada serindi denize de eşimle sırayla gittik

Ben de bunu sormak istiyordum kızlar hangi bebek arabalarını kullanıyorsunuz memnun musnuz? biz daha almadık şimdi almak istiyoruz ama karar veremiyorum.canım baston olarak adı geçenlerin hepsi tek yönlü sanırım.ben de çift yönlü baston olur mu diye baktım ama göremediim*
Canim ben çift yönlü aldım çok kullanışlı güneşe rüzgara göre ayarliyorsun bebegi görebiliyorsu n çok memnunum çok özellikli ve pahalı istemedim üçüncü çocuğum olduğu için 450 tl Ye aldım markası nı hatırlamıyorum arabanın bagajinda duruyor ama duyulmus bir marka değil

Bende sunny baby aldim ciftt yonlu kalin tekerlekleri burda yollar tasli ozellikle pyle sectim ince olsaydi coktan elimizde kalmisti 350 tl ye aldim bende cokta memnunum

Back
X