2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Aynen canıxokenim evde öyle rahatsızim bilegim ağrıyor kızım uyumuyor iki oğlum daha var çok küçük değiller ama yine de uğraşıyorum bu arada gelmek isteyenler varmış bebek için nereye yetiseyim bunca seye bilemiyorum
Ben bi taneyle.misafirden korkuyorum. Allah yardimcin olsn yaa ccoook zor

merhabalar , benim kızım da 2.5 aylık oldu. Kalça ultrasonunda asimetri olduğunu söyledi dr 1 aylıkken , çift bez bağla dedi 1 ay çift bez kullandık ama bu ayki kontrolümüzde çekilen ultrasonda düzelmediğini söyledi yine. ortopedi dr. git dedi. kalça çıkıklığı da diyolarmış galiba buna. bebeğinde böyle bir şey olan var mı? izmir de tavsiye edebileceğiniz çocuk yada ortopedi dr. var mı????

Walla ben esimden cok kendimle vakit gecirmeyi ozledim, tek basima kalip kafa dinlemeyi, kendime bakim yapmayi, uyuyup dinlenmeyi, miskinlik yapmayi, kitap okumayi, film izlemeyi, rahat rahat alisveris yapmayi ozledim
sizce bu dediklerimi en yakin kac zaman sonra gerceklestirebilirim bidaha

Bu dediklerini ben de o kadar ozledim ki, bence bundan sonra uzun yillar yalniz kalamayacagiz. Yeni hayatimizi kabullenmeliyiz artik tamamiyle. Bencilim galiba

Bende hic zorlamiyorum uyutmak icin uykusu gekince uyuyor ama artik hep ayni saatlerde uyuyor uyanik oluncada kendi kendine oynuyor bende basinda duruyorum konuşuyorum şarkı söylüyorum falan oyle oyalaniyo iloyun halisinda oynuyor

Orasi daha iyi oluyor bence bas basa kalmis oluyosunu hemde temiz hava ohh mis bizdr dun yaptik daga cay icmeye gittik bnada cok iyi geldi
gercektwn cok iyi geldi annemler var ama bag bahce findik derken biz evde yalnizdik semaverde cay ocakta patates gomduk misir yedik ooh mis gecti yani;) bol oksijende yaradi sanki hem bana hem bizim kiza daha cok uyudu daha co k emdi

Bende hic zorlamiyorum uyutmak icin uykusu gekince uyuyor ama artik hep ayni saatlerde uyuyor uyanik oluncada kendi kendine oynuyor bende basinda duruyorum konuşuyorum şarkı söylüyorum falan oyle oyalaniyo iloyun halisinda oynuyor
benim kızımda aşağı yukarı aynı ama bazen huysuz oluyor o zaman ne yapacağımı şaşırıyorum. Şimdi banyosunu yaptırdım üstüne bide bebek yağıyla masaj karnını da doyurdum ohh. yatırdım yerine ağzına da emziğini verdim(onsuz uyumuyor malesef) uykuya daldı bile kendi kendine sıpam :))

merhabalar , benim kızım da 2.5 aylık oldu. Kalça ultrasonunda asimetri olduğunu söyledi dr 1 aylıkken , çift bez bağla dedi 1 ay çift bez kullandık ama bu ayki kontrolümüzde çekilen ultrasonda düzelmediğini söyledi yine. ortopedi dr. git dedi. kalça çıkıklığı da diyolarmış galiba buna. bebeğinde böyle bir şey olan var mı? izmir de tavsiye edebileceğiniz çocuk yada ortopedi dr. var mı????
ben egepole götürüyorum bülent gökşen tavsiye ederim

Kizlar eslerinizle ilgilenebiliyo musunuz?

Yok canım nerde iki kızım var biri uyusa biri ayakta yazık her gece bekliyor büyüğü uyutup yanına geleyim diye ama cadı beni uyutıyor her seferinde sonra küçük prenses uyanıuor bu böyle gidiyor işte :) eşim şikayer edip duruyor ama yapcak bişey yok

Offf offfff canim cok sikkin...
Esim eskisi gibi benimle ve cocugumla ilgilenmiyor....
Oglumuzu bile gormeyen arkadaslarinin sacma sapan islerine ayiracak vakit buluyor ama bize o vakti ayirmiyor...
Kac defa uyardim onun bunun isini eve getirip yapma diye...
Dunden beri ugrasiyo sinirlerim bozuldu yine....
Yarinda o isle oyalanacak....
Belim asiri derecede agriyor...
Buna birde dis ve bas agrisi eklendi....
Oglum sunnet olduktan sonra gece uykusunu 4 e dogru aldi....
Uyutmaya calisiyorum canim cikti resmen :KK61:
Evden disari ciktigimda yok zaten...
Bunaliyorum artik ....
Sutumde azaldi farkettiriyor yani....
Bu stres altinda oglumu nasil besleyecegim ben hic bilmiyorum...
Psikolojim bozuldu resmen :KK34:
Psikolog var mi aranizda bacilarim ne yapmam gerek psikologa gitmem gerekir mi acaba offffffffffff
Canım hiç üzülüp stres yapma bu günler geçecek herşey zamanla oturuyor erkekler malesef ince düşünemiyor sürekli hatırlarmak lazım yqpması gerekenleRi

Kızlar bebeğimin saçları dökülüyor. Yatağından kaldırınca çarşafı kıl dolu hepsi de oğluşumun saçları. Sizin bebişlerde de var mı dökülme? Endişelenmeli miyim ?
Endişelenme canım normal bebeklerin saçları bu aylarda dökülür ama yerine yenileri çıkar aynı anda

Yarın duruşmam var diye bugünden oğlumla anneme geldik. Annem bebeğe bakarken kardeşimle alışverişe çıktık. Bir zamanlar 36-38 giyinen ben ancak 42 beden bir pantolon ve L beden üst alabildim :( çok mutsuzum :( yarın inşallah Adliye'de tanıdık kimseyle karşılaşmam utancımdan ölüyorum :( o çıtıpıtı kız gitti yerine kocaman bir kadın geldi :(

Yarın duruşmam var diye bugünden oğlumla anneme geldik. Annem bebeğe bakarken kardeşimle alışverişe çıktık. Bir zamanlar 36-38 giyinen ben ancak 42 beden bir pantolon ve L beden üst alabildim :KK43: çok mutsuzum :KK43: yarın inşallah Adliye'de tanıdık kimseyle karşılaşmam utancımdan ölüyorum :KK43: o çıtıpıtı kız gitti yerine kocaman bir kadın geldi :KK43:

Bende oyle sen yine 42 bedeb ben 44 46 beden. Kilom ver ver bitmez. En az 3 bedeb kuculmem lazim. Bu da 15 kilo. Arkadasim spora baslamis. Takir takir ceriyor. Ya biz hele calismaya baslayinca daha zor,bebeklerden ayrilmak daha da zor

Bende oyle sen yine 42 bedeb ben 44 46 beden. Kilom ver ver bitmez. En az 3 bedeb kuculmem lazim. Bu da 15 kilo. Arkadasim spora baslamis. Takir takir ceriyor. Ya biz hele calismaya baslayinca daha zor,bebeklerden ayrilmak daha da zor
Allah'tan duruşmadan duruşmaya gidicem işe . Serbest benim iş :) şu kilo olayını nasıl yapıcam bilemedim. Hamilelikte 32 kilo aldım ayıptır söylemesi :) 20 kilo gitti ödemdi zaten. Kalan 12 kilo da löp löp etlerim yağlarım nasıl vericem bilemedim :(

Kizlar oglum bu aralar hic emmiyor...
Onceden denediyip basarili okdugum yontemler artik hicbir ise yaramiyor...
Ablamin dugunu icin alisverise gittim 4 saat surdu...
Gitmeden oncede pek emmemisti...
Babasi 20-30 ml siringayla verebilmis...
Cevremdekiler disi cok kasiniyordur ondan diyorlar ama ....
Normalde istahli bir cocuktu haftada 500 gr aldigini bilirim...
Simdi ise 100 gr mi bu hafta anca alabilmis...
Sutum var ama emmiyor ki olanda azalacak diye korkuyorum :KK43:

Pek okuyamadim sizleride ins. Iyisinizdir alelacele aliscerisimi yaptim geldim...
Su an yorgunluktan oluyorum...
Bu sabahtan toplam 150-200 ml zor icmistir cok az degil mi :cry:

Azerikizi sen bebegine dr brown in hangi biberonunu kullanmstn?
Bacim benimki kolik biberonu diye geciyor...
Gaz yapmayanlardan...
Ilk ayda guzel kullandim ama bugun alisverise gittigimde babasi icirmeye calismis almamis biberon...
Saatlerce aac kaldi yavrum :cry:

lDRB-DB155_1.webp
lDRB-DB555_1.webp
lDRB-DB555_1.webp

Ben de
Bacim benimki kolik biberonu diye geciyor...
Gaz yapmayanlardan...
Ilk ayda guzel kullandim ama bugun alisverise gittigimde babasi icirmeye calismis almamis biberon...
Saatlerce aac kaldi yavrum :cry:
Ben de memeye alistirmak icin verym dyorum bendeki biberonlar hizli akisli memeden cok ememeyince almyo beyefendi biberon istyo

Back
X