2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bi
Ben de bunu sormak istiyordum kızlar hangi bebek arabalarını kullanıyorsunuz memnun musnuz? biz daha almadık şimdi almak istiyoruz ama karar veremiyorum.canım baston olarak adı geçenlerin hepsi tek yönlü sanırım.ben de çift yönlü baston olur mu diye baktım ama göremediim*
Bizim ki kraftin cift yonlu cok memnunumhafif katlanabiliyor tekerlegi 360derece donuyor oda srerken bana cok kolaylik sagliyor

Kızlar bebek arabalarınız hsngi marka?ben chicco liteway baston puset almistim dogumdan önce cok begenerek.ama disari ciktigimizda cift yönlü olmadgni farkettim dikkat etmemisim alırken.bebek disariya dönük duruyo.cift yönlü bir araba almali miyim sizce?
Canım bizim bebek arabamız kraft twist air çift yönlü olması benim icin önemliydi şimdiye kadar 12 13 sefer ancak kullandık bebegim beni gormek istiyor gezerken yoksa huysuzlaniyireger siz de sıkıntı yoksa tekrar bebek arabası akmaya gerek yok bence

Kızlar bebek arabalarınız hsngi marka?ben chicco liteway baston puset almistim dogumdan önce cok begenerek.ama disari ciktigimizda cift yönlü olmadgni farkettim dikkat etmemisim alırken.bebek disariya dönük duruyo.cift yönlü bir araba almali miyim sizce?

ben kızıma beneto 655 travel sistem aldım , puseti ile beraber 380 tl bu fiyata daha iyisini bulamadkta tentesi kapanıyor çift yönlü kullanımı açıp kapaması çok rahat pusetini arabaya takıpta çok rahat kullanıyorum

Sevgili anneler sizden yardim istiyorum:KK43:28 mayısta 35+4 gunlukken dogum yaptim.küçük oldugu icin ememiyordu bebegim sariligi da ilerlemsin diye sütü sagip biberonla verdim surekli.3.ayimiz bitti ama oglum hala meme emmiyor sagip veriyorum.simdiden sonra memeye döner mi sizce?bu gidisle sutum de kesilecek uzun süre emziremycm ne yapcgmi sasirdim dr a sordum emmesinde problem yok biberona alistgi icin reddediyodur dedi.aranızda veya cevrenizde ayni problemi yasayan varmi yardm edin lütfen:KK43:

benim kızımda 40 gün biberonla emdi sağıp verdim ısrarla hergün denedim 40 gün emmek istemedi ve herkes biberona alıştı emmez dedi ama 40 günden sonra yine denedim ve 2 aydır sadece emiyor sakın denemekten vazgeçme hergün bir kaç kez dene derim inşallah emer

Kızlar sağlık ocağında 3. Ay kontrolünü vardı 700 gram almıs iz boyunu 5 cm uzamis hemşire boyu iyi uzamis o yüzden kilo alımı az ama birşey demiyorum dedi ama ben evde takip ediyorum kilosunu 400 gramı on günde aldı sütum azdı başta şimdi iyi geliyor sütum kilosu şimdi 6700 boy 65 cm

gul38ost: 36701196 .!.:
Ayni sorun 10 gündür kızımda da var. Cevremdekiler normal diyor ama bu hafta doktora gideceğiz doktora sorcam bide. Bu arada rotavirus aşısını yaptıran var mı?
Saol canim cevap icin bizim daha aylik kontrolumuze var carsamba 2.asimizi olacak o zamn hemsirelere sorcam ayrica dr uns sorunca yazar misin[/QUOTE]
Canim sordum bugun doktora çok normal damaklarından dolayı dedi. Bir yaşına kadar devam edermiş .

Birde kızlar hemşire gündüz iki buçuk saatte bir emzir gece beş saat emmeden durabilir uyandırmak gerek yok dedi

Kızlar sağlık ocağında 3. Ay kontrolünü vardı 700 gram almıs iz boyunu 5 cm uzamis hemşire boyu iyi uzamis o yüzden kilo alımı az ama birşey demiyorum dedi ama ben evde takip ediyorum kilosunu 400 gramı on günde aldı sütum azdı başta şimdi iyi geliyor sütum kilosu şimdi 6700 boy 65 cm

Masaallah kizina. Ne kadar uzun boylu. Bende uzamasini isterdim. Ayrica kilosu herseyi iyi. Kafaya takacak bir durum yok. Benim minigimde umarim o kadar uzar

Maşallah canım boyu ne guzel kilosu da cok iyi bence. Kac gunluk simdi 3. Ay bitti mi

biz korkuyoruz gitmeye, nasıl gittiniz :/ haftaya misafirlerimiz geliyor, kapadokya'ya ıhlaraya felan götürmeyi düşünüyoruz ama eşim ona bile nasıl gideceğiz acaba diye düşünüyor :KK43:
Biz yakın diye Erdek e gittik ama İdo gidiş seferi iptal olunca 6 saat yol çektik ama yine de oğlum rahattı. Hatta istanbula dönünce daha mızmız oldu, tatilde çok mutluydu. Denize sokmadım tabi çok küçük ve güneşten de korudum. Uygun kıyafetlerle ısısını da ayarlayımca bebişler huzurlu oluyor. Cesaret edip gidebilirsin yani :)

Ben de bunu sormak istiyordum kızlar hangi bebek arabalarını kullanıyorsunuz memnun musnuz? biz daha almadık şimdi almak istiyoruz ama karar veremiyorum.canım baston olarak adı geçenlerin hepsi tek yönlü sanırım.ben de çift yönlü baston olur mu diye baktım ama göremediim*
Biz kraftın twist air ini kullanıyoruz dönme özelliği var ve oldukça sağlam çok da memnunuz :)

Kizlar kusuruma bakmayin yazdiklarinizi okuyamadim...
Sunnetimizi lokal anestezi ile olduk masaallah :nazar:
Ameliyathanenin kapisinda yarim saat beklemek ne kadar uzun geldi bir bilseniz :KK61:
Ameliyattan ciknca cok agladi yavrum :KK61:ara aglamalarimiz devam ediyor ama guluyorda...
Eve geldik yarim saat once kadar...
Az oncede ilk bezini degistim...
Sargidaydi iyi ki yoksa bayilabilirdim :KK61:
Gozlerimi durduramiyorum bacilarim nasil bir duygudur bu :KK61:
Neyse ilk ve son ameliyathane kapisinda beklememiz olur ins. ♥
Yarinsa ilk kontrolumuz var ...
Opuyoruz sizi yarim p.p.li oglumla :KK15:

Ameliyathanenin kapisinda yarim saat beklemek ne kadar uzun geldi bir bilseniz :KK61:
Ameliyattan ciknca cok agladi yavrum :KK61:ara aglamalarimiz devam ediyor ama guluyorda...
Canım geçmiş olsun maşallah bak oldu da bitti çabucak iyileşir insallah:nazar::KK54:

Masaallah kizina. Ne kadar uzun boylu. Bende uzamasini isterdim. Ayrica kilosu herseyi iyi. Kafaya takacak bir durum yok. Benim minigimde umarim o kadar uzar
Evet iyi canım şimdi sütum bir ara azalmisti kilo alımı durmustu doğum kontrol hapı kullanıyordum onu bıraktım göğüslerim dolmaya başladı çok uzulmustum Allahtan erken farkettim inşallah uzar canım seninki de

hadi gecmis olsun cok. hemde gozunuz aydin. cabucak iyilesecek gor bak.lokal anestezide bebek nasil duruyor. napiyorlar. aglamiyrmu . lokal mi genelmi anestezi olmali

bu araya bebegi nasil koyuyosun tamamen yatirip icine mi konuyo bizde kraftin relax modeli vade diye almistik :KK66: onunda kolu on tarafa donmuyo ama anakucagi takiliyo onu takinca bebek sana doğru dönmüş oluyo
Evet tamamen yatiyo yatirp koyuyorum tentesinde de bi sikinti yok sadece bana dogru donmuyor ana kucagni ayri almstm maxi cosi den takilmaz herhalde buna

Back
X